KHASTE -TANHA
کاربر سایت
این چه بازیه راه افتاده.فیفا محبوب ترین بازی فوتبال تو ایرانه.1 بار هم که نظر سنجی گداشتن معلوم شد.از نظر اکثر سایت های دنیا هم همینطوره.تو سیمولیشن از همه بهتره.من که واقعا بازی کردن فیفا برام لذت بخشه.حقیقتا اصلا از pes خوشم نمیاد.اصلا در حد فیفا نیست.اینجا هم تاپیک فیفا هستش.لطفا این بحثها اینجا نشه که ضد قوانین سایت هم هست.من که هیچ سر خوردنی ندیدم.میتونید برید تو تاپیک pes بگین توفیفا بازیکنا پرواز میکنن ولی اینجا ما یه سر اومدیم آخرین خبرای فیفا رو ببینیم که این بحث بی نتیجه رو دیدیم.فقط یه چیز.شما کمتر بازیکنی میتونید ببینید که بازی خود اون شخص هو تو فوتبال خوب باشه سمت فیفا نرفته باشه.چون اونجور آدما بهتر میتونن نوع حرکات و امکان پذیری حرکاتو درک کنن
در مورد محبوب ترین بازی که میگید تو ایران فیفا هست واقعاجک با مزه ایی هست.
نزدیک به 10 - 11 سال هست که تو ایران همه دارن pes بازی میکنن.
دوما فیفا الان 2 سال هست که تازه خوب شده و پیشرفت داشته وگرنه فیفا 2007.2006.2005 تا فیفا 2000 که مزخرفترین بازی تاریخ فوتبال بود.ولی pes سابقه 11 سال امپراطوری داره.
بعدشم زیاد جوگیر نشو.مگه من چی گفتم.من اومدم اشکالات این بازی رو گفتم.من اصلا تا قبل از این پست حرفی از pes زدم.اتفاقا خیلی مسخرت که برم تو تایپیک pes و از فیفا انتقاد کنم.
من اومدم اینجا تا از ایراداتش انتقاد کنم و نظرم رو بدم.مگی قراره هر چی تو دوست داری بشنوی من بگم.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟