من خودم هنوز فیفا رو بیشتر میپسندم.عادتم ندارم با فن جماعت بحث کنم.هر طور راحتی
کسی که نمی خواد با شما بحث کنه ... منظور این دوستمون اینه که منظورت از سرخوردن چیه !؟ چون منم متوجه نشدم:confused:
من خودم هنوز فیفا رو بیشتر میپسندم.عادتم ندارم با فن جماعت بحث کنم.هر طور راحتی
کسی که نمی خواد با شما بحث کنه ... منظور این دوستمون اینه که منظورت از سرخوردن چیه !؟ چون منم متوجه نشدم:confused:
منظورتون چیه؟شماها فیفابازین؟
عمده ترین مشکل فیفا که انصافا تو این دو سه سال خیلی بهتر شده ولی بازم دیده میشه.
معنی سرخوردنو نمیدونید؟:biggrin1:تاحالا سرنخوردین؟:biggrin1:
فیزیک حرکت پا روی زمین به صورتی هست که انگار پا کامل روی زمین قرار نمیگیره و یه حس سر خوردن به وجود میاد.حتما بازم متوجه نشدید؟
این عکسهای هلند هم خیلی فضاییه.
شماها فیفابازین؟
عمده ترین مشکل فیفا که انصافا تو این دو سه سال خیلی بهتر شده ولی بازم دیده میشه.
معنی سرخوردنو نمیدونید؟:biggrin1:تاحالا سرنخوردین؟:biggrin1:
فیزیک حرکت پا روی زمین به صورتی هست که انگار پا کامل روی زمین قرار نمیگیره و یه حس سر خوردن به وجود میاد.حتما بازم متوجه نشدید؟
این عکسهای هلند هم خیلی فضاییه.
بابا چرا یه جوری حرف میزنید که انگار هیچ بازی ایی تو عمرتون ندیدین.منظورتون چیه؟
یعنی EA بازی هاکی10 رو ساخته؟
یا منظورتون اسکی هستش؟
کدومش؟
سرخورد چطور؟
پا رو زمین قرار نمیگیره و سر میخوره؟
والا بنده چن باری سر خوردم اما منظور شما رو نمیفهم
یعنی بازیکنهای فیفا همه در حال سرخوردن هستن و همشون یه پاشون تو هواس؟
یا اینکه بنده تفهمیم نشدم
میشه یه بار دیگه بگید
اما کمی واضح تر
کلا تمام طرفداران فیفا مشکل دارن.آقای "خسته-تنها" ما که تا حالا سرخوردن بازیکن یا رو هوا راه رفتن رو ندیدیم:confused:
عکس های هلند چیش فضاییه؟
ببخشید ولی از تراکتور های PES خیلی بهتره-از اون پنالتی ها(شنیدم خیلی ضایع هست)بهتره-از اون شوت های فضایی بهتره(من فن بوی PES & FIFA هستم ولی FIFA شاهکاره)
دستت درد نکنه حالا دیگه تو تاپیک FIFA میگید"کلا تمام طرفداران فیفا مشکل دارن"کلا تمام طرفداران فیفا مشکل دارن.
نه آقا سر نمیخوره شما راست میگی.مثل بعضی از سیاست مدارهای ما.
در ضمن منظورم از این که گفتم فضائی هست این بود که خیلی عالی هست.:blushing:
این چه بازیه راه افتاده.فیفا محبوب ترین بازی فوتبال تو ایرانه.1 بار هم که نظر سنجی گداشتن معلوم شد.از نظر اکثر سایت های دنیا هم همینطوره.تو سیمولیشن از همه بهتره.من که واقعا بازی کردن فیفا برام لذت بخشه.حقیقتا اصلا از pes خوشم نمیاد.اصلا در حد فیفا نیست.اینجا هم تاپیک فیفا هستش.لطفا این بحثها اینجا نشه که ضد قوانین سایت هم هست.من که هیچ سر خوردنی ندیدم.میتونید برید تو تاپیک pes بگین توفیفا بازیکنا پرواز میکنن ولی اینجا ما یه سر اومدیم آخرین خبرای فیفا رو ببینیم که این بحث بی نتیجه رو دیدیم.فقط یه چیز.شما کمتر بازیکنی میتونید ببینید که بازی خود اون شخص هو تو فوتبال خوب باشه سمت فیفا نرفته باشه.چون اونجور آدما بهتر میتونن نوع حرکات و امکان پذیری حرکاتو درک کننکلا تمام طرفداران فیفا مشکل دارن.
نه آقا سر نمیخوره شما راست میگی.مثل بعضی از سیاست مدارهای ما.
در ضمن منظورم از این که گفتم فضائی هست این بود که خیلی عالی هست.:blushing:
به به بهاین چه بازیه راه افتاده.فیفا محبوب ترین بازی فوتبال تو ایرانه.1 بار هم که نظر سنجی گداشتن معلوم شد.از نظر اکثر سایت های دنیا هم همینطوره.تو سیمولیشن از همه بهتره.من که واقعا بازی کردن فیفا برام لذت بخشه.حقیقتا اصلا از pes خوشم نمیاد.اصلا در حد فیفا نیست.اینجا هم تاپیک فیفا هستش.لطفا این بحثها اینجا نشه که ضد قوانین سایت هم هست.من که هیچ سر خوردنی ندیدم.میتونید برید تو تاپیک pes بگین توفیفا بازیکنا پرواز میکنن ولی اینجا ما یه سر اومدیم آخرین خبرای فیفا رو ببینیم که این بحث بی نتیجه رو دیدیم.فقط یه چیز.شما کمتر بازیکنی میتونید ببینید که بازی خود اون شخص هو تو فوتبال خوب باشه سمت فیفا نرفته باشه.چون اونجور آدما بهتر میتونن نوع حرکات و امکان پذیری حرکاتو درک کنن