Lord Stark
کاربر سایت
میگم نمیشه درمورد سانتیاگو برنابئو یه حرکتی زد؟:biggrin1:یعنی کاری کرد که دست اغلب بچه ها برسه این ورزشگاه درپیت:biggrin1:
اگر بازی رو همون روز که عرضه میشه داشته باشی که راحت و مجانی دانلود م یکنی ولی در غیر این صورت باید یکمی جیبت رو تخلیه کنی:biggrin1: و بری بخری ... حالا باز فکر کن ببین میتونی حرکتی بزنی!؟:biggrin1:میگم نمیشه درمورد سانتیاگو برنابئو یه حرکتی زد؟:biggrin1:یعنی کاری کرد که دست اغلب بچه ها برسه این ورزشگاه درپیت:biggrin1:
لینک دمو رو برو توی تاپیک نسخه دموی بازی های 360 پیدا کن .. همون صفحه اولش هستدوستان یکی لطف می کنه لینک های رپید fifa10 دمو بزاره اینجا
ممنون
شرمنده من قبلا توی همین تاپیک (شایدم تاپیک دمو)گفته بودم چه تیم هایی وجود داره توی نسخه دمو شما اگر یکمی صفحه ها قبلی رو نگاه میکردی دیگه سوال نمی پرسیدی .دوستانی که دمو رو بازی کردند میشه بگن که این باگ فاجعه ی 09 رو درست کردند یا نه (منظورم منچستر ه)
فکر نکنم بشه همچین کلکی زد:biggrin1: اصلا شاید Xboxها که بازی رو کپی میخرن نتونند بگیرنش:biggrin1: مثلا یک کد توی دفترچه بازی باشه و اون رو باید بزنی تا بتونی دانلود کنیاین سانتیاگو برنابئو رو من فکر میکنم نیازی به داشتن بازی تو روز اول ندارید!
روز اول میزارید دانلود بعد استاپ میزنید! بازی رو میخرید ریسم میکنید:biggrin1:
سلام یعنی چی؟ توضیح بدید!!!:blushing:اقا این سانتیاگو برنابئو چی شد :confused:فقط روزه اول مجانیه ؟
شاید این به خاطر اینه که این فقط نسخه دمو هست و باگ داره و باید تو نسخه نهایی بر طرف بشه .پنالتی هاش خیلی مشکل دارن.
ضربه سوم را زدم به تیره اون تیم را برنده اعلام کرد!!
کلا توپ که میخوره به تیره قاطی میکنه.
یا بازیکنا اشتباه خوشحالی میکنن.
گرفتن پنالتی ها هم یکم سخت شده
البته نیما پنالتی گرفتنش باگ نیستا:biggrin1: لامصب خیلی سخت شده من 2-3 بار با والدز جهت توپ رو هم تشخیص دادم ولی توپ به دستش خورد و گل شد. مثل واقعیت شدهشاید این به خاطر اینه که این فقط نسخه دمو هست و باگ داره و باید تو نسخه نهایی بر طرف بشه .
waiting for answerسلام یعنی چی؟ توضیح بدید!!!:blushing:
دوست عزیز تو صفحات قبل توضیح داده شده. شما باید بری از توی Live یا PSN فقط و فقط تو روز اول این ورزشگاه رو دانلود کنی . وگرنه باید برای خریدش پول بدی.waiting for answer
در واقع باید برای گرفتن اون اچیومنت ـه " بازی کردن در تمام استادیوم ها" پول بدی! مسخره کردن ملت رو ، 3 ساله این اچیومنت رو دارن میذارن ؛ پارسال که Bug داشت آخرم باز نشد برای من ، امسال که پولیه ، سال بعد معلوم نیست چجوریه فقط تو 08 مثل آدم باز شددوست عزیز تو صفحات قبل توضیح داده شده. شما باید بری از توی Live یا PSN فقط و فقط تو روز اول این ورزشگاه رو دانلود کنی . وگرنه باید برای خریدش پول بدی.