FIFA 10 | Xbox360

• Thread starter Thread starter Sweeney
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من دمو رو دانلود کردم و فایل دانلود شده رو با سرعت 8X رو DVD رایت کردم اما توی Game Labrary هیچی نشون نمیده و DVD رو به عنوان MIX Mutimidia میشناسه ! ! اشکال کار کجاست ؟ آیا باید طرز خاصی RW کنم یا با سرعت پایین RW کنم ؟:(

منظورت از تصاویر سلبریشن هاست؟:-"
اگه اینه که من هم موافقم واقها خیلی کمه, از فیفا 08 رفته رفته کمتر هم میشه .:((
یادش بخیر تو جام جهانی اولاش عادت نکرده بودم هزار بار با مکزیک بازی کردم تا آخرش ببرمش.:biggrin1: هر بار که مکزیک بهم گل میزد انیمیشن جدیدی نشون میداد.
شاید دلیلش کمبود فضای دیست باشه.کسی نمیدونه توی نسخه PS3 هم همینطوره یا نه؟

خوب در مورد سوال اولت فکر کنم این مشکل رو حل کردن ولی بازهم باید تا نسخه نهایی صبر کرد. در مورد سوال دومت هم در مورد چی پیتر چک توضیح بدم؟:biggrin1:
برهان اگه چند صفحه قبلو میدیدی بود:biggrin1:حالا اشکال نداره,بازم میگم:biggrin1:
این پتر چک هنوز وسط بازی با پای راست شوت میزنه!!؟:smile:

دوستان من دمو رو دانلود کردم و فایل دانلود شده رو با سرعت 8X رو DVD رایت کردم اما توی Game Labrary هیچی نشون نمیده و DVD رو به عنوان MIX Mutimidia میشناسه ! ! اشکال کار کجاست ؟ آیا باید طرز خاصی RW کنم یا با سرعت پایین RW کنم ؟:(

باید فایل content رو در حالت Data رو dvd رایت کنی ;)

نه درسته مشکلی نیست فقط وقتی بازی رو تو دستگاه گذاشتید برید game library و فیفا رو انتخاب کنید!

بچه ها یه سوالی در مورد دمو دارم. فیس این بازیکنارو ساختن؟:biggrin1:
bosingwa-maxwell-zhirkov
دوما فیس بوفون تغییری کرده؟:biggrin1:

از بچه ها اگر کسی بلده با GAME FACE BEAT کار کنه لطفا یه توضیحی بده
با کجاش مشکل داری امیرجان؟
ببین اول که میری ثبت نام میکنی و چند تا برنامه نصب میکنه بعد یه Message برات میاد که میگه تا چند ساعت دیگه میتونی از سیستم استفاده کنی وقتی Message دوم برات اومد " On my EASportsfootball Profile" رو میزنی تا پروفایلت رو بازکنه ؛ GameFace Beta الان دقیقا وسط پروفایلته و باید Create رو بزنی تا بازش کنه( البته با Firefox یکم مشکل داشت و دیرتر از IE باز میکنه) حالا 2 تا گزینه برای ساختن صورت داری یا باید از گزینه هایی که سمت راست تصویرت رو بسازی یا از قسمت پایین/راست یه گزینه هست انتخاب میکنی ، میتونی عکست رو آپلود کنی تا شبیه سازی کنه صورتت رو( یه سری شرایط هم داره باید Backgroundــت سفید باشه ، عینک نزده باشی و ...) بعد از آپلود و ساختن صورت میتونی مدل مو و ... رو هم خودت انتخاب کنی.
* برای من هردفعه موقع ساختن "صورت" یعنی مرحله ی هفتم گیر میکنه و ایراد ـه DirectX میده نمیدونم مشکلش چیه! من کارت گرافیکم Shader3 ـه بعد میگه حداقل باید Shader2 رو ساپورت کنه کارت گرافیکتون! البته تو سیستم مورد نیاز نوشته 2Gb Ram ماله من 1gb ـه ولی نباید مشکلی پیش بیاد.

ما هم گرفتیمش.

360 درجه خیلی کمک کرده با بازی کردن.

انیمیشن ها خیلی توپ شده

دویدن بازکن ها طبیعی تر شده

شوت ها بهتر شدن اما هنوز خوب نیستن.

شوت های فنی هم ( rb+b ) نسبت به 09 افت کرده

دوستاني كه دمو رو بازي كردن وزن توپ خيلي طبيعي تر شده نه ؟! :biggrin1:

شوت های فنی هم ( rb+b ) نسبت به 09 افت کرده

يعني سخت شده يا آسون شده يا كلا فرمش ضايع شده ؟!

من هم میخوام سوال آقای N A V I D iiii رو دارم یعنی:وزن توپ خیلی سنگین شده(08)یا خیلی سبک(09)یا یکی بین این دوتا؟
چون خود EA گفته وزن توپ یکی بین 09 & 08 هست و حالا ما این سوال رو میپرسیم!!!!

من هم میخوام سوال آقای N A V I D iiii رو دارم یعنی:وزن توپ خیلی سنگین شده(08)یا خیلی سبک(09)یا یکی بین این دوتا؟
چون خود EA گفته وزن توپ یکی بین 09 & 08 هست و حالا ما این سوال رو میپرسیم!!!!

خب ممنونم از شما :biggrin1:

آخه توي 09 بعضي از مواقع احساس ميشد كه توپ سبك تر از وزن استانداردش هست ! حالا من 08 رو بازي نكردم اما توي تريلر ها كه ديدم به نظرم وزن توپ خيلي خيلي طبيعي بود .

برهان اگه چند صفحه قبلو میدیدی بود:biggrin1:حالا اشکال نداره,بازم میگم:biggrin1:
این پتر چک هنوز وسط بازی با پای راست شوت میزنه!!؟:smile:
پستت رو الان دیدم شرمنده:biggrin1:
والا دقت نکردم چون چلسی رو برنمیدارم و وقتی هم که جلوشون بازی می کنم کم پیش میاد توپ رو جمع کنه یا میزنه کرنر و یا گل میشه.
دوستاني كه دمو رو بازي كردن وزن توپ خيلي طبيعي تر شده نه ؟! :biggrin1:
يعني سخت شده يا آسون شده يا كلا فرمش ضايع شده ؟!
نه خیلی ولی بد هم نشده:biggrin1: در مورد شوت زدن بستگی به خودت داره و حرفه ای بودنت. من که بعد از چند دست فهمیدم قلقش رو و خوب شوت میزدم

نوید نیستی کجایی؟:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or