FIFA 10 | Xbox360

• Thread starter Thread starter Sweeney
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
از الان اعلام آمادگی میکنم:دی
به شدت میخوامت دی
میگم هنوز دو بازی اخرمون با استون یادته؟ دی
میگم هنوز استوون قویه به نظرتون یا نه
چه تیمی بودش خداییش
یعنی کار به جای رسیده بود
وقتی استون ویلا رو بر میداشتم دیگه کسی باهام بازی نمیکرد
همین مهدی سه نوب همین سه نوب
فحش گذاشه بود اگه استون ویلا رو بر میداشتم
بعد وقتی رئال که اون موقع همه ستارها رو توش گذاشته بودم بر میداشتم کسی اعتراض نمیکرد دی

اهم!

هنوز کسی نتونسته منو ببره! چه تو لایو چه تو جمع دوستان.

اگه طرف از نوع رئالیش باشه که کارش تمومه. ( بارسلونا برمیدارم و تمام )

حریف میطلبیم! :D

اهم!

آقا من فقط یه باخت دادم .لی مردونه طرف اینکاره بود... نیمه اول با بارسا 4-0 عقب افتادم2 4-4 کردم آخرش هم 1 گل خوردم 5-4 شد ولی هردومون معلوم بود که داریم لذت میبریم...:)

اهم!

والا عزیز
شما همون نیستین که تو امضاتون زده بودین فیفا09 حریف میطلبم؟
با همین اسم کاربری و همون امضا اگه هستین
خوب یادمه دیگه رقیبی تو لایو نداشتم داشتم در به در دنبال یکی میگشتم که لا اقل یه گل بهم بزنه
تا به شما برخوردم و اون امضا جالبتون
بعد
چندین بار
هم به شکل پ خ و هم به شکل پیام تو پروفایل ازتون خواستم منو ادد کنید
تا شاید اگه نتونستم ببرمتون از شما چیزی یاد بگیریم
ولی هیچ وقت جواب ندادین
چرا یه بار جواب دادین که باشه ولی خوب هیچ وقت ادد نشدیم
ایشالا ایکس باکس گرفتم و لایویدم
حتما باهم یه چلنج میدیم
با اینکه بنده حدود 5 ماه میشه که فیف نزدم
شاید تا دوباره دست به ایکس باکس شم 5 ماه دیگه بگذره
ولی واس خاطر تو هم شده میام

ahmad09 جون یه عزیز تو BC هست که تو امضاء خودش نوشته:
عاشق کل کل
:eek:اونم از نوع فیفاییش:eek:
حالا دقیق یادم نیست نام کاربریش چی بود ولی فکر کنم واقعا FIFA FAN بوده و اگه اون عزیز رو پیدا کردم تو پروفایلت بهت خبر میدم;)
من هم تا چند وقت دیگه(به زودی)X360 میخرم میرم تو XBL همه رو چه تو PES جه تو FIFA و چه تو FIFA STREET حریف میطلبم(از همین الان :دی)

جف هاردی عزیزمی ایول
پایتم اساسی مخصوصا از نوه استریتش دی
تو استریت تا حالا شکست نخوردم
تو فیفا هم شکست خوردم ولی خوب مثلا 10 بازی بردم یه بازی باختم اینجور
نه یه جورایی مطمئنم همین اف سی بارسلونا بودش
اخه اسم کاربریش یادمه همین بود

تو فیفا هم شکست خوردم ولی خوب مثلا 10 بازی بردم یه بازی باختم اینجور
احمد تو که با من اون شب 4 بار بازی کردی و 3 بارش رو باختی:biggrin1: در ضمن به نظر توی FIFA رو دست احمدرضا و مهدی نیست. البته میگن بازی حسام خوبه ولی من تاحالا باهاش بازی نکردم:biggrin1:
پ.ن: من تا حالا با این دوستمون Fc Barcelona بازی نکردم ولی بدم نمیاد یک گوش مالی بهش بدم:)

احمد تو که با من اون شب 4 بار بازی کردی و 3 بارش رو باختی:biggrin1: در ضمن به نظر توی FIFA رو دست احمدرضا و مهدی نیست. البته میگن بازی حسام خوبه ولی من تاحالا باهاش بازی نکردم:biggrin1:
پ.ن: من تا حالا با این دوستمون Fc Barcelona بازی نکردم ولی بدم نمیاد یک گوش مالی بهش بدم:)
بازی qp infinity db (amir2c هم خیلی خوبه. من تا حالا تو فیفا کسی رو ندیدم مثل ایشون بازی کنه. البته بازی اون دوستان هم ندیدم.
تو فیفا 10 توپ چرا عین توپ فوتبال ساحلی میمونه؟ هم از نظر فیزیک هم قیافه.
دریبل ها هم خیلی تخصصی شدن.
فکر کنم تو فیفا 09 لمپارد همه جور دریبل میزد ولی اینجا نه. بعضی از مدافع ها هم حتی یه دریبل ساده هم نمیزنن.(به جز سر توپ).
چیز دیگه ای هم که تو فیفا 10 بود پیشرفت فوق العاده گزارشگر بود. طوریکه مثل خیابانی خودمون کل تاریخچه ی دو تیم رو تعریف میکنه.
وقت های اضافه هم همچنان کشکی هستند.دیروز صبح داشتم بازی میکردم یهو 8 دقیقه وقت اضافه اعلام کرد که 30 ثانیه هم نشد سوت رو کشید.
ولی انصافا این زلاتان رو خیلی خوب درست کردن. از همه جا گل میزنه!

آخرین ویرایش:
بازی qp infinity db (amir2c هم خیلی خوبه. من تا حالا تو فیفا کسی رو ندیدم مثل ایشون بازی کنه. البته بازی اون دوستان هم ندیدم.
فکر کنم تو فیفا 09 لمپارد همه جور دریبل میزد ولی اینجا نه. بعضی از مدافع ها هم حتی یه دریبل ساده هم نمیزنن.(به جز سر توپ).
آره من هم خودم با امیر بازی کردم و بازیش هم خیلی خوبه ولی نتیجه بازی ها یادم نیست چون 1-2 بار بیشتر بازی نکردیم:biggrin1: این احمدرضا که میگن Boss آخر FIFA هست:biggrin1:
پس شما هم بارسایی هستید(البته کیا گفته بود ولی می خواستم مطمئن شم) زلاتان من خودم روزهای اول نمی تونستم باهاش بازی کنم ولی این آخری ها خوب گل میزد مخصوصا با پا.

شما لطف دارید به من ... در مورد توپ و یسری از این مسائل باید صبر کنید تا نسخه اصلی بیاد چون نسخه دمو از این مشکلات زیاد داره
راستی شما مگه یونتوسی نبودی!؟

آره من هم خودم با امیر بازی کردم و بازیش هم خیلی خوبه ولی نتیجه بازی ها یادم نیست چون 1-2 بار بیشتر بازی نکردیم:biggrin1: این احمدرضا که میگن Boss آخر FIFA هست:biggrin1:
پس شما هم بارسایی هستید(البته کیا گفته بود ولی می خواستم مطمئن شم) زلاتان من خودم روزهای اول نمی تونستم باهاش بازی کنم ولی این آخری ها خوب گل میزد مخصوصا با پا.

مرسی برهان جان ... والا من که با این زالاتان اصلا حال نکردم .. فقط هیکل گنده کرده .. من هر دفه توپ رو دادم بهش یا توپ رو لو داده یا خودش جسبیده کف زمین:biggrin1:

درمورد احمدرضا هم باهات موافقم بازیش خوبه یادش بخیر گلد داشتیم عید چقدر باهم بازی می کردیم ... پسر 17 18 دست پشت سر هم بازی می کردیم ... چقدر می خندیدیما:biggrin1:

مرسی برهان جان ... والا من که با این زالاتان اصلا حال نکردم .. فقط هیکل گنده کرده .. من هر دفه توپ رو دادم بهش یا توپ رو لو داده یا خودش جسبیده کف زمین:biggrin1:
می فهمم چی میگی امیر. من خودم هم روزهای اول باهاش دقیقا همین جوری بودم ولی بعد عادت کردم. نسبت به Eto'o یک کندی خاصی داره ولی در عوض تکنیکی تر هست. ولی من خودم Eto'o رو ترجیح میدم به زلاتان:biggrin1: راستی دیشب بارسا چه کرد 5-2 برد و زلاتان دقیقه 2 بازی گل زد. مسی هم 2 تا زد.:biggrin1:

شما لطف دارید به من ... در مورد توپ و یسری از این مسائل باید صبر کنید تا نسخه اصلی بیاد چون نسخه دمو از این مشکلات زیاد داره
راستی شما مگه یونتوسی نبودی!؟
من از بچگی یوونتوسی بودم، بارسا هم دوست داشتم. ولی از وقتی یووه ضعیف شده دیگه تیم مورد علاقه ام بارسا هست(یووه هم هنوز دوست دارم).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or