FIFA 10 | Xbox360

• Thread starter Thread starter Sweeney
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا دستت درست:love:
راستی انواع دریبل رو هم لطفا در پروفایل من(برای فیفا ولی با دکمه ها و روش PES توضیح بده:biggrin1:)
دوست عزیز فایل هارو این طوری بذار چون YOUTU*E هیتلر شده و با آدرس جدید میشه توش رفت یعنی:
گل 1
گل 2
برای دانلود گل 1 اینجا کلیک کنید
برای دانلود گل 2 اینجا کلیک کنید

بازیکنه کیه که تو یوه شوت میکنه ؟باو این از آدریانو تو pes6 بدتره که:biggrin1:
:biggrin1:Awesome

اولا که شما بهتره مهارت خودت رو جلوی یک کسی که مدت ها با بارسا بازی کرده محک بزنی تا بگی ضعیف و گند و این حرف ها هست یا نه. دوما شما خیلی کارت درسته که روی درجه World Class توی بازی 3 دقیقه ای تونستی 7 تا گل به بایرن زدی چون من خودم به شخصه توی یک بازی تونستم 5-1 چلسی رو شکست بدم و دیگه نشد خیلی گل بزنم.
بازهم دمت گرم که میگی آسونترین فوتبالی هست که انجام دادی چون به نظر من تا این حد آسون نیست و حتی میشه گفت از 09 سخت تر هم شده چون توی 09 اگه بازی بلد بودی میشد توی Legend با اختلاف خوبی تیم حریف رو برد. دمت گرم
بابا من خیلی باقالیما الان به این پی بردم(رفتم توی ستینگ دیدم world classهست :sick:)
خدایش اصلا هواسم نبود- ولی خدایش بازی با انسان خیلی سخت تر از هوش مصنوعی هست
کلا فیفا انلاینش خیلی حال میده
افلاین هم چون اکثرا به روش خاص حمله میکنند برای من که زیاد باهاشون بازی کردم خدایش کار راحتیه بردنشون-خدایش توپ میبرمشون:biggrin1:و واقعا این نتیجه ها رو خالی نبستم -واقعا زدم-ولی واقعا توجه به world class نکرده بودم- امیدوارم legendary بازی سختی مضاعفی داشته باشه

----
باید دوباره لایو رو راه بندازیم- افلاینش اصلا دیگه نمیتونه ادم رو ارضا کنه

آخرین ویرایش:
دوستان,میدونم این دمو,Manager Mod نداره,ولی کسی میدونه تو Fifa10 تو Manager Mod میشه شماره ی بازیکنا رو عوض کرد یا نه؟!تو 09 که واقعا رو اعصاب بود.:mad:Villa رو میخریدی,اونوقت باید با شماره ی 2 باهاش بازی میکردی:sick:
ایضا داستان پتر چک و پاهاش رو هم یکی توضیح بده ممنون میشم:smile:دفعه ی قبل که جوابی نگرفتم:biggrin1:

دوستان,میدونم این دمو,Manager Mod نداره,ولی کسی میدونه تو Fifa10 تو Manager Mod میشه شماره ی بازیکنا رو عوض کرد یا نه؟!تو 09 که واقعا رو اعصاب بود.:mad:Villa رو میخریدی,اونوقت باید با شماره ی 2 باهاش بازی میکردی:sick:
ایضا داستان پتر چک و پاهاش رو هم یکی توضیح بده ممنون میشم:smile:دفعه ی قبل که جوابی نگرفتم:biggrin1:
خوب در مورد سوال اولت فکر کنم این مشکل رو حل کردن ولی بازهم باید تا نسخه نهایی صبر کرد. در مورد سوال دومت هم در مورد چی پیتر چک توضیح بدم؟:biggrin1:

ولی خدایش بازی با انسان خیلی سخت تر از هوش مصنوعی هست
کلا فیفا انلاینش خیلی حال میده
افلاین هم چون اکثرا به روش خاص حمله میکنند برای من که زیاد باهاشون بازی کردم خدایش کار راحتیه بردنشون-خدایش توپ میبرمشون:biggrin1:
----
باید دوباره لایو رو راه بندازیم- افلاینش اصلا دیگه نمیتونه ادم رو ارضا کنه
شديدن با اين گفته موافقم چون اگه كسي توي 09 حرفه اي باشه توي 10 هم بسرعت همه چيز دستش مياد و قدرتمند ميشه حتي اگه درجه سختي به آسمون برسه.. نهايتا آدم به اين نتيجه ميرسه كه: فيفا رو بايد آنلاين بازي كرد.
و قطعا توي 10 هم cpu با روشهاي از پيش تعريف شده بازي ميكنه حالا ممكنه تعداد اين روشهاي از پيش تعريف شده تو اين ورژن بيشتر شده باشه! بعد ازمدتي كه همه روشها رو شد آدم به خنگ بودن 10 هم ايمان مياره.
___
راستي الان چه سرعت اينترنتي براي 10 براي بازي كردن در حالت fast مناسبه؟

راستي الان چه سرعت اينترنتي براي 10 براي بازي كردن در حالت fast مناسبه؟
با 128 هم میتونی FIFA رو راحت بازی کنی تو 08 و 09 که اینجوری بود ، فقط اگر طرف مال ـه مناطق دور مثل استرالیا باشه خیلی تو بازی تاخیر ایجاد میشه و کارت خیلی سخت میشه.
البته Be A Pro:Online Team Play بازی کردن بحثش جداست.

و قطعا توي 10 هم cpu با روشهاي از پيش تعريف شده بازي ميكنه حالا ممكنه تعداد اين روشهاي از پيش تعريف شده تو اين ورژن بيشتر شده باشه! بعد ازمدتي كه همه روشها رو شد آدم به خنگ بودن 10 هم ايمان مياره

واضحه که توی هر بازی ، لایو سخت تر از کامپیوتره. چه توی fifa چه توی بازی مثل gears !

به نظر شما چرا تصاویری که اول و آخر بازی و بعد از زدن گل نمایش داده میشه این قدر تعدادشون کمه؟(هم توی 09 هم توی10)
فکر کنم fifa 2004 هم از این لحاز تنوع بیشتری داشت.

به نظر شما چرا تصاویری که اول و آخر بازی و بعد از زدن گل نمایش داده میشه این قدر تعدادشون کمه؟(هم توی 09 هم توی10)
فکر کنم fifa 2004 هم از این لحاز تنوع بیشتری داشت.
منظورت از تصاویر سلبریشن هاست؟:-"
اگه اینه که من هم موافقم واقها خیلی کمه, از فیفا 08 رفته رفته کمتر هم میشه .:((
یادش بخیر تو جام جهانی اولاش عادت نکرده بودم هزار بار با مکزیک بازی کردم تا آخرش ببرمش.:biggrin1: هر بار که مکزیک بهم گل میزد انیمیشن جدیدی نشون میداد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or