یه چیزی که توی فیفا 09 منو رنج میده این پاس تو عمقاش هست. امدوارم تو 10 خوب شده باشه.
پاس توي عمق خيلي بهتر شده توي FIFA 10 حداقلش از نظر من.
یه چیزی که توی فیفا 09 منو رنج میده این پاس تو عمقاش هست. امدوارم تو 10 خوب شده باشه.
بابا من خیلی باقالیما الان به این پی بردم(رفتم توی ستینگ دیدم world classهست )اولا که شما بهتره مهارت خودت رو جلوی یک کسی که مدت ها با بارسا بازی کرده محک بزنی تا بگی ضعیف و گند و این حرف ها هست یا نه. دوما شما خیلی کارت درسته که روی درجه World Class توی بازی 3 دقیقه ای تونستی 7 تا گل به بایرن زدی چون من خودم به شخصه توی یک بازی تونستم 5-1 چلسی رو شکست بدم و دیگه نشد خیلی گل بزنم.
بازهم دمت گرم که میگی آسونترین فوتبالی هست که انجام دادی چون به نظر من تا این حد آسون نیست و حتی میشه گفت از 09 سخت تر هم شده چون توی 09 اگه بازی بلد بودی میشد توی Legend با اختلاف خوبی تیم حریف رو برد. دمت گرم
کیا جان اون اولش می تونی انتخاب کنی. وقتی میای تو بازی و بعد از دمو باید انتخاب کنی. سومی رو انتخاب کنمنم دانلود کردم فقط نمیدونم چرا میرم تو Game setting
ذرجه سختی رو نوشته amataur تغییرش هم نمیشه داد.
حداقل یک صفحه قبل رو برین بگردین بعد پست بدین. تو صفحه قبل احمدرضا براتون گذاشته برید و دانلود کنید. موفق باشیداگه میشه کسی لینک مستقیم برای دانلود دموی بازی برامون بزاره!
منتظرم!
حداقل یک صفحه قبل رو برین بگردین بعد پست بدین. تو صفحه قبل احمدرضا براتون گذاشته برید و دانلود کنید. موفق باشید
خوب در مورد سوال اولت فکر کنم این مشکل رو حل کردن ولی بازهم باید تا نسخه نهایی صبر کرد. در مورد سوال دومت هم در مورد چی پیتر چک توضیح بدم؟:biggrin1:دوستان,میدونم این دمو,Manager Mod نداره,ولی کسی میدونه تو Fifa10 تو Manager Mod میشه شماره ی بازیکنا رو عوض کرد یا نه؟!تو 09 که واقعا رو اعصاب بود.Villa رو میخریدی,اونوقت باید با شماره ی 2 باهاش بازی میکردی
ایضا داستان پتر چک و پاهاش رو هم یکی توضیح بده ممنون میشم:smile:دفعه ی قبل که جوابی نگرفتم:biggrin1:
شديدن با اين گفته موافقم چون اگه كسي توي 09 حرفه اي باشه توي 10 هم بسرعت همه چيز دستش مياد و قدرتمند ميشه حتي اگه درجه سختي به آسمون برسه.. نهايتا آدم به اين نتيجه ميرسه كه: فيفا رو بايد آنلاين بازي كرد.ولی خدایش بازی با انسان خیلی سخت تر از هوش مصنوعی هست
کلا فیفا انلاینش خیلی حال میده
افلاین هم چون اکثرا به روش خاص حمله میکنند برای من که زیاد باهاشون بازی کردم خدایش کار راحتیه بردنشون-خدایش توپ میبرمشون:biggrin1:
----
باید دوباره لایو رو راه بندازیم- افلاینش اصلا دیگه نمیتونه ادم رو ارضا کنه
با 128 هم میتونی FIFA رو راحت بازی کنی تو 08 و 09 که اینجوری بود ، فقط اگر طرف مال ـه مناطق دور مثل استرالیا باشه خیلی تو بازی تاخیر ایجاد میشه و کارت خیلی سخت میشه.راستي الان چه سرعت اينترنتي براي 10 براي بازي كردن در حالت fast مناسبه؟
منظورت از تصاویر سلبریشن هاست؟به نظر شما چرا تصاویری که اول و آخر بازی و بعد از زدن گل نمایش داده میشه این قدر تعدادشون کمه؟(هم توی 09 هم توی10)
فکر کنم fifa 2004 هم از این لحاز تنوع بیشتری داشت.