FIFA 10 | Xbox360

• Thread starter Thread starter Sweeney
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کاری نداره که !
مواد لازم:1 اکانت رپید 2 عدد pc با اینترنت 256! 1 روزه دانلودت تموم میشه!:biggrin1:
من فکر نکنم بشه از توی نت گرفت؟ چون این جور که گفتن مثل یک DLC هستش که خبرش رو هم چند وقت پیش بچه ها زدن و باید از Live یا PSN دانلود کنی و بازی هم داخل دستگاه باشه. بازم میگم دقیق نمی دونم ولی ایشالا بشه بگیریمش چون من که برای PS رو میگیرم فعلا

هیچ کدوم از DLC هایی که تو XBL marketplace هست قابل دانلود از طریق PC نیست ، یعنی یا باید از خود لایو بگیرید یا بیخیال بشین.
فقط "imageـه بازی ها" و " Demo" ها رو میشه از طریق PC دانلود کرد.
این استادیوم رئال رو هم من نمیفهمم این چه مسخره بازیه براش در آوردن یا تو بازی بذارن یا نذارن کلا دیگه ، خیلی مسخرس اگر فقط روز اول به صورت Free قابل دانلود باشه.

منم نگفتم dlc رو دانلود کنید که:)
میگم بازی رو رو 360 دانلود میکنید بعد با خیال راحت dlc رو میگیرید!
هر چند که این استادیوم برای من پشیزی ارزش نداره

این استادیوم رئال رو هم من نمیفهمم این چه مسخره بازیه براش در آوردن یا تو بازی بذارن یا نذارن کلا دیگه ، خیلی مسخرس اگر فقط روز اول به صورت Free قابل دانلود باشه.

فقط روز اول ؟! وای این که خیلی مسخرست ! خاک تو سرشون با این کاراشون .

احتمالا از روز اول نباشه ، با توجه به بزرگ و سخت بودن برنابئو ، من حدس می زنم این کار رو به گروهی سپردند که کارشون را به صورت DLC بیرون بدند.

دوستان عزیز من این سوال رو تو تاپیک امتیازات پرسیدم ولی مثل اینکه کسی سر نمیزنه بهش. کسی اطلاع داره که حجم Demo که 8 روز دیگه میاد چقدر هست؟

دموی بازی رو که میفروشن
من پارسال خریدم وخودم رو راحت کردم:biggrin1:
ضمنا این استادیوم رئال هم صیغه ای شده برای خودشها نمیشه از طرق دیگری این ورزشگاه رو به بازی اضافه کرد؟

دموی بازی رو که میفروشن
من پارسال خریدم وخودم رو راحت کردم:biggrin1:
ضمنا این استادیوم رئال هم صیغه ای شده برای خودشها نمیشه از طرق دیگری این ورزشگاه رو به بازی اضافه کرد؟
برای شما راحت هستش:biggrin1: ما که PS3 داریم باید دانلود کنیم:biggrin1: در مورد استادیوم هم هیچ راهی نداره به جز همون چیزی که گفتن و تو روز اول دانلود کنی.

من تو چند تا از این صفحه ها دیدم کسی کاور یا همون عکس روی جلد بازی رو نذاشته گفتم بذارم.

FIFA10Cover.jpg

Walcott - Rooney - Lampard

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or