FIFA 10 | Xbox360

• Thread starter Thread starter Sweeney
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا ول کنید ** خوردم یه سوال پرسیدم، این نخبه هایی که رضایی میگفت همه جا هستند و ما نمیبینیم. درک یه سوال یه خطی اینقدر سخته؟ من میگم دلیل این کار چی بوده؟ سن سیرو و دل الپی استادیوم های کوچیکی نیستند که سازندگان به خاطر کمبود وقت و از این حرف نیان براشون شب طراحی کنن. در ضمن برای یه تیم حرفه ای طراحی این مقدار نورپردازی کار وقت گیری نیست.

محمد جان اگر لیست استادیوم های 09 رو نگاه کنی می بینی تعداد زیادی از استادیوم ها Night Clear داشتند. به طوری که اصلا توی لایو نمیشد توی رنک عادی ، Night بازی کرد.

حالا اگر لیست جدید 2010 رو ببینی می بینی تقریبا توی تعداد زیادی از استادیوم ها New Weather رو زده Snow or clear Night که معلومه خیلی روی استادیوم ها و مد شب کار شده.

البته همانطور که شما گفتید جای سوال داره که مثلا سن سیرو زیاد کار نشده. ولی بعید می دونم سن سیرو ظرفیت Night را نداشته باشه.به همین دلیل بهترین دلیلی که میشه آورد اینه که فقط روی اون طراحی نکردند. البته شاید دلایل خودشون را داشته باشند.

این خودتی چقدر شبیه کاکا هستی

سلام

من بیشتر قصدم این بود دوستان برن به همین شکل عکسهای خودشونو آپلود کنن و اینجا قرار بدن تا قدرت فیفا برای شبیه سازی چهره ها نشون داده بشه.

ولی در مورد شباهت به کاکا من همین پست رو تو تاپیک مربوط به طراحی چهره تو سایت خود فیفا10 گذاشتم اونجا هم یکی باشما هم نظره:cheesygri

http://forums.electronicarts.co.uk/...post-your-gameface-beta-pictures-here-52.html

ولی بیشتر دوست دارم تو بازی شبیهش باشم تا تو قیافه!

موفق باشید.

دوستان یکی بیاد در مورد این 360 driblling توضیح بده
ممنون
هنوز که کسی درست حسابی باهاش بازی نکرده:biggrin1: ایشالا دمو 2 روز دیگه بیاد بیشتر توضیح میدیم با بچه ها. ولی چیزی که من خوندم اینه که حرکت خاصی نیست و شما فقط بازی کن رو میتونید به وسیله آنلوگ ها تو یک مسیر 360 درجه به حرکت در بیارید.

. ولی چیزی که من خوندم اینه که حرکت خاصی نیست و شما فقط بازی کن رو میتونید به وسیله آنلوگ ها تو یک مسیر 360 درجه به حرکت در بیارید.

درسته

حرکت خاصی نیست فقط بازیکن یه جای 8 جهت توی همه ی جهات (360) می تونه حرکت کنه

دوستان یکی بیاد در مورد این 360 driblling توضیح بده
ممنون
360 driblling يعني همون كه سوباسا توي تيتراژ فوتباليستها اجرا ميكنه!:p

باورم نميشه تا 2 روز ديگه فيفا جونم مياد:love:
من از بچگي با فيفا بزرگ شدم:cool:
اون وقتا كه فيفا07 و 09 داشتم بجز اين بازي عمدا هيچ بازي ديگه اي انجام نميدادم.و هميشه مبارز ميطلبيدم.:flexion:

آخرین ویرایش:
تو کلا چند وقت قاطی کردی ها:biggrin1: البته اگه اکانتت EU باشه 10 Sep میاد وگرنه باید برای US تا 17 Sep صبر کنی
به اکانت ربطی نداره ، به ریجن کنسول مربوطه.
در هر صورت میتونید دمو رو از اینترنت بگیرید و بازی کنید ، مهم هم نیست ریجن کنسول چی باشه ولی برای دانلود از خود لایو باید صبر کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or