اقا ول کنید ** خوردم یه سوال پرسیدم، این نخبه هایی که رضایی میگفت همه جا هستند و ما نمیبینیم. درک یه سوال یه خطی اینقدر سخته؟ من میگم دلیل این کار چی بوده؟ سن سیرو و دل الپی استادیوم های کوچیکی نیستند که سازندگان به خاطر کمبود وقت و از این حرف نیان براشون شب طراحی کنن. در ضمن برای یه تیم حرفه ای طراحی این مقدار نورپردازی کار وقت گیری نیست.
این خودتی چقدر شبیه کاکا هستی
هنوز که کسی درست حسابی باهاش بازی نکرده:biggrin1: ایشالا دمو 2 روز دیگه بیاد بیشتر توضیح میدیم با بچه ها. ولی چیزی که من خوندم اینه که حرکت خاصی نیست و شما فقط بازی کن رو میتونید به وسیله آنلوگ ها تو یک مسیر 360 درجه به حرکت در بیارید.دوستان یکی بیاد در مورد این 360 driblling توضیح بده
ممنون
. ولی چیزی که من خوندم اینه که حرکت خاصی نیست و شما فقط بازی کن رو میتونید به وسیله آنلوگ ها تو یک مسیر 360 درجه به حرکت در بیارید.
بله امیر جان،گفته شده که 10 سپتامبر میاد...10 sep می یاد !؟ مطمئنی !؟
تو کلا چند وقت قاطی کردی ها:biggrin1: البته اگه اکانتت EU باشه 10 Sep میاد وگرنه باید برای US تا 17 Sep صبر کنی10 sep می یاد !؟ مطمئنی !؟
ویرایش: با دموی یک بازی دیگه قاطی کردم
360 driblling يعني همون كه سوباسا توي تيتراژ فوتباليستها اجرا ميكنه!دوستان یکی بیاد در مورد این 360 driblling توضیح بده
ممنون
تو کلا چند وقت قاطی کردی ها:biggrin1: البته اگه اکانتت EU باشه 10 Sep میاد وگرنه باید برای US تا 17 Sep صبر کنی
به اکانت ربطی نداره ، به ریجن کنسول مربوطه.تو کلا چند وقت قاطی کردی ها:biggrin1: البته اگه اکانتت EU باشه 10 Sep میاد وگرنه باید برای US تا 17 Sep صبر کنی