FIFA 10 | Xbox360

• Thread starter Thread starter Sweeney
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خواستن ببینن که نفسش بیشتره :biggrin1:
میتونستی تو دهن رونی یه گوجه فرنگی هم بذاری:biggrin1:
خدارو شکر فکر کنم امسال دیگه یه رقابت خوب بین FIFA 10 و PES 2010 باشه که موجب پیشرفت بیشتر هر دو بازی و خوش حال شدن ما میشه:biggrin1:

من چندین تریلر از فیفا 10 دیدم واقعا افسانه ایی بود.
فقط یه چیزش ضایع بود و تو ذوقم خورد.نمیدونم چرا بازیکنا سرعتشون مثل موشک کروز بود:biggrin1:

من چندین تریلر از فیفا 10 دیدم واقعا افسانه ایی بود.
فقط یه چیزش ضایع بود و تو ذوقم خورد.نمیدونم چرا بازیکنا سرعتشون مثل موشک کروز بود:biggrin1:
اتفاقا بناشده که این مسئله تو فیفا10 برطرف بشه وسرعت بازی به واقعیت بیشتر نزدیک بشه;)

سلام
یه چیز جالبی تو این تریلر ها میشه دید. اونم اینه که EA سرعت بازی رو کمتر کرده ولی در عوض سرعت اجرای انیمیشن های گیم پلی رو زیاد کرده که این باعث میشه بازی سریعتر به نظر بیاد.

گفتم که همه چی عالی شده.سرعت بازی . گرافیک . انیمشن های بی نظیر.
اما بازیکنها عین موشک میدون.مثلا مالودا از اول تا آخر زمین رو در سیم ثانیه دوید:biggrin1:

گفتم که همه چی عالی شده.سرعت بازی . گرافیک . انیمشن های بی نظیر.
اما بازیکنها عین موشک میدون.مثلا مالودا از اول تا آخر زمین رو در سیم ثانیه دوید:biggrin1:
خوب شاید تو Options بازی Speed رو روی Fast گذاشته:biggrin1: شما چه می دونی؟:biggrin1: در کل من که بی صبرانه منتظرش هستم

من که با تریلر های پخش شده از PES فقط و فقط به این بازی امید دارم!!!
چطور مگه؟!همه که میگن خوبه؟!البته یه مصاحبه با بخش PES Productions دیدم اکثر تغییرات عمده رو از FIFA تقلید کردن مثل Custom Tactics که دیگه عیناً از FIFA کپی کردن...
نمی دونم کدوم بهتره ولی من کلاً FIFA بازی میکردم و میکنم...

یه چیزی که واقعآ رو اعصابه این تور دروازه هاست تو 09 که انگار سیم خارداره:biggrin1:
امیدوارم ایجا درستشه
البته نه دیگه مثل PES ماست شه:biggrin1:
برهان بهش اشاره کرده ... از تریلر های پخش شده معلومه که درست شده ... :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or