Niko Bellic
کاربر سایت
یکی بجوابهکسایی که دموی ساکر رو بازی کردن بگن که فیفا 10 بهتره یا ساکر؟؟؟ (روی پلی 3 هاااا)
یکی بجوابهکسایی که دموی ساکر رو بازی کردن بگن که فیفا 10 بهتره یا ساکر؟؟؟ (روی پلی 3 هاااا)
تو بخش اچیومنت برو من کم کم دارم همه رو میزارمکسی تروفی های بازی رو به فارسی نداره بذاره؟
اتفاقا همین الان میخواتم بیام یه سری چیز میز بگم راجع به بازیچرا کسی چیزی در مورد بازی نمیگه؟
میشه یکی این بخش Scouting(اگه درست نوشته باشم) تو قسمت manager mode رو یه توضیح بده؟
حالا Level ام رو چجوری باید تو این بخش ببرم بالا؟اتفاقا همین الان میخواتم بیام یه سری چیز میز بگم راجع به بازی :biggrin1: چون امروز صبح گرفتم .
مهدی این یه بخش تو Manager Mode هست که به زبان خودمون میشه استعداد یابی ، هر چقدر Level ات توی این بالا باشه ، تیمت میتونه بازی کن های بیشتر و بهتری رو با پول های بسیار کم از کشور ها بیاره و بزرگشون کنه و تبدیل کنه به بازیکن های بزرگ و بعد هم اونا رو به قیمت های بالا بفروشه .
این قسمت رو پایتم خفن:biggrin1:حتما بگیرید ، یکم که بیشتر شدیم میخوایم با توجه به سیستم لیگ بندی پیشرفته بازی یه لیگ درست حسابی نه مثل FIFA 09 راه بندازیم .
شاید تا یک ماه دیگه.به نظرتون کی قیمت این بازی حدود 50 میشه
باید بری تو بخش Staff و اونجا آپگرید کنی. همون جایی هست که قسمت ها متفاوتی برای آپگرید داره از جمله استادیوم و خطوط دفاع و هافبک و حمله و ....... که تا 10 هم هست.حالا Level ام رو چجوری باید تو این بخش ببرم بالا؟
راستی این بخش تو 09 هم بود؟
ولی عجب فوتبالیه پسر!انگار خودم تو Emirate Stadium دارم بازی میکنم.:biggrin1: