FIFA 10 | PS3

من بازی کردم البته این سلیقه ای است ولی اگر دنبال یک فوتبال وافع گرایانه تری فیفا بگیر من کلا پیشنهادم انه که روی PLAY3 حتما فیفا و روی PC پرو رو بگیر:cheesygri

چرا کسی چیزی در مورد بازی نمیگه؟
میشه یکی این بخش Scouting(اگه درست نوشته باشم) تو قسمت manager mode رو یه توضیح بده؟
اتفاقا همین الان میخواتم بیام یه سری چیز میز بگم راجع به بازی :دی چون امروز صبح گرفتم .
مهدی این یه بخش تو Manager Mode هست که به زبان خودمون میشه استعداد یابی ، هر چقدر Level ات توی این بالا باشه ، تیمت میتونه بازی کن های بیشتر و بهتری رو با پول های بسیار کم از کشور ها بیاره و بزرگشون کنه و تبدیل کنه به بازیکن های بزرگ و بعد هم اونا رو به قیمت های بالا بفروشه .

خوب من هم امروز بازی رو گرفتم ، در یک کلام خلاصه می کنم : Awesome .
بازی واقعا عالیه ازهر لحاظ واقعا باید به EA تبریک گفت به خاطر این فوتبالش که آدم لذت میبره ، همه چی نسیبت به FIFA 09 رشد محسوسی داشته ، گیم پلی بازی خیلی بهتر و واقع گرایانه تر شده ، سرعت بازی خیلی خوب شده ، چهره بازیکنها و لباسشون خیلی خوب کار شده ، فریم بازی تو سطح خیلی خوبیه . Virtual Pro که واقعا عالیه ، حتما بازی رو که گرفتید ویدئوهای داخل بازی رو راجع بهش ببینید خیلی بخش کاملیه میتونید با استفاده از Game Face چهره خودتون رو از سایت EASPORTFOOTBALL به بازی منتقل کنید که احمدرضا جان توی بخش 360 کامل با نمومنه توضیح داده .
Manager Mode خیلی پیشرفت کرده و خودش یه بخش مجزا و کامل به حساب میاد .
گفتنی راجع به بازی زیاده ولی الان ترجیح میدم برم بازی کنم چون نمیشه بیخیالش شد ولی نکته اخر اینکه وقتی بازی رو تجربه کردم اون خستگی 65 هزار تومنی از تنم رفت بیرون از بس که این بازی فوق العادست .
حتما بگیرید ، یکم که بیشتر شدیم میخوایم با توجه به سیستم لیگ بندی پیشرفته بازی یه لیگ درست حسابی نه مثل FIFA 09 راه بندازیم .

اتفاقا همین الان میخواتم بیام یه سری چیز میز بگم راجع به بازی :biggrin1: چون امروز صبح گرفتم .
مهدی این یه بخش تو Manager Mode هست که به زبان خودمون میشه استعداد یابی ، هر چقدر Level ات توی این بالا باشه ، تیمت میتونه بازی کن های بیشتر و بهتری رو با پول های بسیار کم از کشور ها بیاره و بزرگشون کنه و تبدیل کنه به بازیکن های بزرگ و بعد هم اونا رو به قیمت های بالا بفروشه .
حالا Level ام رو چجوری باید تو این بخش ببرم بالا؟
راستی این بخش تو 09 هم بود؟
ولی عجب فوتبالیه پسر!انگار خودم تو Emirate Stadium دارم بازی میکنم.:biggrin1:
حتما بگیرید ، یکم که بیشتر شدیم میخوایم با توجه به سیستم لیگ بندی پیشرفته بازی یه لیگ درست حسابی نه مثل FIFA 09 راه بندازیم .
این قسمت رو پایتم خفن:biggrin1:
به نظرتون کی قیمت این بازی حدود 50 میشه
شاید تا یک ماه دیگه.

حالا Level ام رو چجوری باید تو این بخش ببرم بالا؟
راستی این بخش تو 09 هم بود؟
ولی عجب فوتبالیه پسر!انگار خودم تو Emirate Stadium دارم بازی میکنم.:biggrin1:
باید بری تو بخش Staff و اونجا آپگرید کنی. همون جایی هست که قسمت ها متفاوتی برای آپگرید داره از جمله استادیوم و خطوط دفاع و هافبک و حمله و ....... که تا 10 هم هست.
در مورد استادیوم هم کاملا پایت هستم:biggrin1: خیلی جو خفنی داره:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or