FIFA 10 | PS3

توپخونه امروز هیچ کس نبود به جز فروشگاه امید منم خریدم 95 تومن با کلی چکوچونه .گرافیک نسبت به 09 تغییر نکرده چمن داغونه .گیم پلی بهتر شده ولی چی بگم یه ایرادایی داره.دوستانی که میگن توپ بهتر شده اصلا اینطور نیست شاید 1% .فکر کن شوت میزنی میره بیرون محکمتر از قبل تا وسط نیمه میاد.یه مشکل عجیب دیگه اینکه گل که میزنی به طرز حیرت اوری یهو همه با سرعت میرن تو گل انگار میخوان توپو وردارن اما ور نمیدارن .از حق نگذریم پیشرفتایی هم بوده.سانترها خیلی تخیلیه مسی با راست سانتر میکنه کات میگیره هزارتا.من میگم ارزش 100 تومنو نداشت مشکل زیاد داره چیپ که میزنی انگار نه انگار اون توپ 750 گرمه عینه بادکنکه .قیافه هام که بعضیا خوبن بعضام بد .استیله بازیکنای 08 و 09 بهتر بود اینا یه جورین حالا بگیرید میفهمید چی میگم در کل از 10 نمره ی 7.5 میدم سوالی بود هستم در خدمتتون

شوخی میکنید؟ شما 95 تومان پول برای یک بازی دادین؟:biggrin1: 1-2 روز صبر میکردین 65-70 میخریدین

نمیدن این قیمت هفته ی اول . شما یادت نیست pes 2008 اومد 120000 تومن بود گرچه الان پشیمونم اصلا نمی ارزه.اونجا انقدر حرص میخوردم همین بازیرو کنار من میخریدن 4 تومن چونه هم میزدن

نمیدن این قیمت هفته ی اول . شما یادت نیست pes 2008 اومد 120000 تومن بود گرچه الان پشیمونم اصلا نمی ارزه.اونجا انقدر حرص میخوردم همین بازیرو کنار من میخریدن 4 تومن چونه هم میزدن
dc همه بازیهاش حتی بازیایی نظیر کیلزون رو حتی هفته اول بالای 70 نداده تا بحال! خودتونو گول نزنید:)

من الان زنگ زدم فتحی گفت 70 گفتم بفرست:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or