FIFA 10 | PS3

ببخشید اینجوری صحبت می کنم ولی مثل اینکه هیچ راه دیگه ای نمونده .
شما واقعا درک نمی کنید که اینجا تاپیک بازی FIFA 10 نه تاپیک بحث درباره خرید بازی نه ؟ یا زحمت نمیدید به خودتون یکم بگردید که ببینید تاپیک درباره بازی های موجود در بازار وجود داره . http://bazicenter.com/forums/showthread.php?t=11367&page=6
واقعا یه سری دارند تاپیک های بخش PS3 رو همش رو به گند میشکن ، مدیران هم هیچ رسیدگی نمی کنن .
تو هر تاپیکی میری دارن راجع به قیمت بازی و اینکه از کجا خریدن بحث میشه و صفحات با یه مشت چرت و پرت رفته جلو .

خب بچه ها من امروز صبح بازی رو 67 تومن خریدم.بازی همه جوره توپه به نظر من،شده یه فوتبال واقعاً واقعی!:love:

جان من? من روزی چند ساعت هست دارم بازی ميکنم نسخه 360 رو هنوز نتونستم کنار بيام با محيطش ... خيلی خيلی نرم شده ...زاويه دوربين هم درست کردم باز بهتر شده ولی اصلا اون جو خوب رو نميده بهم

درضمن مبارکه :smile:

جان من? من روزی چند ساعت هست دارم بازی ميکنم نسخه 360 رو هنوز نتونستم کنار بيام با محيطش ... خيلی خيلی نرم شده ...زاويه دوربين هم درست کردم باز بهتر شده ولی اصلا اون جو خوب رو نميده بهم

این نرم شدن ناشی از استاندارد شدن سرعت بازیه تورج من توصیه میکنم رو لجندری بازی کن تا بیشتر لذت ببری ضمنا سرعت بازی رو هم تغییر نده این نسخه یه مقدار سخت تر شده وتیم حریف مثل باقالی نمیاد که ببازه:biggrin1:

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من دمو رو دانلود کردم که اگه باحال باشه بخرمش

ولی این دموش هر چی که انتخاب میکنم فقط یه بازیکن هستن و یک دروازبان .!!!!!!

دموش همینه فقط؟؟؟؟؟ تیم نداره 2دقیقه بازی کنیم؟؟؟؟؟

سلام دوستان من دمو رو دانلود کردم که اگه باحال باشه بخرمش

ولی این دموش هر چی که انتخاب میکنم فقط یه بازیکن هستن و یک دروازبان .!!!!!!

دموش همینه فقط؟؟؟؟؟ تیم نداره 2دقیقه بازی کنیم؟؟؟؟؟
اونجا که Arena نیما جان :دی
Start رو بزن ، گزینه اول Kick off از اونجا میشه بازی کرد ، فکر کنم هم 6 تا تیم داره .

Kick off خاموش هستش هر کاری کردن نشد.

همزمان با من دوستم هم دانلود کرد الان خونشون بودم از PSN اروپا دانلود کرده. اصلآ منوش هم فرق داشت
.!!!:eek:

جچوریه تو PSN USA , Europe فرق میکنه. ؟؟؟

--------------------------------------------------------------------
بازی رو پاک کردم دوباره از PSN اروپا دانلود کردم. درست شد.

نمی دونم چرا تو PSN امریکا اینطوری بود.!!!

10 دقیقه بازی کردم.

بازی خیلی رون شده حرکاتشون هم طبیعی تر شده.

ولی نمی دونم چرا حس میکنم PES باز بالاتر هستش.

آخرین ویرایش:

ممنون تورج جان.:love:
آره خدایی خیلی نرم شده،آزادی عمل بیشتری هم داری به نظرم.در مورد زاویه ی دوربین چی رو تغییر دادی دقیقاً؟بیشتر بازیکنی جو خوبش هم میاد.:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or