hamid_barca
Loyal Member
بازی های دیگم سالمه!
نمی دونم این چرا اینطوری می کنه؟
animation پشت صفحه ی transfer کند میشه!!
شاید مشکلش از سرورهای بازی باشه که هنوز درست کار نمیکنن آخه منم چندتا بازی کردم ولی تو لیدر بورد قاطی کرده و بازیها رو حساب نمیکنه.شما یه سر به لیدر بوردت بزن ببین بازیهات اصلا ثبت شدهخوب دوستان صمیمانه و از ته قلب به Ea تبریک میگم با این تروفی هایی که گذاشته چون اولین تروفی باگ دارش که نصیب من شد. یک تروفی هست که باید در بخش Head To Head و در قسمت Ranked Match تعداد 5 بازی رو پیاپی با 5 تیم مختلف به پایان برسونید. من تا الان 14 تا بازی کردم و 8 تای آخر رو با تیم های مختلف رفتم و نداد. تنها احتمالی که میدم این هست که باید از 5 لیگ متفاوت باشه چون من فقط از اسپانیا و ایتالیا و انگلستان تیم انتخاب کردم.
آره حمید جان ثبت شده. من از اون 14 تا بازی وقتی توی پروفایلم میرم 11 تا رو بردم و 2 رو باختم و 1 هم مساوی شده ولی هنوز تروفی رو نداده. فقط امیدوارم باگ نداشته باشهشاید مشکلش از سرورهای بازی باشه که هنوز درست کار نمیکنن آخه منم چندتا بازی کردم ولی تو لیدر بورد قاطی کرده و بازیها رو حساب نمیکنه.شما یه سر به لیدر بوردت بزن ببین بازیهات اصلا ثبت شده
احتمالا مشکلی نیست و مال سرور خودشه و درست میشه چون برای من هم همین اتفاق افتاده ولی تو سایتش که میرم تعداد برد و باختها درسته شما هم یه سر به سایت easportsfootball بزن برو تو پروفایلت ببین اونجا چی ثبت شدهدوستان ببخشید یه سوال من داشتم انلاین بازی میکردم لولم 7 بود 3 تا باخت داشتم 10 تا برد بازیه اخرم بردم بعد یکدفعه شدم لول 3 امتیازم از 800 شد 300 برد و باختمم قاطی شد ایراد از چیه؟؟؟
احتمالا مشکلی نیست و مال سرور خودشه و درست میشه چون برای من هم همین اتفاق افتاده ولی تو سایتش که میرم تعداد برد و باختها درسته شما هم یه سر به سایت easportsfootball بزن برو تو پروفایلت ببین اونجا چی ثبت شده
آره با 128هم جواب میده،ولی بازم باید ببینی پینگت چجوریاست!128 هم با 128 فرق داره!!!بعضیا پینگشون خوبه بعضیها هم نه.دوستان اگه ممکنه در مورد آنلاین می شه توضیح بدید که با چه سرعتی بازی می کنید مثلا با 128 جواب می ده
با چه سرعتی می شه خوب بازی کرد کلا اگه ممکنه در مورد آنلاین یه ضره توضیح بدین .. پینگ تاثیر داره ؟؟
کلا چه جوریاس
واقعا ممنون می شم
آره ، Latency رو اون بالا نشون میده . منم با تو سبز بودم حمید چون جفتمون ایرانیم ، یا خارجیها هم که بازی می کنم همیشه زرده ف یکم هم سبز میشه .خوبی که به آنلاینش اضافه شدی اینه که وقتی با یه نفر بازی میکنید بالاش میزنه وضعیت پینگ چطوریه.مال من که بیشتر وقتها قرمزه:biggrin1:فقط وقتی با آرش بازی کردم سبز بود
یادته که تو کیلزون؟اینم جوابش:biggrin1:آره ، Latency رو اون بالا نشون میده . منم با تو سبز بودم حمید چون جفتمون ایرانیم ، یا خارجیها هم که بازی می کنم همیشه زرده ف یکم هم سبز میشه .
3 دست باهات بازی کردم 3 تاش هم باختمانقدر FPS بازی کردم Online ، فوتبال رو هم FPS میبینم
![]()
چه دورانی داشتیم با این بچه تو اینتر.از وقتی رفت بارسا کلا فیفا رو گذاشتم کنار.:biggrin1:یادته که تو کیلزون؟اینم جوابش:biggrin1:
ولی خدایی این ابراهیموویچ عجب غولیه توپ رو بهش میدم حالا دیگه من بدو آهو بدو:biggrin1: