Fifa 10 League | Xbox 360

دارنده ی لیگ بیاد نتایج رو بزاره ثواب داره ها به جای اینکه بگه من خیلی زحمت میکشم ما که والا زحمتی نمیبینیم یه لیگ ساختی گذاشتیش به امون خدا شما بیا نتایج رو قرار بده +تاکید میکنم یه ساعتی تایین کن تا همه اون موقع ان بشن اون موقع هر چه قدر اعتبار خواستی بهت میدیم
با تشکر از شما
یه مطلبی هست که میخواستم بگم که دوستان لطفا اگر زیاد گل خوردن بچه بازی در نیارن و نیان بیرون چون با این کار ابرو خودشونو بردن
اولا من نتم داغونه نمی تونم بیام . بچه ها شاهدن . نتایج رو قبلا می ذاشتم کسی نه نقل قولی نه حرفی . منم ناامید می شدم و دیگه نذاشتم . ساعتم که بذارم اگه چند تا پست قبلیو ببینید خداهید دید که یکی از بچه ها گفته بود از ساعت 12-4 صبح یکیم گفته بود و فقط صبح و بعد از ظهر هستش . حالا اگه می خواهید بذارم تا ببینیم چقدر وضع بهتر میشه . راستی جام رمضانتون چی شد ؟

اولا من نتم داغونه نمی تونم بیام . بچه ها شاهدن . نتایج رو قبلا می ذاشتم کسی نه نقل قولی نه حرفی . منم ناامید می شدم و دیگه نذاشتم . ساعتم که بذارم اگه چند تا پست قبلیو ببینید خداهید دید که یکی از بچه ها گفته بود از ساعت 12-4 صبح یکیم گفته بود و فقط صبح و بعد از ظهر هستش . حالا اگه می خواهید بذارم تا ببینیم چقدر وضع بهتر میشه . راستی جام رمضانتون چی شد ؟
عزیز اون جام رمضون رو بی خیل یه سری جو زده بودن یه چیزی گفتن من خودم رسما از شما عذر میخوام
شما بیا الان نتایج رو قرار بده یه ساعتی هم تایین کن(به نظر من از 10 شب تا 1 بامداد) به لیگت رونق ببخش مطمئن باش عملی میشه این کار
شما الان یه لیگ راه انداختی باید مسئولیتش رو بپذیری نه این که اینطوری غیبت بزنه
لیگتم که خدا رو شکر اعضا زیاد داره از دوستان هم خواهش میکنم این بحث جام رمضون رو بندازن تو سطل اشغال OK؟
با تشکر

اینم از نتایج اخر :
xxppappxx 3-0 bardia 021
xxppappxx 4-0 bardia 021
iran sabz 2-1 bardia 021
iran sabz 0-3 bardia 021
Regencu M Altar 3-3 bardia 021
Regencu M Altar 3-2 bardia 021
AlirezaGamer 9-8 x|spiderferi|x
phoenixx97 2-2 bardia 021
AlirezaGamer 5-1 bardia 021
AlirezaGamer 4-0 bardia 021
AlirezaGamer 9-0 iran sabz

شانس آوردی نباختیا
من چند تا تیرک زدم؟؟؟؟
چند تا چیپم خورد تو تیرت؟؟؟
شانسی مینداختی اوونم زارت می زد تو گل!!
آره خب... حتما راست میگی تو...;)
گلای خودت که آخراش ته زور چپونی نبود دیگه:d
ساعتم که بذارم اگه چند تا پست قبلیو ببینید خداهید دید که یکی از بچه ها گفته بود از ساعت 12-4 صبح یکیم گفته بود و فقط صبح و بعد از ظهر هستش . حالا اگه می خواهید بذارم تا ببینیم چقدر وضع بهتر میشه
آقا من گفتم بیشتر 12 تا 4 میام بعضی وقتها هم 6 بعد از ظهر لایو هستم...

آخرین ویرایش:
واقعا بدشانسی بود

من شب نمی تونم بیام. من ظهر و عصر در خدمتم
:|)x:|)x:|)xفکر کنم هیچ کس تو این بازی های لیگ به این خوش شانسی من نبوده که بازی رو که تا دقیقه (82) 1_7 بردم در اثر ریست شدن مودم 0-3 ببازم)x)x)x)x)x)x

آخرین ویرایش:
:|)x:|)x:|)xفکر کنم هیچ کس تو این بازی های لیگ به این خوش شانسی من نبوده که بازی که تا دقیقه 82 1_7 بردم رو در اثر ریست شدن مودم 0-3 ببازم)x)x)x)x)x)x
فکر کنم مسئول لیگ میتونه این ماجرا رو پیگیری کنه;)به ایشون گزارش بدید

فکر کنم مسئول لیگ میتونه این ماجرا رو پیگیری کنه;)به ایشون گزارش بدید
ببخشید من نمی تونم کاری کنم این یه لیگ ساده است و از اوون لیگا نیست . واسه منم این اتفاق افتاده لطفا دیگه از این انتظارات از من نداشته باشید و تازه قراره توو Fifa 11 از این لیگای حرفه ای بسازم . #:-s#:-s

شرمنده این را میگم همه ادعا دارن من مشکل دارم تو بازی کردن یک error میده مشکل از چیه؟ نمیتونم در لیگ بازی کنم فقط با یک سری افراد میتونم بازی کنم یه نفر گفت مشکل از level هست چی کار کنم این مشکل را 3 تا از دوستانم دارن لطفا کمک کنید این مشکل را این جا مطرح کردم که نمیتوتنم با تمام افراد در لیگ بازی کنم:(:(:(:(:(:(:(:(:(

شرمنده این را میگم همه ادعا دارن من مشکل دارم تو بازی کردن یک error میده مشکل از چیه؟ نمیتونم در لیگ بازی کنم فقط با یک سری افراد میتونم بازی کنم یه نفر گفت مشکل از level هست چی کار کنم این مشکل را 3 تا از دوستانم دارن لطفا کمک کنید این مشکل را این جا مطرح کردم که نمیتوتنم با تمام افراد در لیگ بازی کنم:(:(:(:(:(:(:(:(:(
ببخشید میشه error رو بنویسید تا شاید یه کمکی تونستم بکنم. لطفا از این به بعد دیگه از این سوالا نکنید لطفا .

شما مشکل از Nat ته باید پرت های Nat رو باز کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or