Fifa 10 League | Xbox 360

من به یک مشکل خوردم اینکه حتما در live باید با همlevel خودم بازی کنم و دیگر levelهارو نمیتونم بازی کنم errorمیزنه لطفا یکی کمک کنه;;)متلا من اگر levelam2 باشد باید با level2 بازی کنم mer30
اولا این تاپیک برای لیگ هستش!!!:-/
ولی وقتی رفتی باید بری توی online lobby و بعد از اون برو توی game room و بعدش باید داخل یکی از رومها بشی.

نوشته شده توسط A . ZoN[i]X;1096387:
:p این لیگ نه اون لیگ !
دوسته عزیز گفت جام رمضان :)
به هیچی نشده اسم گذاشتید واسش بابا شما دیگه کی هستید .
بذارید من یه پیش بینی کنم .
1. اول یه نفر یه تاپیک واسه ثبت نام میزنه
2. بعد همه شروع من کنن به تکرار کلمه ی منم هستم
3. وقتی ثبت نام شدن هیچ کدومشون نمی یان یا میان بعد 2-3 بازی دیگه نمی یان . )x
منو باش می خواستم اگه این لیگ تموم شه واستون توو Fifa 11 از اوون لیگ های مشت درست کنم . منو باش چه ارزوهایی داشتم .

به هیچی نشده اسم گذاشتید واسش بابا شما دیگه کی هستید .
بذارید من یه پیش بینی کنم .
1. اول یه نفر یه تاپیک واسه ثبت نام میزنه
2. بعد همه شروع من کنن به تکرار کلمه ی منم هستم
3. وقتی ثبت نام شدن هیچ کدومشون نمی یان یا میان بعد 2-3 بازی دیگه نمی یان . )x
منو باش می خواستم اگه این لیگ تموم شه واستون توو Fifa 11 از اوون لیگ های مشت درست کنم . منو باش چه ارزوهایی داشتم .
آقا چرا ناراحتی ! قرن قرن گفتگو هاست :)
لیگ شما پا برجاست ! ایشالا بعد لیگ شما اگه دوستان راضی بودن ;)

ss666 میشه برای همین لیگ IranianLeague یه زمانی تو روز و یه زمانی تو شب(نصف شب) بذاری که تقریبا همه اون موقع بیان و بازی ها رو انجام بدیم...!؟؟(من خودم تقریبا 12 شب به بعد هستم تو روز نمیشه اکثرا)

بچه ها تو رو خدا وسط یه لیگ که زیاد بازیاش هم انجام نشده صحبت یه لیگ دیگه نکنید به خدا همینجوری که هیچکدوم از لیگا به پایان نرسیده دیگه...

آخرین ویرایش:
منم هستم تا آخرش
gamer tag:bardia 021
دیشب بازی اول آخر بازی داشت حالم بهم می خورد شانسم افتضاح بود ،
()xنمیدونم چرا وقتی به یکی 3 تا میزنم از دقیقه 80 به بعد اتفاق های بدی برام میفته :(()
بازی دوم هم داشت دقیقا اینجوری میشدش...

دارنده ی لیگ بیاد نتایج رو بزاره ثواب داره ها به جای اینکه بگه من خیلی زحمت میکشم ما که والا زحمتی نمیبینیم یه لیگ ساختی گذاشتیش به امون خدا شما بیا نتایج رو قرار بده +تاکید میکنم یه ساعتی تایین کن تا همه اون موقع ان بشن اون موقع هر چه قدر اعتبار خواستی بهت میدیم
با تشکر از شما
یه مطلبی هست که میخواستم بگم که دوستان لطفا اگر زیاد گل خوردن بچه بازی در نیارن و نیان بیرون چون با این کار ابرو خودشونو بردن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or