Fifa 10 League | Xbox 360

سلام . دوستان اگه میتونید یه لیگ را بندازید ( جام رمضان ) که تا آخر این ماه رمضان هم تموم شه !! میتونیم جدول و زمان بندی لیگ هم درست کنیم تا جذاب تر شه !
یه لیگ منظم !

سلام . دوستان اگه میتونید یه لیگ را بندازید ( جام رمضان ) که تا آخر این ماه رمضان هم تموم شه !! میتونیم جدول و زمان بندی لیگ هم درست کنیم تا جذاب تر شه !
یه لیگ منظم !

این جور لیگای منظم جایزه هم میخواد تا نظمش بهم نخوره !
لیگ ما کیلوییه نظمش کجا بود :دی

من میخواستم بگم و هر کی میاد 1000 تومان بده ( فرض ) آخرش با پول پوینت برای لایو میشه جایزه ! ( فک نکنم به کسی هم فشار بیاد )
اینطوری هر کی بیاد تا آخر بازی میکنه !
فقط نظراتونو بگید که اگه شد شروع کنیم !

آخرین ویرایش:
من میخواستم بگم و هر کی میاد 1000 تومان بده ( فرض ) آخرش با پول پوینت برای لایو میشه جایزه ! ( فک نکنم به کسی هم فشار بیاد )
اینطوری هر کی بیاد تا آخر بازی میکنه !
فقط نظراتونو بگید که اگه شد شروع کنیم !
حالا چجوری پول بدیم؟؟
به کی باید پولو بدیم؟
به اینش فکر کردی...:-/

حالا چجوری پول بدیم؟؟
به کی باید پولو بدیم؟
به اینش فکر کردی...:-/
به بچه ها بستگی داره که بخوان پول بدن یا نه !! ( اگه جایزه باشه )
ولی فک کنم تنها راه انقال کارت به کارت باشه ( از اینترنت ) یا یکی بیاد اسپانسر شه !

به بچه ها بستگی داره که بخوان پول بدن یا نه !! ( اگه جایزه باشه )
ولی فک کنم تنها راه انقال کارت به کارت باشه ( از اینترنت ) یا یکی بیاد اسپانسر شه !
به نظر من میشه به حساب خود سایت پول بریزیم و مثلا یک microsoft point یا یک اکانت گلد بخریم و بعد سایت به قهرمان لیگ جایزه رو بده.;;)

اقا کجایید ببنید که چه اتفقاتی که نمی افته:)) یکی از دوستانمون نمیه ی اول 11 تا خورد نیمه دوم از قصد از بس خطا کرد و کارت قرمز گرفت بازی 3-0 به نفع من تموم شد:))
آره این فکر جالب تره :d
فقط باید صبر کنیم بقیه بچه ها هم نظر بدن !!
بعد یه تاپیک میزنیم کارو شروع میکنیم !
به نظر من این فکر خیلی خوبی هست بازیکننده ها بیشتر میشن و همه وحشی:d مسئول لیگ بیاد نظرشو بده ببینیم
البته اگر بخواد این نظر اجرا بشه باید یه لیگ جدید بسته بشه

من به یک مشکل خوردم اینکه حتما در live باید با همlevel خودم بازی کنم و دیگر levelهارو نمیتونم بازی کنم errorمیزنه لطفا یکی کمک کنه;;)متلا من اگر levelam2 باشد باید با level2 بازی کنم mer30

حالا چرا ناراحت میشی؟:dما گفتیم با یکی از مدیرا توافق بزارین که یه جایزه ای بزارن اگه رنشد که هیچی فرقی نداره کی گفت لیگو جمع کنین؟:d

ببخشید این تاپیکی که من زدم مربوط به لیگی که در جریان است , لطفا بگید اگه نمی خواهید لیگ رو ادامه بدید بگید لیگ رو جمع کنم . :((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((
نه برادر چرا ناراحت میشی !!!
من میگم یه لیگ باسه ماه رمضا ن و منظم تر ! اگه ادمین ها هم حمایت کنن بهتر !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or