اشکال نداره .داش ببخشید من امروز یه کاری برام پیش اومد مجبور شدم دستگاه رو کلا خاموش کنم
با شما ام alirezagamer
آره راست میگه. 7 تا گل خورم دقیقه ی 84 بازی قطع شد و من 3-0 بردم.lol)x)x)xفکر کنم هیچ کس تو این بازی های لیگ به این خوش شانسی من نبوده که بازی رو که تا دقیقه (82) 1_7 بردم در اثر ریست شدن مودم 0-3 ببازم)x)x)x)x)x)x
یعنی یا سرعتتون نمی کشه . ( لاگ زیاد دارید ) یا اینکه طرف مقابل شما قبل از اینکه شما وارد بشید از اوون جا خارج شد . راستی شما Dns رو به مودمتون زدید .mer30 از رسیدگی erori که میده این جمله رو به روست دوستانمم مشکل دارن.
this game session is no longer available. منتظر جواب هستم متشکرم
ببخشید این جا سایت لیگ است نه Fifa 10 . لطفا دیگه اینجا پست راجعبه Fifa ندید .دوستان برا آنلاین بازی کردن فیفا چه سرعتی لازمه با نت 128 میشه کار کرد بدون لگ؟
به سرعت ربطی نداره. طوی طول بازی مقدار دانلود 5KB/S هست . همش مربوط به پینگه.ببخشید این جا سایت لیگ است نه Fifa 10 . لطفا دیگه اینجا پست راجعبه Fifa ندید .
256 , پینگ هم باید زیر 400 باشد .
DNs یه کدیه توو قسمت مودم باید زد توو Xbox :به سرعت ربطی نداره. طوی طول بازی مقدار دانلود 5KB/S هست . همش مربوط به پینگه.
DNS رو باید چی کار کنیم؟
DNs یه کدیه توو قسمت مودم باید زد توو Xbox :
توو قسمت Primary اینو بزنید : 217.218.155.105
و توو قسمت Seccondery مودم اینو : 4.2.2.3
امیدوارم کمکی کرده باشم .
نه خیر از اوون استفاده نکردم .این Dns رو من از زمانی که Ps3 داشتم میزدم تا حالا . البته یه 10 روزی میشد یادم رفته بود بزنمش .اگه شما از اون روشی که من گفتم استفاده کردین بهتون بگم که برا هر نفر ip ادرسی که میده فرق داره پس بادی از طریق برنامه هر نفر چک کنه !
عچب سوالی من نتونستم جواب بدم کسی می تونه جواب ایشون رو بده ؟چرا تو لیگ میشه با هر نفر بازی کرد؟؟