FIFA 09 Online League Discussion Board

نظر شما در مورد لیگ آنلاین فیفا 09 چیست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    46
من اینترنتم قطعه ... تحمل کنید مراحل پرداخت صورت بگیره. من یک هفته است در بستر بیماریم هیشکی نمیگه کجاس نکنه مرده باشه، ولی فوری میخوان برن سی خودشون اصلا برید. من وظیفه ندارم لیگ برگزار کنم.

دوستان نسخه ps3 بازی رو کسی خریده یا نه ؟ با چه سرعتی میشه آنلاین رو به راحتی بازی کرد ؟ با سرعت 128 میشه یا نه؟؟؟
بله
----------------------------------------------------
دوستان دقت کنید پس از مذاکرات من با سیاوش قرار شد تا چند ساعت دیگه لیگ رو راه بندازم
فقط شیوه کار اینطوریه اسم لیگ Bazicenter هست باید بدونید که لیگ پسورد داره پس هر کس پسورد رو میخواد باید به من پیغام خصوصی اعلام حضور کنه و PSN ID وتیمش رو به من بگه تا پسورد رو بهش بدم.در ضمن هر کس پسورد رو لو بده و کسان دیگه عضو بشن خیلی راحت Kick میشن.
با اینکارمیفهمیم چندتا هستیم و شاید دو گروه شدیم و در ضمن اگر همکاری کنید جام حذفی داریم.
در ضمن فکر هایی برای جایزه نیز باید کرد که در ادامه با مشورت شما عملیش میکنیم;)

یه سوالی که واقعا من رو گیج کرده الان من مثلا با یه سری بچه ها نمیتونم بازی کنم اون وقت تکلیف تو لیگ چی میشه؟ نظرهای پیشنهادی بدید .
یکی از دوستان میگفت اونایی که میتونن با هم بازی کنن تو یه گروه باشن:confused:

من اینترنتم قطعه ... تحمل کنید مراحل پرداخت صورت بگیره. من یک هفته است در بستر بیماریم هیشکی نمیگه کجاس نکنه مرده باشه، ولی فوری میخوان برن سی خودشون اصلا برید. من وظیفه ندارم لیگ برگزار کنم.
سیاوش جان امیدوارم هر چه زودتر خوب بشی.من قصد ناراحت کردنت رو نداشتم.;)

خوب برادر من اگه حالت خوب نیست بیا بگو که دیگه کسی اعتراض نکنه و شما ناراحت نشی ما که علم غیب نداریم. وجدانی خودت از اول تاپیک تا اینجا رو بخون 5 - 6 بار گفتیم تا فلان روز راه میفته. اما ...
چی میگی داداش خودت این طرح رو دادی بعد نمیخوای لیگ برگزار کنی؟؟ عمرا تو نباشی اصلا فاز نمیده :biggrin1:
امیدوارم هر چه زودتر حالت خوب بشه.

دوستان هر کی میخواد در لیگ شرکت کنه به من پیغام خصوصی بده تا من لیگ رو که در اسرع وقت موقعی که امار دستمون اومد بسازم
فکر کنم به 15 تا برسیم فعلا که 7 تا هستیم;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or