FIFA 09 for PC

• Thread starter Thread starter zadis
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
boxshot_uk_large.jpg

این بازی جذاب زودتر از زمان مقرر عرضه شده!!!!!!!!!!
و در قالب دو دی وی دی هست . که فعلا وست گیم و p30wlorld اوردن
احتمال میدم که واقعا بازی زیبا شده باشه... نظر شما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

راجع به شوت ها اینکه
بهترین سرعت و دقت وقتی هست که بازیکن بیشترین سرعت رو داره
و اگه بازیکنتون ایستاده یا با سرعت کم حرکت میکنه بهتره دوبار از d استفاده کنید و میبینید تفاوتشو با شوت معمولی
تک به تکا هم حتما با qd بهترین انتخابه;)

چون بچه خوبی هستی کمکت میکنم:دی

1.انواع شوت ها:3نوع هست:1مستقیم یا همون D خالی-2بغل با که Q+D هست-3چیپ Z+Q
در شوت ها نحوه گرفتن جهت ها بسیار مهم هست
اگه شما به طرف دروازه حریف جهت بگیری و شوت کنی شوت مستیقیم نوک پا میشه اگه خلاف جهت دروازه بگیری میشه رو پا
پس کلا نوک پارو بیخیال شوید:دی
در پشت محوطه جریمه از D خالی استفاده کنید
داخل محوطه Z+D به همراه جهت
چیپ رو هم موقعی که دروازه بان جلو میاد استفاده کنید
پ.ن:جهت ها رو در موقع مخصوص استفاده کنید>منظور همون طرف یا مخالف دروازه

2.ضربه آزاد
به همون طریق اگه طرف یا مخالف در وازه باشه به ترتیب:نوک پا و رو پا میزنه
در ضربه ازاد وقتی C میزنی یار دوم میاد
اگه C رو نگه داری و شوت بزنی یار دوم می شوته
اگه C رو نگه نداری و شوت بزنی خودت شوت میزنی
اگه C رو نگه داری و S بزنی بهت پاس میده یار دوم و میتونی فرار کنی
پ.ن:با Z هم کار هایی از این قبیل میکونه که نوشتن زیاد میشه

پ.ن:کلا خیلی زمان میبره اینارو یاد بگیری ولی تلاش کنی یاد میگیری:biggrin1:

سوال دیگه ای بود در خدمتیم:smile::biggrin1:

سلام
ممنون
من كه فكر كنم اين همه رو باهم قاطي كنم و جابجا بزنم :biggrin1:
راستي اگه نكات ديگه اي هم هست لطفا اعلام كنيد
موفق باشيد

چرا دیگه دوربین pro بازیو از پشت سر بازیکنت نشون نمیده؟
اون حالت که تو یوفا بود موقع نزدیک شدن به دروازه صدای داد بازیکنا میومد و دوربین میلرزید چرا تو فیفا نیست؟(آخه تو تریلراش بود که)
بعد برای توپ گرفتن در حالت pro (که فقط یک بازیکن رو تحت انتخاب دارید) توسط همتیمیاتون چیکار باید کرد؟
تیم حریف خوب توپ میگیره اما بازیکنای من عینه چوب خشک وا میستن اصلا هم نمیدون!

چرا دیگه دوربین pro بازیو از پشت سر بازیکنت نشون نمیده؟
اون حالت که تو یوفا بود موقع نزدیک شدن به دروازه صدای داد بازیکنا میومد و دوربین میلرزید چرا تو فیفا نیست؟(آخه تو تریلراش بود که)
بعد برای توپ گرفتن در حالت pro (که فقط یک بازیکن رو تحت انتخاب دارید) توسط همتیمیاتون چیکار باید کرد؟
تیم حریف خوب توپ میگیره اما بازیکنای من عینه چوب خشک وا میستن اصلا هم نمیدون!

اولا : فكر كنم شما دوربين رو ميخواي تو حالت معمولي پرو كني . فك نكنم بشه! تو حالت پرو دوربين هم از پشت سر هست . برا من كه همين طوره ...
شما كلا هر كاري كه ميخواي هم تيميهات بكنن رو بگو بكنن! يعني فرض كن به جاي هم تيميت خودتي . يعني براي اينكه توپ رو بگيرن d رو بزن . البته بپا يهو برات نكشن زيرش! تند تند بزن d رو كه موقعيت و مكان خودت هم از بين نره ...

ببخشید من دو تا مشکل با این بازی دارم... اول اینکه کلید هارو که به دلخواه خودم میچینم از بازی که میام بیرو دوباره بر میگرده همون حالت اول، یعنی باید هر باز که وارد بازی میشم کلیدارو تغییر بدم. دوم اینه که یه چند بار که میرم تو بازی و میام بیرون میگه که نسخه ی شما اصلی نیست و نیمیره تو بازی و باید پروفایلو کلا از تو داکیومنت پاک کنم تا درست بشه... کمک.

شما كلا هر كاري كه ميخواي هم تيميهات بكنن رو بگو بكنن! يعني فرض كن به جاي هم تيميت خودتي . يعني براي اينكه توپ رو بگيرن d رو بزن . البته بپا يهو برات نكشن زيرش! تند تند بزن d رو كه موقعيت و مكان خودت هم از بين نره ...
مشکل همینه دیگه وقتی d رو میگیرم مثله خودم تنه به تنه نمیشن برا گرفتن توپ!
نمیدونم ایراد هوش مصنوعیه یا مشکل دیگه ایه؟
یعنی من که میرم سمت دفاع حریف خیلی سریع تنه به تنه میشن یا حتی برای نجات دروازه تکلم میکنن اما تیمه من عینه ماستن!
مثه این میمونه فقط اونا world class باشن! من هم مثلا amature

من خودم اصلاً اهل گیم فوتبال و اینا نیستم و خیلی وقته بازی نکردم، اما خیلی وقت بود که من تو این فکر بود که چرا یه گیم فوتبال ساخته نمیشه که برای کنترلش از موس+کیبورد استفاده کنه، چون به نظرم کارایی میشه کرد که با کیبورد خالی یا با گیم‌پد نمیشه کرد. حالا گیمی که اصلاً انتظارش رو نداشتم اومده این حرکت رو انجام داده! (EA Sports و این حرفا؟ :biggrin1:)

حالا آقایون فیفا بازهای حرفه‌ای، این قضیه‌ی اضافه شدن موس+کیبورد، کمکی به بهتر بازی کردنِ آدم میکنه یا نه؟ اصولاً کسی از شما، از گیم‌پد یا کیبوردِ خالی سوئیچ کرده به سیستم موس+کیبورد؟

من خودم اصلاً اهل گیم فوتبال و اینا نیستم و خیلی وقته بازی نکردم، اما خیلی وقت بود که من تو این فکر بود که چرا یه گیم فوتبال ساخته نمیشه که برای کنترلش از موس+کیبورد استفاده کنه، چون به نظرم کارایی میشه کرد که با کیبورد خالی یا با گیم‌پد نمیشه کرد. حالا گیمی که اصلاً انتظارش رو نداشتم اومده این حرکت رو انجام داده! (EA Sports و این حرفا؟ :biggrin1:)

حالا آقایون فیفا بازهای حرفه‌ای، این قضیه‌ی اضافه شدن موس+کیبورد، کمکی به بهتر بازی کردنِ آدم میکنه یا نه؟ اصولاً کسی از شما، از گیم‌پد یا کیبوردِ خالی سوئیچ کرده به سیستم موس+کیبورد؟
موس به نظر من چیز بدرد نخوری است
پ.ن:بدرد تازه کارها میاد:دی

ولی کارهای جالبی میکنه مثلا شما هنگامی که آروم میدوی موس رو رو خودت نشانه برو و اروم سانت کن<ببین چه اتفاقی میوفته>جالبه

بلیکم
من وقتی با صفحه کلید بازی می کنم دکمه Shift دریبل های قشنگی می زنه
اما زمانیکه از دسته استفاده می کنم در اصل چیزی بعنوان دریبل نداره
ممنون می شم کمکم کنید
ممنون
یا حق

خــــیــــلــــی حال میده...
من واقعا با بازیش حال کردم...
کنترل موسش واقعا خوب کار شده...
البته نا گفته نماند که 1:30 طول کشید تا با شوت کردن با Space ـو اینا عادت کنم :-"

سلام
من كه قيد ماوس رو زدم و دكمه هاي كيبورد رو مثل قديم تعريف كردم و شروع كردم به بازي :cheesygri

يه سوال
در be a pro (نمي دونم كه درست نوشتم يا نه) هموني كه يك بازيكن در زمين دست خودمون هست
بعضي مواقع بالاي سر بازيكناي حريف علامت تعجب ظاهر ميشه (معمولا بالاي سر 2 نفر)
كسي مي دونه اينها چي هستند؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or