این بازی جذاب زودتر از زمان مقرر عرضه شده!!!!!!!!!!
و در قالب دو دی وی دی هست . که فعلا وست گیم و p30wlorld اوردن
احتمال میدم که واقعا بازی زیبا شده باشه... نظر شما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون بچه خوبی هستی کمکت میکنم
1.انواع شوت ها:3نوع هست:1مستقیم یا همون D خالی-2بغل با که Q+D هست-3چیپ Z+Q
در شوت ها نحوه گرفتن جهت ها بسیار مهم هست
اگه شما به طرف دروازه حریف جهت بگیری و شوت کنی شوت مستیقیم نوک پا میشه اگه خلاف جهت دروازه بگیری میشه رو پا
پس کلا نوک پارو بیخیال شوید
در پشت محوطه جریمه از D خالی استفاده کنید
داخل محوطه Z+D به همراه جهت
چیپ رو هم موقعی که دروازه بان جلو میاد استفاده کنید
پ.ن:جهت ها رو در موقع مخصوص استفاده کنید>منظور همون طرف یا مخالف دروازه
2.ضربه آزاد
به همون طریق اگه طرف یا مخالف در وازه باشه به ترتیب:نوک پا و رو پا میزنه
در ضربه ازاد وقتی C میزنی یار دوم میاد
اگه C رو نگه داری و شوت بزنی یار دوم می شوته
اگه C رو نگه نداری و شوت بزنی خودت شوت میزنی
اگه C رو نگه داری و S بزنی بهت پاس میده یار دوم و میتونی فرار کنی
پ.ن:با Z هم کار هایی از این قبیل میکونه که نوشتن زیاد میشه
پ.ن:کلا خیلی زمان میبره اینارو یاد بگیری ولی تلاش کنی یاد میگیری:biggrin1:
سوال دیگه ای بود در خدمتیم:smile::biggrin1:
چرا دیگه دوربین pro بازیو از پشت سر بازیکنت نشون نمیده؟
اون حالت که تو یوفا بود موقع نزدیک شدن به دروازه صدای داد بازیکنا میومد و دوربین میلرزید چرا تو فیفا نیست؟(آخه تو تریلراش بود که)
بعد برای توپ گرفتن در حالت pro (که فقط یک بازیکن رو تحت انتخاب دارید) توسط همتیمیاتون چیکار باید کرد؟
تیم حریف خوب توپ میگیره اما بازیکنای من عینه چوب خشک وا میستن اصلا هم نمیدون!
مشکل همینه دیگه وقتی d رو میگیرم مثله خودم تنه به تنه نمیشن برا گرفتن توپ!شما كلا هر كاري كه ميخواي هم تيميهات بكنن رو بگو بكنن! يعني فرض كن به جاي هم تيميت خودتي . يعني براي اينكه توپ رو بگيرن d رو بزن . البته بپا يهو برات نكشن زيرش! تند تند بزن d رو كه موقعيت و مكان خودت هم از بين نره ...
موس به نظر من چیز بدرد نخوری استمن خودم اصلاً اهل گیم فوتبال و اینا نیستم و خیلی وقته بازی نکردم، اما خیلی وقت بود که من تو این فکر بود که چرا یه گیم فوتبال ساخته نمیشه که برای کنترلش از موس+کیبورد استفاده کنه، چون به نظرم کارایی میشه کرد که با کیبورد خالی یا با گیمپد نمیشه کرد. حالا گیمی که اصلاً انتظارش رو نداشتم اومده این حرکت رو انجام داده! (EA Sports و این حرفا؟ :biggrin1
حالا آقایون فیفا بازهای حرفهای، این قضیهی اضافه شدن موس+کیبورد، کمکی به بهتر بازی کردنِ آدم میکنه یا نه؟ اصولاً کسی از شما، از گیمپد یا کیبوردِ خالی سوئیچ کرده به سیستم موس+کیبورد؟