Oct 2, 2008 نوشته ها: 321 این بازی جذاب زودتر از زمان مقرر عرضه شده!!!!!!!!!! و در قالب دو دی وی دی هست . که فعلا وست گیم و p30wlorld اوردن احتمال میدم که واقعا بازی زیبا شده باشه... نظر شما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بیشتر...
این بازی جذاب زودتر از زمان مقرر عرضه شده!!!!!!!!!! و در قالب دو دی وی دی هست . که فعلا وست گیم و p30wlorld اوردن احتمال میدم که واقعا بازی زیبا شده باشه... نظر شما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
™SHADOW کاربر سایت Dec 22, 2008 #316 نوشته شده توسط saphire: درجت باید اخرا باشه که تیمای قوی رو بت بده بعد نباید هی از این تیم بپری اون تیم پسر خوب:cheesygri بیشتر... آخه من بار اولمه دار منجر بازی میکنم به بزرگی خودتون ببخشید
نوشته شده توسط saphire: درجت باید اخرا باشه که تیمای قوی رو بت بده بعد نباید هی از این تیم بپری اون تیم پسر خوب:cheesygri بیشتر... آخه من بار اولمه دار منجر بازی میکنم به بزرگی خودتون ببخشید
S saphire کاربر سایت Jan 14, 2009 #318 نوشته شده توسط GameKeeper: چه جوري ميشه تورنومنت هاي ساخته شده را پاك كرد ؟ بیشتر... یه راهش اینه که بری تو my document بع تو پوشه فیفا اونایی که نوشته ترنومنت یا هر کدو مو دوس داشتی پاک کنی
نوشته شده توسط GameKeeper: چه جوري ميشه تورنومنت هاي ساخته شده را پاك كرد ؟ بیشتر... یه راهش اینه که بری تو my document بع تو پوشه فیفا اونایی که نوشته ترنومنت یا هر کدو مو دوس داشتی پاک کنی
S saphire کاربر سایت Jul 28, 2009 #319 چه خاکی میخوره اینجا میگم دوستان انلاین بازی کردن تو فیفا چجوریه؟ البته نسخه piracy
kandishmk کاربر سایت Sep 4, 2009 #320 ببخشید من صفحه های قبل رو نخوندم تازه فیفا رو نصب کردم ولی به جز مسابقه های عادی کار دیگه نمیشه کرد؟ یعنی جامی . چیزی؟ چون رو هرچی کلیک میکنم ارور میده و قفله به جر کیک آف فکر کنم البته گفتم من اولین باره فیفا بازی میکنم شاید واسه همینه نمیدونم
ببخشید من صفحه های قبل رو نخوندم تازه فیفا رو نصب کردم ولی به جز مسابقه های عادی کار دیگه نمیشه کرد؟ یعنی جامی . چیزی؟ چون رو هرچی کلیک میکنم ارور میده و قفله به جر کیک آف فکر کنم البته گفتم من اولین باره فیفا بازی میکنم شاید واسه همینه نمیدونم
kandishmk کاربر سایت Sep 4, 2009 #322 راستش یکی دو تا کرک عوض کردم همین مشکل هست میشه لطف کنید کرکی که خودتون استفاده میکنید رو بزارید ؟ ممنون:smile:
راستش یکی دو تا کرک عوض کردم همین مشکل هست میشه لطف کنید کرکی که خودتون استفاده میکنید رو بزارید ؟ ممنون:smile: