FIFA 09 for PC

• Thread starter Thread starter zadis
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
boxshot_uk_large.jpg

این بازی جذاب زودتر از زمان مقرر عرضه شده!!!!!!!!!!
و در قالب دو دی وی دی هست . که فعلا وست گیم و p30wlorld اوردن
احتمال میدم که واقعا بازی زیبا شده باشه... نظر شما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگر نمیدونستید حالا بدونید که اون چیزی که دارید باهاش بازی می کنید با PES ، بهش اصطلاحا میگن CPU.

یک نگاه به سایت GameSpot بندازید برای دیدن تاریخ انتشار PES 2009 ، بد نیست! البته اگه تا به حال سایت GameSpot رفتید!
ما که فکر میکردیم اصطلاحا یعنی pc نه cpu
در مورد GS یا گیم آسفالت خودمون کاری نمیتونم بکنم چون اونا هم زدن 17 اکتبر. lol again

سلام ، بنده مدیر سایت فیفا آنلاین ایران هستم.
فکر کنم همه عالم فهمیدن شما مدیری:biggrin1:

آخرین ویرایش:
دوستانی که میخوان ترنمنتی برن و یا کیک آف کنن و با اروری یا نوشته ای مواجه میشن مشکل از کرکشون هست جدیدترین کرک رو دانلود کنن که 8 مگابایت هم بیشتر نیست
راستی sharoshor تو رو خدا دیگه بحث PES رو نکن هرکی هر بازی دوست داره انجام میده دیگه شما هی میایی پارازیت میندازی:smile:

...

عکس اول با گرافیک پایین فیفا گرفته شده اما عکس دوم از گرافیک بالای PES. منظور من اینه که قصدی در کار بوده ...

در مورد C.Ronaldo هم بگم چرا به بقیه بازیکن ها اشاره نمی کنید؟

چرا PES ، نام های بازیکن ها رو اشتباه می نویسه ؟ به نظر شما چرا ؟ چون امتیاز بازیکن ها و تیم ها رو نمی خره و غیر قانونی استفاده می کنه.

موفق باشید.

نقل قول:
سلام ، بنده مدیر سایت فیفا آنلاین ایران هستم
.
فکر کنم همه عالم فهمیدن شما مدیری:biggrin1:
من هم چون از اونجا کپی کردم اون تایپ شد ، اگه دقت کنی تو پیغام قبلی همون رو گفته بودم.
تو فرهنگ لغت شما مگه نوشته باشه ویندوز !!!!!

بلی بازی را ما نیز تجربه کردیم و در همان حال نیز کفاره اش را نیز از خود بروز دادیم!!!دیگر ابروی هر چه فوتبال هست در نسخه PC به اب داده اند فوتبالی که پشت بازیکنهایش خم باشد و دچار دیکس کمر نیز باشن:biggrin1:چه به درد ما میخورد!!!و قیافه های کریه!!!که یاد دوران تماشای زامبیهای کلبه وحشت نیز افتادیم!!!یا عملیهای که در خرابه ها زندگی میکنند!!!
--------
بعد دوستان از برای مقایسه PES 2009 و فیفا 2009 در امدند در نسخه PC ولی خالی از لطف ندیدیم این عکسها را نمایش بدهیم بین فیفای نسل بعد و ساکر نسل بعد!!!تماشا میکنیم قضاوت با وجدانتان!!!
nly3w5.jpg
n3vfyw.jpg
2sbtw7c.jpg
ak93za.jpg

بلی بازی را ما نیز تجربه کردیم و در همان حال نیز کفاره اش را نیز از خود بروز دادیم!!!دیگر ابروی هر چه فوتبال هست در نسخه PC به اب داده اند فوتبالی که پشت بازیکنهایش خم باشد و دچار دیکس کمر نیز باشن:biggrin1:چه به درد ما میخورد!!!و قیافه های کریه!!!که یاد دوران تماشای زامبیهای کلبه وحشت نیز افتادیم!!!یا عملیهای که در خرابه ها زندگی میکنند!!!
--------
بعد دوستان از برای مقایسه PES 2009 و فیفا 2009 در امدند در نسخه PC ولی خالی از لطف ندیدیم این عکسها را نمایش بدهیم بین فیفای نسل بعد و ساکر نسل بعد!!!تماشا میکنیم قضاوت با وجدانتان!!!
nly3w5.jpg
n3vfyw.jpg
2sbtw7c.jpg
ak93za.jpg
بازم فیفا بازا حرفی از گرافیک نسل بعد دارن بزنن.؟؟!!!!!!!!
دیگه این عکسارو که قبول دارین

دوستان این رو بدونید که دلیل اینکه خیلی ها فیفا بازی می کنند به خاطر گرافیک نیست!! به خاطر گیم پلی حرفه ای و مسابقاتی هست که برای این بازی برگزار می شه. برای مثال WCG ( که اعزامی به خارج کشور داره ) ، XFX و مسابقات فیفا آنلاین و ایرفو مسابقات بزرگی هستند که برای فیفا برگزار می شوند. (حتی در ایران)

بنابراین فیفا تبدیل به یک بازیه حرفه ای شده و دارای Player های حرفه ای هست. اما در PES شما هیچوقت نمی تونید چنین چیزی رو ثابت کنید ، چون بازی حرفه ای نیست و کسی هم تمرین نمی کنه براش ... فقط برای قسمت Manager mode یا ... هست که PES رو بازی می کنند.
دوران PES تموم شده. اما فیفا تازه شروع شده با امکانات 09 ...

ماشاالله مدیران که فقط بلدن شعار بدن که دوباره حرف PES بزنین اخراج پس کوو بابا تاپیک 7 صفحه شده 6 صفحش فقط طرفداران PES نظر دادن:mad:
حاج Alpha200554 من تو مسابقات هستما رو من حساب کن تو وبتم عضوم:p

ماشاالله مدیران که فقط بلدن شعار بدن که دوباره حرف PES بزنین اخراج پس کوو بابا تاپیک 7 صفحه شده 6 صفحش فقط طرفداران PES نظر دادن:mad:
حاج Alpha200554 من تو مسابقات هستما رو من حساب کن تو وبتم عضوم:p

شما از کاربران خوب سایت ما هستید. ثبت نام برای همگان آزاد هست. ( البته از 20 مهر ماه انشاالله )

من مرده این مقایسه هاتونم که اصلا فن بازی از توش می باره
ورداشتن گرافیک پایین فیفا رو با گرافیک بالای pes مقایسه کردن , اون وقت میان میگن ...... آخه آدم چی میتونه به اینا بگه؟ اصلا چرا نمیاین چمن فیفا رو یا حالت تور دروازه وقتی توپ بش میخوره رو مقایسه کنید؟:mad:
مثلا شما پست اقای shahinpes2008 رو نگاه کنید رو هم 17 کاراکتر بیشتر نیست این یعنی چی؟:confused: خوبه خودشون هم تو همین بخش یه تاپیک دارن ها .همین کارا رو میکنن که میگن Pes بازا ......
برین تاپیک pes رو نگاه کنید اصلا فیفا بازا توش از این جور اسپم ها میزنن

واقعا راست میگی شما تاپیکهای درباره PES رو ببین خود من که اصلا نظری نمیدم اگرم بدم ضد بازی حرف نمیزنم اما اینجا هرچی کاربران میگن هرچی مدیران میگن باز این فن بازهای PES میاد تاپیک رو به مسخره میکشن بابا تو رو خدا بس کنید دیگه مدیران هم که هیچ کاری ندارن اینطوری که نمیشه اسپمهای این تاپیک رو مدیران پاک کنن فکر کنم بشه 2 صفحه اینقدر اسپم داره این تاپیک

ورداشتن گرافیک پایین فیفا رو با گرافیک بالای pes مقایسه کردن
ما کاری با فن بازی و اینها نداریم!!!فقط ان عکسهایی که گذاشتیم!!!از فیفای نسل بعد بود و در حالت High اش خودتان میتوانید ببینید!!!که در طراحی و جزئیات چهره هیچ حرفی برای گفتن ندارد

ما کاری با فن بازی و اینها نداریم!!!فقط ان عکسهایی که گذاشتیم!!!از فیفای نسل بعد بود و در حالت High اش خودتان میتوانید ببینید!!!که در طراحی و جزئیات چهره هیچ حرفی برای گفتن ندارد
من مطمئنم که اون عکسها high نیستند
من با medium بازی میکنم و گرافیکش خیلی بهتر از این عکسهاست.
فقط به نظرم fifa09 دو تا مشکل داره : 1-داورهاش هیچ دست و پرچمی تکون نمیدن
2-توی منو سرعت حرکت روی گزینه هاش (مخصوصا team managment ) خیلی پایینه

سلام دوستان من خودم قبل از FIFA 09 فیفا بازی نمی کردم و یک PES باز هستم و خواهم بود. ولی 09 خیلی عالی شده از همه نظر. انصافا گرافیک بازی خیلی خوب از آب در اومده گیم پلی هم خیلی بهتر شده.
این مقایسه ها هم به نظر من درست نیست این دوتا بازی هیچ کدوم نسبت به هم دیگه برتری خاصی ندارن.
و هر دو دارای نقاط مثبت و منفی زیادی هستن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or