این بازی جذاب زودتر از زمان مقرر عرضه شده!!!!!!!!!!
و در قالب دو دی وی دی هست . که فعلا وست گیم و p30wlorld اوردن
احتمال میدم که واقعا بازی زیبا شده باشه... نظر شما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ما که فکر میکردیم اصطلاحا یعنی pc نه cpuاگر نمیدونستید حالا بدونید که اون چیزی که دارید باهاش بازی می کنید با PES ، بهش اصطلاحا میگن CPU.
یک نگاه به سایت GameSpot بندازید برای دیدن تاریخ انتشار PES 2009 ، بد نیست! البته اگه تا به حال سایت GameSpot رفتید!
فکر کنم همه عالم فهمیدن شما مدیری:biggrin1:سلام ، بنده مدیر سایت فیفا آنلاین ایران هستم.
من هم چون از اونجا کپی کردم اون تایپ شد ، اگه دقت کنی تو پیغام قبلی همون رو گفته بودم.
بازم فیفا بازا حرفی از گرافیک نسل بعد دارن بزنن.؟؟!!!!!!!!بلی بازی را ما نیز تجربه کردیم و در همان حال نیز کفاره اش را نیز از خود بروز دادیم!!!دیگر ابروی هر چه فوتبال هست در نسخه PC به اب داده اند فوتبالی که پشت بازیکنهایش خم باشد و دچار دیکس کمر نیز باشن:biggrin1:چه به درد ما میخورد!!!و قیافه های کریه!!!که یاد دوران تماشای زامبیهای کلبه وحشت نیز افتادیم!!!یا عملیهای که در خرابه ها زندگی میکنند!!!
--------
بعد دوستان از برای مقایسه PES 2009 و فیفا 2009 در امدند در نسخه PC ولی خالی از لطف ندیدیم این عکسها را نمایش بدهیم بین فیفای نسل بعد و ساکر نسل بعد!!!تماشا میکنیم قضاوت با وجدانتان!!!
![]()
![]()
![]()
![]()

ماشاالله مدیران که فقط بلدن شعار بدن که دوباره حرف PES بزنین اخراج پس کوو بابا تاپیک 7 صفحه شده 6 صفحش فقط طرفداران PES نظر دادن
حاج Alpha200554 من تو مسابقات هستما رو من حساب کن تو وبتم عضوم![]()

من مطمئنم که اون عکسها high نیستندما کاری با فن بازی و اینها نداریم!!!فقط ان عکسهایی که گذاشتیم!!!از فیفای نسل بعد بود و در حالت High اش خودتان میتوانید ببینید!!!که در طراحی و جزئیات چهره هیچ حرفی برای گفتن ندارد