FIFA 09 for PC

• Thread starter Thread starter zadis
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
boxshot_uk_large.jpg

این بازی جذاب زودتر از زمان مقرر عرضه شده!!!!!!!!!!
و در قالب دو دی وی دی هست . که فعلا وست گیم و p30wlorld اوردن
احتمال میدم که واقعا بازی زیبا شده باشه... نظر شما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فیفا در یک کلام آشغاله!

حتی وقتی الان با pes 2008 م مقایسه کنی گیم پلی مسخره داره.فقط با لیسانس هاش حال کردم وگرنه هیچ چیز دیگه ای نداره.
به نظر من این نسخه فیفا خیلی بهتر شده از همه لحاظ
.
با اون فایلی که بالاهست (که کنترل گیم پدو درست میکنه ) دیگه مشکل خاصی نداره -کسایی که میگن مذخرفه برن همون اسمشو نبرو بازی کنن و اینجا نیان
خداییش فیفا هرچیش بد باشه چمناش از این ((اسمشو نبر)) خیلی بهتره (حتی fifa 08 )

وقتی یه بازی همه نسخه هاش خوب باشه مشکلی داره؟!!!
باید حتما یکی بد باشه تا به اون بازی خوب گفت؟!!!
نه شما منظور دوستمون رودرست نگرفتی ایشون منظورش این بود که پرو هردو نسخه کنسول وپی سیش
حرفی برای گفتن نداره ولی فیفا اینطوری نیست خصوصا که امسال نسخه پی سی هم ازنظرگرافیک هم ازنظرگیمپلی پیشرفت محسوسی داشته;)

فیفا در یک کلام آشغاله!

حتی وقتی الان با pes 2008 م مقایسه کنی گیم پلی مسخره داره.فقط با لیسانس هاش حال کردم وگرنه هیچ چیز دیگه ای نداره.
بهزاد لطفا رسیدگی کن دوستان دائما درحال سمپاشی هستن
خوبه مدیرسایت هشدار داده واقعا ادم میمونه چی بگه:eek:

نه شما منظور دوستمون رودرست نگرفتی ایشون منظورش این بود که پرو هردو نسخه کنسول وپی سیش
حرفی برای گفتن نداره ولی فیفا اینطوری نیست خصوصا که امسال نسخه پی سی هم ازنظرگرافیک هم ازنظرگیمپلی پیشرفت محسوسی داشته;)
الان حرفی که ایشون گفتن اصلا ربطی به تاپیک داشت؟
اگه یکم خوب قضاوت کنین میبینین که این سایت ماله همه 28074 نفر عضو (تا الان) هست و میشه همه تاپیکا رو خوند.بعد انتظار نداشته باشین یه حرفی در مورد بازی محبوب ینفر بزنن بعد اون مثل هویج شما رو نگا کنه.میخواین کسی از فیفا نیاد اینجا بد بگه لطفا در مورد لولو(چون مدیران تاکیید داشتن) حرف نزنیین
راستی هرکی از فیفا بد میگه اونم نسخه PC لزوما فن لولو نیست.

سلام ، بنده مدیر سایت فیفا آنلاین ایران هستم.

هر کدوم از دوستان که مشکل داره بازیش یا وارد Challenge mode و Tournament mode یا ... نمیشه ، حتما آخرین کرک فیفا رو که در قسمت دانلودی های سایت ما هست دانلود کنه .

انشاءالله فیفا آنلاین ایران امسال هم چندین مسابقات آنلاین برگزار خواهد کرد به علاوه اینکه لیگی به روش Ladder از 20 مهر ماه آغاز خواهیم کرد که هر فردی در هر زمانی از روز خواست میتونه بازی کنه.

PES هم انشاءالله وقتی که لیگ های امسال فوتبال تموم شد میاد :D ، فکر کنم تاریخ منتشر شدنش برای 1 تا 2 ماه دیگه باشه. در هر صورت واسه اونایی که در خونه بازی می کنند و با CPU در حال بازی هستند PES شاید بهتر باشه اما برای کسانی که فراتر از یک بازی به فیفا فکر می کنند مسلما فیفا بهتره . سالانه هزاران نفر فیفا رو برای مقام آوردن در مسابقات و آنلاین بازی کردن اون بازی می کنند نه فقط برای بازی با CPU. البته Manager mode فیفا هم طرفداران زیادی داره.
اگر با گیم پد هم مشکل دارید از این تاپیک انجمن استفاده کنید :
http://fifaonline.ir/index.php?option=com_fireboard&Itemid=128&func=view&catid=5&id=94#94

در مورد سیستم مورد نیاز هم گرافیک 4000 Geforce به بالا بر خلاف سیستم هایی که در سایت ها اعلام شده جواب میده. 4000 هم به این دلیل اجرا نمی کنه که shader نداره.

اگر سوالی بود در خدمتم.

آخرین ویرایش:
در هر صورت واسه اونایی که در خونه بازی می کنند و با CPU در حال بازی هستند PES شاید بهتر باشه اما برای کسانی که فراتر از یک بازی به فیفا فکر می کنند مسلما فیفا بهتره .
CPU جدید ترین پلت فرم بوجود آمده بدست مدیر سایت فیفا آنلاین100X lol

PES هم انشاءالله وقتی که لیگ های امسال فوتبال تموم شد میاد :D ، فکر کنم تاریخ منتشر شدنش برای 1 تا 2 ماه دیگه باشه.
شما بهتره همون فکرتو بکنی.10 روز دیگه همه pc باز ها دارن pes میزنن.بجز فن های افراطی.

اگر نمیدونستید حالا بدونید که اون چیزی که دارید باهاش بازی می کنید با PES ، بهش اصطلاحا میگن CPU.

یک نگاه به سایت GameSpot بندازید برای دیدن تاریخ انتشار PES 2009 ، بد نیست! البته اگه تا به حال سایت GameSpot رفتید!

اقا من یک مشکل دارم که وقتی میخوام وارد kick off\team بشم یک نوشته میاد و واردش نمیشه.کسی میدونه باید چیکار کرد؟

موفق باشید

راستی چرا تورنمنت و یه چیزه دیگش باز نمیشه ؟!
در کل از نظر گرافیک خیلی بالاست
ولی از لحاظ منو و سرعتش در منو خیلی مزخرفه (همیشه همین طور بوده)
داورهاشم که در نقشه مترسک هستند:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or