این بازی جذاب زودتر از زمان مقرر عرضه شده!!!!!!!!!!
و در قالب دو دی وی دی هست . که فعلا وست گیم و p30wlorld اوردن
احتمال میدم که واقعا بازی زیبا شده باشه... نظر شما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر من این نسخه فیفا خیلی بهتر شده از همه لحاظفیفا در یک کلام آشغاله!
حتی وقتی الان با pes 2008 م مقایسه کنی گیم پلی مسخره داره.فقط با لیسانس هاش حال کردم وگرنه هیچ چیز دیگه ای نداره.
وقتی یه بازی همه نسخه هاش خوب باشه مشکلی داره؟!!!1 چیزی:
FIFA حد اقل از این نظر بهتره اگه نسخه PC بدرد نمیخوره ولی نسخه x360 حرف نداره
ولی PRO نسخه PCو X360 یکی هست :laughing:
نه شما منظور دوستمون رودرست نگرفتی ایشون منظورش این بود که پرو هردو نسخه کنسول وپی سیشوقتی یه بازی همه نسخه هاش خوب باشه مشکلی داره؟!!!
باید حتما یکی بد باشه تا به اون بازی خوب گفت؟!!!

بهزاد لطفا رسیدگی کن دوستان دائما درحال سمپاشی هستنفیفا در یک کلام آشغاله!
حتی وقتی الان با pes 2008 م مقایسه کنی گیم پلی مسخره داره.فقط با لیسانس هاش حال کردم وگرنه هیچ چیز دیگه ای نداره.

الان حرفی که ایشون گفتن اصلا ربطی به تاپیک داشت؟نه شما منظور دوستمون رودرست نگرفتی ایشون منظورش این بود که پرو هردو نسخه کنسول وپی سیش
حرفی برای گفتن نداره ولی فیفا اینطوری نیست خصوصا که امسال نسخه پی سی هم ازنظرگرافیک هم ازنظرگیمپلی پیشرفت محسوسی داشته![]()
برای رفع مشکل دکمه های Gamepad که بصورت Empty می باشد
فایل زیر را دانلود کرده و در پوشه زیر داخل بازی قرار دهید :
X:\FIFA 09\data\input
http://www.zshare.net/download/19116669a49d5d09
CPU جدید ترین پلت فرم بوجود آمده بدست مدیر سایت فیفا آنلاین100X lolدر هر صورت واسه اونایی که در خونه بازی می کنند و با CPU در حال بازی هستند PES شاید بهتر باشه اما برای کسانی که فراتر از یک بازی به فیفا فکر می کنند مسلما فیفا بهتره .
شما بهتره همون فکرتو بکنی.10 روز دیگه همه pc باز ها دارن pes میزنن.بجز فن های افراطی.PES هم انشاءالله وقتی که لیگ های امسال فوتبال تموم شد میاد، فکر کنم تاریخ منتشر شدنش برای 1 تا 2 ماه دیگه باشه.