FIFA 06 challenge every thing

با سلام خدمت همه دوستان بازی داتی ببببببخشید بازی سنتری امیدوارم حال همگی خوب باشه منو بگو می گفتم اولین نفرییم که مییام تو بازی سنتر عضو می شم نگو 47 نفر قبل ما عضو شدن اگه رشدش همینطوری باشه فکر کنم تو ماه اول رکورد بازی دات رو بزنیم

تشکر می کنم از دوستانی که با ایجاد این سایت باعث شدن تا دوستانی که داشتن کم کم پخش و پلا می شدن دوباره دور هم جمع بشن امیدوارم سایتی مثل بازی دات از نظر نظم و هماهنگی و سایتی برخلاف بازی دات از نظر سلیقه فردی مدیریت داشته باشیم این رو هم به مدیرای سایت قول می دم که دیگه از الان به بعد عمرا دیگه از کلمه بازی دات استفاده نکنم

البته می دونم جای این حرفا اینجا نیست ولی....

خوب این تاپیک به قصد معرفی محصول جدید Ea در سال 2006 و بیان نقاط قوت و ضعف این بازی بدور از هر گونه حاشیه (الون) با خلوص نیت کامل :d زدم امیدوارم به تاپیکی مفید تبدیل بشه نه به صحنه نبرد (((البته عنوان تاپیک خیلی فراتر از یه جنگ لفظیه)))

نوشته شده توسط farzadlion:
من اینا جدی میگم
ربطی به هوش منم نداره چون در نسخه ی قبلی فیفا به این راحتی نمیشد برد
بابا ول کنید این فیفا مسخره رو بس کنید دیگه آخه فیفا هم ارزش اینو داره که این همه دربارش بحث کنید اینا رو ول کن فرزاد جان PES5 تو ایران اومده برو بگیرش :D

آخرین ویرایش:
بابا ول کنید این فیفا مسخره رو بس کنید دیگه آخه فیفا هم ارزش اینو داره که این همه دربارش بحث کنید اینا رو ول کن فرزاد جان Pes5 تو ایران اومده برو بگیرش
جدی اومده
کی...کجا...چند تا سی دیه؟؟؟؟

نوشته شده توسط Rezahajizadegan:
فیفا 5 سی دی هستش پرو 2 سی دی یعنی پیشرفت نداشته. :d
منم متعجبم اما اینطوری که شنیدم زبان های غیر از انگلیسی را از بازی حذف کردند در شماره قبل اگه یادت باشه بازی 3 سی دی بود اما حدود 2 سی دیش فقط مر بوط به زبان های دیگه بود :arrow:

مقايسه فيفا 06 با پرو اوولوشن 5

بلاخره من رسيده بيدم تا يه نقد بنويسم!!!
من تمامه سعيمو ميكنم كه اين نقد كاملا بيطرف باشه پس برنگردين هر جاييش كه خوشتون نيومد گير بدين كه تو نميفهمي و من ميفهمم يا درجه سختيت پايين بود!
در ضمن من نسخه هايه پي اس2 اين دو رو بازي كردم.
اولين چيزي كه در فيفا خودنمايي ميكنه نورپردازي عاليش هست كه واقعا خوب كار شده شروع بازي(كه خيلي در گيمر موثر هست)خيلي خوب شده و ديگه مثه قبل نيست....اندازه توپ خيلي به واقعيت نزديكتر شده با اينكه هنوز شوت از راهه دور خيلي راحته
قسمته مربيگري خيلي خوب كار شده و مشخصه كه خيلي سرش كار كردن يه چيزه جالب هم داره كه وقتي ميري تو بازي يه گزارش ميزاره برات كه مثلا ميگه تيري آنرييييييييي چه گلي ميزنه...همه رو دريبل ميكنه و به فابين بارتز گل ميزنه و...
در قسمته تيمهايه ملي خيلي ضعيف كار شده حتي بسياري از تيمها حذف هم شدن! بجايه اينكه اضافه بشن....
حركات بازيكنا با اينكه خوب كارشده اما خيلي غيره طبيعي هست ...دروازه بان كه اينگار زيره پاش صابون گذاشتن و همش سره جاش ميپره!!!
اما يه چيزش كه خيلي منو ناراحت كرد اين بود كه خيلي از اوو در داوري تقليد شده و حتي حالتايه آفسايد هم كپه اوو ساخته شده(ولي تقليد هم باعثه پيشرفته)
هوشه مصنوعي كه قسمته مهمي از يه بازي هست رو مثه اينكه سازنده هايه بازي خيلي بي تفاوت از كنارش رد شدن و اين يك نقصه بزرگ برايه اين بازي است.
اولين چيزي هم كه در اوولوشن ديده ميشه طبقه ساله پيش منو هايه بسيار زيباش هست
و عكسهايه هانري و بازيكنايه چلسي(نفسه من بيدي:) )مرتب در صفحه ديده ميشه.
اولين تغييري كه در داخله بازي ديده ميشه هوشه مصنوعي خيلي خيلي بالاس كه (در شماره قبل وقتي يه بازيكن پشت به شما بود خيلي ساده ميشد فهميد كه كدوم طرفي برميگرده)و هيچ وقت نميشه حركته حريف رو حدس زد!
شوتها و حركاته دروازه بان خيلي طبيعي كار شده و حتي موقعه شوت زدن بازيكنا هر جوري شده حتي با تكل ميخوان جلو توپو بگيرن.
داور خيلي دقيق كار ميكنه و اين چيزييه كه شايد چند بازييه اول بد حالتونو بگيره اما اگه درس نگاه كني ميبيني كه خيلي هم خوبه.
وقتي خطا ميشه يا توپ ميره بيرون داور مثه شماره قبل وا نميسته نگاه كنه و با دست نشون ميده كه كدوم تيم بايد بازي كنه!...وقتي شما به يه بازيكن تكل ميزنين و اول توپو ميزنيد داور خطا نميگيره حتي دراگ بال هم اين بازي داره...وقتي هم آخرايه بازي گله تساوي بزنيد چنان خوشحال ميشه كه كاملا حسه شاديشون رو به شما القا ميكنه.
دريبل كردن خيلي سخت شده...
و جلب اينه كه ديگه همه ليگها اسمه واقعيشونو دارن و همينطور تيما به جز چندتا كه خيلي كمن!
در كل اين دو بازي به قدري عالي كار شده كه يه عشقه فوتبال بايد ديوونه باشه كه هر دوش رو امتحان نكنه!
حالا امتياز ها از نظره من:
اوولوشن:9.3 فيفا:9.0

ميخواستم به هر دو يه امتياز بدم اما بخاطره هوش مصنوعييه بهتر و حركاته طبيعيتر و نزديك به واقعيت اين نمرات رو دادم.
ديگه به بزرگيتون ببخشين اگه خيلي كوتاهه.

سلام مثل اینکه بر و بچه های بازیدات اینجا جمع شدن خوشحالم دوباره میبینمتون ;)
به هر حال...

کسی میدونه چطور میشه کلید حرکات نمایشی رو عوض کرد

اولين چيزي كه در فيفا خودنمايي ميكنه نورپردازي عاليش هست كه واقعا خوب كار شده شروع بازي(كه خيلي در گيمر موثر هست)خيلي خوب شده و ديگه مثه قبل نيست....اندازه توپ خيلي به واقعيت نزديكتر شده با اينكه هنوز شوت از راهه دور خيلي راحته
قسمته مربيگري خيلي خوب كار شده و مشخصه كه خيلي سرش كار كردن يه چيزه جالب هم داره كه وقتي ميري تو بازي يه گزارش ميزاره برات كه مثلا ميگه تيري آنرييييييييي چه گلي ميزنه...همه رو دريبل ميكنه و به فابين بارتز گل ميزنه و...
در قسمته تيمهايه ملي خيلي ضعيف كار شده حتي بسياري از تيمها حذف هم شدن! بجايه اينكه اضافه بشن....
حركات بازيكنا با اينكه خوب كارشده اما خيلي غيره طبيعي هست ...دروازه بان كه اينگار زيره پاش صابون گذاشتن و همش سره جاش ميپره!!!
اما يه چيزش كه خيلي منو ناراحت كرد اين بود كه خيلي از اوو در داوري تقليد شده و حتي حالتايه آفسايد هم كپه اوو ساخته شده(ولي تقليد هم باعثه پيشرفته)
هوشه مصنوعي كه قسمته مهمي از يه بازي هست رو مثه اينكه سازنده هايه بازي خيلي بي تفاوت از كنارش رد شدن و اين يك نقصه بزرگ برايه اين بازي است.

دوست عزیز از نقد بیطرفت واقعا ممنون!!!
معنای بیطرف رو هم نمیدونستیم که با این نقد زیبا یاد گرفتیم!!!

نورپردازی عالی !
هنوز شوت از راه دور راحته!
اندازه توپ !
تيري آنرييييييييي چه گلي ميزنه!
در قسمته تيمهايه ملي خيلي ضعيف كار شده !
دروازه بان كه اينگار زيره پاش صابون گذاشتن!
تقلید افساید از الون!
از کنار هوش مصنوعی رد شدن بدون اینکه یه سلام بکنند!

دوباره از نقدت تشکر میکنم ولی بهتر بود که شما با کمی گذاشتن زمان اقدام به نقدی شتاب زده نمیکردید (((لا اقل از کلمه بی طرف استفاده نمیکردید)))

- شوت زدن در فیفا 2005 از جمله مشکلات اون محسوب میشد که توپ به سختی گل میشد(نه به راحتی)
و حالا که در این نسخه این مشکل برطرف شده , شما از اون ایراد میگیری

-اندازه توپ هیچ فرقی نکرده فقط زاویه دوربین (پیشفرض) عوض شده

-تیری انرییییییییی فکر نمیکنم اونقدر مهم باشه که جز برتری های فیفا محسوب بشه(البته اگر منظور شما از این مورد سیستم صدا و موزیک بازی باشه که در اون هیچ شکی نیست)

- در قسمت تیمهای ملی نام چند تیم حذف شده نسبت به فیف 2005 رو ذکر کن.
دست رو نقاط قوت فیفا میذارید به عنوان ضعف ازش یاد میکنید واقعا جالبه!!!

- دروازبان دارای مشکلاتی هنوز هست ولی سر جاش نمی پره (مگه والیباله)

- افساید در الون از جمله نقاط ننگین اون محسوب میشه مگه ea کم داره بره از افساید الون تقلید کنه!!!

- هوش مصنوعی !!!!!!!!!!!

نکته جالب برای من اینکه با وجود این نقد زیبا در مورد فیفا نمره 9 زیادشه فکر کنم 1.75 مناسب تر باشه
بهتر بود همراه با دیدن نمره فیفا در سایتهای معتبر یه نقد هم از همون سایتا میخوندید

در مورد pes5 هم به محض اینکه نسخه کاملش بدستم برسه و خوب اونو بازی کنم تو تاپیک pes5 در موردش صحبت میکنیم...

آخرین ویرایش:
سلام مثل اینکه بر و بچه های بازیدات اینجا جمع شدن خوشحالم دوباره میبینمتون
به هر حال...

کسی میدونه چطور میشه کلید حرکات نمایشی رو عوض کرد

سلام
کلید حرکات نمایشی کدومه هر کلیدی یه اسمی داره لطفا اسمشو بگو در ضمن رو کیبورد یا گیم پد؟

سلام
کلید حرکات نمایشی کدومه هر کلیدی یه اسمی داره لطفا اسمشو بگو در ضمن رو کیبورد یا گیم پد؟

کلید Left Shift در فیفا 06. تو فیفا 2005 با هر دو کلید Shift میشد دریبل زد که من با R Shift راحت تر بودم. یادمه 2003 با Space دریبل میزد که راحت تر بود.
این 06 فکر نکنم جای رقابت باقی گذاشته باشه البته دو , سه مورد بود که حال گرفت مثل خنگی دروازهبان و چهره ها و ....

به هر جهت only fifa

نکته جالب برای من اینکه با وجود این نقد زیبا در مورد فیفا نمره 9 زیادشه فکر کنم 1.75 مناسب تر باشه
بهتر بود همراه با دیدن نمره فیفا در سایتهای معتبر یه نقد هم از همون سایتا میخوندید
اتفاقا گيم اسپات هم دقيقا همين نمره منو داده!
در ضمن من گفتم نظره منه و كاري ندارم كه شما چقدر طرفداره يه بازي هستين.....آخه بابا من هيچ طرفداري نكردم اما وقتي ميبينم بازي هيچ تغييري نكرده و فقط 4 تا تقليد كرده چي بايد بگم؟

داور خيلي دقيق كار ميكنه و اين چيزييه كه شايد چند بازييه اول بد حالتونو بگيره اما اگه درس نگاه كني ميبيني كه خيلي هم خوبه

آره اينو قبول دارم ... هر گونه اشاره به بازيكن حريف خطاست ! هيچ بحثي هم توش نيست ! هر گونه برخورد ، تماس فيزيكي ، نزدیک شدن بیش از حد بازیکنا به هم دیگه و ... تو الون خطا گرفته میشه از بس که هوش مصنوعی بازی بالاست و داور دقیق کار میکنه !

-----

یه لطفی بکنید از هر چیز فیفا که میخواید ایراد بگیرید از تیمها و Data Base ش ایراد نگیرید ... یکی از قسمتهای ننگین الون علاوه بر آفساید گیریهاش Data Base بسیار فقیرشه ... کونامی خیلی هنر کنه سالی 2 تا تیمو لایسنس میکنه ... با این حساب PES 10 که بیاد 10 تا تیم لایسنس شده جدید به بازی اضافه میشن
smile.gif
من اینو قول میدم
smile.gif

سلام

اول يه تبريك جانانه به تمام 06 بازها به خاطر داشتن يه بازي زيبا و معركه و بي نهايت حرفه اي

دوم يه خسته نباشيد به آقا وحيد گل به خاطر طرفداري حق و به جاش از اين بازي زيبا

من اين در حال حاضر بدون اين بازي اصلا نمي تونم سر كنم

شايد تا الان 70%كاپها رو گرفته باشم و اصلا هم خسته نمي شم

خدايي بازي بسار معركه اي هست من هم سخت منتظر نسخه جهاني 06 هستم تا حداقل چشمم به جمال ايران هم روشن بشه

راستي من هر چي پول گيرم مي ياد خرج مي كنم باز هم كم مي يارم

چيكار كنم كلي پول به جيب بزنم؟

با سلام. من از طرفداران قديمي فيفا هستم و الان هم با توجه به برتري نسبي PES به فیفا بازم از این بازی با تعصب {LOL} حمایت میکنم. یه چیز به نظر من تو این بازی خیلی خیلی ازار دهنده هستش. که الان توضیح میدم.

من اکثرا توی سبک Legendary یا World Class بازی میکنم. که یه نقطه ی تاریک توی این بازی همین سبک بندیهاش محسوب میشه! به عنوان مثال بارها و بارها واسه ی من پیش اومده که توی بازی بیشتر از 16 تا شوت زدم 15 تاش تو چهار چوب بوده و همش رو هم به یه طرز تکراری دروازه بان گرفته!!!!

بعدش نه به نسخه های قبلی که توی World Class هم از هر جا شوت میکردی گل میشد نه به این نسخه!!!! من تا حالا حدود 30 تا بازی توی Manager mode انجام دادم و فقط به دونه گل از پشت 18 زدم {اونم شانسی بود!!!}. 90% شوتها بلاک میشه و اصلا به دست دروازه بان نمیرسه. بعدش حالا اصل موضوع همینجاس! ولی توی همین سبک ها، باور کنید کامپیوتر هر چی به سمت دروازه ی من شوت بزنه گل میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یعنی تا حالا توی حداقل 15 بازی فقط 2 تا شوت تو چهارچوب داشته و 2 تاش هم گل شده این چیزش واقعا رو اعصاب ادم راه میره! البته این روزها فوتبال همینطوری شده ولی به شرطی که 2 طرفه باشه!!!

ممکنه فکر کنید Level تیم یا مربی دروازه بانها پایینه ولی اینطوری هم نیست. اتففاقا چیز جالب اینه که (من با بارسا کار میکنم) وسط فصل ویکتور والدس و هنریک لارسن رو فروختم و با پول این دو تا Peter Cech رو از چلسی خریدم و مربی دروازه بانها رو هم تا 8 بالا بردم. ولی بازم هیچ تغییری حاصل نشد و باز هم از هر 4 تا شوت توی چهارچوب 3 تاش گل میشه از 4 تا کرنر 2 تاش گل میشه و شوتهای پشت 18 هم که همش گله!!!!!! و اقای Gray هم مثل همیشه میگه ''Forgive me if I wrong, But i believe thats is his first '' shot of the GAME اتفاقا خیلی هم با تعجب میگه انگار که خودشون از این شاهکارشون خبر ندارند! چیز تاسف بار اینه که من الان 18 تا بازی توی لیگ انجام دادم و و فقط 8 تا برد داشتم و همه ی شهر هم میخوان که سر به تن منه بدبخت مربی نباشه!!

جدیدا واسم گل از پشت 18 عجیب شده!!! اخرین باری که با Sami Eto'o از فاصله ی تقریبا 20 متری گل زدم سریع سیوش کردم و کلی هم خوشحال شدم {LOL}

ولی به نظر من با تموم عیبهاش این بازی بازم یه شاهکار دیگه بود که هر کسی نمیتونه کشفش کنه! البته اشکالاتی که به بازی وارد هست تا حدود زیادی درسته چون من هم اگه 2 3 ماه PES بازی کنم حالم از فیفا به هم میخوره یه چیز طبیعی هستش تقریبا!!!

راستی من تازگی ها فکر میکردم که اگه گرافیک فیفا رو با Game Play

PES توی یه بازی میدیدیم یه شاهکار به تمام معنا میشد! البته تا حدودی غیر ممکنه، ولی خب جالب میشد.

باید منتظر Fifa World Cup هم باشیم چون بازم یه تحول دیگه رو شاهد خواهیم بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or