FIFA 06 challenge every thing

با سلام خدمت همه دوستان بازی داتی ببببببخشید بازی سنتری امیدوارم حال همگی خوب باشه منو بگو می گفتم اولین نفرییم که مییام تو بازی سنتر عضو می شم نگو 47 نفر قبل ما عضو شدن اگه رشدش همینطوری باشه فکر کنم تو ماه اول رکورد بازی دات رو بزنیم

تشکر می کنم از دوستانی که با ایجاد این سایت باعث شدن تا دوستانی که داشتن کم کم پخش و پلا می شدن دوباره دور هم جمع بشن امیدوارم سایتی مثل بازی دات از نظر نظم و هماهنگی و سایتی برخلاف بازی دات از نظر سلیقه فردی مدیریت داشته باشیم این رو هم به مدیرای سایت قول می دم که دیگه از الان به بعد عمرا دیگه از کلمه بازی دات استفاده نکنم

البته می دونم جای این حرفا اینجا نیست ولی....

خوب این تاپیک به قصد معرفی محصول جدید Ea در سال 2006 و بیان نقاط قوت و ضعف این بازی بدور از هر گونه حاشیه (الون) با خلوص نیت کامل :d زدم امیدوارم به تاپیکی مفید تبدیل بشه نه به صحنه نبرد (((البته عنوان تاپیک خیلی فراتر از یه جنگ لفظیه)))

سلام وحید جان!
خیلی خوشحالم که همنامیم.از نقدت تشکر.ولی یه خواهشی داشتم .اینکه ترفند های فیفا رو می تونی برامون بگی.یا اصلا این بازی ترفند قابل توجهی داره که بخوای بگی.مثل دریبل های مخصوص یا دریبل کردن دروازه بان و...

منم از فیفا 2006خیلی خوشم اومده فقط تنها بدیش اینه که ایران توش نیست.ولی خداییش حرکات نرم دروازه بان ها در فیفا رو با بعضی حرکات مضحک دروازه بان ها درpes4مقایسه کنید ببینیدکه زمین تا آسمون فرق مکوله!!!!
این تازه یکی از مزیت های فیفا است.یکی دیگش اینکه برنده شدن در فیفا سخته.یعنی طراحان بازی یک کاری کردن که کسی بتونه در بازی برنده بشه که حداقل تا حدودی رو بازی تسلط داشته باشه. من تا همین جا که بازی کردم به این نکته پی بردم که این بازی انسانو به تغییر تاکتیک وادار می کنه.یعنی شما نمی تونید تاکتیکی که توی بازی با آلاوز داشتید روبیایید توی بازی با رئال مادرید به کار ببرید.به هر حال این نظر من بود.ولیبا این که pes4قشنگه ولی فیفا2006 یه چیز دیگست.خداییش!!

من هم از این که یه وحید فیفا دوست پیدا شده خیلی خوشحالم
در مورد ترفند هم اگر منظورت توانایی بازیکنان در دریبل کردن و پاس دادن باشه در بالا انواع پاس ها و دریبل ها معرفی شده ولی اگر منظورت چیز دیگه ای هست بگو اگر بدونم برات توضیح میدم

در مورد اون بدی فیفا که نبودن ایرانه کاملا با هات موافقم اما مطمئن باش که در فیفا 07 ایرانی قدرتمند وجود خواهد داشت

بچه ها امروز ea یه پچ برای فیفا 06 منتشر کرده که لینکشو براتون میزارم

این پچ به منظور برطرف شدن مشکلات زیر می باشد

- USB keyboard incompatibility
- Saitek P2500 gamepad controller recognition
- PC controller Save Configuration​

طریق install کردن هم به صورت زیره

Download and save the patch to your computer
Double click on the patch (.exe) to install
A confirmation dialogue will appear "This program will install FIFA 06 Patch 1"
Select "OK" to continue, or "Cancel" to cancel the installation
A window will show the patch update progress
Upon successful installation, a confirmation message will appear "Congratulations! FIFA 06 Patch 1 has been successfully installed"
Click "OK" to finish the patch installation
Play FIFA 06 as normal​

آخرین ویرایش:
ولی خداییش حرکات نرم دروازه بان ها در فیفا رو با بعضی حرکات مضحک دروازه بان ها درpes4مقایسه کنید ببینیدکه زمین تا آسمون فرق مکوله!!!!
آره حرکاتشون خیلی نرمه منتها فقط یک خنگند
توپا بنداز در 2 قدمیشون اگه دیدی از دروازه بیاد بیرون توپ را بزنه
ضمنا فیفا 2006 را باید با اوولووشن 9 مقایسه کرد پس یکم دندون رو جیگر بزار باشه

این هم نمره گیم اسپات به fifa 06 (البته مربوط به نسخه xbox)

fifa.JPG

نوشته شده توسط vahid1400:
این هم نمره گیم اسپات به fifa 06 (البته مربوط به نسخه xbox)

fifa.JPG
یه سوال دارم . میگم برای شماره های بعدی فیفا امتیاز 11 گرافیک هم اضافه میکنن ؟ :lol:

نوشته شده توسط farzadlion:
آره حرکاتشون خیلی نرمه منتها فقط یک خنگند
توپا بنداز در 2 قدمیشون اگه دیدی از دروازه بیاد بیرون توپ را بزنه
ضمنا فیفا 2006 را باید با اوولووشن 9 مقایسه کرد پس یکم دندون رو جیگر بزار باشه

پس قبول داری که بعضی حرکات دروازه بان ها در PES4مضحکه!؟ :cheesygri مطمئن باش این مشکلش هیچ وقت حل نمی شه.
ولی قبول دارم که در مورد خروج هادر فیفا بیشتر باید کاربشه.در ضمن ((اوولووشن 9)) نه((اوولووشن5))و((الون 9)) ;) ;)

سایتهایی که به بازی امتیاز میدن نسبت به بازیهای هم سبک همون بازی ها در همان وقت نمره
می دهند مثلا اون موقع که دوم 3 اومد گرافیکش نمره بالایی گرفت (نسبت به بازیهای هم سبک
خودش اون موقع گرافیکش با لا بود) ولی وقتی هاف لایف 2 اومد بعضی سایتا از امتیاز دوم 3 کم
کردن.بعضی سایتا هم مبناشون همون زمانه و دیگه تغییر ندادن.
در کل پرو الوانتر اگه بهتر باشه نمره بالا تری میگیره شایدم امتیاز فیفا رم کم کنن.
فیفا بعدی هم اگه به همین خوبی باشه (طبق شرایط گفته شده.) امتیاز بالا میگیره.
فکر کنم قانع کننده بود. ;)
(مخصوصا آقای alprh)

نوشته شده توسط Rezahajizadegan:
سایتهایی که به بازی امتیاز میدن نسبت به بازیهای هم سبک همون بازی ها در همان وقت نمره
می دهند مثلا اون موقع که دوم 3 اومد گرافیکش نمره بالایی گرفت (نسبت به بازیهای هم سبک
خودش اون موقع گرافیکش با لا بود) ولی وقتی هاف لایف 2 اومد بعضی سایتا از امتیاز دوم 3 کم
کردن.بعضی سایتا هم مبناشون همون زمانه و دیگه تغییر ندادن.
در کل پرو الوانتر اگه بهتر باشه نمره بالا تری میگیره شایدم امتیاز فیفا رم کم کنن.
فیفا بعدی هم اگه به همین خوبی باشه (طبق شرایط گفته شده.) امتیاز بالا میگیره.
فکر کنم قانع کننده بود. ;)
(مخصوصا آقای alprh)
چی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :eek: :eek:

تو یه سایت به من بگو که نمره های بازی ها رو تغییر بده.

این حرف کاملا غلط است.

بچه ها امروز میخوام یه کم درباره manager mode براتون توضیح بدم (البته این بخش دارای گستردگی های زیادیه که برای توضیح احتیاج به ضمیمه کردن عکس داره--اگر مایل بودید در پستهای بعد به صورت کاملتر این بخش رو براتون توضیح میدم)

این بخش واقعا جذاب در فیفا از جمله برتریهای اون نسبت به دیگر بازیهای موجوده

در این بخش شما با توجه به سطح مربیگری خودتون یه تیم رو برای هدایت انتخاب میکنید البته وظایفی که شما بر عهده دارید خیلی بیش تر از یک مربی است

بودجه تیم که اساس و پایه تیم به شمار میرود در اختیار شماست و طریقه خرج کردن اون هم به نظر مستقیم شما بستگی داره البته در این راه شما توسط دیگر مدیران تیم راهنمایی هم میشوید ولی در اخر همه چی به نظر شما برمیگرده

شما در این قسمت توانایی خرید بازیکن**فروش بازیکن**قرض گرفتن بازیکن** قرض دادن بازیکن**تمدید قرارداد بازیکنان**بالا بردن سطح دانش مربی مهاجمان و هافبک هاو دفاع و دروازبان**بالا بردن سطح سخنگوی باشگاه بزای امضا قرارداد**بالا بردن ظرفیت استادیوم و غیره رو دارا میباشید

به طور مثال وقتی شما می خواهی به یه بازیکن پیشنهاد خرید بدی به محض دادن پیشنهاد سخنگوی باشگاه با اون بازیکن و تیمش وارد مذاکره میشه و نتیجه این مذاکره بعد از طی زمانی خاص خواهی شنید

شما در صفحه اصلی مربوط به تیمتون سه بخش رو ملاحظه میکنید
1.هماهنگی تیمی
2. میزان پایداری شغلتون
3 . حمایت طرفداران
که هر کدام از این سه مورد برای شما مهم می باشد و پایین اومدن هر یک باعث اسیب به شما و تیمتون میشود
به طور مثال پایین اومدن حمایت طرفداران باعث میشه که دیگه اونا به استادیوم نیان و شما نتونی روی پول بلیط اونها حساب کنی

یک بخش جالب در manager mode این است که شما می تونی یکی رو مامور کنی که به قارهای مختلف بره و برای شما استعداد ها رو شناسایی کنه و به شما معرفی کنه

می دونی وحید جان
این مود اولش خیلی سخته!! به چند تا دلیل:
اول اینکه باید یه تیم ضعیف برداری.
بعد اینکه بردن تو بازی ها سخته
اولین فصل همش باید حقوق و ضرر بدی
از فروش بلیط هام چیزی عاید تیم نمیشه
بازیکن نمی تونی بخری(اگه کسی خریده.من که نتونستم بخرم با اینکه بیشتر بازی هام رو بردم)
و........
ولی با این وجود با گذشت یک یا دو فصل این مشکلات مرتفع میشه.اولش سخته :exclaim:
در ضمن از توضیحاتت ممنون.اگه میشه این رویه رو ادامه بده و ما رو رووووشن کن. :mrgreen:
mer3000000000000

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or