FIFA 06 challenge every thing

با سلام خدمت همه دوستان بازی داتی ببببببخشید بازی سنتری امیدوارم حال همگی خوب باشه منو بگو می گفتم اولین نفرییم که مییام تو بازی سنتر عضو می شم نگو 47 نفر قبل ما عضو شدن اگه رشدش همینطوری باشه فکر کنم تو ماه اول رکورد بازی دات رو بزنیم

تشکر می کنم از دوستانی که با ایجاد این سایت باعث شدن تا دوستانی که داشتن کم کم پخش و پلا می شدن دوباره دور هم جمع بشن امیدوارم سایتی مثل بازی دات از نظر نظم و هماهنگی و سایتی برخلاف بازی دات از نظر سلیقه فردی مدیریت داشته باشیم این رو هم به مدیرای سایت قول می دم که دیگه از الان به بعد عمرا دیگه از کلمه بازی دات استفاده نکنم

البته می دونم جای این حرفا اینجا نیست ولی....

خوب این تاپیک به قصد معرفی محصول جدید Ea در سال 2006 و بیان نقاط قوت و ضعف این بازی بدور از هر گونه حاشیه (الون) با خلوص نیت کامل :d زدم امیدوارم به تاپیکی مفید تبدیل بشه نه به صحنه نبرد (((البته عنوان تاپیک خیلی فراتر از یه جنگ لفظیه)))

واقعا بايد فيفا شرم كنه!من با كسي بحثي نميكنم كه نقد بازي و امتيازاتي كه بهش داده ميشه گوياي همه چيز هست.امروز فيفا 2005 رو يه جا بازي كردم اكه با ديدن گيم پلي بازي اينجوري
24.gif
شدم .فيفا هر سال فقط پالونش رو عوض ميكنه.در صورتي كه بلا نسبت،روم به ديفال! خر همون خره !

به كساني كه هنوز بازي رو نخريدند و از فيفا هاي قبلي ناراضي هستند به شدت توصيه ميكنم كه نسخه 2005 رو نگيرند كه همون آش و همون كاسه س ! گيم پلي بازي در مقايسه با وينينگ هيچ حرفي واسه گفتن نداره.احمق اين EA چرا ؟ چون بهشون يه بار ايميل زدم گفتم چرا بازي اينقدر آروم روي بهترين سيستم ها مياد ؟ جواب اومد براي اينكه ما بازي رو رو حداكثر 30 فريم قفل ميكنيم ! اونجا بود كه باز من اينجوري
24.gif
شدم !

من امروز خونه پسرخالم كه دو طبقه بالاتره بازي كردم.سيستم هامون لن هست.اينقدر از اين بازي بدم اومد كه حتي نكردم يه دست لن بازي كنم ببينم چطوره.گفتم جمعش كن بابا ! بريم همون وينينگمون رو بازي كنيم كه خداسسس ! بازي رو دست وينينگ سراغ داري بيا ! :cheesygri

اماكانات جانبيش بد نيست.از وينينگ خيلي بهتره اما اگه ميخواهيد از اين كارها بكنيد و هي بازي كن انتقال بديد و قيافه درست كنيد و از اين سوسول بازي ها خب بريد سري بازي هاي Total Club Maneger رو بگيريد !

× آخر نوشته تعصبي بود هيچ منطقي هم توش نيست !

واقعا بايد فيفا شرم كنه!من با كسي بحثي نميكنم كه نقد بازي و امتيازاتي كه بهش داده ميشه گوياي همه چيز هست.امروز فيفا 2005 رو يه جا بازي كردم اكه با ديدن گيم پلي بازي اينجوري شدم .فيفا هر سال فقط پالونش رو عوض ميكنه.در صورتي كه بلا نسبت،روم به ديفال! خر همون خره !

به كساني كه هنوز بازي رو نخريدند و از فيفا هاي قبلي ناراضي هستند به شدت توصيه ميكنم كه نسخه 2005 رو نگيرند كه همون آش و همون كاسه س ! گيم پلي بازي در مقايسه با وينينگ هيچ حرفي واسه گفتن نداره.احمق اين EA چرا ؟ چون بهشون يه بار ايميل زدم گفتم چرا بازي اينقدر آروم روي بهترين سيستم ها مياد ؟ جواب اومد براي اينكه ما بازي رو رو حداكثر 30 فريم قفل ميكنيم ! اونجا بود كه باز من اينجوري شدم !

من امروز خونه پسرخالم كه دو طبقه بالاتره بازي كردم.سيستم هامون لن هست.اينقدر از اين بازي بدم اومد كه حتي نكردم يه دست لن بازي كنم ببينم چطوره.گفتم جمعش كن بابا ! بريم همون وينينگمون رو بازي كنيم كه خداسسس ! بازي رو دست وينينگ سراغ داري بيا !

اماكانات جانبيش بد نيست.از وينينگ خيلي بهتره اما اگه ميخواهيد از اين كارها بكنيد و هي بازي كن انتقال بديد و قيافه درست كنيد و از اين سوسول بازي ها خب بريد سري بازي هاي Total Club Maneger رو بگيريد !

× آخر نوشته تعصبي بود هيچ منطقي هم توش نيست !

_ بحث ما در مورد فیفا 2005 نیست (شاید منظورت 06)
_ فیفا فدراسیون بین المللی فوتباله از چی باید شرم کنه (شاید منظورت ea )
_ به نظر شخص بنده شما از گیم پلی تعریف صحیحی نداری و هنوز درست مفهوم اونو در یه بازی فوتبال نمی دونی(دوست عزیز من بعد 100 ساعت فیفا 06 بازی کردن تازه دارم به امکانات جدید(تغییرات در گیم پلی) فیفا 06 پی میبرم حالا شما این طور قاطعانه نظر به اشغال بودن گیم پلی در طول یه ساعت بازی کردن میدی!!!
_خر ....پالون....اینجا کجاست تاپیکه یا ....؟؟؟
_فیفا روسیستم شما اروم میاد ؟؟؟
_امتیازاتی که فیفا داده شده همیشه جز بالاترین امتیازها بوده
_نقل وانتقال بازیکن و امکانات جانبی سوسول بازیه!!!!
توضیح : وقتی یه فوتبال توش نام بازیکنان بی اهمیت باشه نقل و انتقال بازیکن هم سوسول بازی میشه
_جمله اخرتون هم فکر کنم مربوط به کل نوشتتون بشه

البته باید این توضیح رو بدم من قصد بی احترامی به شخصی رو ندارم فقط از دید یه فیفا دوست جواب دادم و بس...

آخرین ویرایش:
سلام
ببخشید این بالاخره کرک شد یا شما با اون برنامه اجراش میکنید؟
اگه نشده کی کرک میشه؟

من امروز هر چی گشتم کرکی برای فیفا 06 پیدا نکردم فکر نمیکنم هنوز کرک شده باشه با همون روش قبلی فعلا اجرا میشه

وحید جان
اینم ایمیل من برای فایل گیم پد

omidgamer@gmail.com

برات فرستادم روش کار بصورت زیره
ابتدا میری اون فایلو میریزی تو شاخه input تو data
و در مرحله بعد میری تو regedit
در اون قسمت اسم joystick خودتو سرچ کن دقت کن اسم کاملشو سرچ کنی تا چیز دیگری پیدا نکنه
((اسم joystick رو می تونی از control panel تو قسمت gamecontrollers پیدا کنی))

بعد وقتی تو regedit پیداش کردی rename کن به نام fifa06
حالا وقتی وارد فیفا میشی و وارد قسمت مربوط به تنظیمات joystick میشی باید به جای کلمه controller یا هر چیز دیگه نوشته شده باشه fifa06
لازم به تنظیم دکمه ها نیست دکمه ها به صورت (الونی-ویننینگی ) تنظیم شده

خب من اينقدر جو گير بودم كه اشتباهي نوشتم 2005 !

اول اينكه ايميل EA رو يادمه يه بخشي بود براي بازي فيفا كه مشكلات بازي رو ميگفتي و يه حالت فروم داشت و من از اونجا ايميل مديرش رو پيدا كردم و بهش ايميل زدم.حالا بايد برم تو ايميل آدرس قبلي كه داشتم ببينم اثري از اون مونده يا پاكش كردم...

فیفا فدراسیون بین المللی فوتباله از چی باید شرم کنه (شاید منظورت ea )

اره منظورم همون سازنده بازي هست.لفظ فيفا اونقدر ايهام داره كه شما معني دورش رو برداشت كردي !؟

به نظر شخص بنده شما از گیم پلی تعریف صحیحی نداری و هنوز درست مفهوم اونو در یه بازی فوتبال نمی دونی(دوست عزیز من بعد 100 ساعت فیفا 06 بازی کردن تازه دارم به امکانات جدید(تغییرات در گیم پلی) فیفا 06 پی میبرم حالا شما این طور قاطعانه نظر به اشغال بودن گیم پلی در طول یه ساعت بازی کردن میدی!!!

به نظر شخص بنده دونستن تعريف گيم پلي اصلا كار سختي نيست و مي تونم چند تا تعريف مرجع رو به شما نشون بدم.البته اگه با زبان انگليسي خيلي اشنا نيستي ميتونم برات ترجمه كنم :

1.The way in which the gamer can interact with other elements in the game

2. Ambiguous term for the total effect of all active game elements. Refers to the holistic game experience and the ability of the game to command the attention of the player

3. includes all player experiences during the interaction with game systems, especially formal games. Proper use is coupled with reference to "what the player does".

4. Generally, the term "gameplay" in video game terminology is used to describe the overall experience of playing the game excluding the factors of graphics, sound, and the storyline. This is the very essence of a game

خب ، شايد بشه اين نتيجه گيري رو كرد كه اصل و شالوده ي بازي يعني گيم پلي.طراحي پايه ي بازي يعني گيم پلي.بازخورد كاربر با بازي يعني گيم پلي.تجربه ي كلي كاربر هنگام بازي يعني گيم پلي.تاثير بازي بر كاربر يعني گيم پلي.لذت بردن از بازي يعني گيم پلي.راحت بودن با بازي يعني گيم پلي.

در اينجاست كه ميشه قاطعانه راي بر آشغال بودن گيم پلي بازي فيفا در مقابل بازي وينينگ الون داد.توجه كنيد كه اين اشغال بودن در مقام مقايسه به دست اومده.

خر ....پالون....اینجا کجاست تاپیکه یا ....؟؟؟

واقعا اين ضرب المثل رو نبايد اينجا به كار برد وقتي به بهترين صورت منظور رو ميرسونه ؟ وقتي اصل بازي هميشه بد مونده و فقط به جزيات رسيدگي شده دقيقا مصداق اين ضري المثل هست.

فیفا روسیستم شما اروم میاد ؟؟؟

تاكيد ميكنم بازي فيفا 2005 ( 06 رو نميدونم اما 99% مثا 2005 هست) روي 30 فريم قفل ميشه و با بهترين نسل كارت گرافيك حال حاضر دنيا يعني GeForce 6800 و همچنين با كارت Geforce 6600 GT اروم مياد.يكي ديگه از عناصر گيم پلي مخصوصا تو بازي فوتبال اين هست كه بازي نرم و روان اجرا بشه.الان شايد كسي احساس كنه كه فيفا داره نرم اجرا ميشه ولي اين احساس به خاطر اون هست كه نرم تر از اون رو نديده.ببينيد منظور من سريع اجرا شدن نيست.منظور ريتم نرم بازي هست كه فيفا مطلقا فاقد اون هست.

امتیازاتی که فیفا داده شده همیشه جز بالاترین امتیازها بوده

فيفا فدراسين بين المللي فوتباله از كجا بايد امتياز بگيره؟! اما خارج از شوخي شاد امتيازات فيفا بالا باشه اما نكته ي بسيار مهم اينه كه هيچ وقت امتياز فيفا به بازي وينينگ الون نرسيده.براي اثبات اين گفته ميتونيد به سايت www.gamerankings.com مراجعه كنيد و يه مقايسه اي داشته باشيد.به عنوان مثال بازي وينينگ الون 8 كه 1 سال پيش براي PS2 عرضه شده از مجموع 42 نقد و بررسي امتياز بسيار بسيار عالي 91 رو از 100 گرفته. و نسخه اكس باكس و پس سي هم نمره ي 88 از 100.در صورتي كه تا الان بازي 06 كه يك هفته س عرضه شده امتياز PS2 هست 76 و از نسخه هاي اكس باكس و پس سي 75.البته بايد بيشتر صبر كرد تا تعداد نقد و بررسي ها بيشتر بشه.اما هيچ شكي نيست كه باز هم وينينگ الون پيروز ميدانه.در ضمن هنوز وينينگ 9 نيومده.

نقل وانتقال بازیکن و امکانات جانبی سوسول بازیه!!!!
توضیح : وقتی یه فوتبال توش نام بازیکنان بی اهمیت باشه نقل و انتقال بازیکن هم سوسول بازی میشه

نقل و انتقال بازيكن درجه ي اهميت ش در جايي مشخص ميشه كه مي بينيم بازي وينينگ بدون داشتن كامل اين امكانات ، امتياز بيشتري رو هميشه به دست اورده.

توضيح : وقتي تو يه فوتبال (اينجا منظور بازي فيفا هست و به فدراسيون بين المللي فوتبال يا تيم شموشك كاري نداريم !) مهمترين عنصر و قلب و عمق يعني گيم پلي بازي بي اهميت باشه نقل و انتقال بازي كن سوسول بازي ميشه و هيچ دردي رو دوا نميكنه.گفتم اگه به اين مديريت ها و منيجري گري ها علاقه داريد بريد سري بازي هاي TCM رو بازي كنيد.

روي اين موضوع فكر كنيد كه وينينگ چطور بدون داشتن امكانات اضافي و حتي نام اشتباه بازي كن ها باز هم از فيفا امتياز بيشتري ميگيره :arrow:

البته باید این توضیح رو بدم من قصد بی احترامی به شخصی رو ندارم فقط از دید یه فیفا دوست جواب دادم و بس...

منم همين طور و تو اين پاسخ هم بعضي جاهاش مزاح كردم كه اميدوارم ناراحت نشي.همون طور كه گفتم ده ها نقد و بررسي و نظر كارشناسي گوياي همه چيز هست:

به گفته ي بزرگترين و معتبر ترين سايت بازي هاي كامپيوتري GAMESPOT :

World Soccer Winning Eleven 8 International is KCET's best soccer game to date, which basically makes it the best soccer game ever made :arrow:

آخرین ویرایش:
در درجه اول این رو بگم که اصلا به شخصه دوست ندارم این تاپیک محل بحث و جدال بی مورد و بی فایده که واقعا جز به هدر رفتن انرژی و زمان و البته سرمایه هیچ فایده دیگه ای نداره تبدیل بشه

البته اقا هادی زحمت کشیدن یه تاپیک برا دعوا کردن زدنند از این به بعد دوستانی که قصد دارن نزاع درست کنند تو اون تاپیک ادامه بدند

با اینکه اصلا دوست ندارم این بحث ادامه پیدا کنه اما در مورد صحبتهای اون دوست عزیز باید بگم که :

اگر 40 تا تعریف دیگه هم برای گیم پلی معرفی کنی من ذره ای در بیگانه بودن و عدم اشنایی شما باگیم پلی فیفا (گیم پلی فیفا-گیم پلی فیفا- گیم پلی فیفا) تردید نمیکنم پست اولتون تو این تاپیک دلیل بر اینه که شما با فیفا هیچگونه اشناییتی نداری

توجه: اشتباه نشه ...
من در مورد اطلاعات شما در مورد بازیهای کامپیوتری و دونستن مطالب مربوط به اون هیچگونه اظهار نظری نمیکنم و حتی شما شاید یکی از افراد موفق تو این زمینه باشید

ولی در مورد فیفا چون من بیشتر از بازیش مسائل جانبیش برام مهمه اطلاعات زیادی در مورد این بازی دارم و نمیتونم نظر هر کس رو به سادگی قبول کنم

یه عقیده (کاملا شخصی) :
از بچگی یاد گرفتم که اول یه چیزی رو دوست داشته باشم بعد ببینم دیگران چقدر دوستش دارن نه به این خاطر که دیگران دوستش دارن من هم دوستش بدارم

بطور مثال کاکا رو دوست دارم چون از بازیش لذت می برم و بس حالا بیاد ((گیم اسپات)) بهش بده 2 نه تنها در دوست داشتنش ذره ای تردید نمی کنم بلکه ....
در مورد فیفا هم همینطوره من فیفا رو دوست دارم چون وقتی فیفا بازی میکنم احساس میکنم یه simulation از یه فوتبال واقعی رو دارم بازی می کنم -- این منطق منه---

اما منطق من برای اثبات جذابیت فیفا کافی نیست به همین منظور از منطق گیم اسپاتی استفاده میکنم

1.JPG

2.JPG

دوست عزیز ایا تفاوت به حدی است که شما از مثل خر و پالونش استفاده کنی !!!!

اگر کسی قصد ادامه دادن این بحث رو داره خواهش میکنم در تاپیکی که اقا هادی زدند پست بده (فیفا 06 یا...)

آخرین ویرایش:
اما در مورد صحبتهای اون دوست عزیز

بابا اون دوست عزيز اسم داره اسمش سامانه !

نمي دونم به هر حال اگه تو حس مي كني من از گيم پلي فيفا چيزي نميفهمم خب من نمي تونم كاري انجام بدم.

من از فيفا 99 تا الان دارم فيفا بازي ميكنم و غير از فيفا 06 ، همه رو مدت زيادي بازي كردم.البته ماله موقعي بود كه رقيبش وارد پي سي نشده بود.به هر حال هم چنان هم معتقدم گيم پلي وينينگ بسيار قوي تر از فيفا هست . همون طور كه مي بيني امتياز گيم پليش 10 شده.

در مورد عقيده شخصي ت هم بسيار محترمه اما همون طور كه خودت هم گفتي ارزش زيادي براي بقيه نداره.همون طور كه نظر من براي بقيه نداره.براي همين بايد دست به دامان معيار و نقد و بررسي شد تا از حالت نظر شخصي خارج بشه.

منطق گيم اسپاتي هم بسيار محترمه و قابل قبول.اما باز هم كافي نيست و ميانگيني از همه ي سايت ها بيشتر ارزش داره.

توجه كن كه گيم اسپات در مورد 05 گفته :

This is EA Sports' best soccer game to date on the pitch

اما در مورد وينينگ الون 8 گفته :

World Soccer Winning Eleven 8 which basically makes it the best soccer game ever made

و جالبه كه مثل من تاكيد كرده بر مهمترين المنتي كه بايد يه بازي فوتبال داشته باشه :

most important element--playability

به هر صورت همون طور كه گفتم ، امتياز وينينگ الون هميشه بيشتر از فيفا بوده و اين ادعا رو در مورد فيفا 05 و الون 8 از طريق 25 نقد براي نسخه پي سي 05 و 36 نقد براي نسخه پي سي الون 8 ميشه اثبات كرد :

eb68nq.jpg

دوست عزیز ایا تفاوت به حدی است که شما از مثل خر و پالونش استفاده کنی !!!!

وحيد عزيز ، ضرب المثل پالون در مورد نسخه هاي فيفا هست كه هر سال پشت سر هم ميان و همه شون از لحاظ گيم پلي بسيار ضعيف هستند.
درباره ي ميزان تفاوت مربوط به بخش گيم پلي هم به نظر من مثل فاصله ي اقاقي ست تا ستاره !!

يه نقل قول هم از خودم برم ! :

روي اين موضوع فكر كنيد كه وينينگ چطور بدون داشتن امكانات اضافي و حتي نام اشتباه بازي كن ها باز هم از فيفا امتياز بيشتري ميگيره

ادامه ي دعوا زنگ آخر تو تاپيك جديد !

آخرین ویرایش:
سلام
منم فیفا 2006 رو بازی کردم ولی اصلا خوشم نیومد . ( فکر نکنین زده ea هستم . چون همین الان محبوبترین بازسم TCM هست ) در واقع با نظرات سامان موافقم . ( اون قسمتایی که منطقی بود ) الانم بعد از 2 روز بازی کردن فیفا دوباره رفتم طرف pes 5 تا pes 6 از راه برسه .
=====
منم زنگ آخر میام اونور .

نوشته شده توسط parham_safa:
سلام
منم فیفا 2006 رو بازی کردم ولی اصلا خوشم نیومد . ( فکر نکنین زده ea هستم . چون همین الان محبوبترین بازسم TCM هست ) در واقع با نظرات سامان موافقم . ( اون قسمتایی که منطقی بود ) الانم بعد از 2 روز بازی کردن فیفا دوباره رفتم طرف pes 5 تا pes 6 از راه برسه .
=====
منم زنگ آخر میام اونور .
منم با نظرات سامان جان کاملا موافقم :arrow: :o

man marking

خوب دوستان امروز میخوام یه قابلیت جدید فیفا 06 رو بهتون نشون بدم

man marking این قابلیت همانطور که از اسمش پیداست مربوط میشه به یارگیری بازیکنان تیم حریف
این قابلیت زیبا باعث میشه که اگر مثلا یه بازیکن تیم حریف شما رو خیلی ازار میده شما بتونی یه بازیکن رو مستقیما مامور مهار اون کنی

درضمن باید این نکته رو توجه کنید که بازیکنی را که مامور مهار بازیکن حریف می کنید ممکن است در بعضی مواقع پست تخصصی خود رو رها کند و به مهار شخص مورد نظر بپردازد پس توجه داشته باشید بازیکنی رو مامور مهار بازیکن حریف کنید که حتی المقدور تناسب پستی داشته باشند
این قابلیت به شما در مهار کردن بازیکنان کلیدی حریف کمک فراوانی خواهد کرد.......

1.JPG

2.JPG

آخرین ویرایش:
با سلام
آقا هی من هیچی نمی گم ولی همه یه چیزی میگن
من نمیدونم ای بچه هایی که هی میگن فیفا آشغاله دیگه از گیم پلی چی می خوان
EA در تمام این سالها تلاشش این بوده که بازی فوتبال رو شبیه سازی کنه و الان فیفا 06 در سطح
فوق العاده ای طراحی شده . حالا شما از اندام بازیکنها بگیرید تا سرعت حمل توپشون.
بهتره واقع بین باشیم. اینکه بتونید با دسته همه رو دریبل کنید یا همه سانترهاتون گل بشه بهتره(الون) یا اینکه با کار گروهی و خلاقیت خودتون بتونید راهی به دروازه پیدا کنید.
من قبول دارم که گیم پلی فیفا تا سال 2004 خیلی خوب نبود ولی EA با عرضه فیفا 2005 انقلابی در گیم پلی به وجود آورد و حالا فیفا 06 یک simulation واقعی بازی فوتباله و این شباهت به بازی واقعیه که بازی کردن رو لذت بخش و جذاب می کنه
امیدوارم با بازی کردن بیشتر فیفا 06 هم دست از یک سری انتقادات کور کورانه بر دارید و هم از اون لذت ببرید
یا علی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or