FIFA 06 challenge every thing

با سلام خدمت همه دوستان بازی داتی ببببببخشید بازی سنتری امیدوارم حال همگی خوب باشه منو بگو می گفتم اولین نفرییم که مییام تو بازی سنتر عضو می شم نگو 47 نفر قبل ما عضو شدن اگه رشدش همینطوری باشه فکر کنم تو ماه اول رکورد بازی دات رو بزنیم

تشکر می کنم از دوستانی که با ایجاد این سایت باعث شدن تا دوستانی که داشتن کم کم پخش و پلا می شدن دوباره دور هم جمع بشن امیدوارم سایتی مثل بازی دات از نظر نظم و هماهنگی و سایتی برخلاف بازی دات از نظر سلیقه فردی مدیریت داشته باشیم این رو هم به مدیرای سایت قول می دم که دیگه از الان به بعد عمرا دیگه از کلمه بازی دات استفاده نکنم

البته می دونم جای این حرفا اینجا نیست ولی....

خوب این تاپیک به قصد معرفی محصول جدید Ea در سال 2006 و بیان نقاط قوت و ضعف این بازی بدور از هر گونه حاشیه (الون) با خلوص نیت کامل :d زدم امیدوارم به تاپیکی مفید تبدیل بشه نه به صحنه نبرد (((البته عنوان تاپیک خیلی فراتر از یه جنگ لفظیه)))

من الان اینقدر تو کفم که نمی تونم حرفی بزنم . EA واقعا قدرتش رو به نمایش گذاشته

خواهش می کنم آقایون الونی دیگه هیچ حرفی نزنن . اگرم زدند دیگه ارزش جواب دادن نداره

من وقتی حالم جا اومد در مورد manager mode وحشتناک fifa06 یه توضیحاتی میدم

خداحافظ
دوست عزیز هر کس یک سلیقه ای داره یکی مثل ممکنه شما خوشش اومده باشه و یکی دیگه ممکنه خوشش نیومده باشه ..این فروم و تاپیک درست شده که دوستان نظراتشونا بدند ..پس هیچ کس حق اینکه تعیین تکلیف کنه که کی حرف بزنه و کی حرف نزنه نداره...
امیدوارم اگه طرفدار بازیه خاصی هستید منطق را هم رعایت کنید

همون عکسها + چند تا عکس جدید

330733.jpg

330735.jpg

330738.jpg

330740.jpg

330744.jpg

330748.jpg

330752.jpg

330755.jpg

330760.jpg

fifa06rtwcv020xf.jpg

fifa06rtwcv034vo.jpg

fifa06rtwcv041pw.jpg

fifa06rtwcv055zz.jpg

fifa06rtwcv062za.jpg

fifa06rtwcv071on.jpg

fifa06rtwcv094ra.jpg

fifa06rtwcv087sm.jpg

fifaad05_lrg.jpg

EA SPORTS : You have worked with EA Sports before to promote FIFA 2005, but now you’re actually the main player alongside Ronaldinho. How does it feel to be the face of the biggest football game on the planet?
Rooney : I have played the FIFA game for a number of years, and then a few years ago I became involved with the company. I really enjoyed working with everyone at EA Sports, so when the chance came to become a global ambassador for FIFA 06, I was delighted. And to work alongside Ronaldinho is an honour.

EA SPORTS: When you play the FIFA game - do you always choose Man United and England so you can play as yourself?
Rooney: I only ever choose Man Utd and England it would feel weird to be anyone else.

EA SPORTS: We hope England go all the way in next year’s World Cup – but who do you see as the main rivals and best team(s) in the competition?
Rooney: The World Cup is a massive tournament and anyone there is a good team and have earned the right to be there. But the winner could come from a number of teams, ourselves included, but Brazil are an obvious threat.​

آخرین ویرایش:
این عکسها از خود بازی بود ؟؟؟؟؟
اگه اینطور باشه که باید پولامو جمع کنم واسه xbox360 !
راستی عکسی از بازیکنای ایرانی یا تیم ملی ایران نداری برای فیفا 360 ؟؟

نوشته شده توسط SamFisher:
آقا گیم پد منم که MP-8866 Dual USBJoypad هست
پس چرا نمیشناسه ؟
بعدشم این نسخه 360 چه گرافیکی داره ! :eek:
برای من هم نمیشه اگه فیفا خیلی دوست داری برو یه دسته دیگه بخر

نوشته شده توسط ysr:
ببينم اين فيفا 2006 ايران داره؟
نه نداره
البته فرقیم نداره یه چند وقته دیگه شرکت های ایرانی خودشون تیم ایران را به همراه با گزارش عادل فردوسی پور یا مزدک میرزایی بهش اضافه میکنند

آقا من فیفا رو گرفتم اما با این نسخه ی ایکس باکس خیلی تفاوت داره(البته اگه مینجوری باشه)
در ضمن بگم داور هم داره که به بازی یک سبک جدید داده در مورد ایران هم هنوز نمیدونم که هست یا نه چون ندیدمش

wow

من هم گرفتم بازیو .5 تا سی دی . خیلی خفنه مخصوصا خطا هاش . من بعد از فیفا 2001 دیگه فوتبال بازی نکردم ولی خداییش خیلی خفنه . درایو سی من خدارو شکر 8 گیگ جا داشت نصبش کردم . فکر نم نفر اولم البته تو این تایپیک .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or