FIFA 06 challenge every thing

با سلام خدمت همه دوستان بازی داتی ببببببخشید بازی سنتری امیدوارم حال همگی خوب باشه منو بگو می گفتم اولین نفرییم که مییام تو بازی سنتر عضو می شم نگو 47 نفر قبل ما عضو شدن اگه رشدش همینطوری باشه فکر کنم تو ماه اول رکورد بازی دات رو بزنیم

تشکر می کنم از دوستانی که با ایجاد این سایت باعث شدن تا دوستانی که داشتن کم کم پخش و پلا می شدن دوباره دور هم جمع بشن امیدوارم سایتی مثل بازی دات از نظر نظم و هماهنگی و سایتی برخلاف بازی دات از نظر سلیقه فردی مدیریت داشته باشیم این رو هم به مدیرای سایت قول می دم که دیگه از الان به بعد عمرا دیگه از کلمه بازی دات استفاده نکنم

البته می دونم جای این حرفا اینجا نیست ولی....

خوب این تاپیک به قصد معرفی محصول جدید Ea در سال 2006 و بیان نقاط قوت و ضعف این بازی بدور از هر گونه حاشیه (الون) با خلوص نیت کامل :d زدم امیدوارم به تاپیکی مفید تبدیل بشه نه به صحنه نبرد (((البته عنوان تاپیک خیلی فراتر از یه جنگ لفظیه)))

نوشته شده توسط vahid1400:
من امروز هر چی گشتم کرکی برای فیفا 06 پیدا نکردم فکر نمیکنم هنوز کرک شده باشه با همون روش قبلی فعلا اجرا میشه
به اینجا برو و به اول لیست کرک ها تو همین صفحه یه نگاهی بنداز شاید کمکتون کرد :cheesygri

http://www.seriall.com/

نوشته شده توسط vahid1400:
_ بحث ما در مورد فیفا 2005 نیست (شاید منظورت 06)
_ فیفا فدراسیون بین المللی فوتباله از چی باید شرم کنه (شاید منظورت ea )
_ به نظر شخص بنده شما از گیم پلی تعریف صحیحی نداری و هنوز درست مفهوم اونو در یه بازی فوتبال نمی دونی(دوست عزیز من بعد 100 ساعت فیفا 06 بازی کردن تازه دارم به امکانات جدید(تغییرات در گیم پلی) فیفا 06 پی میبرم حالا شما این طور قاطعانه نظر به اشغال بودن گیم پلی در طول یه ساعت بازی کردن میدی!!!
_خر ....پالون....اینجا کجاست تاپیکه یا ....؟؟؟
_فیفا روسیستم شما اروم میاد ؟؟؟
_امتیازاتی که فیفا داده شده همیشه جز بالاترین امتیازها بوده
_نقل وانتقال بازیکن و امکانات جانبی سوسول بازیه!!!!
توضیح : وقتی یه فوتبال توش نام بازیکنان بی اهمیت باشه نقل و انتقال بازیکن هم سوسول بازی میشه
_جمله اخرتون هم فکر کنم مربوط به کل نوشتتون بشه

البته باید این توضیح رو بدم من قصد بی احترامی به شخصی رو ندارم فقط از دید یه فیفا دوست جواب دادم و بس...

حميد آقا شما خودتو ناراحت نكن
من با نظر شما موافقم
من تو عمرم بازي بهتر از فيفا از هر نظر نديدم ولي نميدونم چرا هيچ كس ارزش اين بازي نمفمه
اگه گذاشتن امكانات بيشتر براي يه بازي سوسول بازيه پس بايد همه بازي ها بيشتر از 1cd نباشن مثل بعضي شركتاي بازي ساز
شركتي كه حتي نميتونه اسم بازيكنا رو درست بنويسه يعني اين زحمت و به خودش نميده همون بهتر كه بازي نزنه
من از وقتي وارد دنياي بازي شدم اسم EA و بازي هاي عليش يه لحظه كنار نرفته
حالا اين شركت چون تيم ايران و تو بازي هاش نميزاره دليل نميشه يه سري تعصبي جو گير شن و هر چي ميخان بگن به اون آف هم توصيه دارم سيستمش رو عوض كنه
win eleفقط به خاطر گذاشتن يه تيم به اسم ايران مشهور شد (بين ايراني ها) تيمي كه گزارشگر بازي بازيكنان رو با شماره پيرهن صدا ميزنه تو اين تيم يه نفر شبيه ايراني نيست حتي از نظر رنگ پوست اولين بار كه بازي كردم فكر كردم تيم كامروني نيجريه چيزي رو اشتباهي برداشتم
در كل EA وسري fifaش هميشه عالي بوده هر كسي هم نظر ديگه داره ميتونه جلو آيينه به خودش بگه

win eleفقط به خاطر گذاشتن يه تيم به اسم ايران مشهور شد (بين ايراني ها)
ببین دوست عزیز من حاضرم باهات شرط ببندم از هر کسی که وینینگ بازه بپرسی که چرا وینینگ الون رو چرا بیشتر دوست داری اولین جوابی که بهت میده میگه گیم پلی فوق العاده برتر نسبت به فیفا و امکانات دیگر ... . پس هیچ ربطی به این نداره که تیم ایران تو این بازی هست.

نوشته شده توسط leoman:
حميد آقا شما خودتو ناراحت نكن
من با نظر شما موافقم
من تو عمرم بازي بهتر از فيفا از هر نظر نديدم ولي نميدونم چرا هيچ كس ارزش اين بازي نمفمه
اگه گذاشتن امكانات بيشتر براي يه بازي سوسول بازيه پس بايد همه بازي ها بيشتر از 1cd نباشن مثل بعضي شركتاي بازي ساز
شركتي كه حتي نميتونه اسم بازيكنا رو درست بنويسه يعني اين زحمت و به خودش نميده همون بهتر كه بازي نزنه
من از وقتي وارد دنياي بازي شدم اسم EA و بازي هاي عليش يه لحظه كنار نرفته
حالا اين شركت چون تيم ايران و تو بازي هاش نميزاره دليل نميشه يه سري تعصبي جو گير شن و هر چي ميخان بگن به اون آف هم توصيه دارم سيستمش رو عوض كنه
win eleفقط به خاطر گذاشتن يه تيم به اسم ايران مشهور شد (بين ايراني ها) تيمي كه گزارشگر بازي بازيكنان رو با شماره پيرهن صدا ميزنه تو اين تيم يه نفر شبيه ايراني نيست حتي از نظر رنگ پوست اولين بار كه بازي كردم فكر كردم تيم كامروني نيجريه چيزي رو اشتباهي برداشتم
در كل EA وسري fifaش هميشه عالي بوده هر كسي هم نظر ديگه داره ميتونه جلو آيينه به خودش بگه
دوسته عزیز من مطمئنم شما تابحال وینینگ بازی نکردی یا اگر بازی کردی درست دقت نکردی که با چه بازیه شاهکاری روبرویی درمورد اسم ها هم همه میدونن که بخاطره نداشتنه مجوز هست نه بخاطره تنبلی.اگه تیم سازنده بازی تنبل بودن همچین گیم پلیه عالیی رو نمیتونستن تو بازی جا بدن.فیفا دیگه داره از یه بازیه شبیه سازیه فوتبال خارج میشه و بطرف بازیهایه مربیگریه فوتبال میره.برای من یکی که عمری با وینینگ سر کردم بازی کردنه فیفا وقت تلف کردنه.هرچند بازیشو خریدم و بازی هم کردم ولی نتونستم بیشتر از یه روز تحملش کنم و قالبش کردم به یکی دیگه. :mrgreen: :mrgreen:

نوشته شده توسط Death Knight:
ببین دوست عزیز من حاضرم باهات شرط ببندم از هر کسی که وینینگ بازه بپرسی که چرا وینینگ الون رو چرا بیشتر دوست داری اولین جوابی که بهت میده میگه گیم پلی فوق العاده برتر نسبت به فیفا و امکانات دیگر ... . پس هیچ ربطی به این نداره که تیم ایران تو این بازی هست.

اگه از من بپرسي ميگم به خاطر گيم پلي دوسش ندارم
حركات بازيكنان هنوز در حد خيلي پاييني قرار داره (حركات غير طبيعي وخشك)
دفه اول فكر كردم با تيم آدم اهني ها بازي ميكنم
ابنم از گيم پلي ديگه چي داره اين بازي

نوشته شده توسط White_Gandalf:
دوسته عزیز من مطمئنم شما تابحال وینینگ بازی نکردی یا اگر بازی کردی درست دقت نکردی که با چه بازیه شاهکاری روبرویی درمورد اسم ها هم همه میدونن که بخاطره نداشتنه مجوز هست نه بخاطره تنبلی.اگه تیم سازنده بازی تنبل بودن همچین گیم پلیه عالیی رو نمیتونستن تو بازی جا بدن.فیفا دیگه داره از یه بازیه شبیه سازیه فوتبال خارج میشه و بطرف بازیهایه مربیگریه فوتبال میره.برای من یکی که عمری با وینینگ سر کردم بازی کردنه فیفا وقت تلف کردنه.هرچند بازیشو خریدم و بازی هم کردم ولی نتونستم بیشتر از یه روز تحملش کنم و قالبش کردم به یکی دیگه. :mrgreen: :mrgreen:

چرا بازي كردم كم كمش دو روز
به خاطر اينكه يه چيز به درد بخور پيدا كنم ولي ...
بعدش شما داري حركات طبيعي بازيكنان تو فيفا رو با وين مقايسه ميكني
من معتقدم اگه فيفا و وين رو روي هم بريزن يه شاهكار در مياد
فيفا =گرافيك وجذابيت و راحتي در انجام حركان نمايشي (كه از نظر من خيلي مهمه)
وين = سرعت
ودر آخر يه بازي خيلي كامل

ودر آخر من هيچ وقت وين بازي نخواهم كرد. :mrgreen:

آخرین ویرایش:
we از همه لحاظ غیر از گرافیک از fifa سر تره
گرافیک زیاد بازی هیچ وقت دلیل بر بهتر بودن بازی نیست
نمونش counter ... warcraft ......

گرافیک چندانی ندارن ولی هیجان بالایی دارن
ea زیاد تغییرات تو فیفا انجام نمیده و فقط قصد انو داره که
دائما game هاش تو بازار باشه
و ÷ول در بیاره
از این استرتزیش بدممیاد

اگه از من بپرسي ميگم به خاطر گيم پلي دوسش ندارم
حركات بازيكنان هنوز در حد خيلي پاييني قرار داره (حركات غير طبيعي وخشك)
دفه اول فكر كردم با تيم آدم اهني ها بازي ميكنم
ابنم از گيم پلي ديگه چي داره اين بازي
من با ابن حرفت کاملا مخالفم
پاسکاری و بازیسازی و کارایی که در وینینگ الون میشه کرد یک هزارمش را نمیشه در فیفا انجام داد
نحوه بازی کردن در فیفا خیلی خسته کننده و یکنواخت و کسل کنندست

در مورد دوستانی هم که مدام میگند گرافیک فیفا بالاست فقط یک نگاهی به زمین چمنش بکنند که مثل یک زمین آسفالت میمونه که رنگ سبزش کردند..شاید نسبت به وینیگ الون گرافیک فیفا تا حدودی بهتر باشه اما در کل گرافیکش چندان چنگی به دل نمیزنه و اصلا اونطوری که تعریف میکنند نیست

در مورد حرکات بازیکنان هم من که هیچ بر تری از این جهت نسبت به فیفا ندیدم برای مثال وقتی بازیکن شما در فیفا با گرفت E میدوه پاهاش مثل خرگوش زبل حرکت میکنه که واقعا خنده داره

اینکه بتونید با دسته همه رو دریبل کنید یا همه سانترهاتون گل بشه بهتره(الون) یا اینکه با کار گروهی و خلاقیت خودتون بتونید راهی به دروازه پیدا کنید.
خلاقیت..؟؟؟؟؟؟
من که 99 درصد گل هایی که در فیفا میزنم یا از طریق شوت های بیرون محوطه جریمست یا از طریق کرنله یا از طریق ضربه ی خطاست و یا از طریق انداختن توپ با سانتر بلند به پشت دفاع تیم مقابله که بازیکن من صاحب توپ میشه و در موقعیت تک به تک قرار میگیره و جالبه دروازه بان را انگار در این بازی به دروازش چسبوندن چون اصلا برای گرفتن و یا به اوت زدن توپ از دروازه خارج نمیشه برخلاف الون.....راستش فقط 1 درصد از گل ها یی را که می زنم را به قول شما از طریق پاسکاری میزنم :mrgreen: :mrgreen: همینطوری راحت میشه تیم حریف را آبکش کرد :mrgreen:

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط farzadlion:
پاسکاری و بازیسازی و کارایی که در وینینگ الون میشه کرد یک هزارمش را نمیشه در فیفا انجام داد

در مورد دوستانی هم که مدام میگند گرافیک فیفا بالاست فقط یک نگاهی به زمین چمنش بکنند که مثل یک زمین آسفالت میمونه که رنگ سبزش کردند..شاید نسبت به وینیگ الون گرافیک فیفا تا حدودی بهتر باشه اما در کل گرافیکش چندان چنگی به دل نمیزنه و اصلا اونطوری که تعریف میکنند نیست

در مورد حرکات بازیکنان هم من که هیچ بر تری از این جهت نسبت به فیفا ندیدم برای مثال وقتی بازیکن شما در فیفا با گرفت E میدوه پاهاش مثل خرگوش زبل حرکت میکنه که واقعا خنده داره

خلاقیت..؟؟؟؟؟؟
من که 99 درصد گل هایی که در فیفا میزنم یا از طریق شوت های بیرون محوطه جریمست یا از طریق کرنله یا از طریق ضربه ی خطاست و یا از طریق انداختن توپ با سانتر بلند به پشت دفاع تیم مقابله که بازیکن من صاحب توپ میشه و در موقعیت تک به تک قرار میگیره و جالبه دروازه بان را انگار در این بازی به دروازش چسبوندن چون اصلا برای گرفتن و یا به اوت زدن توپ از دروازه خارج نمیشه برخلاف الون.....راستش فقط 1 درصد از گل ها یی را که می زنم را به قول شما از طریق پاسکاری میزنم :mrgreen: :mrgreen: همینطوری راحت میشه تیم حریف را آبکش کرد :mrgreen:

دوست عزیز یا شمه 06 بازی نمی کنی یا اگه با زی می کنی داری آماتور بازی می کنی
من که عمریه فیفا بازم تو هیچ فیفایی همه کرنرهام گل نمیشه چه برسه به 06 که اگر زودتر شوت رو بزنی بازیکن زودتر می پره و توپ ازش رد می شه

بچه ها لطفا دعواها و مقایسه ها رو به اون یکی تاپیک منتقل کنید
این تاپیک برای معرفی قابلیتها و ضعفهای 06 هستش
من یه چیزای توپی تو manager mode کشف کردم که تو پستهای بعدی بهتون میگم

نوشته شده توسط farzadlion:

خلاقیت..؟؟؟؟؟؟
شما رو نميدونم ولي من 90 درصد گل هام رو با پاس كاري و دريبل ميزنم

شما رو نميدونم ولي من 90 درصد گل هام رو با پاس كاري و دريبل ميزنم
مگه تو فیفا 2006 دریبل هم میشه زد :mrgreen: :mrgreen:

دوست عزیز یا شمه 06 بازی نمی کنی یا اگه با زی می کنی داری آماتور بازی می کنی
آخه باید با هر بازی ای در سطح خودش بازی کرد :mrgreen: :mrgreen:

من که عمریه فیفا بازم تو هیچ فیفایی همه کرنرهام گل نمیشه چه برسه به 06 که اگر زودتر شوت رو بزنی بازیکن زودتر می پره و توپ ازش رد می شه
خب اگه خواستی من که عمری وینیگ الون بازم یادت میدم چطوری همه کرنر ها در در فیفا گل کنی
البته شوخی میکنما .. :mrgreen: :mrgreen:

آخرین ویرایش:
دکمه های بکار رفته در فیفا 06 و عملکرد اونها البته مخصوص دستهps2 قابل معادل سازی در pc ....

این هم یه لینک برای دریافت فایل مخصوص word جدول بندی شده

Basic Attack​

General Movement .... Left Stick
Shoot .... O
Pass .... X
Lob .... Square
Through-pass .... Triangle
Sprint .... Hold R1
Modifier .... Hold L1
Pace Control .... Hold R2
Dummy .... L2
Strategy .... D-Pad
First Touch .... Right Stick
Mentality .... Select

Basic Defence
General Movement .... Left Stick
Conservative Tackle .... O
Switch Player .... X
Slide Tackle ....Square
Keeper Charge ....HoldTriangle
Walk Defence .... Hold R2
Sprint .... Hold R1
Call 2nd Defender.... Hold L1
Strategy .... Hold L1 + D-Pad
Mark Player.... Hold O

Shooting
Low Driven Shot .... Tap O
High Curled Shot .... Hold O
Chiped Shot .... Hold L1 + O
Fake Shot .... O then L2
Headed Shot .... Hold O when ball is in air at head-height
Volleyed Shot .... Hold O when ball is in air at knee-height

Passing
Low Short Pass .... Tap X
Lobbed Pass .... Hold Square
Low Through Pass .... Triangle
High Through Pass .... Hold L1 + Triangle
High Cross .... Hold Square while on wing
Ground Cross .... Double tap Square while on wing
Low Cross .... Hold L1 + Square while on wing
Early Cross .... Along Ground Hold L1 + Double tap Square while on wing
Fake Pass .... X then L2
Fake Lob .... Square then L2
Dummy To Self .... Tap L2 before receiving the ball
Dummy Teammate .... Hold L2 before receiving the ball
Headed Pass (Short) .... Tap X when ball is in air at head-height
Headed Pass (Long) .... Hold Square when ball is in air at head-height
Volleyed Pass (Short).... Tap X when ball is in air at knee-height
Volleyed Pass (Long) .... Hold Square when ball is in air at knee-height
One-two .... Hold L1 while passing to make passer continue run

Dribbling Moves (Normal pace)
Stepover .... Right Stick in direction the player is facing
Drag-back .... Right Stick in the opposite direction to the direction the player is facing
Side-step ....Right Stick in the sideways direction to the direciton the player is facing
360 Degree Spin .... Right Stick in the sideways direction to the direction the player is facing, then rotate 90 towards the direction the player is facing
Step & Change Direction .... Right Stick in the direction the player is facing, then in the sideways direction to the direction the player is facing
Fake & Change Direction .... Right Stick in the sideways direction to the direction the player is facing, then in the opposite direction

Dribbling moves (Sprinting pace)
Knock Ball Ahead .... Right Stick in the direction the player is facing
Change Direction .... Right Stick in direction

Dribbling moves (Standing)
Stepover on Spot .... Right Stick in the opposite direction player to the direction the player is facing
Fake Movement .... Right Stick in sideways direction to the direction the player is facing
Fake Shot .... Right Stick the direction the player is facing

Direct Free Kicks
Shoot .... Hold O
Pass .... Hold X
Lob .... Hold Square
Call for Lay-off .... R1
More Power / Lower Shot .... Left Stick downwards
Less Power / Higher Shot .... Left Stick upwards
Add Curl .... Right Stick left/right
Aim .... Left Stick left/right

Indirect Free Kicks / Corners
Pass .... Hold X
Lob .... Hold Square
Aim .... Left Stick left/right
Driven Lob .... Hold L1 + Square

Goalkeeper
Keeper Charge .... Hold Triangle
Drop the Ball .... Tap Triangle
Drop Kick .... O or Square
Throw .... X​

آخرین ویرایش:
سلام وحید جان!
خیلی خوشحالم که همنامیم.از نقدت تشکر.ولی یه خواهشی داشتم .اینکه ترفند های فیفا رو می تونی برامون بگی.یا اصلا این بازی ترفند قابل توجهی داره که بخوای بگی.مثل دریبل های مخصوص یا دریبل کردن دروازه بان و...

منم از فیفا 2006خیلی خوشم اومده فقط تنها بدیش اینه که ایران توش نیست.ولی خداییش حرکات نرم دروازه بان ها در فیفا رو با بعضی حرکات مضحک دروازه بان ها درpes4مقایسه کنید ببینیدکه زمین تا آسمون فرق مکوله!!!!
این تازه یکی از مزیت های فیفا است.یکی دیگش اینکه برنده شدن در فیفا سخته.یعنی طراحان بازی یک کاری کردن که کسی بتونه در بازی برنده بشه که حداقل تا حدودی رو بازی تسلط داشته باشه. من تا همین جا که بازی کردم به این نکته پی بردم که این بازی انسانو به تغییر تاکتیک وادار می کنه.یعنی شما نمی تونید تاکتیکی که توی بازی با آلاوز داشتید روبیایید توی بازی با رئال مادرید به کار ببرید.به هر حال این نظر من بود.ولیبا این که pes4قشنگه ولی فیفا2006 یه چیز دیگست.خداییش!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or