بله هک شده هست(3.55)شما بازيت و دستگاهت هك شده است ؟!
تلويزيونت چيه ؟
يه اپديت ديگه امروزUBI ديدم داده بود براي بازي 94 مگ1.04 تشريف داشتن من نزدم براي دانلود
بيكارم مگه
:d

بله ميشه ادامه دادايول داش :d
البته اصلا" پلات سختي نداره ! منم خودم دارم مي گيرمش از تروفي هاي روي مخ اش فقط همون با 25 تا سنگ سربازهارو منحرف كني مونده كه نميدونم چندتارو منحرف كردم و چندتارو شمرده
ولي بازي FARM كردن خفني داره :d
خيلي راحت ميرم نزديكي OUTPOST ها توي جاده منتظر مي مونم تا اين ماشين ها بيان هر كدوم ميان چون توي جزيره دوم به خاطر اون يونيفرم به ما شليك نمي كنن حسابي بهم نزديك مي شن بعدم من يه c4 مي اندازم نزديك ماشين شون 180 تا XP مي گيريم :d خيلي هم به صرفه است هزينه هاي مهمات خودش رو هم در مياره :d الان 2 تا اسكيل پوينت هارو به همين روش گرفتم :d
فقط كافيه وقتي ديديد ديگه ماشين نمياد ( اصولا" 2-3 تا ميان ) بريد نزديك ترين خونه ايي كه داريد و برگرديد همون جا يهو ملت همون جا باز سبز ميشن :d
اقا يه سوال بعد تموم كردن بازي بازم ميشه بازي رو ادامه داد ديگه براي گرفتن باقي مونده OUTPOST ها و RELIC ها و غيره ؟!
اره خيلي اسونهايول داش :d
البته اصلا" پلات سختي نداره ! منم خودم دارم مي گيرمش از تروفي هاي روي مخ اش فقط همون با 25 تا سنگ سربازهارو منحرف كني مونده كه نميدونم چندتارو منحرف كردم و چندتارو شمرده
ولي بازي FARM كردن خفني داره :d
خيلي راحت ميرم نزديكي OUTPOST ها توي جاده منتظر مي مونم تا اين ماشين ها بيان هر كدوم ميان چون توي جزيره دوم به خاطر اون يونيفرم به ما شليك نمي كنن حسابي بهم نزديك مي شن بعدم من يه c4 مي اندازم نزديك ماشين شون 180 تا XP مي گيريم :d خيلي هم به صرفه است هزينه هاي مهمات خودش رو هم در مياره :d الان 2 تا اسكيل پوينت هارو به همين روش گرفتم :d
فقط كافيه وقتي ديديد ديگه ماشين نمياد ( اصولا" 2-3 تا ميان ) بريد نزديك ترين خونه ايي كه داريد و برگرديد همون جا يهو ملت همون جا باز سبز ميشن :d
اقا يه سوال بعد تموم كردن بازي بازم ميشه بازي رو ادامه داد ديگه براي گرفتن باقي مونده OUTPOST ها و RELIC ها و غيره ؟!

يعني سيتستم الكي گذاشته بودن براي
بايد سربازه بياد بالاي سر سنگه و بعد برگرده سرجاش و هي اينكارو تكرار كني تا بشه 

سازنده بازي گفته بود اصلا نيازي به فارم كردن نيست! من الان كلي outpost مونده فقط يدونه اسكيل هام باز نشدهاون تروفي ه رو رفتم ويدئو هاش رو ديدم واقعا" مسخره بوديعني سيتستم الكي گذاشته بودن براي
بايد سربازه بياد بالاي سر سنگه و بعد برگرده سرجاش و هي اينكارو تكرار كني تا بشه
نه من به احتمال زياد همين فارم مي كنم تا زودتر باز بشه همش بره نگراني نداشته باشم براي كم اومدن XP :d
رفيق ديگه زيادي لي لي به لا لاي بازي نذار خوب بود اما نه ديگه اينقدر خفن :d
البته قبول دارم در مقايسه با RE6 شاهكار بوده :d
شما بهتر بود زمان كريسمس ميخريدي تا پات در مياومد 25 پوند![]()
سازنده بازي گفته بود اصلا نيازي به فارم كردن نيست! من الان كلي outpost مونده فقط يدونه اسكيل هام باز نشده
تو كي ميخواي از گير دادن دست برداري :d اتفاقا ارزش داره، بهترين شوتر امسال بود:d خيلي هم خفن بود:d