Farcry 3 | PS3

شما بازيت و دستگاهت هك شده است ؟!
تلويزيونت چيه ؟

يه اپديت ديگه امروزUBI ديدم داده بود براي بازي 94 مگ :| 1.04 تشريف داشتن من نزدم براي دانلود :|بيكارم مگه :|:d

شما بازيت و دستگاهت هك شده است ؟!
تلويزيونت چيه ؟

يه اپديت ديگه امروزUBI ديدم داده بود براي بازي 94 مگ :| 1.04 تشريف داشتن من نزدم براي دانلود :|بيكارم مگه :|:d
بله هک شده هست(3.55)
ی تلویزیون 44 سونی 3D:d
فکر نمیکنم به تولویزیون ربط داشته باشه!
کلا بازی مشکل نداره ولی وقتی میخوام هدف گیری کنم با L1 تصویر خیلی زوم میشه و تار اصلا هدف گیری نمیشه کرد!درواقع تصویر خراب هست اون لحظه!
میگم شاید پچی چیزی برای اصلاح این باشه نیمده؟یعنی کسی تاحالا همچین مشکلی نداشته؟

مشكل شما از همون هك بودن دستگاهتون ناشي ميشه و از اينجا به بعد من هيچ كمكي نميتونم بكنم چون نميدونم مشكل از نسخه بازيتون و اپديت شه يا كلا" روي هكي ها اين مدلي بالا مياد
توي تاپيك هاي جيلبريك بحث كنيد اين جا جاش نيست

ايول داش :d
البته اصلا" پلات سختي نداره ! منم خودم دارم مي گيرمش از تروفي هاي روي مخ اش فقط همون با 25 تا سنگ سربازهارو منحرف كني مونده كه نميدونم چندتارو منحرف كردم و چندتارو شمرده :|

ولي بازي FARM كردن خفني داره :d
خيلي راحت ميرم نزديكي OUTPOST ها توي جاده منتظر مي مونم تا اين ماشين ها بيان هر كدوم ميان چون توي جزيره دوم به خاطر اون يونيفرم به ما شليك نمي كنن حسابي بهم نزديك مي شن بعدم من يه c4 مي اندازم نزديك ماشين شون 180 تا XP مي گيريم :d خيلي هم به صرفه است هزينه هاي مهمات خودش رو هم در مياره :d الان 2 تا اسكيل پوينت هارو به همين روش گرفتم :d
فقط كافيه وقتي ديديد ديگه ماشين نمياد ( اصولا" 2-3 تا ميان ) بريد نزديك ترين خونه ايي كه داريد و برگرديد همون جا يهو ملت همون جا باز سبز ميشن :d

اقا يه سوال بعد تموم كردن بازي بازم ميشه بازي رو ادامه داد ديگه براي گرفتن باقي مونده OUTPOST ها و RELIC ها و غيره ؟!

البته اصلا" پلات سختي نداره ! منم خودم دارم مي گيرمش از تروفي هاي روي مخ اش فقط همون با 25 تا سنگ سربازهارو منحرف كني مونده كه نميدونم چندتارو منحرف كردم و چندتارو شمرده :|

خيلي راحت ميرم نزديكي OUTPOST ها توي جاده منتظر مي مونم تا اين ماشين ها بيان هر كدوم ميان چون توي جزيره دوم به خاطر اون يونيفرم به ما شليك نمي كنن حسابي بهم نزديك مي شن بعدم من يه c4 مي اندازم نزديك ماشين شون 180 تا XP مي گيريم :d خيلي هم به صرفه است هزينه هاي مهمات خودش رو هم در مياره :d الان 2 تا اسكيل پوينت هارو به همين روش گرفتم :d
فقط كافيه وقتي ديديد ديگه ماشين نمياد ( اصولا" 2-3 تا ميان ) بريد نزديك ترين خونه ايي كه داريد و برگرديد همون جا يهو ملت همون جا باز سبز ميشن :d

اقا يه سوال بعد تموم كردن بازي بازم ميشه بازي رو ادامه داد ديگه براي گرفتن باقي مونده OUTPOST ها و RELIC ها و غيره ؟!
بله ميشه ادامه داد
يه چيزي هم بگم اصلا نيازي به farm كردن نيست:dعادي بازي كني تا اخر بازي همه ي اسكيل هات باز ميشه

از اونجایی که قبلا گفتم مشکل دارم تو هدف گیری کردن(وقتی L1 رو میز نم تصویر تار میشه و خیلی زوم!)
رفتم از مغازه دار پرسیدم گفت قبلا هم افرادی بودن که همچین مشکلی داشتن!
الان من نمیدونم دقیقا باید چیکار کنم!
یعنی بازی رو از جای دیگه تهیه کنم این مشکل رو ندارم!
خیلی طلبه بازیِ هستم ولی نمیدونم چیکار کنم

اره خيلي اسونه
برا اون سنگ ها بايد درست سنگبرت كني يعني پشت سر هم نندازي وقتي يه سنگ انداختي صبر كن تا يارو بره پيش سنگت بعدش دو باره يه سنگ ديگه بنداز تروفيش اصلاً باگ نداره
اكس پي هم من بيشتر از راه گرفتن پايگاه بدون ديده شدن در مي اوردم :d هر بار ١٥٠٠ تا مي ده!!:d
:d
اره فقط وقتي كه بازي تموم مي شه ازت سوال مي كنه كه مي خواي ول بچرخي:d يا بري از اول كه تو بايد ول چرخيدن و انتخاب كني:d

بالاخره منم این بازی زیبا رو تونستم تموم کنم. با این که خیلی به نفع جیسون گرفته شد و روند بازی از اول تا اخر حرف نداشت لذتی بعد از مدتها با این بازی بردیم به به به به ای کاش مبارزه با جناب VASS قدری طولانی تر و جذابتر به تصویر کشیده میشد. با این حال خوشحالم 60 پوند پولم که برای دانلود این بازی خرج کردم مثل بازی مضخرف رزیدنت اویل 6 به هدر نرفت. :x:x:x

اون تروفي ه رو رفتم ويدئو هاش رو ديدم واقعا" مسخره بود :| يعني سيتستم الكي گذاشته بودن براي :| بايد سربازه بياد بالاي سر سنگه و بعد برگرده سرجاش و هي اينكارو تكرار كني تا بشه :|

نه من به احتمال زياد همين فارم مي كنم تا زودتر باز بشه همش بره نگراني نداشته باشم براي كم اومدن XP :d

رفيق ديگه زيادي لي لي به لا لاي بازي نذار خوب بود اما نه ديگه اينقدر خفن :d
البته قبول دارم در مقايسه با RE6 شاهكار بوده :d
شما بهتر بود زمان كريسمس ميخريدي تا پات در مياومد 25 پوند :|

اون تروفي ه رو رفتم ويدئو هاش رو ديدم واقعا" مسخره بود :| يعني سيتستم الكي گذاشته بودن براي :| بايد سربازه بياد بالاي سر سنگه و بعد برگرده سرجاش و هي اينكارو تكرار كني تا بشه :|

نه من به احتمال زياد همين فارم مي كنم تا زودتر باز بشه همش بره نگراني نداشته باشم براي كم اومدن XP :d

رفيق ديگه زيادي لي لي به لا لاي بازي نذار خوب بود اما نه ديگه اينقدر خفن :d
البته قبول دارم در مقايسه با RE6 شاهكار بوده :d
شما بهتر بود زمان كريسمس ميخريدي تا پات در مياومد 25 پوند :|
سازنده بازي گفته بود اصلا نيازي به فارم كردن نيست! من الان كلي outpost مونده فقط يدونه اسكيل هام باز نشده
تو كي ميخواي از گير دادن دست برداري :d اتفاقا ارزش داره، بهترين شوتر امسال بود:d خيلي هم خفن بود:d

سازنده بازي گفته بود اصلا نيازي به فارم كردن نيست! من الان كلي outpost مونده فقط يدونه اسكيل هام باز نشده
تو كي ميخواي از گير دادن دست برداري :d اتفاقا ارزش داره، بهترين شوتر امسال بود:d خيلي هم خفن بود:d

صادق قبول داشته باش مدل بازي كردن ها خيلي متفاوته ! الان من نميدونم تو چجوري بازي كردي رسيدي به اونجا !
شايد نامه و رليك هاي بيشتري جمع كردي كه من زياد اهل جمع كردنشون نبودم الان دارم براي تروفي هاش جمع مي كنم :|
البته باز جريان نامه هاش برام مرموزتر و جالبتر شده :d

صادق گير نيست واقعيته :d
بازي ايي كه كلي از FEATURE هاي گيم پلي اش رو از AC و RDR گرفته باشه همين ميشه !
اصلا" چندتا نواوري يا شاخصه نو در بازي بگو ؟!:d
حتي طريقه جدا كردن پوست و گوشت حيوانات هم درونش مثل RDR ه :d فقط اول شخصه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or