Farcry 3 | PS3

دوستان این Tapir‏ رو از کجا پیدا کنم برای افزایش Loot Rucksack
عكسش توي مپ معلومه
قيافشون اين شكليه:d
460px-Tapir.jpg

اينم مپ بازي هست :http://dl.gamesradar.com/guides/farcry3-relics-southisland.jpg

عكسش توي مپ معلومه
قيافشون اين شكليه:d
460px-Tapir.jpg

اينم مپ بازي هست :http://dl.gamesradar.com/guides/farcry3-relics-southisland.jpg

صادق مرده گذاشتن عكس از tapir اتم :d

رفسق اگر ميخواي نقشه باز بشه بايد برچ هاي راديويي رو ازاد كني ! روي نقشه معلوم اند برو ازشون بالا و ازادشون كن وقتي ازادشون هم كني يه سري اسلحه مجاني بهت ميده ! من هيچ وقت اسلحه نخريدم :d يعني يه بار خريدم ديدم فرتي بعدش مجاني شد ديگه اصلا" نخريدم :|:d

من هم اين ابر شاهكار رو :d:)) رو امروز تموم كردم !
امتيازش بين 8-9 از نظر من قشنگ بود اما خيلي هم خوف نبود ! RDR قورتش ميداد چون واقعا" RDR جذابيت اش به خودش بود ! اهنگ ها و تم RDR كه يكي از منابع الهام بازي بوده درسته بازي رو قورت ميداد :d

و اما در مورد پايانش يكي بياد بگه كه
اقا تهش من دوستام رو نجات دادم ! اگر سيترا رو نجات ميدادي چي ميشد بازم دنيس مي كشتش ؟:d و اينكه من بازم اخرش نفهيدم با اون حرف هاي اخر جيسون كه ايا اين جزيره رو ترك كرد رفت يا موند داخل جزيره :|

دوستان من نمیدونم گفتم کجا باید مشکل تروفیمو حل کنم کسی جواب ندادمجبور شدم اینجا بپرسم:(
1.say hi to the internet
2.never saw it coming
3.improper use
این سه تا تروفی اگه میدونید کمکم کنید
ممنون

من هم اين ابر شاهكار رو :d:)) رو امروز تموم كردم !
امتيازش بين 8-9 از نظر من قشنگ بود اما خيلي هم خوف نبود ! RDR قورتش ميداد چون واقعا" RDR جذابيت اش به خودش بود ! اهنگ ها و تم RDR كه يكي از منابع الهام بازي بوده درسته بازي رو قورت ميداد :d

و اما در مورد پايانش يكي بياد بگه كه
اقا تهش من دوستام رو نجات دادم ! اگر سيترا رو نجات ميدادي چي ميشد بازم دنيس مي كشتش ؟:d و اينكه من بازم اخرش نفهيدم با اون حرف هاي اخر جيسون كه ايا اين جزيره رو ترك كرد رفت يا موند داخل جزيره :|
اگه با سیترا بمونی تصویر سیاه میشه و بعد میبینی با هم خوابیدین:dبعد سیترا خانم حامله شده:dبعد خودش میاد تو رو میکشه چون فقط تو رو به خاطر ژن قویت میخاسته

Last edited by a moderator:
دوستان من نمیدونم گفتم کجا باید مشکل تروفیمو حل کنم کسی جواب ندادمجبور شدم اینجا بپرسم:(
1.say hi to the internet
2.never saw it coming
3.improper use
این سه تا تروفی اگه میدونید کمکم کنید
ممنون

1. در مختصات x=619.7 و y=559.4 نقشه تو یه باریکه ساحلی کله ی یه مرد از شن زده بیرون! کنارش برو مربع رو بگیر تروفیو میده.
2. اول از همه مهارت death from above رو باید داشته باشی.یک موقعیت خوب برای این تروفی در مرحله ی the medusa's call (ماموریت ششم هست).اول سمت نگهبانا سنگ بنداز تا درست بیان زیر zipline بعد سوار zipline شو درست بالا سرشون خودتو جدا کن (detach) اتوماتیک میکشتش.
در کل کشتن از سمت بالا از طریق zipline, glider, یا هر وسیله دیگه هست.
3.کشتن بوسیله repair tool که توی مهمات فروشی توی قسمت special میتونی بخریش 400 دلار.در فاصله نزدیک به مدت 2-3 ثانیه بسوزونش!تموم.

منبع

من بازی رو خیلی وقت پیش تمام کردم
امروز میخواستم برای پلات کردنش بازی کنم
هر جا میرم نقشه سرخه و یک عده بهم حمله میکنند
چه کار باید کرد؟ پیمان صلح نداره؟ :)>-

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or