Farcry 3 | PS3

اي گفتي اين CO-OP هاش رو مخ اند چون بايد حتما" از اول اول بري داخل بازي :| و گرنه باز نميشن :|

اقا من يه سوال دارم تو كه همه تروفي هارو گرفتي اون تروفي بردن 1500$ توي پو كر رو چه مدلي گرفتي ؟
بيش از حد رو مخند
ببين يكم پوكر بلد باشي مي گيريش راحت اگرم بلد نيستي حدوداً با اين روشي كه مي گم مي توني بگيريش ببين موقعي كه دستت كارتهايي ميان كه خيلي بهم شباهت دارند ( مثلاً دو تا ٤ يا شاه و بي بي يا..) ال اين رو بزن تا ٩٩٪ بري ي اگر يكم به هم شبيه بودند مثل قرمز و ٦ سياه كال رو بزن تا اون وسط ورق ندزه تا موقعي كه ددي كاري وسط كارته دست شبيهه همند ون موقع ال اين رو بزن و بر اگر د هم دستت ناوده فولد رو بزن تا دسته بعدي شانستو امتحن كني
نفهمي بگو

---------- نوشته در 10:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:13 PM ارسال شده بود ----------

شما بايد براي اسلحتون دوربين بخرين از فروشگاه
mh_msv شما من رو اد كن منم 3 مرحله اخرش مونده برام بيا باهم بريم
چــشم ادتون مي كنم شبي يه مرحله بريم خوبه

توی قسمت نقد و بررسی کاربران یه تعریفاتی از این بازی نوشتم. امیدوارم که خوشتون بیاد. راستی من این بازی تا تهش رفتم اگه کسی سوالی داشت و ذهنم یاری کرد جواب میدم. البته فعلا بازیش ندارم ولی مپش کلا خالی کردم دونه به دونه گنجینه و غیره شو پیدا کردم :)

سلام دوستان برای CO-OP میگه باید آپدیت بشه ، آپدیت هم می‌کنم می‌گه باید خریده بشه و می‌ره تو ps store لطفاً کمی توضیح بدید

Send From My Samsung I9500 Using Tapatalk 3

دوتا مرحله مجاني براي co-op بازي دادن بريد داخل استور و حداقل به دانلود ليست تون اضافه اش كنيد
بعضي مواقع ملت ميرن ايناهارو بازي كنند و اگر شما نداشته باشيدشون شمارو شوت مي كنه بيرون :|

آقا من Unlocker‏ رو زدم تمام DLC‏ هاش باز شد , حتی وقتی داخل بازی رفتم تو منو اصلی لیست همه DLC‏ ها اومد :دی
اما نمیدونم مراحل فرعی جدیدش کدومه , خیلی مرحله زیاده ! :دی

نه حمیدجان , منظورم مرحله جدید نیست
چون کنسولم هک هست یه فایل آنلوک هست که با زدنش تو کنسول , تمام DLC‏ های داخل خود بازی فعال میشه که واس من فعال شده اما نمیدونم چی به چیه!

نه حمیدجان , منظورم مرحله جدید نیست
چون کنسولم هک هست یه فایل آنلوک هست که با زدنش تو کنسول , تمام DLC‏ های داخل خود بازی فعال میشه که واس من فعال شده اما نمیدونم چی به چیه!
٤ تا حيوانات جديد اضافه ميكنه و فكر كنم ٦ مرحله هم براي قسمت تكنفره اضافه ميكرد ، يك سري اسلحه هم بهت ميده

هنوز مشکل هدف گیری دارم

دوربین هم برای تفنگم گرفتم ولی وقتی L1 رو میزنم تصویر یجوری میشه!ی جورایی خراب میشه تصویر خیلی زوم هستو کلا تصویر تار میشه و جایی برای هدف گیری وجود نداره!
لطفا ی راهنمایی بکنید بفهمم مشکل چیه

٤ تا حيوانات جديد اضافه ميكنه و فكر كنم ٦ مرحله هم براي قسمت تكنفره اضافه ميكرد ، يك سري اسلحه هم بهت ميده

صادق تو گرفتي اين dlc ه رو يا خبرش رو ميدوني ؟ اخه dlc كه فقط يكي اومده !
بعد اين dlc ه همونيه ه براي كساني كه از استور خريدن مجاني بود ؟

يه assignment هم داره بايد بريد داخل uplay بخريدش نميدونم چي چيه !؟

رفيق اگر منظورت به اون قسمت مشكل داره بازيه كه من هنوز نفهميدم براي چي گذاشته بودن داخل بازي و اصلا" چي بود و چه بار داستاني يا هر كوفت ديگه اي داشت بايد بگم بعد مرحله
كشتن اون هيولا و بيرون اومدن از حالت ديوانگي ه

صادق تو گرفتي اين dlc ه رو يا خبرش رو ميدوني ؟ اخه dlc كه فقط يكي اومده !
بعد اين dlc ه همونيه ه براي كساني كه از استور خريدن مجاني بود ؟

يه assignment هم داره بايد بريد داخل uplay بخريدش نميدونم چي چيه !؟

رفيق اگر منظورت به اون قسمت مشكل داره بازيه كه من هنوز نفهميدم براي چي گذاشته بودن داخل بازي و اصلا" چي بود و چه بار داستاني يا هر كوفت ديگه اي داشت بايد بگم بعد مرحله
كشتن اون هيولا و بيرون اومدن از حالت ديوانگي ه
كي گفته ١ DLC اومده؟ ٢ تا اومده:d يكي براي CO OP كه FREE هستش ، ديگري كل bonus هايي هستش كه براي preorder بود
Uplay يه magnum ميتوني بگيري

كي گفته ١ DLC اومده؟ ٢ تا اومده:d يكي براي CO OP كه FREE هستش ، ديگري كل bonus هايي هستش كه براي preorder بود
Uplay يه magnum ميتوني بگيري

چي اون monkey island ه !؟ الان وضعيت ما كه savage edition داريم و بعد اومدن بازي خريديم چيه ؟

نه باو مگنوم رو ميخوام چي كار ؟:| همه بازي رو داريم با AR ها ميريم كمي هم كمان و اسنايپر براي گرفتن OUTPOST ها كمي هم شردر فوق خفن :d

هنوز مشکل هدف گیری دارم

دوربین هم برای تفنگم گرفتم ولی وقتی L1 رو میزنم تصویر یجوری میشه!ی جورایی خراب میشه تصویر خیلی زوم هستو کلا تصویر تار میشه و جایی برای هدف گیری وجود نداره!
لطفا ی راهنمایی بکنید بفهمم مشکل چیه
من چیکار کنم؟:(
امکان داره بازیم مشکلی داره یا مثلا پچی چیزی داره که این مشکل رو درست کرده
اخه خیلی تصویر خراب میشه موقعی که میخوای با L1 هدف گیری کنم!ی وضع عجیبی میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or