Farcry 3 | PS3

حالت خوبه ؟ :d پسر بهترین شوتر امسال فارکرای 3 ـه ! من ویدئو هاشو میبینم دهنم آب میوفته :d! گیم اسپات و آی جی ان 9 دادن, متای بازی 90ـه , بعد اومدی میگی رفته تو پاچه ـت ؟ :d
اين مهدي حالش خوب نيست:dMOH رو به FC ترجيح ميده=)):|

حالت خوبه ؟ :d پسر بهترین شوتر امسال فارکرای 3 ـه ! من ویدئو هاشو میبینم دهنم آب میوفته :d! گیم اسپات و آی جی ان 9 دادن, متای بازی 90ـه , بعد اومدی میگی رفته تو پاچه ـت ؟ :d

تو همون يه باري كه باهام بازي كردي مدال 16 بار رفتي روي PDM هام بست نبود ؟:d
اخه فاركراي هم شد بازي :| 2 رو هر وقت يادش ميوفتم بدون مور مور ميشه :| اصلا" چيزي به نام هيت ديتكشن نداشت :|
اين هم كه تا جايي كه من ديدم هوش مصنوعي خوبي نداره ! حالا هم به گمونم فقط از شكارش لذت ببرم :|

اين مهدي حالش خوب نيست:dMOH رو به FC ترجيح ميده=)):|

صادق ... :|:d
خداييش مدال خيلي جذاب تر از اين بازي شكار حيات وحش ه :d شكار فقط توي RDR حال ميداد اون هم هر از چندگاهي !
اخه اين FC3 چي داره :| جز يه كاراكتر كه هي مي گه بوق بوق بووووق بوق بوق بوق بوق ... :|

اتفاقا منم نظرم رو مدال هستش! واس من شوتر سال بود,بسیار زیبا بود

ايول يكي هم پيدا شد با من هم عقيده باشه :d

تو همون يه باري كه باهام بازي كردي مدال 16 بار رفتي روي PDM هام بست نبود ؟:d
اخه فاركراي هم شد بازي :| 2 رو هر وقت يادش ميوفتم بدون مور مور ميشه :| اصلا" چيزي به نام هيت ديتكشن نداشت :|
اين هم كه تا جايي كه من ديدم هوش مصنوعي خوبي نداره ! حالا هم به گمونم فقط از شكارش لذت ببرم :|

صادق ... :|:d
خداييش مدال خيلي جذاب تر از اين بازي شكار حيات وحش ه :d شكار فقط توي RDR حال ميداد اون هم هر از چندگاهي !
اخه اين FC3 چي داره :| جز يه كاراكتر كه هي مي گه بوق بوق بووووق بوق بوق بوق بوق ... :|

ايول يكي هم پيدا شد با من هم عقيده باشه :d
http://www.metacritic.com/game/playstation-3/far-cry-3 > http://www.metacritic.com/game/playstation-3/medal-of-honor-warfighter
Moh يكي از افتضاح ترين و اشغال ترين و ناميد كننده ترين ترين بازي سال بود بعد اومدي با يكي از بهترين بازي هاي سال مقايسش ميكني
واقعا من نميدونم از چجوري داري با اين مقايسش ميكني ،بازي كه هم سينگلش و هم مولتيش چرت بود و كلا سينگلش ٦ تا ٨ بود رو با بازي اي كه ٣٠ ساعت گيم پي داره و سينگلش شاهكار بوده و حتي مولتيش و coop هم خوب بود مقايسه ميكني

آخرین ویرایش:
NERO 7 @

عزیزم بنظر من مدال بعد RE6 بدترین بازی سال بود ! :d درسته نکات مثبت زیاد داشت مثل گیمپلی و صداگذاری و اینا , اما نکات منفی ـش تبدیلش کرد به بازی آَشغال , که مقایسه ـش با فارکرای 3 واقعاً مسخرست ! یعنی اصلاً نمیشه مقایسش کرد :d ضمناً بازیش کردی که داری ازش بد میگی ؟ :d من بازی نکردم اما از نقد ها و ویدئو میدونم که یکی از بهترین شوتر های چندسال اخیره , بعد تو میای میگی مدال بهتر بود :o:d

سلام و خسته نباشید
ببخشید من این بازی امسال پلی نکردم
میخواستم بپرسم بازی خوبی هست؟
ارزش بازی کردن داره؟
والله پیم های شما رو که خوندم همه ازش نارضایت هستن :|

آقا این نکات منفی مدال رو بگید تا ما هم بدونیم , منی که دو بار تمومش کردم و الان باز دارم رو هارد میرم

نکات منفی زیاد بود , یکی افت فریم افتضاح ( برای اینکه پی ببری برای بار سوم مرحله بارونی فیلیپین رو برو + کل مولتی پلیر )
گرافیک نامتعادل ( یجا گرافیک افتضاح , یجا گرافیک خوب )
داستان آبَکی
هوش مصنوعی بد
مولتی پلیری که اصلاً بالانس نیست ! باگ های مولتی پلیر واقعاً خنده آوره!
و . . .
من همه تروفی های بازی رو گرفتم و دونه دونه لوکیشین ها و مکالمه های کمپین و کل مپ های مولتی پلیر رو حفظم ! میدونم چی بازی کردم و ارزش این بازی بیشتر از 6/10 نیست !

سلام و خسته نباشید
ببخشید من این بازی امسال پلی نکردم
میخواستم بپرسم بازی خوبی هست؟
ارزش بازی کردن داره؟
والله پیم های شما رو که خوندم همه ازش نارضایت هستن :|
دوست عزیز منظورت از همه کیه ؟ :d فقط مهدی اعصابش خورد بود همینجوری اومد یه چیزی گفت :d میتونی بری نقد ها بخونی میفهمی این بازی یه شاهکاره :d
صد در صد از بین شوتر های امسال اگه میخوای پول خرج کنی , فارکرای 3 بگیر

اگه فقط شوتر بخواید، چیزی شبیه فار کرای 2 ساختنش. اگه داستان بخوای در حد شوتر ایده آله. در کل اگه حوصله داشته باشی می تونی بازی کنی وگرنه مثل من می زاریش بمونه وقتی حوصله ات بالای 80 درصد بود بازی کنی!! چون نیاز به گشت و گزار داره و مثل بازی فارکرای 1 یا کرایسیس کیفیت ساخت گیم پلی ش حیرت آور نیست!! یعنی یه ذره سخت و رو اعصابه!! با پی سی خوبه ولی با کنسول یه ذره سخته!!
در کل نسبت به بازی های شوتری که امسال ریلیز شده بهترینه!! گرافیکش هم عالیه ولی دلچسب نیست و یه ذره مصنوعی کار شده انگار آدم ها تو محیط نیستند!! و جای دیگه ای دارن رندر می شن.

اين بازي چندان بازيه شاخي نيست .
شخصيت پردازيش كه خيلي كليشه اي هست مثلا در تعريف بد من بازي واس فكر كردن فقط بايد كاركتر توي هر ده كلمه حرفي كه ميزنه يازدهتاش فحش باشه تا اين نقش خوب از اب در بياد.
هوش مصنوعيش نسبتاً بين بازي هاي fps خوبه.
تنوع محيطش و چينش مراحلشم اصلاً جالب نيست همش محيط هاي تكرارين..... انگار كه قطعه قطعه محيط هاي بازي رو كپي پيس كردن بقل هم.
مالتيشم اصلا در حد cod نيست ومثل اون جذاب وجون دارنيست و يا حتي در حد مدال هم نيست .
گرافيك بازي رو pc خوبه و رو كنسول چندان خوب نيست وبازي هاي fps با گرافيك بهتر از اين براي كنسول هستن.
از لحاظ تنوع npc هم كه نقطه ضعف سري farcry هست توي اين شماره هم هست واقعاً دشمن ها تنوعشون كمه.
اسلحه هاي بازي هم به نظر من اون guning كه بايد يه بازيه شوتر داشته باشن رو نداره واصلاً ازلحاظ شوتر خيلي شوتر شل و ولي داره بازي به نسبت بازي مثل cod و براي همين هم من اصلاً اين بازي رو شوتر حساب نميكنم و بيشتر ادونچر بازي
از لحاظ گشت زني تو محيط و مثلاً شكار حيوانات هم اصلاً در اندازه بازي هايي مثل rdr و ac3 نيست واون لذت رو نميده.
متا بازي 89 هست ولي به نظرم منتقدين زيادي لطف كردن به بازي حد اقل تجربه اين بازي براي من رو كنسول كه اصلاً جالب نبود.
واقعاً پشيمونم كه 180 تومن پول اين بازي رو دادم وخريدم .
كسي كه ميخواد پول اورجينال بده براي يه fps خوب به نظر من اگر bo2 بگيره خيلي بهتره.

خب منم دارم همینو میگم دیگه!حساب کنید با اینکه از کال آف بدم بیاد باز با این حال بازیش میکنل اما این فارکرای رو اصلا حسشو ندارم بازیش کنم,یه 10 دقیقه که بازی میکنم حوصلم سر میره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or