Farcry 3 | PS3

هه؟ میشه توضیح بدی بیشتر؟ یعنی چجوریه؟
يعني چيزي نيست كه ١ سال بشيني بازي كني فقط بدرد ٢ يا ٣ هفته ( شايدم كمتر) ميخوره . coop هم ارزش تكرار نداره براي يك بار كافيه چون داستانيه بيشتر از يك بار خسته كننده ميشه.

آخرین ویرایش:
اگر اونجا دوستت نجات بدي چه اتفاقي ميو افته اخه من اون يكي كار رو كردم وديگه سيوي ندارم كه اين يكي رو هم برم.
ضمناً اگر ميشه توضيح بدين چه جوري ميشه 2 تا اسلحه رو حمل كرد.

فیلم هاش تو اینترنت هست از اونجا میتونید ببینید (خودم هم همین کار رو کردم.حوصله نداشتم از اول شروع کنم!)
برای اون باید برید بخش Crafting بعد Equipment (عکس کوله پشتی) اولین گزینه مربوط به حمل اسلحه هستش اونجا نوشته چه حیونهایی رو شکار کنید تا بتونید تجهیزاتتون رو ارتقا بدین

اقا سرور هاي بازي چه جورياست ؟
چون تا جايي كه من يادمه سرور هاي يوبي سافت هميشه اشغال بوده و هست !
اين رفيق ما گير داده 25 پوند بديم پاش بره :| به نظرتون مي ارزه ؟

فعلا" كه ما هم شديم توفيق اجباري :|
رفيقمون بازي رو خريده چند وقت ديگه مياد دستم تا ببينم 25 پوند نازنين ديگه رفته توي پاچه ام بعد 60$ مدال كه فكر مي كنم 60 $ مدال خيلي بيشتر ارزش داشت نسبت به اين FC3

فعلا" كه ما هم شديم توفيق اجباري :|
رفيقمون بازي رو خريده چند وقت ديگه مياد دستم تا ببينم 25 پوند نازنين ديگه رفته توي پاچه ام بعد 60$ مدال كه فكر مي كنم 60 $ مدال خيلي بيشتر ارزش داشت نسبت به اين FC3

حالت خوبه ؟ :d پسر بهترین شوتر امسال فارکرای 3 ـه ! من ویدئو هاشو میبینم دهنم آب میوفته :d! گیم اسپات و آی جی ان 9 دادن, متای بازی 90ـه , بعد اومدی میگی رفته تو پاچه ـت ؟ :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or