ZのMBiE
کاربر سایت
اينجا جايه مقايسه بازي با متاي ٩٠ با ٢ تا بازي milk شده نيست (به خصوص cod)بهتره ديگه ادامه نديد و تاپيك بازي رو خراب نكنيد:dاين بازي چندان بازيه شاخي نيست .
شخصيت پردازيش كه خيلي كليشه اي هست مثلا در تعريف بد من بازي واس فكر كردن فقط بايد كاركتر توي هر ده كلمه حرفي كه ميزنه يازدهتاش فحش باشه تا اين نقش خوب از اب در بياد.
هوش مصنوعيش نسبتاً بين بازي هاي fps خوبه.
تنوع محيطش و چينش مراحلشم اصلاً جالب نيست همش محيط هاي تكرارين..... انگار كه قطعه قطعه محيط هاي بازي رو كپي پيس كردن بقل هم.
مالتيشم اصلا در حد cod نيست ومثل اون جذاب وجون دارنيست و يا حتي در حد مدال هم نيست .
گرافيك بازي رو pc خوبه و رو كنسول چندان خوب نيست وبازي هاي fps با گرافيك بهتر از اين براي كنسول هستن.
از لحاظ تنوع npc هم كه نقطه ضعف سري farcry هست توي اين شماره هم هست واقعاً دشمن ها تنوعشون كمه.
اسلحه هاي بازي هم به نظر من اون guning كه بايد يه بازيه شوتر داشته باشن رو نداره واصلاً ازلحاظ شوتر خيلي شوتر شل و ولي داره بازي به نسبت بازي مثل cod و براي همين هم من اصلاً اين بازي رو شوتر حساب نميكنم و بيشتر ادونچر بازي
از لحاظ گشت زني تو محيط و مثلاً شكار حيوانات هم اصلاً در اندازه بازي هايي مثل rdr و ac3 نيست واون لذت رو نميده.
متا بازي 89 هست ولي به نظرم منتقدين زيادي لطف كردن به بازي حد اقل تجربه اين بازي براي من رو كنسول كه اصلاً جالب نبود.
واقعاً پشيمونم كه 180 تومن پول اين بازي رو دادم وخريدم .
كسي كه ميخواد پول اورجينال بده براي يه fps خوب به نظر من اگر bo2 بگيره خيلي بهتره.
گانينگ بازي كه از cod هم بهتره ، cod اب پاش به جاي اسلحه ميگيري دستت. مولتيش از moh بهتره و از اون matchmaking اشغال cod خيلي عالي تر كار شده ( cod حتي توي مولتيش هم به نظرم ديگه تكراري شده..) ، مولتيش قرار نبوده خيلي رقابتي باشه بيشتر به صورت فان هست كه در كنار سينگل ميتونه شمارو چند ساعتي سرگرم كنه
شما اومدي از واس ايراد ميگيري؟!
نقاطه قوت بازي همين واس هستش، داستان بازي هم در كل در بين اين cod و moh بسيار بهتره.مثلا سينگل cod واقعا اشغال بود به زور مرحله اول رو رفتم....