Farcry 3 | PS3

اين بازي چندان بازيه شاخي نيست .
شخصيت پردازيش كه خيلي كليشه اي هست مثلا در تعريف بد من بازي واس فكر كردن فقط بايد كاركتر توي هر ده كلمه حرفي كه ميزنه يازدهتاش فحش باشه تا اين نقش خوب از اب در بياد.
هوش مصنوعيش نسبتاً بين بازي هاي fps خوبه.
تنوع محيطش و چينش مراحلشم اصلاً جالب نيست همش محيط هاي تكرارين..... انگار كه قطعه قطعه محيط هاي بازي رو كپي پيس كردن بقل هم.
مالتيشم اصلا در حد cod نيست ومثل اون جذاب وجون دارنيست و يا حتي در حد مدال هم نيست .
گرافيك بازي رو pc خوبه و رو كنسول چندان خوب نيست وبازي هاي fps با گرافيك بهتر از اين براي كنسول هستن.
از لحاظ تنوع npc هم كه نقطه ضعف سري farcry هست توي اين شماره هم هست واقعاً دشمن ها تنوعشون كمه.
اسلحه هاي بازي هم به نظر من اون guning كه بايد يه بازيه شوتر داشته باشن رو نداره واصلاً ازلحاظ شوتر خيلي شوتر شل و ولي داره بازي به نسبت بازي مثل cod و براي همين هم من اصلاً اين بازي رو شوتر حساب نميكنم و بيشتر ادونچر بازي
از لحاظ گشت زني تو محيط و مثلاً شكار حيوانات هم اصلاً در اندازه بازي هايي مثل rdr و ac3 نيست واون لذت رو نميده.
متا بازي 89 هست ولي به نظرم منتقدين زيادي لطف كردن به بازي حد اقل تجربه اين بازي براي من رو كنسول كه اصلاً جالب نبود.
واقعاً پشيمونم كه 180 تومن پول اين بازي رو دادم وخريدم .
كسي كه ميخواد پول اورجينال بده براي يه fps خوب به نظر من اگر bo2 بگيره خيلي بهتره.
اينجا جايه مقايسه بازي با متاي ٩٠ با ٢ تا بازي milk شده نيست (به خصوص cod)بهتره ديگه ادامه نديد و تاپيك بازي رو خراب نكنيد:d
گانينگ بازي كه از cod هم بهتره ، cod اب پاش به جاي اسلحه ميگيري دستت. مولتيش از moh بهتره و از اون matchmaking اشغال cod خيلي عالي تر كار شده ( cod حتي توي مولتيش هم به نظرم ديگه تكراري شده..) ، مولتيش قرار نبوده خيلي رقابتي باشه بيشتر به صورت فان هست كه در كنار سينگل ميتونه شمارو چند ساعتي سرگرم كنه
شما اومدي از واس ايراد ميگيري؟!:|نقاطه قوت بازي همين واس هستش، داستان بازي هم در كل در بين اين cod و moh بسيار بهتره.
مثلا سينگل cod واقعا اشغال بود به زور مرحله اول رو رفتم....

اينجا جايه مقايسه بازي با متاي ٩٠ با ٢ تا بازي milk شده نيست (به خصوص cod)بهتره ديگه ادامه نديد و تاپيك بازي رو خراب نكنيد:d
گانينگ بازي كه از cod هم بهتره ، cod اب پاش به جاي اسلحه ميگيري دستت. مولتيش از moh بهتره و از اون matchmaking اشغال cod خيلي عالي تر كار شده ( cod حتي توي مولتيش هم به نظرم ديگه تكراري شده..) ، مولتيش قرار نبوده خيلي رقابتي باشه بيشتر به صورت فان هست كه در كنار سينگل ميتونه شمارو چند ساعتي سرگرم كنه
شما اومدي از واس ايراد ميگيري؟!:|نقاطه قوت بازي همين واس هستش، داستان بازي هم در كل در بين اين cod و moh بسيار بهتره.
مثلا سينگل cod واقعا اشغال بود به زور مرحله اول رو رفتم....
نظر شخصي شما كه محترمه....اما مقايسه اين بازي با cod bo2 از لحاظ شوتر مخصوصاً فقط يه لبخند روي لب كسي كه اين دو عنوان رو تجربه كرده باشه مياره. لذت گيم پلي cod كجا و اين كجا.....
در مورد داستان هم كه همه ميدونيم يكي از بخش هاي مهم هر بازي در ضمينه داستان ending هست سري cod هم كه واقعاً در ending در بين fps ها هميشه عالي بوده ودر bo2 هم به همچنين اما مثلاً ending در بازي fc3واقعاً بعد پايان me3 توي بازي هاي امسال بدترين پايان رو داشت واقعاً بي سرو ته و نچندان جالب بود در مورد واس هم اگر صرف فحش دادن دليل بر خوب در اومدن يه بد من قصه ميشه كه من بحثي ندارم.....
توي مالتي هم كه هيتراي كال او هم قبول دارن مالتيه cod اگر بهترين نباشه هميشه هر سال جزو بهترين هاست.
در مورد متاي دو بازي هم يكي 89 هست و ديگري 83 و جوري نيست كه بگيم اين دو بازي رو نبايد با هم مقايسه كرد.
يكي ديگر از چيزهاي ديگه هم كه بايد در نظر بگيريم فروش اين دو عنوان قطعاً اوني كه فروش بيشتري داره دليلش فن بيس بيشتريه كه داره فن بيس بيشتر چرا به وجود مياد؟؟؟؟ يكي ازدلايلش بهتربودن و لذت بخش تر بودن بازي مي تونه باشه قطعاً.
از جميع جهات به نظر من كه bo2 هم بهتر و هم ارزش خريد بالاتري داره.​

آخرین ویرایش:
تقریبا وسط مراحلم چرا هنوز یک دونه هست
شما باید برید اول یه بز شکار کنید بعد پوستش رو بکنید
استارت رو میزنید و میرید تو قسمت Craft بعد میرید روی اون قسمت bags اون کیفی که با خریدش بهتون اجازه حمل سلاح بیشتر میده رو با استفاده از اون پوست میسازید
قسمتی هم که میتونید بز پیدا کنید روی نقشه با شکلش مشخص شده
این قابلیت از همون اول بازی هم وجود داشت

اين بازي چندان بازيه شاخي نيست .
شخصيت پردازيش كه خيلي كليشه اي هست مثلا در تعريف بد من بازي واس فكر كردن فقط بايد كاركتر توي هر ده كلمه حرفي كه ميزنه يازدهتاش فحش باشه تا اين نقش خوب از اب در بياد.
هوش مصنوعيش نسبتاً بين بازي هاي fps خوبه.
تنوع محيطش و چينش مراحلشم اصلاً جالب نيست همش محيط هاي تكرارين..... انگار كه قطعه قطعه محيط هاي بازي رو كپي پيس كردن بقل هم.
مالتيشم اصلا در حد cod نيست ومثل اون جذاب وجون دارنيست و يا حتي در حد مدال هم نيست .
گرافيك بازي رو pc خوبه و رو كنسول چندان خوب نيست وبازي هاي fps با گرافيك بهتر از اين براي كنسول هستن.
از لحاظ تنوع npc هم كه نقطه ضعف سري farcry هست توي اين شماره هم هست واقعاً دشمن ها تنوعشون كمه.
اسلحه هاي بازي هم به نظر من اون guning كه بايد يه بازيه شوتر داشته باشن رو نداره واصلاً ازلحاظ شوتر خيلي شوتر شل و ولي داره بازي به نسبت بازي مثل cod و براي همين هم من اصلاً اين بازي رو شوتر حساب نميكنم و بيشتر ادونچر بازي
از لحاظ گشت زني تو محيط و مثلاً شكار حيوانات هم اصلاً در اندازه بازي هايي مثل rdr و ac3 نيست واون لذت رو نميده.
متا بازي 89 هست ولي به نظرم منتقدين زيادي لطف كردن به بازي حد اقل تجربه اين بازي براي من رو كنسول كه اصلاً جالب نبود.
واقعاً پشيمونم كه 180 تومن پول اين بازي رو دادم وخريدم .
كسي كه ميخواد پول اورجينال بده براي يه fps خوب به نظر من اگر bo2 بگيره خيلي بهتره.

داداش واقها با این ایرادات کل بازی بردی زیر سوال

من منکر این نیستم که cod خوبه ولی شما ایراد های بنی اسرائیلی گرفتید

چون فحش زیاد میدن بازی بده؟؟؟
Smiley19.gif
مگه تو cod فحش نمیدن؟؟

بعد cod و farcry3 با هم فرق دارن با این که در اصل سبک جفت fps ولی cod یک fps خطی که نمیشه توش ازادانه کار کرد یا به قولی open-world نیست بنابراین مرحلهای و با یک محیط تقریبا متوسط بازی گرافیکش خیلی بالاتره اما farcry3 یک fps -open-world خیلی فرق داره محیط بازی خیلی بزرگ و نباید ادم انتظار یک کیفیت خیلی بالا را داشت

به قول بچه های اینجا شما هم تفنگ نذاشته بودن پشت سرت که بازی بخری

Far Cry 3 for PlayStation 3 Reviews, Ratings, Credits, and More - Metacritic > Medal of Honor: Warfighter for PlayStation 3 Reviews, Ratings, Credits, and More - Metacritic
Moh يكي از افتضاح ترين و اشغال ترين و ناميد كننده ترين ترين بازي سال بود بعد اومدي با يكي از بهترين بازي هاي سال مقايسش ميكني
واقعا من نميدونم از چجوري داري با اين مقايسش ميكني ،بازي كه هم سينگلش و هم مولتيش چرت بود و كلا سينگلش ٦ تا ٨ بود رو با بازي اي كه ٣٠ ساعت گيم پي داره و سينگلش شاهكار بوده و حتي مولتيش و coop هم خوب بود مقايسه ميكني

صادق يه چماقي قمه اي چاقويي ورنداري بياي سراغمون :|:d
خوب مرد مومن من از مدال بيشتر از اين به نظرم خوشم خواهد امد چرا ميخواي بزني :|:d

تو خودت سليقه بازي انتخاب كردنت خاص نيست ؟:d
ميخواي چندتاش رو بگم ؟:d

آقا بازی چرا یه جوریه ؟ :دی همش زرت زرت تو کنار صفحه چرت و پرت مینویسه و همش یه چیزی تو منو بازی آپدیت میشه اصلا نمیزاره بازی کنی . هی باید استاپ رو بزنی ببینی چه کوفتی آپدیت شده ... بعد این شوتینگ بازی چرا انقدر فاجعست ؟ :دی مثل این بازی های ایرانی اسلحه رو دست گرفته و خیلی بد تیر اندازی میکنه . یه چیزی تو مایه های Payday :دی یعنی اون هدف تیراندازیش قر و قوضه و خیلی هم بزرگه اصلا نمیشه مثل آدم Aim کرد :|

آقا بازی چرا یه جوریه ؟ :دی همش زرت زرت تو کنار صفحه چرت و پرت مینویسه و همش یه چیزی تو منو بازی آپدیت میشه اصلا نمیزاره بازی کنی . هی باید استاپ رو بزنی ببینی چه کوفتی آپدیت شده ... بعد این شوتینگ بازی چرا انقدر فاجعست ؟ :دی مثل این بازی های ایرانی اسلحه رو دست گرفته و خیلی بد تیر اندازی میکنه . یه چیزی تو مایه های Payday :دی یعنی اون هدف تیراندازیش قر و قوضه و خیلی هم بزرگه اصلا نمیشه مثل آدم Aim کرد :|

اينارو نگو الان صادق مياد ميزنتت :|:d
من بازي به دستم رسيده اما هنوز نتم وصل نشده بريزم اش روي دستگاه :|
بايد ببينم با چه فاجعه اي طرفيم :|:d

اقا فاجعه چیه؟:d خداییش عالیه بعد از red dead این به من خیلی چسبید الان نزدیک 25 ساعت نشستم پاش البته دارم تمام کاراش رو انجام میدم واسه پلاتش خداییش خستم نکرده شماهم بازی کنی نظرت عوض میشه

جیسون اون اولش یک آدم عادیه که هیچ چیزی از جنگیدن سرش نمیشه. با کسب SKILL، قابلیت هاشو آپگرید کن تا در حد جومونگ بجنگه!(خصوصاً تیر و کمان)!:d

اونارو مينويسه كه بتوني اپگريد كني ديگه مثلا ميتوني ٤ تا سلاح حمل كني و....:d ميتوني skill هاي جديدم بگيري، زيادم لازم نيست به اپديت ها نگاه كني يه كم كه بازي كني عادت ميكني و ميدوني چي واسه اپگريد بعدي لازم داري
در مورد شوتينگ حرفتو قبول ندارم اصلا فاجعه نيست:d بعد دلت مياد با payday مقايسش كني؟ اون خيلي داغون بود:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or