ZのMBiE
کاربر سایت
اين مهدي حالش خوب نيست:dMOH رو به FC ترجيح ميدهحالت خوبه ؟ :d پسر بهترین شوتر امسال فارکرای 3 ـه ! من ویدئو هاشو میبینم دهنم آب میوفته :d! گیم اسپات و آی جی ان 9 دادن, متای بازی 90ـه , بعد اومدی میگی رفته تو پاچه ـت ؟ :d

اين مهدي حالش خوب نيست:dMOH رو به FC ترجيح ميدهحالت خوبه ؟ :d پسر بهترین شوتر امسال فارکرای 3 ـه ! من ویدئو هاشو میبینم دهنم آب میوفته :d! گیم اسپات و آی جی ان 9 دادن, متای بازی 90ـه , بعد اومدی میگی رفته تو پاچه ـت ؟ :d

حالت خوبه ؟ :d پسر بهترین شوتر امسال فارکرای 3 ـه ! من ویدئو هاشو میبینم دهنم آب میوفته :d! گیم اسپات و آی جی ان 9 دادن, متای بازی 90ـه , بعد اومدی میگی رفته تو پاچه ـت ؟ :d
2 رو هر وقت يادش ميوفتم بدون مور مور ميشه
اصلا" چيزي به نام هيت ديتكشن نداشت 

اين مهدي حالش خوب نيست:dMOH رو به FC ترجيح ميده![]()
:d
جز يه كاراكتر كه هي مي گه بوق بوق بووووق بوق بوق بوق بوق ... 
اتفاقا منم نظرم رو مدال هستش! واس من شوتر سال بود,بسیار زیبا بود
http://www.metacritic.com/game/playstation-3/far-cry-3 > http://www.metacritic.com/game/playstation-3/medal-of-honor-warfighterتو همون يه باري كه باهام بازي كردي مدال 16 بار رفتي روي PDM هام بست نبود ؟:d
اخه فاركراي هم شد بازي2 رو هر وقت يادش ميوفتم بدون مور مور ميشه
اصلا" چيزي به نام هيت ديتكشن نداشت
اين هم كه تا جايي كه من ديدم هوش مصنوعي خوبي نداره ! حالا هم به گمونم فقط از شكارش لذت ببرم
صادق ...:d
خداييش مدال خيلي جذاب تر از اين بازي شكار حيات وحش ه :d شكار فقط توي RDR حال ميداد اون هم هر از چندگاهي !
اخه اين FC3 چي دارهجز يه كاراكتر كه هي مي گه بوق بوق بووووق بوق بوق بوق بوق ...
ايول يكي هم پيدا شد با من هم عقيده باشه :d
رفيق سلاح منظورته؟دوستان اگر بخوام از یک صلاح بیشتر حمل کنم باید چی کار کنم ؟
:dآقا این نکات منفی مدال رو بگید تا ما هم بدونیم , منی که دو بار تمومش کردم و الان باز دارم رو هارد میرم
دوست عزیز منظورت از همه کیه ؟ :d فقط مهدی اعصابش خورد بود همینجوری اومد یه چیزی گفت :d میتونی بری نقد ها بخونی میفهمی این بازی یه شاهکاره :dسلام و خسته نباشید
ببخشید من این بازی امسال پلی نکردم
میخواستم بپرسم بازی خوبی هست؟
ارزش بازی کردن داره؟
والله پیم های شما رو که خوندم همه ازش نارضایت هستن![]()
تقریبا وسط مراحلم چرا هنوز یک دونه هسترفيق سلاح منظورته؟
من بازي نكردم ولي ميدونم اول بازي قادر نيستيد بيش از يك سلاح حمل كنيد
بايد بري جلوتر تا اين قابليت رو به دست بياريد