FarCry 2 - X360 Version

والبته شما اونموقع کاملا پیرشدی وپابه سن گذاشتی:biggrin1:
من رسیدم به 84%:love:
تنها چیزی که توی بازی خیلی اعصاب خوردکن هست جابه جائی و حمل نقل هست که همش باید از این ور نقشه بری اونور کلا خیلی وقت میگیره:mad::-"
Map بازی هم خیلی واضح نیست به نظر من و یه کم وقت میبره بهش عادت کنی!
بقیه چیزها در حد معمولی هست;)
شما انگار خیلی دوست داری بازی رو هر چه سریعتر تموم کنی:biggrin1:
من 28% رفتم دیگه حسش نبود فعلا گذاشتم کنار چسبیدم به Fable2:biggrin1:

معراج روزی چند ساعت بازی میکنی؟ ترکوندی :eek: من تازه 4 درصدم :evil:
شما ماموريت هاي اصلي رو نميري اگر ماموريت هاي اصلي رو بري هر كدوم 4 درصد پر ميكنه.

تنها چیزی که توی بازی خیلی اعصاب خوردکن هست جابه جائی و حمل نقل هست که همش باید از این ور نقشه بری اونور کلا خیلی وقت میگیره:mad::-"
Map بازی هم خیلی واضح نیست به نظر من و یه کم وقت میبره بهش عادت کنی!
بقیه چیزها در حد معمولی هست;)
1000 بار گفته شد پنج قسمت هر نقشه داراي ايستگاه اتوبوس هست بيش از 90 درصد ماموريت ها هم اطراف نقشه و نزديك به ايستگاه اتوبوس هست. ايستگاه اتوبوس هم نزديك به شهري هست كه شما ازش ماموريت ميگيريد. ميريد سوارش ميشيد يك لودينگ كوچيك و بعد نزديك به محل كه ميخوايد مياد.

باز الان يكي ديگه مياد ميگه از اين ور نقشه رفتن اون ور نقشه پدر در مياره!

بله این قسمتش واقعا مسخره بودتازه وسط اره Guard Scout ها بهت گیر میدن کلا این قسمت قوی تر بود یه بازی خیلی بهتری میشد البته حمل و نقل و دیدن محیط این بازی کمی لذت بخشه;)

يك شهري تو نقشه هست همونجايي كه اون پدر روحاني بود و اجازه حمل اسلحه نداشتي برو اونجا بهت ماموريت ميده.
ماموریت داده
درباره یه جیزی به اسم flash light (اگه درست نوشته باشم)صحبت میکنه
میگه gps رو یه کاری بکنم منتها من سر در نیووردم
اینجاشو موندم چی کار کنم

معراج روزی چند ساعت بازی میکنی؟ ترکوندی :eek: من تازه 4 درصدم :evil:
محیطهای بازی عوض میشن یا نه ؟
من یه 10-12روزی هست که بازی رو شروع کردم گفتم قبل ازگیرز تمومش کنم دیگه :biggrin1:
امروزهم تمومش میکنم:biggrin1:
ضمنا فقط ماموریتهای قرمز روانجام بده;)

تمومش کردم:biggrin1:
اسم بازی رو میشه گذاشت جی تی ای درجنگل یا جی تی ای درافریقا خیلی از مسائل رو کپی کرده بود یوبی از راک استار کلا بجز محیطهای جذابش نکته قابل ذکردیگه ای نداره داستانش هم به بدبختی های معمول افریقامیپردازه مثل جنگ وخرتوخری و اینچیزا گیمپلی هم بسیار خسته کننده وطولانی بود اصولا چندوقته که بازیهای یوبی به ورطه تکرار میفتن نمونه قبلی اسسین کرید بود اینم مثل همونه محیطها جذاب ماموریتها تکراری من به این بازی 7از10میدم که 5نمره از 7نمره رو بخاطرگرافیکش دادم:biggrin1:

تازه با كلي ارفاق همونم گفتم.
نسخه ي 360ش كه ايشون ميخواد بگيره گرافيكش خوبه. pcش بهتره. ولي هيچكدوم به كرايسيس نميرسه. صفحه هاي قبلو يه نگاه مينداختي كلي دربارش بحث شده بود. اصلا شما كرايسيس رو Very High بازي كردي؟! ........فكر نميكنم.:-"

گفتم که این نظر شخصه منه ! در مورد کرایسس روی Very High ، رو هم فکر نکن خودت تنها بازی کردی !:-"

آخرین ویرایش:
گرافيک بازی تو زمان ظهر خيلی خيلی بالاست ..ولی تو زمانهای صبح و شب خيلی قوی کار نشده..فيزيک بازی هم به جرأت ميگم تا الان هيچ بازی رو دستش نديدم..

ماموریت داده
درباره یه جیزی به اسم flash light (اگه درست نوشته باشم)صحبت میکنه
میگه gps رو یه کاری بکنم منتها من سر در نیووردم
اینجاشو موندم چی کار کنم
آقا آخرش کسی نیومد بگه که این اولش چجوریه
من همون اول اول بازیم یهدختررو نجات میدم ماموریت بعدیشو موندم

میگه با gps یه کار کن ولی من نمیدونم چجوریه :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or