دوستان این الماس ها به چه دردی می خوره؟
می دونم که باید برم اونجاهایی که عکس اسلحه هست و تفنگ های جدید بخرم و یا اونا رو آپگرید کنم...ولی 2 تا سوال مطرح هست...
1- این اسلحه ی خریداری شده و یا آپگرید شده کجا میره؟؟ تو دست ما که نمیاد...از کجا برش دارم؟
2- چه فایده!!!...وقتی با اسلحه هایی که از کشتن 1 نفر رو زمین افتاده میشه همه رو درو کرد دیگه چه نیازی به اسلحه های مدرن و گران قیمت و پیشرفته هست...کافیه با کلت یا چاقو یکی رو بکشی و بعد با شات گان یا مسلسلی که از اون میافته بقیه رو پودر کنی:cheesygri
این الماس ها کاربرد دیگه ای نداره؟؟؟ می خوام save کنم:cheesygri
چرا اينقدر پول بديم؟ در واقع اصلا انگيزه اي براي خريد وجود نداره و در نتيجه انگيزه بره پيدا كردن الماسها هم از بين ميره. اخ گفتي مخصوصا كلت ها و اصلحه هاي سبك مثله UZI كه تا 4 تا تير ميزني زلقش در مياداين قابليت خريد اسلحش واقعا بي فايدست.
اسلحه سريع خراب ميشه. خوب آدم همون اسلحه ها كه رو زمين ميفته رو برميداره همونا خراب بشه.چرا اينقدر پول بديم؟ در واقع اصلا انگيزه اي براي خريد وجود نداره و در نتيجه انگيزه بره پيدا كردن الماسها هم از بين ميره.
اصلا پولش هيچي. اينهمه بايد مسير طي كنيم تا برسيم به اسلحه فروشي. كه تو راه هم بايد با 200 نفر درگير شيم.

اومدم بات همدردی کنماین دیگه چه بازیهآدمو مریض میکنه. اصلا اونطوری نیست که ازش تعریف میکردن. گیم پلیش هم که روی اعصاب راه میره. حیف اون 5 تومن که دادم بهش.
من همون روز اولی که اومد خریدم چندین ماه منتظرش بودم 
تنها چيزي كه اين بازي به شدت بهش نياز داره صبر و حوصله هست. كه اينم Item هم تازگي ها كمياب شده
من الان دوساعت دارم بازی میکنم هنوز 4 درصد رفته..:biggrin1:
خیلی سرعت بازیش پایین هست اگر یکم اکشن تر بود حرف نداشت...:biggrin1:
دوست عزیز اشتباه تایپی شما رو تصحیح میکنم :.در هر صورت من که راضیم هرچی باشه از فیفا که بدتر نیست.:biggrin1:
شما هم کلا ازهر تریبونی برای کوبیدن فیفا استفاده کن نزار دربره حیفه:biggrin1:بالاخره کونامی که حرکتی نمیکنه شایدهمین فنهای متعصب پرو بتونن این بازی رو زنده نگه دارن:biggrin1:من الان دوساعت دارم بازی میکنم هنوز 4 درصد رفته..:biggrin1:
خیلی سرعت بازیش پایین هست اگر یکم اکشن تر بود حرف نداشت..
محیط بازی که عالی طراحی شده و گرافیک محیط هم حرف نداره .. فقط نمدونم چرا این اسلحه ها رو بد طراحی کردن مثل بازی کانتر میمونه..
در هر صورت من که راضیم هرچی باشه از فیفا که بدتر نیست.:biggrin1:
ازبس که بازی طولانی بود رانندگیش واقعا رو اعصاب راه میره همش از اینورنقشه به اونورکه البته با اتوبوس هم میشه رفت کلا بغیرازگرافیک ومحیط بزرگ هیچ چیزقابل ذکری نداره بعداز هیچ درصدی هم بازی جذاب نمیشه بلکه همینطورتکراری ترمیشه کلا بسبک اسسین کریدهست بازی حتی تو قسمت انتهای بازی تو یه صحنه کاملا انتهای اسسین کرید رو میاره جلوی چشمهاتون
کلا چندوقت بازیهای یوبی سافت تکراری وخسته کننده شدن البته این نظرمنهدوست عزیز اشتباه تایپی شما رو تصحیح میکنم :
در هر صورت من که راضیم هرچی باشه ازPES که بدتر نیست
شما هم کلا ازهر تریبونی برای کوبیدن فیفا استفاده کن نزار دربره حیفه:biggrin1:بالاخره کونامی که حرکتی نمیکنه شایدهمین فنهای متعصب پرو بتونن این بازی رو زنده نگه دارن:biggrin1:
من این بازی رو یکی دوهفته پیش تموم کردم ولی اشکم دراومدازبس که بازی طولانی بود رانندگیش واقعا رو اعصاب راه میره همش از اینورنقشه به اونورکه البته با اتوبوس هم میشه رفت کلا بغیرازگرافیک ومحیط بزرگ هیچ چیزقابل ذکری نداره بعداز هیچ درصدی هم بازی جذاب نمیشه بلکه همینطورتکراری ترمیشه کلا بسبک اسسین کریدهست بازی حتی تو قسمت انتهای بازی تو یه صحنه کاملا انتهای اسسین کرید رو میاره جلوی چشمهاتون
کلا چندوقت بازیهای یوبی سافت تکراری وخسته کننده شدن البته این نظرمنه
عمرا بزارم در بره.. :biggrin1: