FarCry 2 - X360 Version

کسی میدونه این AK47 طلا که توی بازی هست چیه(توی GAMEZONE نوشته بود طرحش از روی تفنگای صدامه)ولی اینکه به چه درد میخوره نمیدونم؟؟..در ضمن قدرش با معمولیش فرقی نداره:confused:

این دیگه چه بازیه :sick: آدمو مریض میکنه. اصلا اونطوری نیست که ازش تعریف میکردن. گیم پلیش هم که روی اعصاب راه میره. حیف اون 5 تومن که دادم بهش.

به نظر من 2 چیز میتونه خیلی تو بازی ادمو جذب خودش کنه یکی یه گیم پلی درگیر کننده و یه داستان که ادمو در خودش غرق کنه این دو میتونن موثر تر باشن که فاری کری2 این دوتا رو خوب به کار نبرد
ولی هوش مصنوعی بسیار خوبی داره من هارد بازی میکنم بعضی وقتا میگم کاش نرمال رفته بودم از بس :-"

دوستان این الماس ها به چه دردی می خوره؟

می دونم که باید برم اونجاهایی که عکس اسلحه هست و تفنگ های جدید بخرم و یا اونا رو آپگرید کنم...ولی 2 تا سوال مطرح هست...

1- این اسلحه ی خریداری شده و یا آپگرید شده کجا میره؟؟ تو دست ما که نمیاد...از کجا برش دارم؟

2- چه فایده!!!...وقتی با اسلحه هایی که از کشتن 1 نفر رو زمین افتاده میشه همه رو درو کرد دیگه چه نیازی به اسلحه های مدرن و گران قیمت و پیشرفته هست...کافیه با کلت یا چاقو یکی رو بکشی و بعد با شات گان یا مسلسلی که از اون میافته بقیه رو پودر کنی:cheesygri

این الماس ها کاربرد دیگه ای نداره؟؟؟ می خوام save کنم:cheesygri

دوستان این الماس ها به چه دردی می خوره؟

می دونم که باید برم اونجاهایی که عکس اسلحه هست و تفنگ های جدید بخرم و یا اونا رو آپگرید کنم...ولی 2 تا سوال مطرح هست...

1- این اسلحه ی خریداری شده و یا آپگرید شده کجا میره؟؟ تو دست ما که نمیاد...از کجا برش دارم؟

2- چه فایده!!!...وقتی با اسلحه هایی که از کشتن 1 نفر رو زمین افتاده میشه همه رو درو کرد دیگه چه نیازی به اسلحه های مدرن و گران قیمت و پیشرفته هست...کافیه با کلت یا چاقو یکی رو بکشی و بعد با شات گان یا مسلسلی که از اون میافته بقیه رو پودر کنی:cheesygri

این الماس ها کاربرد دیگه ای نداره؟؟؟ می خوام save کنم:cheesygri

جای که میری اسلحت رو اپگرید کنی یه اطاق دیگه کنارش هست میتونی اسلحه های رو که خریدی از اونجا بر داری درضمن اسلحه ها بر روی دیوار اطاق هستند

نه فقط میتونی سلاحلت و با ماشین و این جور چیزا رو اپگرید کنی همین

اين قابليت خريد اسلحش واقعا بي فايدست.
اسلحه سريع خراب ميشه. خوب آدم همون اسلحه ها كه رو زمين ميفته رو برميداره همونا خراب بشه.:-" چرا اينقدر پول بديم؟ در واقع اصلا انگيزه اي براي خريد وجود نداره و در نتيجه انگيزه بره پيدا كردن الماسها هم از بين ميره.
اصلا پولش هيچي. اينهمه بايد مسير طي كنيم تا برسيم به اسلحه فروشي. كه تو راه هم بايد با 200 نفر درگير شيم.

اين قابليت خريد اسلحش واقعا بي فايدست.
اسلحه سريع خراب ميشه. خوب آدم همون اسلحه ها كه رو زمين ميفته رو برميداره همونا خراب بشه.:-" چرا اينقدر پول بديم؟ در واقع اصلا انگيزه اي براي خريد وجود نداره و در نتيجه انگيزه بره پيدا كردن الماسها هم از بين ميره.
اصلا پولش هيچي. اينهمه بايد مسير طي كنيم تا برسيم به اسلحه فروشي. كه تو راه هم بايد با 200 نفر درگير شيم.
اخ گفتي مخصوصا كلت ها و اصلحه هاي سبك مثله UZI كه تا 4 تا تير ميزني زلقش در مياد
از همه بدتر گير كردن تير يا خشاب توي اسلحه هستش كه پدر ادمو در مياره يهو وسط ماموريت و كشتن هدف اصلحه گير ميكنه و .... و بدتر اينه كه دوباره از سيو بازي مياد نه از جايي كه كشته ميشي البته تو FARCRY 1 هم به اين شكل بود:sick:

این دیگه چه بازیه :sick: آدمو مریض میکنه. اصلا اونطوری نیست که ازش تعریف میکردن. گیم پلیش هم که روی اعصاب راه میره. حیف اون 5 تومن که دادم بهش.
اومدم بات همدردی کنم :( من همون روز اولی که اومد خریدم چندین ماه منتظرش بودم :(
23 درصدشو رفتم الان کلی افسرده شدم اومدم تاپیکشم خوندم افسرده تر شدم واقعا ادمو دپ می کنه
راستی اگه مریض شدی باید بری تو کلیسا وسط شهر و چند تا کتاب ..... :D:

آخرین ویرایش:
از نظر من بازي خوبي هست و ارزش اورجينال خريدن رو براي من داشت البته سليقه ها متفاوت هست. در كل از بازي راضي هستم تا الانم % 51 رفتم.
بازي رون اجرا ميشه اونم با اين وسعت محيطي كه داره , فقط براي من دو دفعه در هنگام بازي اونم به اندازه دو سه ثانيه يه Loading پيش اومد.
تعداد اسلحه ها هم متناسب ولي چيزي كه من رو آزار ميده حمل اجباري چاقو هست اونم با اين همه تنوع اسلحه الكي جا رو اشغال كرده
از نظر هوش مصنوعي هم يه اشكالاتي داره.
كه اونم بيشتر مواقعي خودنمايي ميكنه كه دشمن ميخواد از ماشين پياده شه يه چند ثانيه مات و مبهوت دور و برش رو نگاه ميكنه :biggrin1:
تنها چيزي كه اين بازي به شدت بهش نياز داره صبر و حوصله هست. كه اينم Item هم تازگي ها كمياب شده

تنها چيزي كه اين بازي به شدت بهش نياز داره صبر و حوصله هست. كه اينم Item هم تازگي ها كمياب شده

100 در 100 موافقم...با کمی صبر , player کم کم با محیط و مسیر ها آشنا میشه و نقشه خوانی رو هم به بهترین شکل یاد میگیره و از اونجا به بعد فقط با بازی حال می کنه:cheesygri

معمولا در 30 درصد اول بازی آدم مبهم و گنگ و کسل هست ولی کم کم دنیا به کامش شیرین میشه:laughing:

من الان دوساعت دارم بازی میکنم هنوز 4 درصد رفته..:biggrin1:

خیلی سرعت بازیش پایین هست اگر یکم اکشن تر بود حرف نداشت..

محیط بازی که عالی طراحی شده و گرافیک محیط هم حرف نداره .. فقط نمدونم چرا این اسلحه ها رو بد طراحی کردن مثل بازی کانتر میمونه..

در هر صورت من که راضیم هرچی باشه از فیفا که بدتر نیست.:biggrin1:

خیلی سرعت بازیش پایین هست اگر یکم اکشن تر بود حرف نداشت...:biggrin1:

احتمالا شما از این 2 ساعت ا ساعت و نیمش رو در راه ها بودید و سر در گم این ور اون ور می رفتید..همون وضعی که من داشتم...

کم کم که راهها و مسیر ها رو یاد بگیرید در عرض 2 ساعت دست کم 10 درصد پیش می روید:cheesygri

خیلی سرعت بازیش پایین هست اگر یکم اکشن تر بود حرف نداشت..

محیط بازی که عالی طراحی شده و گرافیک محیط هم حرف نداره .. فقط نمدونم چرا این اسلحه ها رو بد طراحی کردن مثل بازی کانتر میمونه..

در هر صورت من که راضیم هرچی باشه از فیفا که بدتر نیست.:biggrin1:
شما هم کلا ازهر تریبونی برای کوبیدن فیفا استفاده کن نزار دربره حیفه:biggrin1:بالاخره کونامی که حرکتی نمیکنه شایدهمین فنهای متعصب پرو بتونن این بازی رو زنده نگه دارن:biggrin1:
من این بازی رو یکی دوهفته پیش تموم کردم ولی اشکم دراومد:((ازبس که بازی طولانی بود رانندگیش واقعا رو اعصاب راه میره همش از اینورنقشه به اونورکه البته با اتوبوس هم میشه رفت کلا بغیرازگرافیک ومحیط بزرگ هیچ چیزقابل ذکری نداره بعداز هیچ درصدی هم بازی جذاب نمیشه بلکه همینطورتکراری ترمیشه کلا بسبک اسسین کریدهست بازی حتی تو قسمت انتهای بازی تو یه صحنه کاملا انتهای اسسین کرید رو میاره جلوی چشمهاتون:eek:کلا چندوقت بازیهای یوبی سافت تکراری وخسته کننده شدن البته این نظرمنه

همین اول های بازی هست (4درصد) میری تو یک قسمت که مثل یک روستا میمونه (PALE).. اول از اون مرده یک قرص میگیری.. بعد باید چکار کنی..؟
فکر کنم باید الماس کش بری..؟ من دو تا هم برداشتم .. بعد از اون باید چه کنی..؟

دوست عزیز اشتباه تایپی شما رو تصحیح میکنم :
در هر صورت من که راضیم هرچی باشه ازPES که بدتر نیست

:laughing:

شما هم کلا ازهر تریبونی برای کوبیدن فیفا استفاده کن نزار دربره حیفه:biggrin1:بالاخره کونامی که حرکتی نمیکنه شایدهمین فنهای متعصب پرو بتونن این بازی رو زنده نگه دارن:biggrin1:
من این بازی رو یکی دوهفته پیش تموم کردم ولی اشکم دراومد:((ازبس که بازی طولانی بود رانندگیش واقعا رو اعصاب راه میره همش از اینورنقشه به اونورکه البته با اتوبوس هم میشه رفت کلا بغیرازگرافیک ومحیط بزرگ هیچ چیزقابل ذکری نداره بعداز هیچ درصدی هم بازی جذاب نمیشه بلکه همینطورتکراری ترمیشه کلا بسبک اسسین کریدهست بازی حتی تو قسمت انتهای بازی تو یه صحنه کاملا انتهای اسسین کرید رو میاره جلوی چشمهاتون:eek:کلا چندوقت بازیهای یوبی سافت تکراری وخسته کننده شدن البته این نظرمنه

آخه این فیفا بازها باعث شدند 4 تومن ضرر کنم..:mad: عمرا بزارم در بره.. :biggrin1:
جمله دومتم به دل نمیگیرم..:smile:

کلا این بازی بیشتر بدرد PC بازها میخوره .. بخوای توی کنسول این جور بازی ها رو انجام بدی حالت گرفته میشه مخصوصا اینکه این 360 هم مشکل گرمایی داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or