والبته شما اونموقع کاملا پیرشدی وپابه سن گذاشتی:biggrin1:روی 100 درصد تموم میشه

تنها چیزی که توی بازی خیلی اعصاب خوردکن هست جابه جائی و حمل نقل هست که همش باید از این ور نقشه بری اونور کلا خیلی وقت میگیرهوالبته شما اونموقع کاملا پیرشدی وپابه سن گذاشتی:biggrin1:
من رسیدم به 84%![]()

شما ماموريت هاي اصلي رو نميري اگر ماموريت هاي اصلي رو بري هر كدوم 4 درصد پر ميكنه.معراج روزی چند ساعت بازی میکنی؟ ترکوندیمن تازه 4 درصدم
![]()
1000 بار گفته شد پنج قسمت هر نقشه داراي ايستگاه اتوبوس هست بيش از 90 درصد ماموريت ها هم اطراف نقشه و نزديك به ايستگاه اتوبوس هست. ايستگاه اتوبوس هم نزديك به شهري هست كه شما ازش ماموريت ميگيريد. ميريد سوارش ميشيد يك لودينگ كوچيك و بعد نزديك به محل كه ميخوايد مياد.تنها چیزی که توی بازی خیلی اعصاب خوردکن هست جابه جائی و حمل نقل هست که همش باید از این ور نقشه بری اونور کلا خیلی وقت میگیره
Map بازی هم خیلی واضح نیست به نظر من و یه کم وقت میبره بهش عادت کنی!
بقیه چیزها در حد معمولی هست![]()
کسی نیست بگه چجوریه؟آقا من همون اول بازی گیر کردم
یه ماموریت انجام میدم میرم یکی رو نجات میدم بعد اون که میرم ماموریت بعدی رو میگیرم هیچی تو نقشه دیده نمیشه
باید چی کار کنم؟
بله این قسمتش واقعا مسخره بودتازه وسط اره Guard Scout ها بهت گیر میدن کلا این قسمت قوی تر بود یه بازی خیلی بهتری میشد البته حمل و نقل و دیدن محیط این بازی کمی لذت بخشهتنها چیزی که توی بازی خیلی اعصاب خوردکن هست جابه جائی و حمل نقل هست که همش باید از این ور نقشه بری اونور کلا خیلی وقت میگیره![]()

ماموریت دادهيك شهري تو نقشه هست همونجايي كه اون پدر روحاني بود و اجازه حمل اسلحه نداشتي برو اونجا بهت ماموريت ميده.
من یه 10-12روزی هست که بازی رو شروع کردم گفتم قبل ازگیرز تمومش کنم دیگه :biggrin1:معراج روزی چند ساعت بازی میکنی؟ ترکوندیمن تازه 4 درصدم
محیطهای بازی عوض میشن یا نه ؟

تازه با كلي ارفاق همونم گفتم.
نسخه ي 360ش كه ايشون ميخواد بگيره گرافيكش خوبه. pcش بهتره. ولي هيچكدوم به كرايسيس نميرسه. صفحه هاي قبلو يه نگاه مينداختي كلي دربارش بحث شده بود. اصلا شما كرايسيس رو Very High بازي كردي؟! ........فكر نميكنم.![]()

آقا آخرش کسی نیومد بگه که این اولش چجوریهماموریت داده
درباره یه جیزی به اسم flash light (اگه درست نوشته باشم)صحبت میکنه
میگه gps رو یه کاری بکنم منتها من سر در نیووردم
اینجاشو موندم چی کار کنم