FarCry 2 - X360 Version

3تا بازی هست که همه راجع بهش با افراط صحبت میکنن:
(Gears Of War(360
Metal Gear solid(PS3
Crysis(PC
من که گفتم بحث کردن راجع بهش به جایی نمیرسه...پس خاهشن اینقدر این بازی رو با Crysis & Gow مقایسه نکنید(((کم کم موضوع تاپیک داره عوض میشه)))...OK

دوستان دیگه کم لطفی نکنید ، کلمه ی بد برای این بازی اصلا مناسب نیست ، قبول کنید که خیلی UbiSoft کار کرده روش .
در مورد نقاط قوت این بازی گرافیک سطح عالی قرار داشت اما در مورد داستان و یک نواخت بودن بازی UBISOFT سرمایه گذاری نکرده بود.;)

گرافیکش که اصلآ به Crysis نمیرسه چه برسه به اینکه مساوی یا بالاتر باشه ! اینو دیگه توی همه نقدها بهش اشاره کردن (مثلآ امتیاز IGN به گرافیک نسخه PC و کنسول به ترتیب 9 و 8 بود و Crysis هم 10 بود.)
من گفتم اگر چيزي بيشتر نداشته باشه در حد مساوي هست!

اینم تا جایی که دیدم تآثیر خاصی روی گیم پلی نمیزاره ! مثلآ هوای بارونی هیچ فرقی به جز ظاهر با هوای معمولی نداره (حداقل توی نسخه کنسولی) قدیم میگفتن بارون میاد زمین لیز میشه طرف میخوره زمین ولی الآن که ندیدم تا اینجای کار :biggrin1:
ببين منظورم از آب و هوا تغيير بود يعني يك لحظه طوفاني ميشه يك لحظه عادي هست و مثل واقعيت ولي توي Crysis چنين چيزي اصلا وجود نداشت.
نورپردازیش هم طبق چیزی که دیدم Crysis جلوتر هست. مخصوصآ نورپردازی نسخه کنسولی که همه چیز گوشه دار و کج و کوله هست.
نه ، من اصلا اين رو نميپذيرم نور پردازي محيط مثل لامپ ها و... خيلي مسخره و سطحي طراحي شده توي FC2 و حتي چند صفحه قبل گفتم بعضي از منابع نور از پيش تعيين شدن كه اگر مثلا اون عامل رو از بين ببري باز نور باقي ميمونه. نور پردازي از لحاظ نور خورشيد گفتم كه صد درصد يك سر و گردن بالاتر ازCrysis.

Crysis هم در این مورد عالی هست و تا جایی که دیدم تنوع بیشتری هم داره. از کوچکترین شاخ و برگها گرفته تا درختهایی بزرگتر از Farcry 2 توی اون بازی کنده و قطع میشن دقیقآ از جایی که تیر بهشون برخورد بکنه. تکون خوردن شاخ و برگ هم که ...
Crysis در اين مورد خيلي خوب عمل كرده بود. ولي واقع گرايانه Far Cry2 رو به نظرم نداشت. واقعا موقعي كه توي بازي طوفان ميشه ديدني هست كه شاخ و برگ ها چه جوري تكون ميخورند و چه جوري شاخ ها ميشكند. تازه يكي از عوامل گند Crysis همين بود كه يك درخت با فلان طول رو با چند شليك ميتونستي راحت نصفش كني كه اصلا غير ممكنه!
تكون خوردن و شبيه سازي فيزيك ها توي FC2 واقعا بهتر از Crysis بود. من تست كردم روي 5 نوع گياه و 5 نوع عكس العمل متفاوت ديدم. حتي برگ برگ گياه ها رو هم ميشه كند.

در مورد آب :
نسخه کنسولی که آبش خیلی با شاهکار فاصله داره و خیلی بازیها با آب بهتر از اون وجود دارن. کلآ اولین چیزی که توی ذوق من زد آب بود !
نسخه PC هم با اینکه بهتر از کنسول هست ولی باز هم آبش با Crysis خیلی خیلی فاصله داره. از هر نظر که بگی. این یکی دیگه با چشم غیرمسلح (!) هم قابل دیدنه :biggrin1:
توي بازتاب نور و نمايش تصوير اجسام گفتم نه عكس العمل كه با مالCrysis قابل مقايسه ينست.
طراحی و گرافیک سلاح ها هم توی Crysis واقعآ بالاتره ! در مورد واقع گرایانه بودنش هم که به گیم پلی مربوط میشه نه گرافیک :biggrin1: من دو تا بازی رو از نظر گرافیک مقایسه کردم.
خودمو از توي پنجره خونمون ميندازم پايين ها ( خونمون يك طبقه بيشتر نيست :biggrin1:) طراحي سلاح ها توي Crysis واقع گرايانه تر بود؟

فیزیک رو که گفتم.
راستی به جز فیزیک گیاهان که توی Crysis هم بود و تا جایی که یادمه بهتر هم بود , فیزیک بقیه چیزها هم توی Crysis خیلی زیباتر کار شده. مثلآ با تانک میزنی کلبه چوبی رو میترکونی و کل در و دیوار و حتی سقف کلبه میریزه پایین. توی Farcry همچین چیزی هست ؟ کلآ کلبه ها کامل از بین میرن ؟
24 ساعته بودن بازی قبول !
سایه های پویا نه قبول ! مخصوصآ توی نسخه کنسولی. از اون گذشته اصلآ توی Farcry برای شخصیت اصلی چیزی به نام سایه معرفی نشده !!!
آتیش رو هم که گفتم.
داستان هم که ربطی به گرافیک نداره. البته من توی Farcry داستانی ندیدم تا اینجا ! یه Jackal نامی هست و باید بریم از این و اون مآموریت بگیریم و ...
فيزيك كلي محيط در Crysis بهتر بود. ولي فيزيك گياهان و در اصل شبيه ساز گياهان در FC2 واقعا برتري محسوسي وجود داشت.

نه قبول! سايه ها پويا نيست؟ گفتم توي بخش مپ اديتور برو و يك درخت بزن اون وسط بعد شروع نكي ساعت رو از 1 شب تا 24 تغيير بده ببين چي مبيني كاملا سايه ها شروع به تغيير زاويه مي كنند. اصلا توي Crysis چنين چيزي نبود چون بازي كاملا منبع نور خورشيدش از پيش تعيين شده بود.

خب تو جلو تر برو داستانش جالب ميشه ديگه از اين كه بايد بري با يك سري موجودات بجنگي جذاب تره.

البته توی نسخه PC هم همین طوره:biggrin1: انگار داره نخ میباره:biggrin1: باز نخ یه تاثیری داره اینکه هیچی:biggrin1:
آخه منظور من كه فقط بارون نيست ، هواي طوفاني ببينيد چه جوري شاخ و برگ گياهان تكون ميخورند.

اِ اتفاقا این نکته تو Crysis به بهترین نحو هم بود.همون قضیه چشم مسلح:biggrin1:
خودم ميندازم پايين ها! توي Crysis اصلا تغيير ساعت نداشتيم.

واقعا فوق العاده است با کامیون میری میزنی وسط یه درخت یه متری هیچی نمیشه:biggrin1:
اوني كه شما ميگي تخريب پذيري هست من دارم فيزيك گياه رو ميگم. آتيش گرفتن ، عكس العمل نشون دادن به محيط اين هاش مد نظرم.
عکس العمل اب به قول شما جزو یکی از نقاط ضعف گرافیکی این بازی محسوب میشه تنها عکس العملی که من دیدم این بود که یه مقدار کف وقتی با قایق حرکت میکنی درست میشه.
منم همين گفتم ديگه.

ببينيد اصلا گرافيك كه هيچي. كلا تو مسايل فني Farcry 2 به Crysis نزديك هم نميتونه بشه. فقط تو دو مورد ازش جلوتره. يكي همين سوختن گياهان يكي هم بزرگ بودن محيط. فيزيكم اصلا قابل مقايسه نيستن. من تو كرايسيس با استفاده از فيزيك يه كارهايي كردم كه واقعا آدم در حيرت ميمونه.:eek: مثلا به نيمه ي بالاي درختها شليك ميكردم و درخت از همون ناحيه كنده ميشد. بعد ميرفتم برش ميداشتم پرتش ميكردم سمت دشمنا ميمردن.:biggrin1: يا مثلا يه دونه از اين بشكه هاي انفجاري رو برميداشتم با استفاده از Strength محكم پرتاب ميكردم بالا نزديك هليكوپتر بعد رو هوا شليك ميكردم بالگرد (:biggrin1:) منفجر ميشد.:biggrin1::biggrin1: تو Farcry 2 كدوم يكي از اين كارهاي خارق العاده رو :biggrin1: ميشد انجام داد؟
گيم پليم يه چيزه كاملا شخصيه.
متاسفانه اسم هاي خارجيش يادم نيست.
ولي من دارم درباره فيزيك گياهان شبيه ساز گياه عكس العمل گياه نسبت به محيط به آتيش و... صحبت ميكنم شما داري از تخريب پذيري محيط ميگي. فكر نكنم تخريب پذيري ربطي به چيزي كه من ميگم داشته باشه.

اين بازي يا بهتر بگيم موتور دنيا از تكنولوژي به اسم Real Tree استفاده ميكنه كه ديگه ! ميدونيد ماجراش چيه.

حتي اگر سخت افزار كنسول ها قوي تر بود با اين تكنولوژي ميتونستيم له شدن گياهان و... رو به خوبي ببينيم چيز هايي كه روز هاي اول نمايش بازي روي PC نشون ميدادن

نكته مهم تر هوش مصنوعي بازي هم هست كه من يادم رفت بگم با هوش مصنوعي Crysis قابل مقايسه نيست كه چند متر از محيط دور مي شدي اصلا گمت ميكردن. توي اين بازي من چند متر از جاده دور شدم بعد ماشين جوش آورد وايسادم ديدم يك سري بنده خدا از دور دارن ميان طرف و هي شليك مي كنند!

ببين من خودمو از پنجره پرت كنم پايين ميميرم:biggrin1: چون طبقه چهارميم.:biggrin1:
آقا درسته. منظور تو تغييرات شيميايي بود نه فيزيكي.:biggrin1: آره. تو اون نظر FC2 قويتره. ولي نياي بگي تخريب پذيريش بهتره كه ميفتم ميميرما.:biggrin1: (طبقه چهارم:biggrin1::biggrin1:)
----------------------------------------------------------
هوش مصنوعي هم هر دو در سطح فوق العاده بالايي قرار دارن. من كه هيچ ايرادي تو هيچكدوم نديدم. كرايسيس هم از خيلي جهات از FC2 برتر بود. مثلا :biggrin1: يه تيكه غيب شدم بعد رفتم جلوي يارو يه دفعه يارو منو ديد شروع كرد شليك به اونجايي كه من بودم. رفتم اينورتر دوباره داشت به همونجا با حالت سردرگمي و عقب عقب رفتن شليك ميكرد.:biggrin1: (خيييليه ها:eek:)

یه بابایی رو ازاد کردم اسمش نسرین داور بود:eek:رفتم تو پروفایلش دیدم ملیتش رو زده تاجیک:eek::biggrin1:
به خاطر این همنژادم هم که شده بازی رو تموم میکنم:biggrin1:الان 58%شده

یه بابایی رو ازاد کردم اسمش نسرین داور بود:eek:رفتم تو پروفایلش دیدم ملیتش رو زده تاجیک:eek::biggrin1:
به خاطر این همنژادم هم که شده بازی رو تموم میکنم:biggrin1:الان 58%شده
از كجا.:eek:
گفته بودن همچين كسي هست ولي هرچي گشتم تو بازي پيداش نكردم.
دقيقا آدرس بده.:biggrin1:
راستي تاجيكا كجاشون با ما همنژاده؟:confused: فقط همزبونن.:biggrin1:

از كجا.:eek:
گفته بودن همچين كسي هست ولي هرچي گشتم تو بازي پيداش نكردم.
دقيقا آدرس بده.:biggrin1:
راستي تاجيكا كجاشون با ما همنژاده؟:confused: فقط همزبونن.:biggrin1:
همنژادن تا حدودی یکی از ایالتهای ایران بود تاجیکستان زمان قاجار من از این گروه APR یه ماموریت گرفتم که گفت باید بری یه زندانی رو ازاد کنی اسم شهرش هم سلو بود فکرکنم از اونجا رفتم تو یه اسکله(اسکله که چه عرض کنم)ازادش کردم گفت من نسرینم منم اینریختی :eek:شدم خلاصه انگیزه یافتیم:biggrin1:

خودم ميندازم پايين ها! توي Crysis اصلا تغيير ساعت نداشتيم.
همون بهترِ بندازی پایین اخه تو کی گفتی تغییر ساعت تو گفتی:
سايه هاي پويا و دايناميك كه با تغيير زاويه نور خورشيد كاملا تغيير مي كنند كه اصلا تو Crysis چنين چيزي وجود نداره
منم گفتم که سایه ها تو Crysis دینامیک بودن
آتيش گرفتن ، عكس العمل نشون دادن به محيط اين هاش مد نظرم.
جدیدا اتش گرفتن شده جزو فیزیک:دی اتفاقا توی Warhead این قضیه تکون خوردن درخت ها و گیاه به وسیله باد وجود داشت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or