اين حرفت درست آريا ولي FarCry 2 اينقدر برتري نسبت به Crysis داره كه باعث ميشه خيلي از ضعف هاش پوشيده بشه. گرافيك FC2 اگر از Crysis بالاتر نباشه چيز خاصي هم ازش كم نداره.
گرافیکش که اصلآ به Crysis نمیرسه چه برسه به اینکه مساوی یا بالاتر باشه ! اینو دیگه توی همه نقدها بهش اشاره کردن (مثلآ امتیاز IGN به گرافیک نسخه PC و کنسول به ترتیب 9 و 8 بود و Crysis هم 10 بود.)
وجود آب و هواي كاملا پويا ، تو عمرم نديدم يك بازي اينقدر زيبا آب و هواش تغيير كنه.
اینم تا جایی که دیدم تآثیر خاصی روی گیم پلی نمیزاره ! مثلآ هوای بارونی هیچ فرقی به جز ظاهر با هوای معمولی نداره (حداقل توی نسخه کنسولی) قدیم میگفتن بارون میاد زمین لیز میشه طرف میخوره زمین ولی الآن که ندیدم تا اینجای کار
نور پردازي معركه و بازم پويا :biggrin1: كه با تغيير منبع نور كاملا تغيير ميكنه.
نورپردازیش هم طبق چیزی که دیدم Crysis جلوتر هست. مخصوصآ نورپردازی نسخه کنسولی که همه چیز گوشه دار و کج و کوله هست.
جلوه آتيش بسيار زيبا و قابليت سوختن تمام محيط.
کلآ تنها چیزی که واقعآ توی Farcry با بقیه بازیها فرق داره همین ویژگی هست. نصف زمان ساخت بازی فکر کنم صرف همین ویژگی شده که انقدر همه رو متعجب میکنه و بقیه ویژگی های بازی نه !
Crysis هم در این مورد عالی هست و تا جایی که دیدم تنوع بیشتری هم داره. از کوچکترین شاخ و برگها گرفته تا درختهایی بزرگتر از Farcry 2 توی اون بازی کنده و قطع میشن دقیقآ از جایی که تیر بهشون برخورد بکنه. تکون خوردن شاخ و برگ هم که ...
جلوه بسيار زيباي آب و عكس العمل اون نسبت به محيط ، البته عكس العمل نسبت به Gears Of War 2 خوب نيست و به اون زيبايي نيست ولي بازتاب نور و افتادن عكس اجسام در آب اصلا قابل مقايسه با بازي هاي نظير اون نيست.
در مورد آب :
نسخه کنسولی که آبش خیلی با شاهکار فاصله داره و خیلی بازیها با آب بهتر از اون وجود دارن. کلآ اولین چیزی که توی ذوق من زد آب بود !
نسخه PC هم با اینکه بهتر از کنسول هست ولی باز هم آبش با Crysis خیلی خیلی فاصله داره. از هر نظر که بگی. این یکی دیگه با چشم غیرمسلح (!) هم قابل دیدنه
طراحي عالي سلاح ها و واقع گرايانه بودن آنها به طوري كه اگر با يك سلاح كه خيلي وقت ازش كار كشيده شده كار كنيد بعد از مدتي خراب ميشه و اگر از يك سلاح به مدت طولاني استفاده كنيد كاملا از بين ميره!
طراحی و گرافیک سلاح ها هم توی Crysis واقعآ بالاتره ! در مورد واقع گرایانه بودنش هم که به گیم پلی مربوط میشه نه گرافیک

من دو تا بازی رو از نظر گرافیک مقایسه کردم.
حالا شما بيا به من اين ها رو نشون بده :
فيزيك فوق العاده گياهان
قابليت 24 ساعت.
سايه هاي پويا و دايناميك كه با تغيير زاويه نور خورشيد كاملا تغيير مي كنند كه اصلا تو Crysis چنين چيزي وجود نداره.
آتش گرفتن محيط كه من يادم نمياد در Crysis چنين چيزي رو ديده باشم.
داستان بازي هم كه به مراتب بهتر بود.
فیزیک رو که گفتم.
راستی به جز فیزیک گیاهان که توی Crysis هم بود و تا جایی که یادمه بهتر هم بود , فیزیک بقیه چیزها هم توی Crysis خیلی زیباتر کار شده. مثلآ با تانک میزنی کلبه چوبی رو میترکونی و کل در و دیوار و حتی سقف کلبه میریزه پایین. توی Farcry همچین چیزی هست ؟ کلآ کلبه ها کامل از بین میرن ؟
24 ساعته بودن بازی قبول !
سایه های پویا نه قبول ! مخصوصآ توی نسخه کنسولی. از اون گذشته اصلآ توی Farcry برای شخصیت اصلی چیزی به نام سایه معرفی نشده !!!
آتیش رو هم که گفتم.
داستان هم که ربطی به گرافیک نداره. البته من توی Farcry داستانی ندیدم تا اینجا ! یه Jackal نامی هست و باید بریم از این و اون مآموریت بگیریم و ...
==========
کلآ مقایسه گرافیک این دو تا کار اشتباهیه چون همه چیز از پیش مشخصه و توی نقد سایتها و تفاوت امتیاز سایتها هم دیده میشه.