FarCry 2 - X360 Version

من الان 27% بازی رو رفتم ماموریتهای ابی رو هیجکدوم انجام ندادم اگه انجامشون ندم مشکلی پیش میاد؟
راستی بازی رو چند درصد تموم میشه؟
انجام ماموریتهای ابی به نقع شماست.به 3 دلیل:
1.گیم پلی بیشتر
2.امتیاز وAaCHIVMENT بیشتر
3.اسانتر شدن و بهبود مراحل قرمز.به طوره مثال:
در 1 مرحله شما 1کلاهک بمبو بر میداری و با کمک دوستت 1پل رو منفجر میکنی(ماموریت ابی)در صورتی که در ماموریت قرمز باید از پل پایین بری و با کلی افریقایی زبون نفهم درگیر بشی...ok

واقعا دیگه از50 درصد به اونور خسته کننده میشه متاسفم کاش اصلا نمیخریدم این بازی رو حوصله ادم روسر میبره
شما 1 خمپاره انداز بخر تقویتش کن تو صحرا هم تنها باشی حوصله ات سر نمیره...البته بازی سلیقه ای ولی امتحان کن جواب میده:)

منم بازیش رو تموم کردم به نظرم این بازی اگر یه خرده بیشتر و حرفه ای تر روش کار میشد توانایی تبدیل شدن به افسانه رو داشت ولی با این حال هم بازی جالبی بود خدایی تو هیچ بازی محیط های به این زیبایی ندیده بودم:love:

منم چند روزی میشه خریدم ولی زیاد حال نکردم ;)
یکم حرکات دشمنا مسخرس :-" گرافیکشم اون جوری که فکر میکردم نبود
من شنیده بودم از کرایسیس هم تو بعضی نکات بهتره ;)
به نظرم حتی از battlefield : bad company هم پایین تر بود .... حداقل
BF فیزیکش خیلی عالی بود
اما انصافا آتیشش فوق العادس :eek: پیشنهاد میکنم یه بار تو شب یه
درخت رو آتیش بزنید ..... :eek::eek::eek: واقعا بی نظیره آتیش این بازی
کلا برا سرگرمی بد نیست
شاید دلیل این که زیاد باهاش حال نکردم اینه که دارم gow 2 بازی میکنم :-" و
توقعم از یه بازی بیشتر شده

منم چند روزی میشه خریدم ولی زیاد حال نکردم ;)
یکم حرکات دشمنا مسخرس :-" گرافیکشم اون جوری که فکر میکردم نبود
من شنیده بودم از کرایسیس هم تو بعضی نکات بهتره ;)
به نظرم حتی از battlefield : bad company هم پایین تر بود .... حداقل
BF فیزیکش خیلی عالی بود
اما انصافا آتیشش فوق العادس :eek: پیشنهاد میکنم یه بار تو شب یه
درخت رو آتیش بزنید ..... :eek::eek::eek: واقعا بی نظیره آتیش این بازی
کلا برا سرگرمی بد نیست
شاید دلیل این که زیاد باهاش حال نکردم اینه که دارم gow 2 بازی میکنم :-" و
توقعم از یه بازی بیشتر شده
مطمعن باش اگر GOW رو هم Open World میساختن به پایBF هم نمیرسید...
بعدم FC2 با همون 720p هم از گرافیکه کرایسیس بهتره...OK

مطمعن باش اگر GOW رو هم Open World میساختن به پایBF هم نمیرسید...
بعدم FC2 با همون 720p هم از گرافیکه کرایسیس بهتره...OK
گرافيك Crysis از همه لحاظ از Farcry 2 بالاتره. من نسخه ي pc هر دو رو با آخرين گرافيك بازي كردم. اصلا قابل مقايسه هم نيستند. حتي فيزيك FC2 كه انقدر پيشرفتست باز هم به فيزيك Crysis نميرسه.
به نظر من حتي گيم پلي كرايسيس هم بهتره.:-"

من که رسما خسته شدم با اینکه اولش خیلی برام جذاب بود ولی الان دیگه خسته شدم همش باید ازاین ورنقشه رانندگی کنی بری اونور خسته شدم دیگه ولی تمومش میکنم الان 50%شده فردا قطعا به 70%میرسونم چون فیبل2 وگیرز 2هم دارن خاک میخورن

:biggrin1:
ما که نفهمیدیم...یکی میگه 50 درصد به بعد خسته کننده میشه یکی میگه 40 به بعد جالب:-"
بازی هام که هنوز دستم نرسیده (1 هفته شده با پست پیشتاز:sick:)
اول بازی شخصیت انتخاب باید کرد؟چند گزینه هست ؟
ممنان:cool:

گرافيك Crysis از همه لحاظ از Farcry 2 بالاتره. من نسخه ي pc هر دو رو با آخرين گرافيك بازي كردم. اصلا قابل مقايسه هم نيستند. حتي فيزيك FC2 كه انقدر پيشرفتست باز هم به فيزيك Crysis نميرسه.
به نظر من حتي گيم پلي كرايسيس هم بهتره.:-"
البته این رو مد نظر داشته باش که اینجا انجمن Xbox360..و تا اینجا دیگه معلوم شده که نسخه360 نسبت به PC از نور پردازی و FPS بهتری برخورداره و همین امر در کسانی که درک درستی از گرافیک ندارن ممکنه به منزله گرافیک کمتر به نظر بیاد...(((مقایسه ما بینه FC2 نسخه360 وCrysis نسخهPC بود))) ...OK

البته این رو مد نظر داشته باش که اینجا انجمن Xbox360..و تا اینجا دیگه معلوم شده که نسخه360 نسبت به PC از نور پردازی و FPS بهتری برخورداره و همین امر در کسانی که درک درستی از گرافیک ندارن ممکنه به منزله گرافیک کمتر به نظر بیاد...(((مقایسه ما بینه FC2 نسخه360 وCrysis نسخهPC بود))) ...OK
نسخه های کنسولی از هر نظر نسبت به نسخه PC گرافیک کمتری دارن. چه از نظر نورپردازی , چه FPS و هر چیز دیگه. هم منتقدها این رو گفتن هم کسی که هر دو نسخه رو امتحان کرده باشه میدونه.
از اون طرف هم کاملآ واضحه (این یکی دیگه نیازی به دقت هم نداره) که گرافیک Crysis از هر نظر از Farcry 2 PC بالاتره.
در نتیجه : Crysis > Farcry 2 PC > Farcry 2 Console

نسخه های کنسولی از هر نظر نسبت به نسخه PC گرافیک کمتری دارن. چه از نظر نورپردازی , چه FPS و هر چیز دیگه. هم منتقدها این رو گفتن هم کسی که هر دو نسخه رو امتحان کرده باشه میدونه.
از اون طرف هم کاملآ واضحه (این یکی دیگه نیازی به دقت هم نداره) که گرافیک Crysis از هر نظر از Farcry 2 PC بالاتره.
در نتیجه : Crysis > Farcry 2 PC > Farcry 2 Console
اين حرفت درست آريا ولي FarCry 2 اينقدر برتري نسبت به Crysis داره كه باعث ميشه خيلي از ضعف هاش پوشيده بشه. گرافيك FC2 اگر از Crysis بالاتر نباشه چيز خاصي هم ازش كم نداره.

محيط هاي وسيع بيش از 50 كيلومتر يا متر مربع دقيقا يادم نيست.

وجود آب و هواي كاملا پويا ، تو عمرم نديدم يك بازي اينقدر زيبا آب و هواش تغيير كنه.

وجود 24 ساعت كاملا پويا و زيبا كه اگر كسي تونست چنين چيزي رو نشون بده به من.

نور پردازي معركه و بازم پويا :biggrin1: كه با تغيير منبع نور كاملا تغيير ميكنه. اين گفته من رو ميتونيد بريد توي بخش ويرايش نقشه و بعد يك درخت اون وسط بكاريد بريد تو بخش تغيير زماني و از ساعت 1 شب شروع كنيد تا ساعت 24 ببينيد سايه چجوري تغيير ميكنه و بعد به تغيير جاي ماه و خورشيد هم دقت كنيد.

جلوه آتيش بسيار زيبا و قابليت سوختن تمام محيط.

فيزيك فوق العاده گياهان.

جو و اتمسفر بسيار خوب.

جلوه بسيار زيباي آب و عكس العمل اون نسبت به محيط ، البته عكس العمل نسبت به Gears Of War 2 خوب نيست و به اون زيبايي نيست ولي بازتاب نور و افتادن عكس اجسام در آب اصلا قابل مقايسه با بازي هاي نظير اون نيست.

آسمون بسيار زيبا و پويا به طوري كه در 24 ساعت كاملا ابر ها ، خورشيد ، ماه و... تماما تغيير مي كنند.

جلوه دود بسيار زيبا.

طراحي عالي سلاح ها و واقع گرايانه بودن آنها به طوري كه اگر با يك سلاح كه خيلي وقت ازش كار كشيده شده كار كنيد بعد از مدتي خراب ميشه و اگر از يك سلاح به مدت طولاني استفاده كنيد كاملا از بين ميره!

حالا شما بيا به من اين ها رو نشون بده :
فيزيك فوق العاده گياهان
قابليت 24 ساعت.
سايه هاي پويا و دايناميك كه با تغيير زاويه نور خورشيد كاملا تغيير مي كنند كه اصلا تو Crysis چنين چيزي وجود نداره.
آتش گرفتن محيط كه من يادم نمياد در Crysis چنين چيزي رو ديده باشم.
داستان بازي هم كه به مراتب بهتر بود.

اين حرفت درست آريا ولي FarCry 2 اينقدر برتري نسبت به Crysis داره كه باعث ميشه خيلي از ضعف هاش پوشيده بشه. گرافيك FC2 اگر از Crysis بالاتر نباشه چيز خاصي هم ازش كم نداره.
گرافیکش که اصلآ به Crysis نمیرسه چه برسه به اینکه مساوی یا بالاتر باشه ! اینو دیگه توی همه نقدها بهش اشاره کردن (مثلآ امتیاز IGN به گرافیک نسخه PC و کنسول به ترتیب 9 و 8 بود و Crysis هم 10 بود.)

وجود آب و هواي كاملا پويا ، تو عمرم نديدم يك بازي اينقدر زيبا آب و هواش تغيير كنه.
اینم تا جایی که دیدم تآثیر خاصی روی گیم پلی نمیزاره ! مثلآ هوای بارونی هیچ فرقی به جز ظاهر با هوای معمولی نداره (حداقل توی نسخه کنسولی) قدیم میگفتن بارون میاد زمین لیز میشه طرف میخوره زمین ولی الآن که ندیدم تا اینجای کار :دی

نور پردازي معركه و بازم پويا :biggrin1: كه با تغيير منبع نور كاملا تغيير ميكنه.
نورپردازیش هم طبق چیزی که دیدم Crysis جلوتر هست. مخصوصآ نورپردازی نسخه کنسولی که همه چیز گوشه دار و کج و کوله هست.

جلوه آتيش بسيار زيبا و قابليت سوختن تمام محيط.
کلآ تنها چیزی که واقعآ توی Farcry با بقیه بازیها فرق داره همین ویژگی هست. نصف زمان ساخت بازی فکر کنم صرف همین ویژگی شده که انقدر همه رو متعجب میکنه و بقیه ویژگی های بازی نه !

فيزيك فوق العاده گياهان.
Crysis هم در این مورد عالی هست و تا جایی که دیدم تنوع بیشتری هم داره. از کوچکترین شاخ و برگها گرفته تا درختهایی بزرگتر از Farcry 2 توی اون بازی کنده و قطع میشن دقیقآ از جایی که تیر بهشون برخورد بکنه. تکون خوردن شاخ و برگ هم که ...

جلوه بسيار زيباي آب و عكس العمل اون نسبت به محيط ، البته عكس العمل نسبت به Gears Of War 2 خوب نيست و به اون زيبايي نيست ولي بازتاب نور و افتادن عكس اجسام در آب اصلا قابل مقايسه با بازي هاي نظير اون نيست.
در مورد آب :
نسخه کنسولی که آبش خیلی با شاهکار فاصله داره و خیلی بازیها با آب بهتر از اون وجود دارن. کلآ اولین چیزی که توی ذوق من زد آب بود !
نسخه PC هم با اینکه بهتر از کنسول هست ولی باز هم آبش با Crysis خیلی خیلی فاصله داره. از هر نظر که بگی. این یکی دیگه با چشم غیرمسلح (!) هم قابل دیدنه :دی

طراحي عالي سلاح ها و واقع گرايانه بودن آنها به طوري كه اگر با يك سلاح كه خيلي وقت ازش كار كشيده شده كار كنيد بعد از مدتي خراب ميشه و اگر از يك سلاح به مدت طولاني استفاده كنيد كاملا از بين ميره!
طراحی و گرافیک سلاح ها هم توی Crysis واقعآ بالاتره ! در مورد واقع گرایانه بودنش هم که به گیم پلی مربوط میشه نه گرافیک :دی من دو تا بازی رو از نظر گرافیک مقایسه کردم.

حالا شما بيا به من اين ها رو نشون بده :
فيزيك فوق العاده گياهان
قابليت 24 ساعت.
سايه هاي پويا و دايناميك كه با تغيير زاويه نور خورشيد كاملا تغيير مي كنند كه اصلا تو Crysis چنين چيزي وجود نداره.
آتش گرفتن محيط كه من يادم نمياد در Crysis چنين چيزي رو ديده باشم.
داستان بازي هم كه به مراتب بهتر بود.
فیزیک رو که گفتم.
راستی به جز فیزیک گیاهان که توی Crysis هم بود و تا جایی که یادمه بهتر هم بود , فیزیک بقیه چیزها هم توی Crysis خیلی زیباتر کار شده. مثلآ با تانک میزنی کلبه چوبی رو میترکونی و کل در و دیوار و حتی سقف کلبه میریزه پایین. توی Farcry همچین چیزی هست ؟ کلآ کلبه ها کامل از بین میرن ؟
24 ساعته بودن بازی قبول !
سایه های پویا نه قبول ! مخصوصآ توی نسخه کنسولی. از اون گذشته اصلآ توی Farcry برای شخصیت اصلی چیزی به نام سایه معرفی نشده !!!
آتیش رو هم که گفتم.
داستان هم که ربطی به گرافیک نداره. البته من توی Farcry داستانی ندیدم تا اینجا ! یه Jackal نامی هست و باید بریم از این و اون مآموریت بگیریم و ...

==========
کلآ مقایسه گرافیک این دو تا کار اشتباهیه چون همه چیز از پیش مشخصه و توی نقد سایتها و تفاوت امتیاز سایتها هم دیده میشه.

اینم تا جایی که دیدم تآثیر خاصی روی گیم پلی نمیزاره ! مثلآ هوای بارونی هیچ فرقی به جز ظاهر با هوای معمولی نداره (حداقل توی نسخه کنسولی) قدیم میگفتن بارون میاد زمین لیز میشه طرف میخوره زمین ولی الآن که ندیدم تا اینجای کار :biggrin1:
البته توی نسخه PC هم همین طوره:دی انگار داره نخ میباره:دی باز نخ یه تاثیری داره اینکه هیچی:دی
نور پردازي معركه و بازم پويا :biggrin1: كه با تغيير منبع نور كاملا تغيير ميكنه.
سايه هاي پويا و دايناميك كه با تغيير زاويه نور خورشيد كاملا تغيير مي كنند كه اصلا تو Crysis چنين چيزي وجود نداره
اِ اتفاقا این نکته تو Crysis به بهترین نحو هم بود.همون قضیه چشم مسلح:دی
فيزيك فوق العاده گياهان.
واقعا فوق العاده است با کامیون میری میزنی وسط یه درخت یه متری هیچی نمیشه:دی
عکس العمل اب به قول شما جزو یکی از نقاط ضعف گرافیکی این بازی محسوب میشه تنها عکس العملی که من دیدم این بود که یه مقدار کف وقتی با قایق حرکت میکنی درست میشه.
توی Farcry همچین چیزی هست ؟ کلآ کلبه ها کامل از بین میرن ؟
کلا اگر به کلبه 4 تا راکت RPG هم بزنی باز یه تیر و تخته ای باقی میمونه:دی مثلا میخواد بگه اینجا قبلا کلبه بوده:دی
داستان هم که ربطی به گرافیک نداره. البته من توی Farcry داستانی ندیدم تا اینجا ! یه Jackal نامی هست و باید بریم از این و اون مآموریت بگیریم و ...
در مورد داستان یه نکته ای رو بگم.داستان کامل بازی در نقدی که تا چند روز اینده در بخش مربوطِ قرار میگیره توضیح داده شده.

ببينيد اصلا گرافيك كه هيچي. كلا تو مسايل فني Farcry 2 به Crysis نزديك هم نميتونه بشه. فقط تو دو مورد ازش جلوتره. يكي همين سوختن گياهان يكي هم بزرگ بودن محيط. فيزيكم اصلا قابل مقايسه نيستن. من تو كرايسيس با استفاده از فيزيك يه كارهايي كردم كه واقعا آدم در حيرت ميمونه.:eek: مثلا به نيمه ي بالاي درختها شليك ميكردم و درخت از همون ناحيه كنده ميشد. بعد ميرفتم برش ميداشتم پرتش ميكردم سمت دشمنا ميمردن.:biggrin1: يا مثلا يه دونه از اين بشكه هاي انفجاري رو برميداشتم با استفاده از Strength محكم پرتاب ميكردم بالا نزديك هليكوپتر بعد رو هوا شليك ميكردم بالگرد (:biggrin1:) منفجر ميشد.:biggrin1::biggrin1: تو Farcry 2 كدوم يكي از اين كارهاي خارق العاده رو :biggrin1: ميشد انجام داد؟
گيم پليم يه چيزه كاملا شخصيه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or