FarCry 2 - X360 Version

من 31%بازی رورفتم الان رسیدم به جایی که
باید یا رفقا رو نجات بدم تو مایک بار یا پدر روحانی رو کدومش بهتره؟پدر رو فر بدم قرص چی میشه؟

من 31%بازی رورفتم الان رسیدم به جایی که
اونجا فرقی نداره کدوم رو نجات بدی من پیشنهاد میکنم بری به مایک بار در ضمن از این مرحله به بعد وارد قسمت دوم نقشه میشی که دیگه پدر روحانی رو نمیبینی پس دلیلی بر نجاتش نداری.
1- تو بازی چراغ قوه یا دوربین دید در شب هم پیدا میشه ؟
نه
-تا اخر بازی هر چی دشمنا رو بکشی دوباره ظاهر میشن ؟ ( منظورم سر پستاس ، که اونجا رو از چنگشون با زحمت در میاری ولی دوباره که میخوای از اونجا رد بشی دوباره دشمنا ظاهر شده ! )
بله شما هر چند بار بری اونها باز هستند.
3-مراحل بازی غیر از صحرا دیگه کجا ها اتفاق میفته ؟ ( مثلا تو بازی دهکده یا جایی که مردم زندگی کنن هم وجود داره یا همش تو صحراس )
یه سری دهکده هستند تو مناطق کوهستانی ولی خالی از سکنه هستند و نیروی های نظامی اونجا هستند.
4- روال بازی تکراری نمیشه ؟
میشه گفت تا درصد 31 چرا بعد از اون خوب میشه ولی تا درصد 70 دوباره یه مقداری تکراری میشه.در کل ارزش وقتی رو که گذاشتم داشت.
ببينم محمد گلايدر سوار شدي؟
کایت منظورتِ اره سوار شدم:دی
1.اول الماسو انتخاب کردی یا باتریرو؟
من هر دو نوع رو رفتم اگر الماس رو برداری میره کیف رو به نیروهای نظامی خوب تحویل میده که برای مردم کار میکنن و شما زنده میمونی.و خودِ Jackal کوه رو منفجر میکنه.اگر هم باتری رو ورداری خودت کوه رو منفجر میکنی.اینجا معلوم نمیشه که زنده میمونی یا میمیری در ادامه هم باز میبینی که الماس ها به نیروی کشوری رسیده.
2.به نظرت با توجه به پایانه بازی ذاستان واقعی بود؟
به نظر من داستان بازی خیلی Real کار شده بود و من به شخصِ خیلی خوشم اومد از داستان
3.کسی از گروهتو زنده گذاشتی(چندتاشون حوذشون موردن.چندتاشونو تو کشتی)؟
تو طی بازی بعضی جاها گفته میشه که یار هاتون مردن ولی اخر بازی به ماموریت جانبی هست که من رفتم و یکی از یار هام بهم یه کیف الماس داد وقتی برداشتمش یهو همه اونهایی که فکر میکردم مردن بهم حمله کردن تا منو بکشن من هم از خجالت همشون در اومدم چون راهِ دیگری نداشتم.

DEATH PROXY جان از توضیحات تشکر مبکنم...
ولی 1 چیز جالب:
تو طی بازی بعضی جاها گفته میشه که یار هاتون مردن ولی اخر بازی به ماموریت جانبی هست که من رفتم و یکی از یار هام بهم یه کیف الماس داد وقتی برداشتمش یهو همه اونهایی که فکر میکردم مردن بهم حمله کردن تا منو بکشن من هم از خجالت همشون در اومدم چون راهِ دیگری نداشتم.
اگه همه دوستاتو با تفنگ بکشی ذیگه موقعه پیذا کردن الماسا مزاحمت نمیشن:cheesygri
ممنون...

سلام
من همون اول بازی که
میرم از کلیسا قرص میگیرم . و نمیدونم باید چه کار کنم ؟
من که با بازی حال نکردم کلا انتظار بیشتری از این بازی داشتم !

من همون اول بازی که
وقتی که فرص ها رو گرفتید از کلیسا میای بیرون بعد توی نقشه یکی از گروه ها علامت داره سمت اون برو.دمه درِ اونجا یک نفر هست که شما رو میگرده بعد وارد بشو.

خب این طوری که شما میگی دیگه کسی نمیمونه که بتونم تو ماموریت ها از کمک هاش استفاده کنم پس نمکشیم.:دی
ولی جالبش اینجاست که:
شوما تا 2.3بار میتونی به اسطلاح بازی save the body کنی که واسش achivment میگیری بعد با توجه به روند بازی.کاراکتر ازصحنه خارج میشه...موقعی که دوستتون برای کمک دود راه میندازه..موقعی که بالای سرش میری یا میتونید 3تا امپول بهش تظریق کنی(که بازم میمیره)یا با زدن کنترل(چپ)اسلحه دست بگیری(که خود کاراکتر اسلحرو به طرف خودش میگیره)((خیلی قشنگه))اینجوری بکشیش خوبه(تو پروفایله BODY هم میزنه شما کشتیش).ok

شوما تا 2.3بار میتونی به اسطلاح بازی save the body کنی که واسش achivment میگیری بعد با توجه به روند بازی.کاراکتر ازصحنه خارج میشه...موقعی که دوستتون برای کمک دود راه میندازه..موقعی که بالای سرش میری یا میتونید 3تا امپول بهش تظریق کنی(که بازم میمیره)یا با زدن کنترل(چپ)اسلحه دست بگیری(که خود کاراکتر اسلحرو به طرف خودش میگیره)((خیلی قشنگه))اینجوری بکشیش خوبه(تو پروفایله BODY هم میزنه شما کشتیش).ok
اين ديگه اسپويلر براي چي ميخواد؟
من كه طرف افتاده بود رو زمين رفتم بالا سرش يك امپول زدم بلند شد.

من الان 27% بازی رو رفتم ماموریتهای ابی رو هیجکدوم انجام ندادم اگه انجامشون ندم مشکلی پیش میاد؟
راستی بازی رو چند درصد تموم میشه؟

آخرین ویرایش:
سلام بغل کدوم گروه علامت زده
الان بغل میکی بار و اونجا که اول بازی اسلحه میگیرم علامت ابی داره
به طرف هر گروه که میرم بهم شلیک میکنند ؟

من الان 27% بازی رو رفتم ماموریتهای ابی رو هیجکدوم انجام ندادم اگه انجامشون ندم مشکلی پیش میاد؟
راستی بازی رو چند درصد تموم میشه؟
نه مشکلی پیش نمیاد.100% :دی
سلام بغل کدوم گروه علامت زده
الان بغل میکی بار و اونجا که اول بازی اسلحه میگیرم علامت ابی داره
به طرف هر گروه که میرم بهم شلیک میکنند ؟
وقتی از کلسیا بیرون اومدی فقط چند قدم سمت چچ جایی هست که میتونی ماموریت بگیری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or