Lord Stark
کاربر سایت
من 31%بازی رورفتم الان رسیدم به جایی که
باید یا رفقا رو نجات بدم تو مایک بار یا پدر روحانی رو کدومش بهتره؟پدر رو فر بدم قرص چی میشه؟
من 31%بازی رورفتم الان رسیدم به جایی که
نه1- تو بازی چراغ قوه یا دوربین دید در شب هم پیدا میشه ؟
-تا اخر بازی هر چی دشمنا رو بکشی دوباره ظاهر میشن ؟ ( منظورم سر پستاس ، که اونجا رو از چنگشون با زحمت در میاری ولی دوباره که میخوای از اونجا رد بشی دوباره دشمنا ظاهر شده ! )
3-مراحل بازی غیر از صحرا دیگه کجا ها اتفاق میفته ؟ ( مثلا تو بازی دهکده یا جایی که مردم زندگی کنن هم وجود داره یا همش تو صحراس )
4- روال بازی تکراری نمیشه ؟
کایت منظورتِ اره سوار شدمببينم محمد گلايدر سوار شدي؟
1.اول الماسو انتخاب کردی یا باتریرو؟
2.به نظرت با توجه به پایانه بازی ذاستان واقعی بود؟
3.کسی از گروهتو زنده گذاشتی(چندتاشون حوذشون موردن.چندتاشونو تو کشتی)؟
تو طی بازی بعضی جاها گفته میشه که یار هاتون مردن ولی اخر بازی به ماموریت جانبی هست که من رفتم و یکی از یار هام بهم یه کیف الماس داد وقتی برداشتمش یهو همه اونهایی که فکر میکردم مردن بهم حمله کردن تا منو بکشن من هم از خجالت همشون در اومدم چون راهِ دیگری نداشتم.
ولی جالبش اینجاست که:خب این طوری که شما میگی دیگه کسی نمیمونه که بتونم تو ماموریت ها از کمک هاش استفاده کنم پس نمکشیم.
اين ديگه اسپويلر براي چي ميخواد؟شوما تا 2.3بار میتونی به اسطلاح بازی save the body کنی که واسش achivment میگیری بعد با توجه به روند بازی.کاراکتر ازصحنه خارج میشه...موقعی که دوستتون برای کمک دود راه میندازه..موقعی که بالای سرش میری یا میتونید 3تا امپول بهش تظریق کنی(که بازم میمیره)یا با زدن کنترل(چپ)اسلحه دست بگیری(که خود کاراکتر اسلحرو به طرف خودش میگیره)((خیلی قشنگه))اینجوری بکشیش خوبه(تو پروفایله BODY هم میزنه شما کشتیش).ok
نه مشکلی پیش نمیاد.100%من الان 27% بازی رو رفتم ماموریتهای ابی رو هیجکدوم انجام ندادم اگه انجامشون ندم مشکلی پیش میاد؟
راستی بازی رو چند درصد تموم میشه؟
سلام بغل کدوم گروه علامت زده
الان بغل میکی بار و اونجا که اول بازی اسلحه میگیرم علامت ابی داره
به طرف هر گروه که میرم بهم شلیک میکنند ؟
اون دفعه اوله بار 2وم 3وم دیگه نمیتونی نجاتش بدی..okمن كه طرف افتاده بود رو زمين رفتم بالا سرش يك امپول زدم بلند شد.