Multi Platform Fallout 4

تذکر مدیریت: دوستان با توجه به عرضه بازی، هر گونه صحبت در مورد داستان و یا مراحل بازی رو لطفا در تگ اسپویلر قرار دهید و عنوان تگ رو هم بسته به نوع موضوع مشخص کنید. ضمنا اگر عکسی از محیط بازی ارسال می کنید که حاوی اطلاعاتی در مورد داستان بازی هست، حتما در تگ اسپویلر قرار بگیره. همون جور که در عنوان تاپیک ذکر شد با خاطیان شدیدا برخورد خواهد شد.

اکانت رسمی توییتر Bethesda Game Studios دقایقی پیش توییتی با این مضمون، منتشر کرد:

A1TpR.png

همچنین لینکی به سایت رسمی بازی نیز گذاشته شد و تایمر آن نشان دهنده زمان رو نمایی از بازی که فردا خواهد بود، میباشد:

Please Stand By

چندی پیش نیز خبرهایی مبنی بر همکاری استودیو خوشنام Obdisian برای ساخت نسخه جدید Fallout منتشر شد.

09691387821574020732.jpg

Informations

بالاخره و پس از سکوت چند ساله، کمپانی Bethesda رسما از نسخه چهارم سری محبوب Fallout پرده برداری کرد:
  • بازی توسط استودیو خوشنام Bethesda Game Studios در دست ساخت است که عناوینی همچون سری The Elder Scrolls و Fallout را در کارنامه دارد.
  • کارگردان بازی آقای Todd Howard خواهد بود که کارگردانی عناوینی چون Skyrim و Oblivion را بر عهده داشته است.
  • پلتفرم های بازی، PS4, Xbox One و PC خواهد بود و خبری از نسخه های نسل گذشته نیست.
  • بازی با موتور آپگرید شده Creation ساخته شده است. موتوری که پیش از این در ساخت Skyrim استفاده شده بود.
  • بازی به صورت 1080P/30 FPS بر روی کنسول ها اجرا خواهد شد. نسخه PC محدودیتی در این زمینه ندارد.
  • بیش از 50 نوع اسلحه و 700 مد در بازی وجود خواهد داشت.
  • بازیکنان قادر خواهند بود Power Armor خود را شخصی سازی کنند.
  • Dogmeat، سگ وفادار بازیکن اصلی هیچگاه نخواهد مرد. البته این حرف به این معنی نیست که شما می‌توانید Dogmeat را در موقعیت های بدی قرار بدهید و انتظار داشته باشید که آسیبی نبیند .اگر سلامتی او در مبارزات تمام شود، بیهوش شده و قادر به مبارزه نخواهد بود.
  • بازیکن قادر به دستور دادن به Dogmeat خواهد بود. او می‌تواند آیتم های مختلف را پیدا کرده و دشمنان را Loot کند.
  • داستان بازی قبل از بمباران اتمی شروع می‌شود و به نظر می‌رسد خانواده شخصیت اصلی در نزدیکی محل Vault 111 زندگی می‌کرده است.
  • تعیین جنسیت بر عهده بازیکن می‌باشد. در واقع آن ها زن و شوهر هستند.
  • شخصیت سازی به صورت کاملا آزادانه صورت می‌گیرد. به این صورت که بازیکن بخش های دلخواه رو انتخاب کرده و به راحتی آن را شخصی سازی می‌کند.
  • برای اولین بار در سری بازی های TES و FO، شخصیت بازی قادر به حرف زدن می‌باشد.
  • حالات مختلفی برای صورت بازیکن در نظر گرفته شده تا احساسات خود را به خوبی بیان کند.
  • به نظر می‌رسد انتخاب های بازیکن تاثیر مستقیمی در شکل دهی داستان بازی دارد.
  • سیستم Vault-Tec Assisted Targeting System یا V.A.T.S همچنان در بازی حضور خواهد داشت.
  • Mod های ساخته شده بر روی PC، قابل انتقال بر روی کنسول ها خواهد بود.
  • قابلیت جدید تحت نام City Building در بازی وجود دارد که به بازیکن این اجازه را می‌دهد که آیتم های مختلفی را در جهان بازی جمع آوری کرده و به وسیله آن ها، دنیای خود را بسازد. این قابلیت باعث خواهد شد که مردمان زیادی برای سکونت به شهر شما بیایند. حتی تاجر ها نیز به شهر آمده و کاسبی تازه ای را شروع خواهند کرد.
  • برای محافظت از شهر خود باید جنگ افزارهای مختلفی را ساخته و در نقاط مختلف شهر تعبیه کنید تا شهر از هجوم دشمنان در امان باشد.
  • بخشی برای ساخت و ساز سلاح در نظر گرفته شده است.
  • Jet Pack در بازی وجود دارد و قابل استفاده است.
  • اسامی دشمن ها کاملا متفاوت از یکدیگر می‌باشند.
  • برای اولین بار در این سری، قابلیت تخریب محیط وجود دارد . گستردگی آن هنوز مشخص نیست ولی به نظر می‌رسد ساختمان ها و ... مناطق ساخته شده توسط بازیکن قابلیت تخریب پذیری کامل را دارند.
  • زمانی که Power Armor میپوشید HUD بازی عوض می‌شود.
  • بازی Loading نخواهد داشت. به این معنی که برای جا به جایی از منطقه ای به منطقه ای دیگر، هیچگونه توقفی برای بارگذاری فایل های بازی صورت نخواهد گرفت.
  • 12 همراه جدید در بازی حضور خواهند داشت.
  • دشمنان تایید شده تا کنون:
    Raiders
    Yao Guai
    Sentry Bot
    Super Mutants
    Super Mutant Behemoth
    Mirelurk Queen
    Synthetics
    Radscorpion
    Deathclaw
    Protectron
    Ghouls
    Bloodbug
    Brotherhood of Steel
تاریخ عرضه بازی:

11 نوامبر 2015 - 19 آبان 1394

83043263297755324059.jpg

Fallout 4: Official Announcement Trailer
720p
1080p

تصاویر Fallout 4

Last edited by a moderator:
سوالی که مطرحه اینه که مگه فن های بازی میگن گرافیک بازی خیلی خفنه و عالیه؟ همه دارن میگن گرافیکش با توجه به سبکش قابل قبوله، حالا اینکه فلان بازی اونجوری هست گرافیکش، دلیل نمیشه که گرافیک Fallout 4 داغون باشه :دی به هر حال بازی اگه بتونه فریم کاملا ثابت بده و لودینگ ها هم طولانی نباشه، عملکردشون تو بخش تکنیکی در سطح خوب ارزیابی میشه :دی
تاد همون اول که گفت بازی لودینگ نداره
اگه واقعا هیچ لودینگی نداشته باشه عالیه، یعنی Fast Travel و برگشتن به بازی بعد از مردن و اینا همش بدون لودینگ هست؟ :دی

آخرین ویرایش:
اگه قربانیمون نکنید و باز بحثای Lore اینجوریه و گیم پلی اینطوریه و اینجور حرفا راه نیوفته، الان به نظرم Witcher 3 برای یه دنیای بزرگ OW و پرجزییات استاندارد گرافیکی خوبی روی کنسول هاست.

خوب معلومه Cd Project Red خیلی وقت صرف بهبود گرافیک بازی کرده ولی گیم پلی witcher 3 خیلی ساده تر از fallout هستش. اگه قرار بود Bethesda به جای بهبود Gunplay و اضافه کردن قابلیت base building روی گرافیک کار میکرد در واقع درخواست فن ها نادیده گرفته میشد.فن های این بازی به دنبال گرافیک نیستن. همون طوری که بازیهای quantic dream یا telltale رو بخاطر داستانشون میگیریم و فن ها هم راضی هستن با اینکه تقریبا گیم پلی ندارن!
حالا فکر میکنی Bethesda حرف های fan هاش که حتما بازی رو میخرن رو اولویت قرار میده یا حرف کسایی که شاید بازی رو بخرن؟
در ضمن pete hines قبلا جوابتونو داده:d:
6txdiqj6vyvh29urr2pq.png

اصلا به سبک علاقه ای ندارم و نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کنم ولی وقتی این اطلاعات حجم وسیع بازی و امکاناتش میبینم اصلا یجوری میشم....حالم دگرگون میشه
اسکایریم که کلا زیاد نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم اما فالوت یه چیزی داره منو سمت خودش میکشونه:d
400 ساعت گیم پلی دنیایی به اون عظمت واقعا تصورشم سخته....
بدجور بین دوراهی موندم که بازی بگیرم یا نگیرم از یه طرف اون حسی که دارم از یه طرفم علاقه نداشتن به سبک rpg.....
فکر میکنم این بازی میتونه دریچه ای برای من باشه برای ورود به دنیای rpg

اگه واقعا هیچ لودینگی نداشته باشه عالیه، یعنی Fast Travel و برگشتن به بازی بعد از مردن و اینا همش بدون لودینگ هست؟ :دی
اون لودینگ ها که به هیچ وجه نمیتونه طولانی باشه باتوجه به سرعت رم کنسولای نسل هشت (منظور حوصله سر بر هستش :دی) میمونه تعداد لودینگا که ویچر هم ازش رنج میبرد که به لطف نسل هشت برطرفش شد ....

دیگه اگه بعد از دیدن اون عکس هنوز میتونید بگید گرافیک بازی خوبه جدا بحث کردن در این مورد بی فایده است :دی

یکی دو سال دیگه منتظر دیدنتون توی تاپیک باقی بازیهای RPG، که به صورت معجزه آسایی اون موقع بی کیفیت بودن سایه سومین برگ از چهارمین شاخه 124ـمین درخت جنگل Dragon Age / Witcher / ... نشون دهنده تنبلی سازنده و بد بودن گرافیکه، هستم.
[MENTION=72427]Phantom Thief[/MENTION]
پارسا چیزی که گفتی صرفا برای تکسچرا (اونم فقط اونایی که در فاصله خیلی نزدیک هستند) صدق میکنه و هیچ بهانه ای برای نبودن سایه، Draw Distance بد، جزییات فوق العاده ضعیف محیط در فواصل دور و باقی ایرادات تصویرایی که از بازی منتشر شدن، به حساب نمیاد. منم میدونم بازی خیلی لذت بخشه و قراره ساعت ها سرگرممون کنه (آره منم قراره بخرمش) ولی سرگرم کننده بودن با بد بودن گرافیک تکنیکی دوتا موضوع کاملا جدا از هم هستند که متاسفانه اینجا دوستان اینا رو با همدیگه اشتباه و علیه انتقادای منطقی موضع گرفتن.

اگه خواستی ادامه بدی بیا پروفایل.

@danteNeverCry

عزیز شما کلا هدفت چیه؟ من پست هات رو تو این تاپیک دیدم، دوستان هم برند ببینند، رویه ای که اونجا از خودت نشون دادی، دقیقا عکس اینجا هست! اینجا رسما گرافیک تکنیکی بازی مسخره میکنی، بعد از اینکه طرفدارهای بازی بر عکس شما فکر می کنند شاکی میشی که باید مثل شما باشند.
بعد تو بحث در مورد گرافیک NieR Automata، شدیدا از بازی دفاع میکنی (لایک و حضور فعال و ...) و از کسی که انتقاد میکنه شاکی هستی، رو پست کسی که به شما گفته "یک عده به هر حال فقط بازی ها رو بر اساس گرافیک میسنجن و کلا گرافیک دوست دارن فقط (یعنی شما گرافیک دوست نداری لول)" و "بازیه که سازندش هیچ وقت بازیهاش گرافیک خفنی نداشتن" و "همه به خاطر داستان و شخصیت پردازی و موزیکش عاشقش شدن نه گرافیکش و" لایک زدی بعد اومدی اینجا صحبت از Draw Distance و کیفیت تکسچر و سایه و فلان و فلان و فلان میکنی؟

نظر من اینه که شما همون اول که از گرافیک ایراد گرفتی انتظار داشتی همه از پستت حمایت کنند که اینطور نشد به همین خاطر کلا از همون زمان تا الان دنبال این هستی که حرفت رو ثابت کنی، یه جورایی دنده لج و این حرفا....

آخرین ویرایش:
@danteNeverCry

عزیز شما کلا هدفت چیه؟ من پست هات رو تو این تاپیک دیدم، دوستان هم برند ببینند، رویه ای که اونجا از خودت نشون دادی، دقیقا عکس اینجا هست! اینجا رسما گرافیک تکنیکی بازی مسخره میکنی، بعد از اینکه طرفدارهای بازی بر عکس شما فکر می کنند شاکی میشی که باید مثل شما باشند.
بعد تو بحث در مورد گرافیک NieR Automata، شدیدا از بازی دفاع میکنی (لایک و حضور فعال و ...) و از کسی که انتقاد میکنه شاکی هستی، رو پست کسی که به شما گفته "یک عده به هر حال فقط بازی ها رو بر اساس گرافیک میسنجن و کلا گرافیک دوست دارن فقط (یعنی شما گرافیک دوست نداری لول)" و "بازیه که سازندش هیچ وقت بازیهاش گرافیک خفنی نداشتن" و "همه به خاطر داستان و شخصیت پردازی و موزیکش عاشقش شدن نه گرافیکش و" لایک زدی بعد اومدی اینجا صحبت از Draw Distance و کیفیت تکسچر و سایه و فلان و فلان و فلان میکنی؟

نظر من اینه که شما همون اول که از گرافیک ایراد گرفتی انتظار داشتی همه از پستت حمایت کنند که اینطور نشد به همین خاطر کلا از همون زمان تا الان دنبال این هستی که حرفت رو ثابت کنی، یه جورایی دنده لج و این حرفا....
پست من در مورد بازیای دیگه چه ربطی داره به چیزی که اینجا گفتم؟ حداقل پستا رو میخوندی بعد میومدی لینک میدادی تا ضایع نشی :)) من گرافیک تکینکی بازی رو مسخره کردم؟ =)) ربطی به اینجا نداره ولی خب عزیزم من دارم میگم گرافیک تکنیکیش برای سبک و فریمی که داره ارئه میده خیلی خوبه (که واقعا هم هست و میتونید برید همونجا تریلرش رو ببینید) و مقایسه کردنش با بازی های نسل قبل و گفتن اینکه میشد این رو روی PS3 پیاده کرد مثل جوک میمونه، اونوقت میگی من دارم گرافیک تکنیکی رو مسخره میکنم؟ :))

در ضمن هیچ دلیلی نداره من توضیح بدم که چرا پست کسی رو لایک میکنم یا نمیکنم ولی از اونجایی که ظاهرا درکش خیلی برات سخته این سری بهت میگم معنیش چیه. محمد گفت دیگه در این مورد پست نده منم پستش رو به نشونه تایید به اینکه نوشته اش رو خوندم و بحث رو ادامه نمیدم لایک کردم.

اون نظر آخرت هم فوق العاده است :)) جدا بعضی وقتا تعجب میکنم آدم باید چطور طرز تفکر و دیدی داشته باشه تا به همچین نتیجه ای برسه. دنده لج؟ مگه مهدکودکه که بخوام لج کنم؟ بابا ایول داری =)) دمت گرم شادم کردی به خدا :))

دیگه پستای اینجا رو جواب نمیدم، به اندازه کافی بحث تاپیک منحرف شد. کاری داشتید بیاید پروفایل.

ظاهرا به اندازه کافی مشخص نبود گفتم یکم واضح ترش کنم.

آخرین ویرایش:
پست من در مورد بازیای دیگه چه ربطی داره به چیزی که اینجا گفتم؟ حداقل پستا رو میخوندی بعد میومدی لینک میدادی تا ضایع نشی :)) من گرافیک تکینکی بازی رو مسخره کردم؟ =)) ربطی به اینجا نداره ولی خب عزیزم من دارم میگم گرافیک تکنیکیش برای سبک و فریمی که داره ارئه میده خیلی خوبه (که واقعا هم هست و میتونید برید همونجا تریلرش رو ببینید) و مقایسه کردنش با بازی های نسل قبل و گفتن اینکه میشد این رو روی PS3 پیاده کرد مثل جوک میمونه، اونوقت میگی من دارم گرافیک تکنیکی رو مسخره میکنم؟ :))

در ضمن هیچ دلیلی نداره من توضیح بدم که چرا پست کسی رو لایک میکنم یا نمیکنم ولی از اونجایی که ظاهرا درکش خیلی برات سخته این سری بهت میگم معنیش چیه. محمد گفت دیگه در این مورد پست نده منم پستش رو به نشونه تایید به اینکه نوشته اش رو خوندم و بحث رو ادامه نمیدم لایک کردم.

اون نظر آخرت هم واقعا فوق العاده است، دمت گرم شادمون کردی =)) البته من تو رو مقصر نمیدونما، بهرحال از نسلی که بازیسنتر رو با "لایک" میشناسن و همه حرفا و نظراتشون رو بر اساس لایک گرفتن تنظیم میکنند بیشتر از این انتظار نمیره :x

دیگه پستای اینجا رو جواب نمیدم، به اندازه کافی بحث تاپیک منحرف شد. کاری داشتید بیاید پروفایل.

خوبه باز لایک هیچی نداره ملت خودشون رو اینطوری براش به در و دیوار میکوبن. موندم اگه شماها موقع سیستم Rep اینجا بودن چکار میکردین :))=))

چی میگی برادر من، خودت اصلا فهمیدی چی شد؟ شما از گرافیک داغون بازی ای که فنش هستی به دلایل خودت دفاع کردی، از پست هایی که اینکار رو کردند حمایت کردی، الان اومدی اینجا 360 درجه مخالف اینکار رو انجام میدی، مفهومه ؟

من دلیل لایک رو نخواستم عزیز، لایک نشانه حمایت از پست هست اینو هر کسی می دونه، یعنی من با فلان پست موافقم، گرفتی؟ اینکه من به لایک شما کار دارم رو دقیقا واسه منحرف کردن موضوع اصلی گفتی یا همون خفنیت پست یا مثلا من متوجه جملات فنی شما نشدم؟

باز لایک برادر، موضوع رو نفهمیدی انقدر رو این مورد مانور نده عزیز من، الان مثلا شکلک گذاشتی ثابت کنی من هیچی نمی فهمم؟ عزیز، متوجه موضوع بشو بعد دور بردار، بالا گفتم، اصلا به من ربطی نداره کی لایک کرده کی نکرده، ولی همین دکمه مشخص کننده یه چیزایی هست دیگه، مثال زدم، وقتی من از پست لایک می کنم یعنی قبولش دارم، غیر اینه؟ من بر این اساس پست دادم وگرنه...

اصلا پست قبل و اون ماجراها رو فراموش کن، به این سوال من هر طور که خواستی جواب بده، فرق NieR Automata با F4 چیه که شما در مقابل انتقاد از گرافیک اولی جبهه می گیری و از دفاع می کنی و مورد دوم دقیقا برعکس؟

آخرین ویرایش:
به نظر من همش زیر سر اینایی که موتور بازی رو آپگرید کردن :d بازی تعادل گرافیکی نداره یـ سری از افکتا مثل سایه زنی یـ جاهایی داره یـ جایی نداره غروب افتابش هم مث که خیلی خره :دی نور پردازی و رنگ بندیش اون موقع خیلی عالی به نظر میرسه :دی مث روز برام روشنه سر اسکایریم می ترکونن :دی
پ.ن : تغییر رنگ HUD هم که تایید شد به به :دی

اگه قربانیمون نکنید و باز بحثای Lore اینجوریه و گیم پلی اینطوریه و اینجور حرفا راه نیوفته، الان به نظرم Witcher 3 برای یه دنیای بزرگ OW و پرجزییات استاندارد گرافیکی خوبی روی کنسول هاست.

پس معلومه ویچر و یا بازی نکردی یا به جزئیات دقت نکردی یه بار دیگه بازی کن اگه بازی رو داری تا متوجه شی از کجاها زدن تا گرافیک به نظرت خوب بیاد
ویچر یه عنوان عالیه که خودم بیشتر از 100 ساعت بازیش کردم ولی اینکه به عنوان یه استاندارد تو گرافیک باشه نه چون این کجا و آن کجا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or