Multi Platform Fallout 4

تذکر مدیریت: دوستان با توجه به عرضه بازی، هر گونه صحبت در مورد داستان و یا مراحل بازی رو لطفا در تگ اسپویلر قرار دهید و عنوان تگ رو هم بسته به نوع موضوع مشخص کنید. ضمنا اگر عکسی از محیط بازی ارسال می کنید که حاوی اطلاعاتی در مورد داستان بازی هست، حتما در تگ اسپویلر قرار بگیره. همون جور که در عنوان تاپیک ذکر شد با خاطیان شدیدا برخورد خواهد شد.

اکانت رسمی توییتر Bethesda Game Studios دقایقی پیش توییتی با این مضمون، منتشر کرد:

A1TpR.png

همچنین لینکی به سایت رسمی بازی نیز گذاشته شد و تایمر آن نشان دهنده زمان رو نمایی از بازی که فردا خواهد بود، میباشد:

Please Stand By

چندی پیش نیز خبرهایی مبنی بر همکاری استودیو خوشنام Obdisian برای ساخت نسخه جدید Fallout منتشر شد.

09691387821574020732.jpg

Informations

بالاخره و پس از سکوت چند ساله، کمپانی Bethesda رسما از نسخه چهارم سری محبوب Fallout پرده برداری کرد:
  • بازی توسط استودیو خوشنام Bethesda Game Studios در دست ساخت است که عناوینی همچون سری The Elder Scrolls و Fallout را در کارنامه دارد.
  • کارگردان بازی آقای Todd Howard خواهد بود که کارگردانی عناوینی چون Skyrim و Oblivion را بر عهده داشته است.
  • پلتفرم های بازی، PS4, Xbox One و PC خواهد بود و خبری از نسخه های نسل گذشته نیست.
  • بازی با موتور آپگرید شده Creation ساخته شده است. موتوری که پیش از این در ساخت Skyrim استفاده شده بود.
  • بازی به صورت 1080P/30 FPS بر روی کنسول ها اجرا خواهد شد. نسخه PC محدودیتی در این زمینه ندارد.
  • بیش از 50 نوع اسلحه و 700 مد در بازی وجود خواهد داشت.
  • بازیکنان قادر خواهند بود Power Armor خود را شخصی سازی کنند.
  • Dogmeat، سگ وفادار بازیکن اصلی هیچگاه نخواهد مرد. البته این حرف به این معنی نیست که شما می‌توانید Dogmeat را در موقعیت های بدی قرار بدهید و انتظار داشته باشید که آسیبی نبیند .اگر سلامتی او در مبارزات تمام شود، بیهوش شده و قادر به مبارزه نخواهد بود.
  • بازیکن قادر به دستور دادن به Dogmeat خواهد بود. او می‌تواند آیتم های مختلف را پیدا کرده و دشمنان را Loot کند.
  • داستان بازی قبل از بمباران اتمی شروع می‌شود و به نظر می‌رسد خانواده شخصیت اصلی در نزدیکی محل Vault 111 زندگی می‌کرده است.
  • تعیین جنسیت بر عهده بازیکن می‌باشد. در واقع آن ها زن و شوهر هستند.
  • شخصیت سازی به صورت کاملا آزادانه صورت می‌گیرد. به این صورت که بازیکن بخش های دلخواه رو انتخاب کرده و به راحتی آن را شخصی سازی می‌کند.
  • برای اولین بار در سری بازی های TES و FO، شخصیت بازی قادر به حرف زدن می‌باشد.
  • حالات مختلفی برای صورت بازیکن در نظر گرفته شده تا احساسات خود را به خوبی بیان کند.
  • به نظر می‌رسد انتخاب های بازیکن تاثیر مستقیمی در شکل دهی داستان بازی دارد.
  • سیستم Vault-Tec Assisted Targeting System یا V.A.T.S همچنان در بازی حضور خواهد داشت.
  • Mod های ساخته شده بر روی PC، قابل انتقال بر روی کنسول ها خواهد بود.
  • قابلیت جدید تحت نام City Building در بازی وجود دارد که به بازیکن این اجازه را می‌دهد که آیتم های مختلفی را در جهان بازی جمع آوری کرده و به وسیله آن ها، دنیای خود را بسازد. این قابلیت باعث خواهد شد که مردمان زیادی برای سکونت به شهر شما بیایند. حتی تاجر ها نیز به شهر آمده و کاسبی تازه ای را شروع خواهند کرد.
  • برای محافظت از شهر خود باید جنگ افزارهای مختلفی را ساخته و در نقاط مختلف شهر تعبیه کنید تا شهر از هجوم دشمنان در امان باشد.
  • بخشی برای ساخت و ساز سلاح در نظر گرفته شده است.
  • Jet Pack در بازی وجود دارد و قابل استفاده است.
  • اسامی دشمن ها کاملا متفاوت از یکدیگر می‌باشند.
  • برای اولین بار در این سری، قابلیت تخریب محیط وجود دارد . گستردگی آن هنوز مشخص نیست ولی به نظر می‌رسد ساختمان ها و ... مناطق ساخته شده توسط بازیکن قابلیت تخریب پذیری کامل را دارند.
  • زمانی که Power Armor میپوشید HUD بازی عوض می‌شود.
  • بازی Loading نخواهد داشت. به این معنی که برای جا به جایی از منطقه ای به منطقه ای دیگر، هیچگونه توقفی برای بارگذاری فایل های بازی صورت نخواهد گرفت.
  • 12 همراه جدید در بازی حضور خواهند داشت.
  • دشمنان تایید شده تا کنون:
    Raiders
    Yao Guai
    Sentry Bot
    Super Mutants
    Super Mutant Behemoth
    Mirelurk Queen
    Synthetics
    Radscorpion
    Deathclaw
    Protectron
    Ghouls
    Bloodbug
    Brotherhood of Steel
تاریخ عرضه بازی:

11 نوامبر 2015 - 19 آبان 1394

83043263297755324059.jpg

Fallout 4: Official Announcement Trailer
720p
1080p

تصاویر Fallout 4

Last edited by a moderator:
یه دو سه ساعتی پیش رفتم. میدونستم جزو عناوین محترم دنیای گیمینگه ولی از این حجم immersion و اتمسفریک بودنش بی خبر بودم. یه سری گیم ها هستن که هرچقدر ویدئو تماشا کنی واسشون بازم تا خودت قدم نزنی نمیفهمی چه الماسی ان. هنوز به مرحله ای که بخوام بهش بگم الماس نرسیدم ولی استایل شوتینگ و سندباکس بودنش بشدت جذبم کرده. تا در ادامه چه پیش بیاد.
۴ تا سوال دارم.
۱. یه گروهی ۵ نفری رو نجات دادم و راهی Sanctuary شدیم. دقیقه چه محدوده ای از این محیط رو باید مجهز کرد؟ مثلا آیتم واسه ساخت دیوار دارم ولی نمیدونم کجا باید بکارمش.
۲. گیرم بخوام یه محوطه رو مستطیل شکل دیوار بچینم و مجهز کنم. دیوارهام حس میکنمچون حلبی ان کیفیت لازم رو ندارن و هم اینکه تراز و در یک راستا نیستن. یه بیغوله تحویل گرفتم، یه بیغوله تر تحویل دادم انگار :))
۲. این همه آیتمی که لوت میکنیم رو بعضی جاها یه کابینت هست و گزینه ترنسفر میاره. میخوام بدونم که اگر بخوام زمانی یکی از آیتم هایی که این مدلی ذخیره کردم رو دوباره بیارم تو inventory باید برم اون کابینتی که وسایل رو توش ذخیره کردم رو پیدا کنم یا که در ادامه ی بازی یک hub و محل مشخص بهم میده؟

۳. سگم یه جا از ارتفاع افتاد گفت برو بهش کمک کن. ولی نتونستم. چطوری کمکش کنم و چرا خودش ریکاور شد؟ :D

۴. این iron suit رو مشخصا همه جا نمیتونم همراهم ببرم. گویا fusion core اش که تموم شه از حرکت وای میسته. سوالم اینه که مثلا گیرم دو ساعت بعدی به جایی رسیدم که لازمش داشتم. باید برگردم همونجا که ازش اومدم بیرون شارژش کنم و مسیر رو به نقطه جدید پیش ببرم یا در جای جای مختلف بازی میشه چنین لباس هایی پیدا کرد و پوشید؟

یه دو سه ساعتی پیش رفتم. میدونستم جزو عناوین محترم دنیای گیمینگه ولی از این حجم immersion و اتمسفریک بودنش بی خبر بودم. یه سری گیم ها هستن که هرچقدر ویدئو تماشا کنی واسشون بازم تا خودت قدم نزنی نمیفهمی چه الماسی ان. هنوز به مرحله ای که بخوام بهش بگم الماس نرسیدم ولی استایل شوتینگ و سندباکس بودنش بشدت جذبم کرده. تا در ادامه چه پیش بیاد.
۴ تا سوال دارم.
۱. یه گروهی ۵ نفری رو نجات دادم و راهی Sanctuary شدیم. دقیقه چه محدوده ای از این محیط رو باید مجهز کرد؟ مثلا آیتم واسه ساخت دیوار دارم ولی نمیدونم کجا باید بکارمش.
۲. گیرم بخوام یه محوطه رو مستطیل شکل دیوار بچینم و مجهز کنم. دیوارهام حس میکنمچون حلبی ان کیفیت لازم رو ندارن و هم اینکه تراز و در یک راستا نیستن. یه بیغوله تحویل گرفتم، یه بیغوله تر تحویل دادم انگار :))
۲. این همه آیتمی که لوت میکنیم رو بعضی جاها یه کابینت هست و گزینه ترنسفر میاره. میخوام بدونم که اگر بخوام زمانی یکی از آیتم هایی که این مدلی ذخیره کردم رو دوباره بیارم تو inventory باید برم اون کابینتی که وسایل رو توش ذخیره کردم رو پیدا کنم یا که در ادامه ی بازی یک hub و محل مشخص بهم میده؟

۳. سگم یه جا از ارتفاع افتاد گفت برو بهش کمک کن. ولی نتونستم. چطوری کمکش کنم و چرا خودش ریکاور شد؟ :D

۴. این iron suit رو مشخصا همه جا نمیتونم همراهم ببرم. گویا fusion core اش که تموم شه از حرکت وای میسته. سوالم اینه که مثلا گیرم دو ساعت بعدی به جایی رسیدم که لازمش داشتم. باید برگردم همونجا که ازش اومدم بیرون شارژش کنم و مسیر رو به نقطه جدید پیش ببرم یا در جای جای مختلف بازی میشه چنین لباس هایی پیدا کرد و پوشید؟
سلام عزیز، خیلی خوشحالم که پسندت شد، لذت ببر که یکی از بهترین اکشن ار پی جی های جهانباز رو میزنی...

1- کل سنکچری یا هر ستلمنتی رو میشه توسعه داد (وقتی تاچ پد رو نگه میداری، محوطه و لیمیت رو بهت نشون میده با رنگ سبز، هرجا قرمز بشه یعنی خارج از محدوده است... و خب ببین، فکر کن خودمون تو اون محیط میخوایم پناهگاه بسازیم، پس طبیعتا باید از مدار دور خودمون شروع کنیم دایره وار و کم کم این دایره رو بزرگ کنیم، پس شما هم از جایی که ورکشاپ قرار داره، شروع کن، اول از همه جای خواب Bed و یک سری نیاز اولیه رو رفع کن و بساز (که وقتی وارد ورک شاپ میشی، بالای صفحه با رنگ قرمز مشخص شدن، از همین جای خواب گرفته تا اب و غذا و برق و دیفنس یا امنیت)

دیوار ها هم ظاهرشون مهم نیست، باطنشون فول مقاوم هستند و دفاع میکنند، به طور کلی هم وقتی Turret هارو انلاک کنی، امنیتت تامین میشه، اون گارد هارم میتونی بسازی و چند ستلر (اعضای ستلمنت) رو بهشون تگ کنی، اینطوری امنیتت میره بالا، و بالای ورکشاپ هم نشون میده، 2 رقمی بشه برای شروع کافیه اما همیشه ارتقا بده و هیچ جا توقف نکن، چون هرچی بری جلوتر، اتک به ستلمنت ها هم بیشتر میشه، اما کار سختی نیست، خیلی راحت میتونی از حد حملات، قوی تر نگهش داری... در نهایت هم ستلمنت هات خیلی پیشرفته میشند، مال من رو الان ببینی حال میکنی اینقدر توسعه پیدا کردند :D اندازه موهای سرم فقط دکور توشون به کار بردم و خوشگل موشگلشون کردم :D صفحات قبل یک سری عکس از حالت اولیه شون که خیلی هم پیشرفته نبودن هنوز، گذاشتم...

2- متاسفانه (یا خوشبختانه) استوریج های پراکنده در بازی هاب ندارند، هیچ گونه ندارند، در واقع اون ها تعبیه شدند که شما هروقت جای خاصی اورولم و پر از ایتم و سنگین شدی، بتونی تو یک استوریج موقتا ایتم هارو ذخیره کنی، جاش رو حفظ کنی، و بعدا که سبک شدی بیای برداری، نگران هم نباش ایتم ها مادام اون تو میمونن و گم نمیشند... هاب فقط زمانی هست که شما بین ستلمنت هات کاروان و تجارت راه بندازی، اینطوری هم پول اضافه در میاری، هم تا یک ستلر رو مثلا از ستلمنت a به ستلمنت b بفرستی و تگ کنی، در لحظه اون 2 ستلمنت که به هم وصل کردی تبدیل به هاب میشند و استوریج ورکشاپ هاش (جانک) مشارکتی و در هم امیخته میشه، یعنی اگه بین همه ی ستلمنت هات به این صورت سوپلای لاین راه بندازی، راحت همه ی ستلمنت هات استوریج مشترک خواهند داشت (جانک) و هاب میشند... البته اول از همه باید پرک Local Leader رو انلاک کنی که این قابلیت هات هم انلاک شند، و بعد رو ستلر ها بزن و بعد با R1 انتخاب کن که کجا برند...

ایشون برای مثال نقشه سوپلای لاین های الان من رو اکس باکسه:

Unknown-2024_09_07-01_41_06-min.png
Unknown-2024_09_07-01_41_23-min.png
Unknown-2024_09_07-01_41_16-min.png

همونطور که معلومه تقریبا تمام ستلمنت های اصلیم به هم وصل هستند، و این یعنی جانک های مشترک و هاب و نتیجتا ساخت و ساز راحت تر همه جا، و همچنین کسب درامد به مراتب بیشتر... این تازه نیمه استوری لاین هست و در ادامه باز هم بیشتر از این میشه حتما....

3- این جز اکسسبیلیتی های بازیه :D برای اینکه کارت سخت نشه داگمیت و باقی کمپنین ها خودشون ریکاور میشن در صورت گم شدن، دیگه پیش میاد ولی اگه تو نبرد زخمی شدند، میتونی بهشون استیم پک بزنی که سریع ریکاور و دوباره اکتیو شند...

4- به اندازه موهای سرت میشه پاورارمور پیدا کرد، اخرین پاور ارمور که ازش خارج شدی هم همیشه تو مپ تگ هست و میشه لوکیشنش رو دید، پس نگران نباش به مرور کلی پیدا میکنی، بهتره هرچی پیدا کردی سریع در اولین فرصت ببری ستلمنت اصلیت که پایگاه اصلیته و زودتر از همه پیشرفته میشه، اون جا همه رو انبار/پارک کنی، و هروقت لازم داشتی بیای برداری، یه 15 ساعتی بری تو بازی، اینقدر پول و خود فیوژن کور به دست میاری که بتونی همیشه از ارمور استفاده کنی، من الان حدود 150 تا فیوژن کور دارم استوری لاین اصلی هم تازه حدود 50 درصد شده، البته من خیلییی شخم زدم و بازیم در حد اندگیم پیشرفت کرده و کرکتر قوی شده...

*هرچه سریع تر انتن های مخابراتی هم به ستلمنت هات اضافه کن که ستلر جذب کنند اتوماتیک...
**لوت یادت نره، هم کمک میکنه ستلمنت هارو توسعه بدی با جانک ها، هم پول دربیاری با فروش اسلحه و ارمور های اضافی، ستلر هاتم مسلح و پوشیده کن به مرور...
***تولید اب رو هرچه سریع تر افزایش بده، مازادی که تو ورکشاپ ذخیره میشه رو بفروش برای درامد بیشتر، این یکی از بهترین راه های پول دراوردنه، پول بیشتر هم به شدت به کارت میاد برای خرید متریال مورد نیاز...

حالش رو ببر :D از سوال هات کاملا معلومه بازی دستت اومده و میترکونیش جلوتر، برو و هروقت سوال داشتی دوباره بیا اینجا بپرس همیشه هستیم که کمکت کنیم... از قدیم گفتند:

Vault Tec, We'll Be There
:D

images (3).jpg

آخرین ویرایش:
آقا خیلی ممنونم ازت. محبت کردی اینقدر نوشتی.
از وقتی پیام قبلی رو نوشتم بازم یه دو سه ساعت پیش رفتم. بازی گویا جادوی خاصی داره. کار عجیب غریبی نکردم تو این ۲ ساعت ولی خیلی خوش گذشت. رو به روی هتلی که ۵ نفر اولی رو نجات دادم یه سوراخ در جاده دیدم :D و رفتم توش و اتفاقات خوبی افتاد. یه سر برگشتم به Valut 111 چون اول سر که داشتم ازش خارج میشدم کارکترم [اسمش Dexter باشه جهت قتل عام های پیش رو :D] گفت که pin اگر میداشتم بازت میکردم. منی که خوش و خرم پین پیدا کردم راهی والت شدم ولی دیدم زده هنوز زوده واست که بازش کنی :D مسیر رو به سمت جای دیگری تغییر دادم. یه کاروانی بود رفتم تو ترمینالش مثل بقیه ترمینال هایی که پیدا کردم نشستم خوندم که چیا میگه. فهمیدم اون محوطه ی استخر مانند رو میشه خالی کرد :D رفتم سمتش دیدم رفیقمون میگه برو ۳ تا شیر رو سفت کن فشار کافی جهت تخلیه داشته باشیم. دل به دریا زدم دیدم تشعشع هسته ایش داره غرقم میکنه. Load کردم و این بار رفتم سراغ pipboy [که خودِ همین مکانیزم پیپ بوی خودش یه بازیه جداست/دوسش دارم[ و یه ماسک زدم به صورتم و دیدم توی آیتم هام RadAway دارم که گویا ۵ اثر از تشعشات رو خنثی میکنه.تسک رو انجام دادم و یه چند ساعتی تو اتاق کناریش موندم ولی هنوز خالی نشده بود :D فکر میکنم یکی دو روز بعد برم ببینم چی شده. راه رو ادامه دادم دیدم صدای شلیک میاد. رفتم نزدیک دیدم یه بنده خدایی گرفتار حشرات شده از بالای برجک داره شلیک میکنه. حشرات رو کشتم و فهمیدم دختره :D خواستم برم سر صحبت رو باز کنم اول یادم اومد به Nora وفادار میمونم حتی اگر ۲۰۰ سال از اتفاقات ابتدای بازی گذشته باشه [البته کمی بیش از ۲۰۰ سال به گفته ی ربات نازنینم] و هم اینکه نامرد شروع کرد به تیراندازی بهم. منم شاتگان گرفتم و در موقعیت مناسب ۲ گلوله راهیه ی صورتش کردم. همون حوالی یه دخمه پیدا کردم رفتم توش دیدم تنها نیستم. پاکسازی کردم دیدم یه دری هست که نمیتونم بازش کنم. رفتم محیط رو گشتم دیدم یه محیط پر از سوسک هست که داخلش یه ترمینال کارد پیدا میشه. خوش و خرم رفتم بازش کردم و از ازدیاد تیر و فشنگی که پشت در منتظرم بود کیفور شدم‌.

برگشتم به سنکچوعری و واسه مادرجان، یه صندلی ساختم. یک NukeCola زدم که تشعشعاتش وارد خونم بشه. Save زدم و از بازی اومدم بیرون.

بازی رو دوست دارم. موسیقی متن آرومی که در پس زمینه داریم هم خیلی قشنگه. سیستم شوتینگش خیلی باب میلمه. همچین فله ای نمیتونی شلیک کنی و این خوبه. به قولی every bullet counts. باید با برنامه شلیک کنی. سوم شخص پیش میرم تا از drifter outfit زیبایی که از یه جسد برداشتم لذت ببرم :D

خلاصه که صفا باشه. نمیخوام با عجله پیش برم. دلتون بسوزه خلاصه.

آقا من خیلی دارم با این بازی حال میکنم. مدام از خودم میپرسم چرا تابحال بازیش نکردم و جوابی پیدا نمیکنم. چه الماسیه حقیقتا. سیستم شوتینگ و گان پلیش یه حال کلاسیک طور و نابی داره قشنگ وقتی بازی میکنم پی میبرم گانپلی سایبرپانک و مترو وامدار چه بازی ای بودن. بازی عمق خیلی زیادی داره. از دور وایمیستی محیط رو نگاه میکنی با بمب اتم تقریبا چیزی از تمدن نمونده. وارد هر سوراخ سمبه ای میشی کلی اتفاقات ریز و درشت میوفته.

دوستان ۲ تا سوال دارم

۱. نسخه های دیگر فال اوت هم همین حس و حال رو دارن؟

۲. نسخه ای که از فالوت ۴ دارم روی ps5، نسخه ی استاندارده. توی منوی بازی زده v 1.10. آیا مطمئن باشم آپدیت next gen که میگفتن همین ورژنه؟

۳. نسخه ی استاندارد بازی، dlc هاشو نداره... چه کنم؟ خیلی چیزا از دست میدم بدون dlcهاش؟

آقا من خیلی دارم با این بازی حال میکنم. مدام از خودم میپرسم چرا تابحال بازیش نکردم و جوابی پیدا نمیکنم. چه الماسیه حقیقتا. سیستم شوتینگ و گان پلیش یه حال کلاسیک طور و نابی داره قشنگ وقتی بازی میکنم پی میبرم گانپلی سایبرپانک و مترو وامدار چه بازی ای بودن. بازی عمق خیلی زیادی داره. از دور وایمیستی محیط رو نگاه میکنی با بمب اتم تقریبا چیزی از تمدن نمونده. وارد هر سوراخ سمبه ای میشی کلی اتفاقات ریز و درشت میوفته.

دوستان ۲ تا سوال دارم

۲. نسخه ای که از فالوت ۴ دارم روی ps5، نسخه ی استاندارده. توی منوی بازی زده v 1.10. آیا مطمئن باشم آپدیت next gen که میگفتن همین ورژنه؟

۳. نسخه ی استاندارد بازی، dlc هاشو نداره... چه کنم؟ خیلی چیزا از دست میدم بدون dlcهاش؟
1- نسخه 1 و 2 خیلی قدیمی هستن و سبکشون فرق داره ، اما 3 و نیو وگاس تقریبا همین حس رو دارند ، فقط توجه داشته باشید که از نظر گانپلی خیلی ضعیفتر از نسخه 4 هست
3- dlc فارهاربر و نوکا ورلد ، نقشه و ماموریتهای جدید اضافه میکنند ، که بدون شک فارهاربر از مامورت اصلی ، داستان بهتر و انتخابهای تاثیرگذار بیشتری دارد.

آخرین ویرایش:

دوستان ۲ تا سوال دارم

به به به به از همون پست اولت معلوم بود به اینجا میرسی :D و چقدر خوب این سیستم شوتینگ خاص بازی رو درک کردی افرین صد افرین هزار و سیصد افرین :D حالا بیشتر تو بازی غرق بشی اون اتمسفر و موسیقی که گفتی + بیشمار داستان و ماجرا و موضوع رو تو بازی پیدا میکنی و حالش رو میبری... فال اوت یعنی زندگی... یعنی رها شدن تو یک دنیای بینهایت غنی و جذاب و با کیفیت... رادیو هارم امتحان کن...

1- بله بله نسخه سوم بهترین نسخه سری محسوب میشه، نیو وگاس هم از نظر بعضی بهترینه و واقعا هم شاهکاره، نسخه 1 و 2 هم که کلاسیک هستند و بحثشون جداست...
شما به نظرم بعد این که ایشون رو زدی، برو سراغ فال اوت 3، فقط متاسفانه رو PS5 فعلا در دسترس نیست باید صبر کنی تا ریمستر بشه، پس یا باید نسخه اکس باکس رو بزنی، یا نسخه پی سی...
جفتشون خوب هستند، ماد هم میتونی بزنی، یک بخش مهمی از بازی های بتزدا همین ماد هاست و بازی رو عملا زیر و رو میکنند، من نظر شخصیم این هست که حتما حتما اول نسخه 4 و 3 رو بدون ماد تموم کن یک بار حداقل؛ بعدش اگه دوست داشتی ماد هم بزن، همین که یک بار حداقل نسخه اریجینال رو بزنی کافیه، مخصوصا فال اوت 4 اپدیت نکست جن یعنی همین بازی فعلین که اصلا نیازی به ماد نداره اینقدر همه چیزش فوق العاده است الان، مگر اینکه برای تنوع بخوای ماد بزنی... بعد ها دوست داشتی وگاس هم بزن...

2- قائدتا اکه بازیت اخرین اپدیت باشه، باید نکست جن هم باشه چون بازی نسخه بکوارد اپدیت میشه به نکست جن...

3- حتما گیم اف د ییر ادیشن فال اوت 4 رو بگیر که به همه دی ال سی ها دسترسی داشته باشی، دی ال سی ها کیفیتشون بیشتر از بازی اصلی باشه کمتر نیست...

دوستان ۲ تا سوال دارم

همه نسخه ها حس و حال مشابهی دارن اما هر کدوم بنظرم وایب مختص به خودشونو دارن تا حدودی (بر اساس ستینگ محیط و داستان)

3 بنظرم خفن ترین اتمسفر رو داره، قشنگ حس و حال دنیای بعد نابودی رو میرسونه همراه با کمی المان ترسناک.
نیووگاس بخاطر کویری بودنش باز یکم متفاوت تره، 4 کمی سرسبز تر و پر رنگ و رو تره که اونم اتمسفر مختص خودشو داره.

در مورد DLC هم Far harbor جز بهترین DLC های بتسدا محسوب میشه، کلا DLC های فال اوت رو باید بازی کرد مخصوصا دی ال سی های فالوت 3.

---
دوستان من دیشب Fallout London ـو شروع کردم، Fitgirl ـو همون زمان گرفته بودم که پک کرده بود همرو با هم.
الان همینو ادامه بدم خوبه یا آپدیت کنمش؟ آپدیت کردنش سادس؟

فعلا که به باگ خاصی نخورده.

دوستان من دیشب Fallout London ـو شروع کردم، Fitgirl ـو همون زمان گرفته بودم که پک کرده بود همرو با هم.

فعلا که به باگ خاصی نخورده.
یادمهFallout London با آپدیت fo4 مشکل داشت :-?

• Like
Reactions: majidred2011
یادمهFallout London با آپدیت fo4 مشکل داشت :-?
منظورم آپدیت خود ماد هست، چون میگن مثل یه بازی داره ساپورت میشه و آپدیت میاد و ...

چون رسمی نگرفته بودمش نمیدونم سیستم آپدیتش چطوره.

دوستان ۲ تا سوال دارم

منم تقریبا دو هفته هست که بازی رو شروع کردم و دقیقا همین اندازه که شما هیجان زده اید، هیجان زده ام و ذوق دارم... :D :x

از قبل F3 و Shelter رو بازی کرده بودم و خب در کل با فال اوت آشنا بودم و دوستش داشتم و همیشه قصد داشتم که F4 رو هم در آینده بازی کنم که وقتی پست های دوستان رو تو این تاپیک خوندم، برام در اولویت قرار گرفت.

من F4 رو کمی بیشتر از F3 دوست دارم. به خاطر بخش ساخت و سازش؛ :x عاشق اینجور چیزام... و اینکه 3 فضاش یه ذره برام سنگین بود؛ ولی در کل 3 رو هم خیلی دوست داشتم :x به هر حال یکی از نقاط قوت های F3 هست که این حس رو القا می کنه، اقتضای داستان و جهان پسا آخرالزمانی هست...

اپدیت کن خیلی چیزارو اوکی کردن ، تو پی سی دی گذاشته اپدیتش رو Elamigos عه و سازگاره خودم دیشب ریختم :D
تو همون پک fitgirl ماد های recommended رو که گذاشته رو حتما بریز تجربه رو خیلی بهتر میکنه (توضیحات هر ماد رو تو یه فایل TXT نوشته (فایلش تو فولدر اصلی بازیه نه تو recommended mods خودم یکساعت دنبالش بودم :D) )
اگر مانیتورت هم بالای 120 هرتزه و کارتت هم بازی رو بیشتر از 120 رندر میکنه ، ماد highfpsphysics fix رو بریز که عالیه و تمام مشکلات مربوط به هماهنگ نبودن فریم تایم با انیمیشن های گیم رو فیکس میکنه

بازی رو به نسخه Goty ارتقا دادم :D ولی نمیدونم Dlcها رو چه زمانی باید از داخل منوی اصلی فعالشون کنم. میشه نگهشون داشت بعد از اتمام ماجرای اصلی؟

حدود ۱۰ مرحله پیش رفتم و مابقی رو مشغول گشت و گذارم. به فرموده‌ی دوستان، دو تا آنتن کاشتم و یکی دو دقیقه بعد دو تا گشنه به کمپ اضافه شدن :)) فکر کنم باید یک محوطه مخصوص واسه پرورش گل و گیاه و محصولات کشاورزی بسازم :D خیلی پخش و پلا محصول کاشتم. بنده خدا Sturges خواب بود نصف شبی رفتم بالا سرش assign کردم به هندوانه ها برسه :))

الان چالش جدیدی که دارم اینه که بفهمم آیا دستگاه یا راهی هست که junk تحویلش بدم و متریال تحویلم بده یا نه :D اسپویل نکنید تا خودم بفهمم. این مورد رو البته در حرکتی انتحاری به روش دیگری پیش بردم. رفتم تو یه جای صاف و جانک ها رو دراپ کردم و بعدش ورکشاپ مد رو فعال کردم و شروع کردم به scrap :D خلاصه محدودیت خلاقیت میاره.

اون یارو Danes خیلی رو مخه. زیادی دستور میده. اونم تو شرایط پسا بمب اتم. شل کن یه کم مشتی :D البته فکر کنم در ادامه شل کنه حتما :D

تو سیستم perk ها یه ۲ تا پوینت خرج توانایی باز کردن قفل کردم و یکی از ماموریت های Danes که نیازمند سطح بالاتری از lock picking بود رو به سرانجام رسوندم. هنوز هک کردن ترمینال ها واسم چالشی هست و خوب از پسشون بر نمیام.

مثلا رمزcopy رو انتخاب کنم و عدد likeness رو واسم ۲ نشون بده منظورش اینه که دنبال کلمه ای باید باشم که با co شروع بشه یا حروف c و o داخلش باشه؟

چند روزی از ماجرای تخلیه ی اون استخر عمیق گذشت. امروز گفتم برم یه سر بزنم ببینم چی شده. اون لامصبی که روز اول کمکش کردم داشت از اعماق اونجا بهم شلیک میکرد. لباسی که تنش بود و اسنایپی که دراپ کرد ارزش ۲ تا گلوله شاتگان از فاصله ۱ متری در حالت کریتیکال رو داشت :D لذتی که اسنایپ زدن از فاصله نزدیک تو ملاج دشمن در حالت crit هست، در چیز دیگری نیست. گانپلی بازی در بین شوترهایی که بازی کردم در یک لیگ و استاندارد دیگریه و بشدت شخصیت داره و چه شخصیت قابل احترامی.

همین دیگه. میخواستم برم زن بگیرم خیر سرم. رفتم اکانت goty فال اوت گرفتم. نباید میومدم این تاپیک.

دقیقا یک سال قبل Fallout 3 رو با تمام dlc هاش تموم کردم و ۱۰۰ درصد اچیومنت ها رو گرفتم.
با این که این بازی منو خیلی علاقه مند به دنیای فالوت کرد ولی به بازیکنای جدید پیشنهاد نمیکنم :D
بنظرم سیستم شوتینگ و گان پلی و همینطور گرافیک و انیمیشنهای بازی حتی تو زمون خودش هم ضعیف بوده چه برسه به الان... :D دو بار هم بازی باگ گرفت و مجبور شدم از چیت برای رد کردن مراحل استفاده کنم
نیو وگاس هم تقریبا همین وضعو داره

اما بنظرم Fallout 4 واقعا هر چیزی که از یه بازی فالوت بخواین رو داره. شاید عناصر نقش افرینی یکم کمرنگ شده باشن ولی گیم پلی و گشتو گذار تو بازی و گان پلی خیلی خوبه. سیستم ساخت و سازش فوق العاده کارآمده و گرافیک هم با پچ نسل نهمی کاملا قابل قبوله

یه گوشه از Sanctuary، یه کلبه‌ی درویشی ساختم. دم در پل :D رو به دریاچه‌ی آلوده به محتوای اتمی که نگن رئیس بهترین جا رو واسه خودش برداشته :D. دم درش هم زدم ورود ممنوع ولی گویا privacy معنایی نداره :)) امکانش هست کاری کنیم این ستلرها وارد حریمی نشن؟

191dfd1f4d979-screenshotUrl.jpg

در ادامه ماجراجویی هام، رفتم از بالای نقشه و مجدد پیاده گز کردم. بازی به شکل دیوانه‌واری به وقتی که واسش صرف میکنم احترام میزاره و محتوای شایسته ارائه میده. چه یه لوت تر و تمیز چه یه لوکیشنی فوق العاده detailed برای گشتن. فکر میکنم تابحال یه ۳۰ ساعتی تو بازی بودم. امروز تونستم قفل سلاحی که در Vault بود رو باز کنم. DiSTrESs SiGNaL ها رو دنبال کردم و به BRAnDIs رسیدم ولی چون کاریزمای کافی رو نداشتم :D مجاب نشد بیاد به برادرهود و این خودش یک امتیاز مثبت دیگر واسه بازیه که انتخاب ها و دیالوگ های زیادی هستن که به راحتی تریگر نمیشن و ارزش تکرار بازی بالاتر میره. تو همین حوالیه برندیس یه کلاه خود پیدا کردم سه چهارتا شاخک داره خیلی قشنگه :D

امتیاز بازی ۱۰ از ۱۰ هست واسم. لذت خالص. نه آسونه نه خیلی سخت. بین متوسط تا سخت در نوسانه و منطقی پیش میره همه چیز.

Attachments

• 191dfd1f4d979-screenshotUrl.jpg
    191dfd1f4d979-screenshotUrl.jpg
    1.3 MB · مشاهده: 18
  • 191dfd1ca9b78-screenshotUrl.jpg
    191dfd1ca9b78-screenshotUrl.jpg
    1.2 MB · مشاهده: 20

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or