Multi Platform Fallout 4

تذکر مدیریت: دوستان با توجه به عرضه بازی، هر گونه صحبت در مورد داستان و یا مراحل بازی رو لطفا در تگ اسپویلر قرار دهید و عنوان تگ رو هم بسته به نوع موضوع مشخص کنید. ضمنا اگر عکسی از محیط بازی ارسال می کنید که حاوی اطلاعاتی در مورد داستان بازی هست، حتما در تگ اسپویلر قرار بگیره. همون جور که در عنوان تاپیک ذکر شد با خاطیان شدیدا برخورد خواهد شد.

اکانت رسمی توییتر Bethesda Game Studios دقایقی پیش توییتی با این مضمون، منتشر کرد:

A1TpR.png

همچنین لینکی به سایت رسمی بازی نیز گذاشته شد و تایمر آن نشان دهنده زمان رو نمایی از بازی که فردا خواهد بود، میباشد:

Please Stand By

چندی پیش نیز خبرهایی مبنی بر همکاری استودیو خوشنام Obdisian برای ساخت نسخه جدید Fallout منتشر شد.

09691387821574020732.jpg

Informations

بالاخره و پس از سکوت چند ساله، کمپانی Bethesda رسما از نسخه چهارم سری محبوب Fallout پرده برداری کرد:
  • بازی توسط استودیو خوشنام Bethesda Game Studios در دست ساخت است که عناوینی همچون سری The Elder Scrolls و Fallout را در کارنامه دارد.
  • کارگردان بازی آقای Todd Howard خواهد بود که کارگردانی عناوینی چون Skyrim و Oblivion را بر عهده داشته است.
  • پلتفرم های بازی، PS4, Xbox One و PC خواهد بود و خبری از نسخه های نسل گذشته نیست.
  • بازی با موتور آپگرید شده Creation ساخته شده است. موتوری که پیش از این در ساخت Skyrim استفاده شده بود.
  • بازی به صورت 1080P/30 FPS بر روی کنسول ها اجرا خواهد شد. نسخه PC محدودیتی در این زمینه ندارد.
  • بیش از 50 نوع اسلحه و 700 مد در بازی وجود خواهد داشت.
  • بازیکنان قادر خواهند بود Power Armor خود را شخصی سازی کنند.
  • Dogmeat، سگ وفادار بازیکن اصلی هیچگاه نخواهد مرد. البته این حرف به این معنی نیست که شما می‌توانید Dogmeat را در موقعیت های بدی قرار بدهید و انتظار داشته باشید که آسیبی نبیند .اگر سلامتی او در مبارزات تمام شود، بیهوش شده و قادر به مبارزه نخواهد بود.
  • بازیکن قادر به دستور دادن به Dogmeat خواهد بود. او می‌تواند آیتم های مختلف را پیدا کرده و دشمنان را Loot کند.
  • داستان بازی قبل از بمباران اتمی شروع می‌شود و به نظر می‌رسد خانواده شخصیت اصلی در نزدیکی محل Vault 111 زندگی می‌کرده است.
  • تعیین جنسیت بر عهده بازیکن می‌باشد. در واقع آن ها زن و شوهر هستند.
  • شخصیت سازی به صورت کاملا آزادانه صورت می‌گیرد. به این صورت که بازیکن بخش های دلخواه رو انتخاب کرده و به راحتی آن را شخصی سازی می‌کند.
  • برای اولین بار در سری بازی های TES و FO، شخصیت بازی قادر به حرف زدن می‌باشد.
  • حالات مختلفی برای صورت بازیکن در نظر گرفته شده تا احساسات خود را به خوبی بیان کند.
  • به نظر می‌رسد انتخاب های بازیکن تاثیر مستقیمی در شکل دهی داستان بازی دارد.
  • سیستم Vault-Tec Assisted Targeting System یا V.A.T.S همچنان در بازی حضور خواهد داشت.
  • Mod های ساخته شده بر روی PC، قابل انتقال بر روی کنسول ها خواهد بود.
  • قابلیت جدید تحت نام City Building در بازی وجود دارد که به بازیکن این اجازه را می‌دهد که آیتم های مختلفی را در جهان بازی جمع آوری کرده و به وسیله آن ها، دنیای خود را بسازد. این قابلیت باعث خواهد شد که مردمان زیادی برای سکونت به شهر شما بیایند. حتی تاجر ها نیز به شهر آمده و کاسبی تازه ای را شروع خواهند کرد.
  • برای محافظت از شهر خود باید جنگ افزارهای مختلفی را ساخته و در نقاط مختلف شهر تعبیه کنید تا شهر از هجوم دشمنان در امان باشد.
  • بخشی برای ساخت و ساز سلاح در نظر گرفته شده است.
  • Jet Pack در بازی وجود دارد و قابل استفاده است.
  • اسامی دشمن ها کاملا متفاوت از یکدیگر می‌باشند.
  • برای اولین بار در این سری، قابلیت تخریب محیط وجود دارد . گستردگی آن هنوز مشخص نیست ولی به نظر می‌رسد ساختمان ها و ... مناطق ساخته شده توسط بازیکن قابلیت تخریب پذیری کامل را دارند.
  • زمانی که Power Armor میپوشید HUD بازی عوض می‌شود.
  • بازی Loading نخواهد داشت. به این معنی که برای جا به جایی از منطقه ای به منطقه ای دیگر، هیچگونه توقفی برای بارگذاری فایل های بازی صورت نخواهد گرفت.
  • 12 همراه جدید در بازی حضور خواهند داشت.
  • دشمنان تایید شده تا کنون:
    Raiders
    Yao Guai
    Sentry Bot
    Super Mutants
    Super Mutant Behemoth
    Mirelurk Queen
    Synthetics
    Radscorpion
    Deathclaw
    Protectron
    Ghouls
    Bloodbug
    Brotherhood of Steel
تاریخ عرضه بازی:

11 نوامبر 2015 - 19 آبان 1394

83043263297755324059.jpg

Fallout 4: Official Announcement Trailer
720p
1080p

تصاویر Fallout 4

Last edited by a moderator:
یه گوشه از Sanctuary، یه کلبه‌ی درویشی ساختم. دم در پل :D رو به دریاچه‌ی آلوده به محتوای اتمی که نگن رئیس بهترین جا رو واسه خودش برداشته :D. دم درش هم زدم ورود ممنوع ولی گویا privacy معنایی نداره :)) امکانش هست کاری کنیم این ستلرها وارد حریمی نشن؟

View attachment 349398

در ادامه ماجراجویی هام، رفتم از بالای نقشه و مجدد پیاده گز کردم. بازی به شکل دیوانه‌واری به وقتی که واسش صرف میکنم احترام میزاره و محتوای شایسته ارائه میده. چه یه لوت تر و تمیز چه یه لوکیشنی فوق العاده detailed برای گشتن. فکر میکنم تابحال یه ۳۰ ساعتی تو بازی بودم. امروز تونستم قفل سلاحی که در Vault بود رو باز کنم. DiSTrESs SiGNaL ها رو دنبال کردم و به BRAnDIs رسیدم ولی چون کاریزمای کافی رو نداشتم :D مجاب نشد بیاد به برادرهود و این خودش یک امتیاز مثبت دیگر واسه بازیه که انتخاب ها و دیالوگ های زیادی هستن که به راحتی تریگر نمیشن و ارزش تکرار بازی بالاتر میره. تو همین حوالیه برندیس یه کلاه خود پیدا کردم سه چهارتا شاخک داره خیلی قشنگه :D

امتیاز بازی ۱۰ از ۱۰ هست واسم. لذت خالص. نه آسونه نه خیلی سخت. بین متوسط تا سخت در نوسانه و منطقی پیش میره همه چیز.
پستای شمارو میبینم اعصابم بهم میریزه :| منم بدجوری داشتم حال میکردم ولی صدای فن کنسول جلو بزم مارو گرفت :| ( رو ۳۰ درست میشد ولی کلا ۳۰ فریم رو اعصابی داره این بازی )

بازی رو به نسخه Goty ارتقا دادم :D ولی نمیدونم Dlcها رو چه زمانی باید از داخل منوی اصلی فعالشون کنم. میشه نگهشون داشت بعد از اتمام ماجرای اصلی؟

حدود ۱۰ مرحله پیش رفتم و مابقی رو مشغول گشت و گذارم. به فرموده‌ی دوستان، دو تا آنتن کاشتم و یکی دو دقیقه بعد دو تا گشنه به کمپ اضافه شدن :)) فکر کنم باید یک محوطه مخصوص واسه پرورش گل و گیاه و محصولات کشاورزی بسازم :D خیلی پخش و پلا محصول کاشتم. بنده خدا Sturges خواب بود نصف شبی رفتم بالا سرش assign کردم به هندوانه ها برسه :))

الان چالش جدیدی که دارم اینه که بفهمم آیا دستگاه یا راهی هست که junk تحویلش بدم و متریال تحویلم بده یا نه :D اسپویل نکنید تا خودم بفهمم. این مورد رو البته در حرکتی انتحاری به روش دیگری پیش بردم. رفتم تو یه جای صاف و جانک ها رو دراپ کردم و بعدش ورکشاپ مد رو فعال کردم و شروع کردم به scrap :D خلاصه محدودیت خلاقیت میاره.

اون یارو Danes خیلی رو مخه. زیادی دستور میده. اونم تو شرایط پسا بمب اتم. شل کن یه کم مشتی :D البته فکر کنم در ادامه شل کنه حتما :D

تو سیستم perk ها یه ۲ تا پوینت خرج توانایی باز کردن قفل کردم و یکی از ماموریت های Danes که نیازمند سطح بالاتری از lock picking بود رو به سرانجام رسوندم. هنوز هک کردن ترمینال ها واسم چالشی هست و خوب از پسشون بر نمیام.

مثلا رمزcopy رو انتخاب کنم و عدد likeness رو واسم ۲ نشون بده منظورش اینه که دنبال کلمه ای باید باشم که با co شروع بشه یا حروف c و o داخلش باشه؟

چند روزی از ماجرای تخلیه ی اون استخر عمیق گذشت. امروز گفتم برم یه سر بزنم ببینم چی شده. اون لامصبی که روز اول کمکش کردم داشت از اعماق اونجا بهم شلیک میکرد. لباسی که تنش بود و اسنایپی که دراپ کرد ارزش ۲ تا گلوله شاتگان از فاصله ۱ متری در حالت کریتیکال رو داشت :D لذتی که اسنایپ زدن از فاصله نزدیک تو ملاج دشمن در حالت crit هست، در چیز دیگری نیست. گانپلی بازی در بین شوترهایی که بازی کردم در یک لیگ و استاندارد دیگریه و بشدت شخصیت داره و چه شخصیت قابل احترامی.

همین دیگه. میخواستم برم زن بگیرم خیر سرم. رفتم اکانت goty فال اوت گرفتم. نباید میومدم این تاپیک.
هنوز هک کردن ترمینال ها واسم چالشی هست و خوب از پسشون بر نمیام.
قبل اینکه هک رو شروع کنی دقیقا جلو ترمینال یک کوییک سیو کن که اگه لاکد شد، دقیقا از همون جا بیای دوباره امتحان کنی...

کلا هر ترمینال رو فقط 3 بار امتحان کن، چون دفعه چهارم لاکد میشه، بعد سومی دفعه اگر باز نشد، از ترمینال بیا بیرون، دوباره برو تو و دوباره امتحان کن، اینطوری روندش ریست میشه و حداقل ترمینال لاکد و از دسترست خارج نمیشه،

در ادامه سعی کن لاک پیک و هک رو کامل ارتقا بدی که جلوتر وسط ماموریت یهو مثلا یک اتاق یا ترمینال جا نمونه...

حالش رو ببر :D قشنگ عین یک ویستلندر کلاسیک و حرفه ای داری بازی میکنی :D

یک ساعت این LONDON بازی کردم 100 بار بازی کرش کرد و لودینگ ها 15 دقیقه طول کشید QUEST ها کامل نمیشدن . همون منتظر fallout 5 میمونم یا شایدم نسخه ارتقا یافته بازی میکنم فعلا که خیلی اعصاب و به هم زد 😤😤

یک ساعت این LONDON بازی کردم 100 بار بازی کرش کرد و لودینگ ها 15 دقیقه طول کشید QUEST ها کامل نمیشدن . همون منتظر fallout 5 میمونم یا شایدم نسخه ارتقا یافته بازی میکنم فعلا که خیلی اعصاب و به هم زد 😤😤
یه پچ تو nexus هست که میریزی و لودینگ خیلی کمتر میشه.من با ریختن پچ ها دیگه بازیم کرش نکرد ولی خیلیییییی باگ داره.ساختار بازی و طراحی مراحلش اصلا مشکل داره.خیلی پیش میاد یهو یه گوشه مپ stuck بشی و نیاز به load دوباره داره.صبر میکنم آپدیت های آینده بیاد بهتر بشه چون واقعا عصبیم میکرد.

توی ماموریت ها چرخ میزدم دیدم یه ماموریت به اسم echoes of the past دارم که گویا یه گروه دنبالمن کارمو یک سره کنن. پیش رفتم یکی دو مرحله‌ش رو تا که در یکی از مراحلش مسیرم به منطقه ای آلوده به تشعشعات رسید. دیدم Radiation محیط جوری نیست که بتونم پیش برم. برگشتم به کمپ و یک Hazmet Suit که در محیط مشابه قبلا به دادم رسیده بود به تن کردم. با Strong، این super mutant دوست داشتنی :D راهی شدم. ابتدای مسیر دیدم یک Enclave soldier گولاخ بالای سقف وایساده. کمی بالاتر از سرش رو نشونه رفتم و Nuke صاف خورد تو ملاجش و خوش و خرم رفتم جلو ولی چشمتون روز بد نبینه. فهمیدم یه جای تنگ گیر افتادم که سه چهار تا از این سربازای تا دندان مسلح کمین کردن توش. منم که سبک اومده بودم :D گفتم یا من ازینجا زنده میرم بیرون یا شما. مرحله ای که فکر میکردم ده دقیقه ای تموم شه، یه ساعت درگیرم کرد و بسی لذت بردم. حس شتک کردن خلبان هواپیمایی که E soldier پیاده میکرد با Teslu Gun و قدم زدن در مسیر بازگشت، قابل وصف نیست. بعد از بازگشت به کمپ نوبت به نظم دهی به لوت جدید و سبک سنگین کردن وسایلم رسید که تقریبا ۱ ساعت طول کشید تا خرت و پرتا رو مدیریت کنم.

بازی واسم مصداق The One for a lifetime باشه. بشدت پرجزئیات.گیم پلی با این چگالی و تنوع منو فقط یاد شاهکاری به اسم rdr2 و یکی دو بازی این ور اون ور میندازه. یعنی اگر بگن یه فهرست پنج تایی از بازیا انتخاب کن که فقط همونا رو مجبور باشی بازی کنی، قطعا fo4 رو با میزارم تو اون لیست.

فقط یک سوال از اهل فن های عزیز،
من اون flare gunای که اول بازی پرستون بهم داد رو نمیدونم چیکار کردم. نمیدونم scrap شده یا جایی قایم کردم که یادم نیست. خلاصه که هرچی صندوق داشتم رو زیر و رو کردم ولی خبری ازش نشد. خوندم بعد از تکمیل مرحله ی بازپس گیری قلعه، یکی دیگه قابل لوت کردن هست ولی فقط فشنگش رو پیدا میکنم. خود اسلحه اصلا پیداش نیست.

کرش هاش با این:
Buffout 4
حل میشه اکثرا.
یه پچ تو nexus هست که میریزی و لودینگ خیلی کمتر میشه.من با ریختن پچ ها دیگه بازیم کرش نکرد ولی خیلیییییی باگ داره.ساختار بازی و طراحی مراحلش اصلا مشکل داره.خیلی پیش میاد یهو یه گوشه مپ stuck بشی و نیاز به load دوباره داره.صبر میکنم آپدیت های آینده بیاد بهتر بشه چون واقعا عصبیم میکرد.
همینی که بالا گفتم رو میگی یا غیر این؟
چون من بعد ریختنش کرش نداشتم اما بشدت هنوز لودینگا طولانی هست، سر همین دیگه اصلا رغبت نمیکنم برم داخل.

قشنگ منو برگردوند به تجربه بازی رو HDD نسل 7-8، ورود به ساختمونا بد نیست اما خود لندنو خیلی طول میده لود کنه با اینکه روی M.2 خوبی نصبش کردم.

ولی از حق نگذریم چه محیطی ساختن، گرافیکش واقعا از اون چیزی که تو ویدیو ها میدیدم بهتر بود برام، بشدت زیباس بعضی از جاهاش.

• Like
Reactions: max-pain
کرش هاش با این:
Buffout 4
حل میشه اکثرا.

همینی که بالا گفتم رو میگی یا غیر این؟
چون من بعد ریختنش کرش نداشتم اما بشدت هنوز لودینگا طولانی هست، سر همین دیگه اصلا رغبت نمیکنم برم داخل.

قشنگ منو برگردوند به تجربه بازی رو HDD نسل 7-8، ورود به ساختمونا بد نیست اما خود لندنو خیلی طول میده لود کنه با اینکه روی M.2 خوبی نصبش کردم.

ولی از حق نگذریم چه محیطی ساختن، گرافیکش واقعا از اون چیزی که تو ویدیو ها میدیدم بهتر بود برام، بشدت زیباس بعضی از جاهاش.
نه اون buffout برای کرشه.برای لودینگ این رو بریز خیلی تاثیر داره.
Long Loading Times Fix

• Like
Reactions: majidred2011
تو هک ترمینال قسمت هایی که بین این 4 تا سیمبل ( )، [ ]، { }،< > باشه رو انتخاب کنی (موس رو بیاری روش خودش مثل یک کلمه انتخابش میکنه)، یک کلمه اشتباه رو حذف میکنه یا شانسهات رو ریست میده، اصلن نیازی به چیت کردن نمیشه
بینشون نباید کلمه باشه، حتی بره خط بعد هم حسابه، مثل این:
fallout-4-how-to-hack-1.jpg

توی ماموریت ها چرخ میزدم دیدم یه ماموریت به اسم echoes of the past دارم که گویا یه گروه دنبالمن کارمو یک سره کنن. پیش رفتم یکی دو مرحله‌ش رو تا که در یکی از مراحلش مسیرم به منطقه ای آلوده به تشعشعات رسید. دیدم Radiation محیط جوری نیست که بتونم پیش برم. برگشتم به کمپ و یک Hazmet Suit که در محیط مشابه قبلا به دادم رسیده بود به تن کردم. با Strong، این super mutant دوست داشتنی :D راهی شدم. ابتدای مسیر دیدم یک Enclave soldier گولاخ بالای سقف وایساده. کمی بالاتر از سرش رو نشونه رفتم و Nuke صاف خورد تو ملاجش و خوش و خرم رفتم جلو ولی چشمتون روز بد نبینه. فهمیدم یه جای تنگ گیر افتادم که سه چهار تا از این سربازای تا دندان مسلح کمین کردن توش. منم که سبک اومده بودم :D گفتم یا من ازینجا زنده میرم بیرون یا شما. مرحله ای که فکر میکردم ده دقیقه ای تموم شه، یه ساعت درگیرم کرد و بسی لذت بردم. حس شتک کردن خلبان هواپیمایی که E soldier پیاده میکرد با Teslu Gun و قدم زدن در مسیر بازگشت، قابل وصف نیست. بعد از بازگشت به کمپ نوبت به نظم دهی به لوت جدید و سبک سنگین کردن وسایلم رسید که تقریبا ۱ ساعت طول کشید تا خرت و پرتا رو مدیریت کنم.

بازی واسم مصداق The One for a lifetime باشه. بشدت پرجزئیات.گیم پلی با این چگالی و تنوع منو فقط یاد شاهکاری به اسم rdr2 و یکی دو بازی این ور اون ور میندازه. یعنی اگر بگن یه فهرست پنج تایی از بازیا انتخاب کن که فقط همونا رو مجبور باشی بازی کنی، قطعا fo4 رو با میزارم تو اون لیست.

فقط یک سوال از اهل فن های عزیز،
من اون flare gunای که اول بازی پرستون بهم داد رو نمیدونم چیکار کردم. نمیدونم scrap شده یا جایی قایم کردم که یادم نیست. خلاصه که هرچی صندوق داشتم رو زیر و رو کردم ولی خبری ازش نشد. خوندم بعد از تکمیل مرحله ی بازپس گیری قلعه، یکی دیگه قابل لوت کردن هست ولی فقط فشنگش رو پیدا میکنم. خود اسلحه اصلا پیداش نیست.
For You

:D

View attachment Fallout 4-2024_09_13-19_25_07.compressed.mp4

View attachment 20240917-010103-Fallout 4-2024_09_13-20_36_22.compressed.20240917-013342.mp4

View attachment 20240917-020743-Fallout 4-2024_09_13-20_37_52.compressed.20240917-023454.mp4

View attachment 20240917-020743-Fallout 4-2024_09_13-20_37_52.compressed.20240917-023531.mp4

View attachment Fallout 4-2024_09_13-19_28_21.compressed.mp4

View attachment Unknown-2024_09_13-19_40_44.compressed.mp4

View attachment Fallout 4-2024_09_13-20_16_00.compressed.mp4

View attachment Fallout 4-2024_09_13-20_14_04.compressed.mp4

امروز وارد +۱۰۰ امین ساعت حضورم در Commonwealth شدم. با Level 49 تازه برای اولین بار پا به Diamond City گذاشتم و دو سه ساعتی پیش رفتم که کمی داستان اصلی رو پیش ببرم :D. سرنخ کیلاگ رو گرفتم و فهمیدم تحویل Institute دادتش. با Railroad قرار گذاشتم که در مبارزه با این گروه مخوف که هنوز اطلاعی از مکانشون در دسترس نیست کمک کنم. گویا همگی مینالن ازش. چون سردسته Brotherhood of Steel هم ازش شاکی بود [چه ورود خوفناکی داشتن به آسمون کامن‌ولث :D]. فعلا تا همینقدر از خط اصلی پیش رفتم و دوباره رفتم سراغ گشت و گذار. چقدر هم ماشاءالله نقشه پرملاته. هر سمتش یه تسک. ولی خب باکی نیست.

بعد از تکمیل Automatron و تسک های Ada دوست داشتنی و کمک به McCready‌بابت دارو رسوندن به بچه‌ش، تصمیم گرفتم با Piper کمی پیش برم. دوست دارم با Dogsmeat و Strong و بقیه ی رفقا وقت بیشتری بگذرونم. مثلا استرانگ هی هوس Milk میکنه و هنوز کانسپتش رو نگرفتم چیه :S
از وضعیت Sanctuary بگم که میزان رضایت اهالی رو به ۷۷ رسوندم و بنظرم تا یه Pilory نزارم و سه چهارنفر رو گردن نزنم آدم نمیشن :D. از لحاظ تغذیه خورد و خوراکشون خوبه. اگر بتونم به بقیه outpost ها هم میرسم ولی به گمانم همینجا رو ۱۰۰ درصد کنم هنر کردم.

واسه اینکه کمی از اتفاقات کامنولث دور بشم رفتم سراغ Nuka World. از ایده‌ی این dlc خوشم میاد ولی از نحوه‌ی presentation بازی در این بخش رضایت کامل ندارم. حس میکنم به یکباره خیلی شلوغ میشه و هم محیط هم تسک ها. مثلا هر سمت سر میچرخونم نوشابه و انرژی زا میبینم که یه کم حالت اغراق آمیز میده به محیط. فعلا دنبال Star Core ها در Outside of Galactic Zone هستم :D و تصمیم گرفتم Dry Gulch رو بسپارم به The Disciples. گلکتیک رو هم به Operators سپردم. ببینم دو منطقه دیگر چه جورن :D ولی حسم میگه تهش بین هر سه گروه دعوا داریم.

یه وسیله درست کردم که تولد Caps میکنه و یه نفر هم گماشتم :D که کار کنه ولی نحوه برداشت پول رو بلد نیستم. همواره مقدار caps ای که دارم بین ۴ هزار تا ۵ تاس. چطور بیشترش کنم؟

فعلا.

آخرین ویرایش:
بعد از ۱۶۰ ساعت و با لول ۷۴ و گرفتن ۹۰ درصد تروفی ها و تماشای پایان های مختلف، پرونده فال اوت رو بستم. تجربه فوق العاده ای بود. از پیام های صفحات اخیر مشخصه که چقدر درگیر کننده بود واسم. الان میفهمم چرا وقتی مایکروسافت بتزدا رو خرید انقدر صدا کرد و هایپی که پشت استارفیلد بود علتش چی بود. نکته مثبت ماجرا اینکه هنوز Skyrim رو بازی نکردم :D. موندم چندتا عنوان دیگر تموم کنم بعد. شنیدم اون از فال اوت هم درگیرکننده تر هست.

تقریبا بعد از اواسط Nuka World وقتی با مراحل Cito رو تموم کردم و پتکش بهم رسید، تمرکزم رفت روی melee attak و تمام پرک های مربوط بهش رو گرفتم و سلاح رو تا خرتناق آپدیت کردم و واقعا one shot میشن خیلی از دشمنان. تنوع مراحل بازی بسیار زیاده. بنده سعی میکنم بازیا رو بصورت long play پیش ببرم. نه به معنی اینکه ۱۰۰ درصدشون کنم، بلکه اونقدری بشینم پاشون که مغزم راضی بشه همینقدر کافیه. چه بسا عناوینی باشن که نتونم یه ساعتم پاشون بشینم. فال اوت رو میشه چندین بار بازی کرد و به تکرار نیوفتاد. مهندسی اجزای بازی خیلی رضایت بخش بود واسم.

نکات مثبت:
جهان گسترده و بسیار متنوع
پاداش به حس کنجکاوی و زمانی که گیمر صرف بازی میکنه
موسیقی متن عالی
شخصیت های ریز و درشت به یاد موندنی
تنوع گیم پلی و باز بودن دست گیمر در پیشبرد بازی
تزریق جهان بینی های مختلف در روند داستانی و روایت بازی
تنوع سلاح ها و ...

نکات منفی:
تقریبا ۹۰ درصد محیط بازی یکنواخت هست.
مراحل برخی کارکترها مثل گاروی، هیلن و... گیمر رو گاهی به فرسایش و cringe میندازه.
وقتی بیش از ۱ مرحله فعال روی pip boy داشته باشی، سیستم navigation بازی کمی چالش میشه واست.
خیلی آیتم ها رو ممکنه بشه استعمال کرد تو بازی ولی تمرکز اصلیم روی چند مورد انگشت شمار بود مثل stimpak, stealth boy, rad x و psycho و jet
با شعارهایی که علیه چین داده میشد و تلاش برای منجی نشون دادن امریکا در برخی تم های داستانی مخالفم

امتیاز پایانیم: ۱۰ از ۱۰

از بزرگوار @MrElectricWizard بابت تهییج و سوق دادنم به این اثر دوست داشتنی ممنونم. بازی رو به عشق خودت شروع کردم و اعتماد به کلامت، منو با یک تجربه بی نظیر در دنیای گیمینگ و اتفاقاتی که کسی نیست براش راجبشون حرف بزنم مواجه کرد. برقرار باشید همگی.

بعد از ۱۶۰ ساعت و با لول ۷۴ و گرفتن ۹۰ درصد تروفی ها و تماشای پایان های مختلف، پرونده فال اوت رو بستم. تجربه فوق العاده ای بود. از پیام های صفحات اخیر مشخصه که چقدر درگیر کننده بود واسم. الان میفهمم چرا وقتی مایکروسافت بتزدا رو خرید انقدر صدا کرد و هایپی که پشت استارفیلد بود علتش چی بود. نکته مثبت ماجرا اینکه هنوز Skyrim رو بازی نکردم :D. موندم چندتا عنوان دیگر تموم کنم بعد. شنیدم اون از فال اوت هم درگیرکننده تر هست.

تقریبا بعد از اواسط Nuka World وقتی با مراحل Cito رو تموم کردم و پتکش بهم رسید، تمرکزم رفت روی melee attak و تمام پرک های مربوط بهش رو گرفتم و سلاح رو تا خرتناق آپدیت کردم و واقعا one shot میشن خیلی از دشمنان. تنوع مراحل بازی بسیار زیاده. بنده سعی میکنم بازیا رو بصورت long play پیش ببرم. نه به معنی اینکه ۱۰۰ درصدشون کنم، بلکه اونقدری بشینم پاشون که مغزم راضی بشه همینقدر کافیه. چه بسا عناوینی باشن که نتونم یه ساعتم پاشون بشینم. فال اوت رو میشه چندین بار بازی کرد و به تکرار نیوفتاد. مهندسی اجزای بازی خیلی رضایت بخش بود واسم.

نکات مثبت:
جهان گسترده و بسیار متنوع
پاداش به حس کنجکاوی و زمانی که گیمر صرف بازی میکنه
موسیقی متن عالی
شخصیت های ریز و درشت به یاد موندنی
تنوع گیم پلی و باز بودن دست گیمر در پیشبرد بازی
تزریق جهان بینی های مختلف در روند داستانی و روایت بازی
تنوع سلاح ها و ...

نکات منفی:
تقریبا ۹۰ درصد محیط بازی یکنواخت هست.
مراحل برخی کارکترها مثل گاروی، هیلن و... گیمر رو گاهی به فرسایش و cringe میندازه.
وقتی بیش از ۱ مرحله فعال روی pip boy داشته باشی، سیستم navigation بازی کمی چالش میشه واست.
خیلی آیتم ها رو ممکنه بشه استعمال کرد تو بازی ولی تمرکز اصلیم روی چند مورد انگشت شمار بود مثل stimpak, stealth boy, rad x و psycho و jet
با شعارهایی که علیه چین داده میشد و تلاش برای منجی نشون دادن امریکا در برخی تم های داستانی مخالفم

امتیاز پایانیم: ۱۰ از ۱۰

از بزرگوار @MrElectricWizard بابت تهییج و سوق دادنم به این اثر دوست داشتنی ممنونم. بازی رو به عشق خودت شروع کردم و اعتماد به کلامت، منو با یک تجربه بی نظیر در دنیای گیمینگ و اتفاقاتی که کسی نیست براش راجبشون حرف بزنم مواجه کرد. برقرار باشید همگی.

پروندشو بستی؟؟!! :| همین؟؟!! :| /:) پس عکس‌های ستلمنت‌هات کو؟؟؟!! خب حداقل بیا بذار ما هم ببینیم چی ساختی :D

---------------------------

من از قصد دارم بازی رو کش میدم تا به این زودیا تموم نشه و بتونم مدت ها باهاش زندگی کنم :D

دیروز تازه local leader رو گرفتم و اولین سوپلای لاین رو از sanctuary به مقصد the slog تاسیس کردم :D

کوئست اصلی رو هم تازه تا اینجا پیش رفتم :Arrowd:

تو این مدت هم که داشتم بازی میکردم یه دور دیگه هم فصل یک سریالش رو دیدم تا بازی بیشتر بهم حال بده :>

حالا حالاها باهاش کار دارم... اصلا فقط ساعت ها میشه تو ستلمنت ها چرخید و مجهزشون کرد... تازه هنوز حتی خوشگل‌سازیشون هم نکردم به اون صورت که مدنظرمه؛ گذاشتم سر فرصت و وقتی کلی جانک جمع کردم با خیال راحت بیام به ساخت و سازم برسم :D وقتی درستش کردم حتما عکساشو میذارم ببینید... الان فقط یه اتاق درست کردم برای خودم که تازه اونم هنوز کلی کار داره :Arrowd:

و البته مشکل این sleeping beauty رو منم دارم؛ :Arrowd: نمیدونم چرا نمیرن رو تخت خودشون بخوابن :D

حقیقت که بعد از ۱۶۰ ساعت به اقناع و اشباع روانی بابت بازی رسیده بودم. دیگه عکس نگرفتم. باهات موافقم که همچنان میشد ساعت ها به بازی کردن ادامه داد و چرخید ولی خب دوست نداشتم به اکراه و کرینج بیوفته تجربه ای که داشتم و همینجا فیصله دادم. کل نقشه رو چرخیدم. کارکترم هم دیگه تقریبا همه رو وان شات میکرد :D چالشی نمونده بود واسم. اگرم میبود یک Nuka Fat Man خرجش میکردم :D

خداروشکر شرایط بود و تونستم تقریبا اکثر چیزایی که بازی برای ارائه داشت رو تجربه کنم. یه چند مورد جزئی باقیموند که اونم از یوتوب دنبال میکنم.

اگر هوس است
همین بس است :D

باورت نمیشه چقدر عشق میکنم وقتی پست هات رو میخونم، حقیقتا باور کن نه به خاطر اینکه به من افتخار میدی و از فعالیتم تو این تاپیک تعریف میکنی، بلکه واسه اینکه میبینم به معنای واقعی فال اوت رو فهمیدی و باهاش عشق میکنی... دمت خیلی گرمه و امیدوارم همیشه از بازی ها اینطوری لذت ببری... حقیقتا من عاشق بازی و نتیجتا گیمر ها هستم...

الان فقط یه اتاق درست کردم برای خودم که تازه اونم هنوز کلی کار داره :Arrowd:
به به به مرسی به سلیقه : )

حالا من با اون همه ستلمنت پت و پهن پر از امکانات خوشگل موشگل سوپر خفن (همگی فول تقریبا) ولی اینجا میخوابم :دی

Fallout 4-2024_10_22-13_35_59.jpg

فقط تفاوت رو با جای خواب خودت مقایسه کن : )))))))))))))))))))))))))))))))) دم دست راحت سریع : )))))) دقیقا جلوی جایی که فست ترول میشم به سنکچری دریغ از یک قدم اضافه... : ))))))))

البته خیلی با ستلمنت ها سرگرم میشما همه اش همه جاشون سرکشی میکنم قدم میزنم رسیدگی میکنم با ستلر ها حال و احوال میکنم مدام تجهیزاتشون رو اپگرید میکنم... خودمم تجهیزات سوپرخفن دارم اما نهایتا وقتی به زندگی شخصی خودم میرسه اتوماتیک اینجوری ساده و لو میتننس : ))))))

*تو زندگی واقعیم خارج از بازی البته حقیقتا خیلی تمایل به لوکس بودن دارم ناخوداگاه همیشه دنبال بهترین پدیده ها هستم، اما روحیاتم واقعا همینطور ساده است و اگه مامانم یا جامعه نبود احتمالا تو زندگی واقعی هم همینجوری میشدم : )))))))))))))))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or