KINDMAN
کاربر سایت
http://www.eurogamer.net/articles/bethesda-to-raise-fallout-level-cap-to-30
در کل این بازی هرچی نبود, خوب بود!
در انتظار هستیم!
در کل این بازی هرچی نبود, خوب بود!
در انتظار هستیم!
راجع به مسیر یابی در کل شما براین این که به محل خواسته شده تو Quest برید از شخص یا Terminal و یا هر چیزی که Quest رو ازش میگیرید با سوال کردن مکانش اون مکان روی نقشه شما Mark میشه .
به Level 20 هم که رسیدی میتونی Explorer Perk رو انتخاب کنی که همه مکان ها موجود تو نقشه ظاهر میشن .
اقای KINDMAN مرسی به سوالم اهمیت دادی.دقیقا 20 تا Level و جود داره و بعد از اون خبری از xp و غیره نیست چون Level بعدیی در کار نیست... .
Omid_anormal عزیز شما هم فقط به کمی تلاش نیاز دارید. اگر مشکل خاصی پیش اومده میتونید مطرح کنید وگرنه مشکلات مسیریابی مطرح کردنشون درست نیست. با این حال:
در هر صورت درسته که بعد از پایان بازی نمیشه اونو ادامه داد ولی میتونید دقیقا قبلش اینکارو بکنید... .ببينم برای اینکه بتونيم همه جای دنيای بازی سرک بکشيم ، هرچی که پيدا نکرديم پيدا کنيم ، و تمام ماموريت های جانبی رو انجام بديم، بايد يک سيو قبل از لول 20 داشته باشيم؟ مثلا وسط لول 19؟ يا ميشه لول 20 رو گرفت بعد سيو مخصوص رو ذخيره کرد؟ آخرين ماموريت بازی چيه؟
يکی مونده به آخرين ماموريت چيه ؟ که بدونم بعد از تمام کردنش ، ديگه سراغ ماموريت اصلی نرم. يکوقت حيف ميشه، يعنی اصلا نميشه بعد از انجام آخرين ماموريت بازيرو ادامه داد؟ پس اون پرک آخری به چه دردی ميخوره؟ مثلا تمام مکان ها رو نقشه مشخص بشه کچی؟ که آخرش هم نتونی بهشون سرک بکشی!!
يکی ميشه کامل توضيح بده.
توضیحات دوست خوبمون KINDMAN درست بود من هم یه چیزی اضافه کنم .ببينم برای اینکه بتونيم همه جای دنيای بازی سرک بکشيم ، هرچی که پيدا نکرديم پيدا کنيم ، و تمام ماموريت های جانبی رو انجام بديم، بايد يک سيو قبل از لول 20 داشته باشيم؟ مثلا وسط لول 19؟ يا ميشه لول 20 رو گرفت بعد سيو مخصوص رو ذخيره کرد؟ آخرين ماموريت بازی چيه؟
يکی مونده به آخرين ماموريت چيه ؟ که بدونم بعد از تمام کردنش ، ديگه سراغ ماموريت اصلی نرم. يکوقت حيف ميشه، يعنی اصلا نميشه بعد از انجام آخرين ماموريت بازيرو ادامه داد؟ پس اون پرک آخری به چه دردی ميخوره؟ مثلا تمام مکان ها رو نقشه مشخص بشه کچی؟ که آخرش هم نتونی بهشون سرک بکشی!!
يکی ميشه کامل توضيح بده.
همینجا تقریباً خوبه.در ضمن خاطر نشان ميکنم که من در این قسمت از بازی هستم :
اونجايی که در Jefferson Memorial پدرمون با اون يارو فرمانده Enclave صحبت ميکنه ، فرمانده تحت فشارش ميزاره که پروژه رو متوقف کنه ، بعد ميزنه اون خانوم دکتر همکار رو ميکشه ، بعد پدر هم با سيستم دفاعی اونجا ميزنه هم خودش رو هم اونارو ميکشه !! بعد هم ما با دکتر لی جون و بقيه ميريم به سيتادل و ...
من به اینجا که رسيدم هنوز کوئست ديگه رو قبول نکردم! همين.
همینجا تقریباً خوبه.
سلام ... Mcafee جان تو تاپیک خودم جوابت رو دادم عزیز ... حالا راجع به داخل اسپویلر :
ممنون ، خيلی خوب توضيح دادی ، آره من رفتم از اون يارو رئيسه اجازه گرفتم ، بعد رفتم مگاتون خوابيدم ، حالا هم در خدمت شما هستم البته مشکل شديد کمبود پول دارم. چيکار کنم؟ از هيچ جايی برای بدست آوردن پول دريغ نميکنم. کمک کنيد.!! اسلحه هام نياز به تعمير اساسی دارن ، پول ندارم!!
خوب ، من بهتر ميبينم که بعد از اینکه ماموريت Raven rock تمام شد بازی رو سيو کنم و به گشت و گزار بپردازم ، اگر الان بخوام برم گشت و گزار با لول پايينی که دارم + ضعيف بودنم ، همه جا نميتونم برم و احتمال کشته شدنم بالاست.
پس بعد از اون ماموريت يکی مونده به آخر ديگه از در سيتادل وارد نميشم و به جاش ميرم هرجا که دلم بخواد ممنون
راستی چقدر تا آخرين ماموريت بازی و کلا اتمام بازی مونده ؟ خيلی نه؟
سلامسلام دوستان
من چطوری میتونم Fawkes رو همراه خودم ببرم هر چی میگم نمیاد که همراه شه باهام
اقایون سلام
من یه جا گیرکردم.همونجایی که بهد از Rival Cityبه یه موزه میرم بعد به یه جا می رسم باید
یه رمز وارد کنم بغلشم سه تا عدد هست 5-8-10برشون می دارم بعد نمی دونم چه کار کنم
دمتون گرم کمکم کنید