FALLOUT 3

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام...

من الان توی مگاتون هستنم، یه مشت کار انجام دادم. سه تا ماموریت برای moira انجام دادم، اون کسی رو که می خواست شهر رو منفجر کنه لو دادم و البته این باعث شد sherif بمیره و یه چهار پنج تا کار دیگه ،بگذریم! من با وجود ماموریت هایی که انجام میدم ، هیچ پولی نصیبم نمیشه. باید چه کاری انجام بدم؟ ماموریت خاصی هست که بشه از طریقش پول خوبی در آورد؟ ...

بازی خیل عالیه ، چه از لحاظ کنترل و چه از جهت گرافیک. من که خیلی باهاش حال کردم و به نظرم از بهترین های rpg ، لااقل برای امسال محسوب میشه.

آخرین ویرایش:
سلام من اینجا گیر کردم کسی میتونه به من کمک کنه:
من اونجایی که میریم به V112 بعد وار دنیای مجازی میشیم که سیاه و سفیده بعد یه دختره میگه باید ازدواج دو نفر رو بهم بزنی ولی من هرکاری میکنم نمیشه .....باید چه کار کرد؟؟؟
مرسی

سلام من اینجا گیر کردم کسی میتونه به من کمک کنه:
من اونجایی که میریم به V112 بعد وار دنیای مجازی میشیم که سیاه و سفیده بعد یه دختره میگه باید ازدواج دو نفر رو بهم بزنی ولی من هرکاری میکنم نمیشه .....باید چه کار کرد؟؟؟
مرسی
سلام ... اینم جواب اگه یکم ناقصه ببخشید چون اینجا تقریبا اولای بازیه منم همه Location ها رو رفتم اسمها دقیق یادم نمیاد ولی کمکت میکنه :
اینجا باید اول بری با این زن و مر صحبت کنی و یه اطلاعاتی ازشون راجه به رابطشون با هم بگیری بعد تو صحبت هاشون اسم یه زن ررو میارن که فکر کنم خونه بقلیشون باشه . میری تو اون خونه . میری طبقه بالا فکر کنم روی تخت یه دست لباس هست . اونو برمیداری دوباره برمیگردی همون خونه قبلی . بغل آشپزخانه یه در هست که میره تو یه کارگاه . میری تو و لباس رو میزاری رو میز و بعد میای به زن میگی که بیاد یه نگاهی به پایین بندازه . همین :biggrin1:

کسی راه دیگه ای بلد هست برای ورود به fall paradise به جز انجام دادن اون quest یا دادن پول؟
من فکر نکنم راه دیگه ای باشه . در ضمن اون Quest که راحته فقط اون 4 نفر رو پیدا کنی که به احتمال خیلی زیاد 3 تاشونو قبلا دیدی که میتونی راحت با Fast Travel بری پیششون .
در ضمن این SQ یعنی Strictly business رو فقط از همین Groove میتونی بگیری مثل بقیه Quest ها نیست که بشه از چند شخص مختلف گرفت .
بهترین کار اینه که اول این Quest رو انجام بدی بعد همی Slaver ها رو بکشی که واقعا آیتم های خوب و زیادی دارن بعد که بری سراغ Rescue from paradise .
اگر باز هم اشکالی داشتی بپرس .

سلام

یکی میشه بگه اینجا باید چه کنم//؟

hqnnt456yrplqd5jzb8a.jpg

راستی یه چیز دیگه ماموریت های اصلی رو از فرعی چه طوری میشه تشخیص داد؟

مثلا خنثی کردن بمب اصلیه یا جانبی؟

سلام ، بشدت گير کردم کمک

خداييش هرچی این بازيرو ادامه ميدم بيشتر به عظمت و بزرگيش پی ميبرم. دنياييه برای خودش ، آفرين به Bethesda و
تاد هاوارد.

دوستان من الان رفتم به Vault 112 و تو کپسول ها خوابيدم و رفتم به دنيای کودکی ، اول از اون بتی ماموريت گرفتم به برم اون بچه هرو اذيت کنم تا گريه کنه که موفق شدم !! بعد هم گفت که برم اون دوتا زوج عاشق رو از هم جدا کنم. که وسط حرف زدنش يهو صداش تغيير کرد و معلوم شد همون دکتر براون نامرد و پليد هست !!
بعد اون پيره زنه بهم گفت که تو Abanddond house يک ترمينال هست که اینجارو کنترل ميکنه و توبايد نابودش کنی ، منم رفتم کلی گشتم اما پيدا نکردم ( ميدونيد که خونه خيلی خيلی تاريکه و هيچی ديده نميشه + اینکه هيچی هم پيدا نميشه !! ) بعد اینو بيخيال شدم رفتم اون دوتارو از هم جدا کنم اما نميدونم چيکار کنم تا جدا شن. با همه ی مردم شهر صحبت کردم و اطلاعاتی گرفتم که مثلا اون زنه ديگه این يارو شوهره رو ميخواسته و ...
لطفا هم بگيد چطوری اون ترمينال رو پيدا کنم تا اونجا رو از بين ببرم ( این کار رو بيشتر دوست دارم انجام بدم ) و هم بگيد چجوری اون دوتا زوج جوون رو از هم جدا کنم!
ممنون

آخرین ویرایش:
راستی دوستان چند وقت پيش از ريوت سيتی که داشتم ميامدم بيرون ، موقعی که رسيدم به ایستگاه مترو يهو 3 تا جوون از يه گوشه آمدن تا منو بکشن !! خيلی راحت با شاتگان ( فکر ميکنم بهترين اسلحه معمولی بازی باشه ) همشونو کشتم و تو جيب يکيشون ديدم که يک اعلاميه هست که گفته منو بکشن ، مشخصاتمو دادن و 1000 تا برام جايزه گزاشتن !! يعنی کی ميخواد من بميرم؟ به هيچکی بدی نکردم. در بهترين حالت خوبی هستم.
اما جايی که شکه منو زياد ميکنه گروه Raidar ها هستن. من با اونا دشمن شدم ، چون تو اولين برخورد کشتمشون و از اون به بعد با اونا دشمن شدم، ممکنه از طرف اونا بوده باشه؟
---------------------------------------------------
يک مورد ديگه. يک روز که داشتم از تو مگاتون گشتو گزار ميکردم يهو ديدم جنازه Jericho افتاده وسط حياط ! و مرده .!! هرچی این طرف اون طرف رو گشتم دنبال کسی که مشکوک باشه کسی نبود. من علاقه خاصی به مگاتون پيدا کردم و اونجارو مثل خونه ی اصليه خودم ميدونم.
بعد که از آمدم برم بيرون از شهر ديدم يک Raidar با ربات محافظ جلوی شهر درگير شده ، رفتم ترکوندمش ، بعد که برگشتم ديدم رباته خيلی خيلی جونش کم شده و چيزی نمونده که بميره. ميخوام بدونم اگر اون بميره ممکنه Raidar ها به مگاتون حمله کنن و برای هميشه نابودش کنن؟ ( من بمب رو هم خنثی کردم )

من تا جايی که تونستم تمام خونه هارو گشتم اما نکته انحرافی ماجرا رو پيدا نکردم. اون پيره زنه هم کمک خاصی نميکنه فقط ميگه قايمش کرده.
و البته ميگه که بايد بگردی ، نگاه کردن تنها کافی نيست. اما من ديگه واقعا سرم درد گرفت اینقدر گشتم ، چيکار کنم؟

سلام ... Mcafee جان ... جواب تمام سوالاتت تو 3 تا پست بالا رو برات مینویسم :
خوب دوست عزیز من این مشکل رو تو Guide که نوشتم توضیحد دادم باز هم اینجا میگم . شما از Betty همون دختره ماموریت میگیرید که Timmy رو به گریه بندازید تا اینجا که مشکلی نیست . بعد بهتون میگه که رابطه زناشویی بیم آقا و خانم Rockwell رو به هم بزنید . واسه اینکار باهاشون صحبت کنید . به خونه ی Simpson برید . روی تختش یه دست لباس زنونه هست . اون رو بردارید و به خونه Rockwells برگردید . به زیرزمین برید و اون رو بزارید رو میز بعد برید پیش خانم Rockwells و بگید که یه نگاهی به زیرزمین بندازه که لباس رو میبینه و ... .
ماموریت بعدی Betty برای شما اینه که اون اون خانم رو طوری بکشید که یه اتفاق تلقی بشه . خوب واسه این کار چند تا راه هست که یکیش دستکاری کردن Terminal تو آشپزخونست تا Robot اونو از بین ببره . راحت ترین اینه که به آشپزخونه برید . اجاق رو دست کاری کنید و به خانم بگید که میخواید براتون کیک بپزه و ... بعد هم از خونه برید بیرون .
راجع به Rivet City :
خوب اونها توسط Talon Company اجیر شدن تا شما رو بکشن . Karma شما به این ربطی نداره که شما رو بکشن یا نه . اونها به خاطر فرار از Vault 101 و کمک در Project پدرتون و Dr.Li که به ضرر اونهاست میخوان شما رو بکشن .
این از طرف Raider ا نیست . Raider ها در هر صورت در بازی با شما دشمن هستند و سعی در نابود کردن هر کسی غیر از خودشون و Slaver ها و .... دارند . پس در هر صورت در بازی با شما دشمن هستند .
راجه به Megaton :
خوب Jericho در کل شخصیت منفی هست و حتی اگر شما Bad Karma داشته باشید میتونید با اون تو اهدافش شریک بشید . همونجوری که بالا گفتم Raider ها فقط با خودشون دشمن نیستند و حالا اتفاقی گذرشون به Megaton افتادهو به اون Robot حمله کردند .
در واقع میشه گفت خونه شما در Megaton ه یعنی همون My Megaton House
اگر باز هم سوالی بود در خدمتم

آخرین ویرایش:
ممنون بابت پاسخت اما من این جواب هارو نميخواستم ، اگر دوباره پست هامو با دقت بخونی ميفهمی من چی ميخوام ، حالا کمی توضيح ميدم تا منظورمو کامل برسونم
در مورد ولت 112 :
من يکبار تمام کارايی که بتی گفت رو انجام دادم و بد کارما گرفتم. اما دوست ندارم ، ميخوام دنيای مجازی دکتر براون رو نابود کنم. خوشم نمياد ازشون . يک سيو دارم بعد از اینکه اون پسره رو گريشو در آوردم و قبل از اینکه اون دوتا زوج جوون رو جدا کنم. شما گفتی بورو فلان وسايل رو از اون خونه بردار ، اما من نميتونم بردارمشون و هرکاری ميکنم يک بوق شبيه بوق خرابی ميزنه ، همه جا رو هم گشتم و هيچی گيرم نيامده، لطفا راهنماييم کنيد که چطور اونجارو نابود کنم

راجع به مگاتون :
ممنون که توضيحات در مورد جريچو و بقيه رو دادی ، اما سوال اصلی من اینبود که بعد از اینکه اون روبات نابود بشه ، که 100% در حمله بعدی ريدر ها به دروازه شهر نابود ميشه ، مگاتون هم نابود ميشه يا نه؟ يعنی ممکنه ريدر ها بيان داخل شهر و همه چيرو نابود کنن و مردم رو بکشن؟ من نميخوام این اتفاق بيوفته و حاضرم برای حفظ مگاتون هرکاری بکنم .!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or